Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041990 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорар за любов
« Отговор #1660 -: Септември 02, 2012, 11:41:30 am »
до края на годината остават цели 4 месеца, има време за любофф  ;)

На фона на 4 години стагнация 4 месеца наистина са нищо.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1661 -: Септември 02, 2012, 03:27:05 pm »
Един от аспектите ми на пълнолуние май се реализира. Срещнах един мъж. Поговорихме си, разменихме си координатите и се разбрахме да се чуем, хем по работа, хем приятелски. Пуснах си едно хорарче, ама не ми изглежда като да има продължение, най-малкото пък либовно. Още повече, че на карта на първа среща г-н Санти съвсем ми охлади ентусиазма. Та, според вас ще има ли продължение на тази първа среща с г-н Х и либоф ще пламне ли?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1662 -: Септември 02, 2012, 09:22:58 pm »
Здравейте, ако някой има желание за интерпретация да пише.. благодаря на включилите се предварително! :)
Има ли си друга ..(по име) ?

« Отговор #1663 -: Септември 02, 2012, 10:25:33 pm »
здравейте,запознах се с един момък,много симпатичен....имах предложение от него да се видим,но аз все си намирах повод да не се договорим,накрая момчето ми каза-ти избери дата,и се обади,ако искаш поне за кафе...остава отворено предложението ми ;)...та се чудя да се натуткам ли и да му се обадя,затова питам
"да се обадя ли за кафе на Т".Харесва ми това че имаме еднакви интереси и хобита,но някак си имам резерви -без конкретен повод,интуитивни :-\
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1664 -: Септември 03, 2012, 10:05:30 am »
Здравейте! Бихте ли погледнали, моля ви, картата на една приятелка. Тя си задава въпроса, аз само го качвам. Харесват се с едно момче, но и двамата са доста горделиви и не си го признават все още един на друг открито. Питането й е: "Ще имам ли интимни отношения с (по име)?" Благодаря ви от нейно име. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1665 -: Септември 03, 2012, 10:18:27 am »
С този Сатурн на ДС някой може да тълкува картата и като нерадикална.

Но в случая Сатурн управлява 5 дом на младежа и в съвпад с ДС става негов сигнификатор, заедно с Венера. На Венера й предстои квадрат със Сатурн (У5 на младежа), в 11 дом имаме Нептун - това може да говори за доза несигурност и колебание от негова страна. Неангажиран ли е в момента или има вероятност някоя бивша /предишна/ приятелка да го търси?

Луна в 12 дом не благоприятства особено развитието на въпроса, поне засега. Последните аспекти, които ще направи, са квадрат с Венера и опозиция със Сатурн - сигнификатори на младежа.

Иначе девойката е представена със силни позиции (Марс в Скорпион) и като че ли е по-ориентирана към започване на връзка с човека, за когото се пита. Не виждам и аспект между управителите на техните 5ти домове.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1666 -: Септември 03, 2012, 10:22:15 am »
здравейте,запознах се с един момък,много симпатичен....имах предложение от него да се видим,но аз все си намирах повод да не се договорим,накрая момчето ми каза-ти избери дата,и се обади,ако искаш поне за кафе...остава отворено предложението ми ;)...та се чудя да се натуткам ли и да му се обадя,затова питам
"да се обадя ли за кафе на Т".Харесва ми това че имаме еднакви интереси и хобита,но някак си имам резерви -без конкретен повод,интуитивни :-\

Защо да не се видите? С Луна в сходящ секстил с Юпитер би трябвало да си прекарате добре. Но не е нещо ангажиращо и за двама ви. Липсва сходящ аспект между управителите ви - сякаш и двамата не сте на вълна връзка.

« Отговор #1667 -: Септември 03, 2012, 10:33:42 am »
Благодаря ти за бързия отговор, Лили! Няма друга жена при него, а дали има някоя, която го харесва, не сме сигурни. То и моята приятелка не е лишена от ухажори, с които би могла да има връзка, но не ги иска. Иска този, за когото пита. Според картата ще се виждат ли изобщо, защото аз не бих казала, че и това е сигурно. Има ли смисъл да задава отново въпроса заради Сатурн в 7-ми дом?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1668 -: Септември 03, 2012, 10:36:18 am »
Не мога да ти кажа със сигурност, но ако иска, нека изчака въпросът да "отлежи" и пак да го зададе, в някой по-нататъшен момент.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1669 -: Септември 03, 2012, 10:39:18 am »
Добре, ще предам, благодаря ти!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1670 -: Септември 03, 2012, 03:37:01 pm »
Здравейте, ако някой има желание за интерпретация да пише.. благодаря на включилите се предварително! :)
Има ли си друга ..(по име) ?
не, но може да си има трудности в работата, а също в общуването с негов У1 Плутон в 3д ретрограден, другият му У1 Марс се е изолирал в 12д, може би с мълчнието си е провокирал в тебе този въпрос.

Благодаря akruks! Той е риба, мълчанието му е присъщо. Днес се видяхме, сподели че от работа не му оставало време за него си. Този въпрос ме вълнуваше поради факта, че аз искам връзката ни да премине в нещо сериозно, но той не, от там и несигурността ми, относно нашите неангажиращи отношения! Ако нещо по хорара ти е интересно дали е така, може да ме питаш всичко.  Благодаря ти още веднъж!  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1671 -: Септември 03, 2012, 04:20:46 pm »
Попитах "Ще имам ли личен контакт с М. до края на юни?" Настъпиха промени в обстоятелствата и затова зададох нов въпрос. Аз (Сатурн) като ще съвпадам с Луната (Упр на въпроса) положително или отрицателно е?  :-[ Защото друго нищо хубаво не видях.  :(

Tръгнах да търся стари хорари да дам обратна връзка, та и по този: човекът си замина още през август, но изчаках месец, да съм сигурна... Не, не сме се виждали, не сме си говорили, нищо не се случи... Не знам моите хорари как се проявяват.  :-\ Но че съм напълно удовлетворена е напълно вярно, защото сега и да се беше появил, вече щеше да е късно.

« Отговор #1672 -: Септември 03, 2012, 06:36:26 pm »
zdraveito poneje tuk e mqstoto da se pita za lubov.. iskam da vi popitam ...edin mnogo specialen za men 4ovek a tova vsa6tnost e moqta maika e sama otdavna.. i vaprosa mi e 6te sre6tne li mama do kraqt na godinata pravilniqt maj
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 06:49:12 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1673 -: Септември 03, 2012, 07:56:38 pm »
Един от аспектите ми на пълнолуние май се реализира. Срещнах един мъж. Поговорихме си, разменихме си координатите и се разбрахме да се чуем, хем по работа, хем приятелски. Пуснах си едно хорарче, ама не ми изглежда като да има продължение, най-малкото пък либовно. Още повече, че на карта на първа среща г-н Санти съвсем ми охлади ентусиазма. Та, според вас ще има ли продължение на тази първа среща с г-н Х и либоф ще пламне ли?
сама виждаш, че между вашите управители не предстои аспект, а между управителите на 5д е квадратура, последният аспект на Луната е негативен- тя в картата  е У3 за теб, в предстояща опозиция с У3 за него- Сатурн, възможно е прекъсване на комуникацията с този човек

Мерси, Акрукс! Надявах се да съм видяла грешно, ама карай. Така било писано.

« Отговор #1674 -: Септември 03, 2012, 08:07:24 pm »
zdraveito poneje tuk e mqstoto da se pita za lubov.. iskam da vi popitam ...edin mnogo specialen za men 4ovek a tova vsa6tnost e moqta maika e sama otdavna.. i vaprosa mi e 6te sre6tne li mama do kraqt na godinata pravilniqt maj

Не мисля, че ще е "правилният" (по нейната дефиниция и не само). Ако я поставим по 4-тия ти дом, тя се управлява от Меркурий на трон по знак, но изгорен от Слънцето. Справя се отлично и сама, но нещо й тежи. Седмият й дом се управлява от Юпитер, заточен в знака на Меркурий. Би трябвало да има някой или да се появи някой, който проявява силен интерес към нея, но който не е особено инициативен и уверен в себе си. Меркурий е в сходяща квадратура с Юпитер - трудно биха достигнали до разбирателство и формиране на продължителна връзка. Предполагам, че тя търси сериозен и стабилен партньор, каквато е тя според тази карта (Меркурий на трон по знак), но въпросният мъж не изглежда да се вписва в нейните очаквания и е възможно тя да го отхвърли (Меркурий е в знака на заточение на Юпитер).

« Отговор #1675 -: Септември 03, 2012, 10:17:52 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали, моля ви, картата на една приятелка. Тя си задава въпроса, аз само го качвам. Харесват се с едно момче, но и двамата са доста горделиви и не си го признават все още един на друг открито. Питането й е: "Ще имам ли интимни отношения с (по име)?" Благодаря ви от нейно име.
Негов У1 и У е Венера, нейни У1 и У8 са Марс, между тях има тригон по знак, но няма сходящ аспект, за да предстои интимна връзка, между У5 за двамата също няма аспект, а на Луната последния аспект е нехармоничен и е с малефик, което не дава положителен отговор
Тя проявява интерес към него с Марс У1 в 7д, но той е вложил сърце и душа в работа и кариера У5 Уран в 6д и У1 Венера в 10д

Благодаря ти за коментара, Акрукс! Това за кариерата му е много вярно - освен че му харесва това, с което се занимава, от един момент му стана и важно да се докаже пред нея, защото тя е изключително добре образована. Този тригон между тях как да се разбира - че ще си останат с едното голо харесване ли? Според теб заради Сатурн в 7-ми дом има ли смисъл от задаване на нов въпрос след известно време?

« Отговор #1676 -: Септември 03, 2012, 10:25:21 pm »
Здравейте, момичета, надявам се, че правилно пускам картата. Бихте ли ми казали как виждате нещата? Ще се развие ли флирта с Л. в нещо повече?

П.П. Мъжът не е свободен.

« Последна редакция: Септември 03, 2012, 10:57:01 pm от Restless »
There's a little witch in every woman...

« Отговор #1677 -: Септември 03, 2012, 11:09:33 pm »
Ясно, много ти благодаря! А по картата може ли да се каже дали ще се виждат изобщо в някакъв формат, тя го чака той да се размърда, иначе дори и виждането не им е много сигурно? Е, винаги може и тя да му подосажда, но не е никак от този тип жени.  :blink:

« Отговор #1678 -: Септември 03, 2012, 11:48:41 pm »
Благодаря за коментарите, Акрукс! Извинявай, в конкретния случай съм посредник и препредавам какви са питанията по картата, ако изобщо може да се стигне до отговор. Не вярвам момичето да очаква начертана съдба  :blink: , по-скоро очертаване на възможности, които да реализира. Спокойна нощ и на теб!

« Отговор #1679 -: Септември 04, 2012, 12:02:34 am »
Здравейте, момичета, надявам се, че правилно пускам картата. Бихте ли ми казали как виждате нещата? Ще се развие ли флирта с Л. в нещо повече?

П.П. Мъжът не е свободен.

Щом е тайна връзка е по 12-ти дом, управляван от Марс на трон скорпион, твой управител е Меркурий на трон в дева, предстои хармоничен асект между тях, което дава положителен отговор на въпроса, но с оглед на последния нехармоничен аспект на Луната, която е сигнификатор на въпроса, няма да си удоветворена от крайния резултат.

Благодаря за отговора. А как мислиш, неудовлетворена от какво - че не изпитва същото като мен или по други причини? Ако и той има чувства другите пречки /а такива се очертават доста/ не ме интересуват.
There's a little witch in every woman...