Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042270 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Хорар за любов
« Отговор #1680 -: Септември 04, 2012, 04:43:34 am »
Явно се е проявил Уран като твой управител, а Слънцето У7 е в разходящ секстил с него и Луната в разходяща опозиция- това е! Луната в картата е У12 за него, може би присъединяването и със Сатурн да те е запознало със скрити страни на неговия характер, за които не си знаела и сега да си удовлетворена от липсата на развитие по въпроса.

Не сме се опознавали, даже дума не сме разменили. И това, че никак не се развиха нещата, просто за мен е сигнал, че няма какво повече да се ръчка там и така.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1681 -: Септември 04, 2012, 11:55:56 am »
Не, akruks, ние се познаваме отпреди чрез други хора, отпреди две години. Но сега нищо не стана, не сме се опознавали по-близко, макар да се видяхме два пъти в компания, а промените в обстоятелствата бяха, че станах доста по-близка отпреди с неговия най-близък човек, дотолкова, че да ни покани да гостуваме в чужбина, където живеят и двамата. Дано сега съм по-ясна. Неискрени въпроси не съм задавала никога.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1682 -: Септември 04, 2012, 12:23:24 pm »
Няма нищо. Грешката е моя, че не съм изчакала повече.

« Отговор #1683 -: Септември 04, 2012, 03:56:51 pm »
zdraveito poneje tuk e mqstoto da se pita za lubov.. iskam da vi popitam ...edin mnogo specialen za men 4ovek a tova vsa6tnost e moqta maika e sama otdavna.. i vaprosa mi e 6te sre6tne li mama do kraqt na godinata pravilniqt maj

Не мисля, че ще е "правилният" (по нейната дефиниция и не само). Ако я поставим по 4-тия ти дом, тя се управлява от Меркурий на трон по знак, но изгорен от Слънцето. Справя се отлично и сама, но нещо й тежи. Седмият й дом се управлява от Юпитер, заточен в знака на Меркурий. Би трябвало да има някой или да се появи някой, който проявява силен интерес към нея, но който не е особено инициативен и уверен в себе си. Меркурий е в сходяща квадратура с Юпитер - трудно биха достигнали до разбирателство и формиране на продължителна връзка. Предполагам, че тя търси сериозен и стабилен партньор, каквато е тя според тази карта (Меркурий на трон по знак), но въпросният мъж не изглежда да се вписва в нейните очаквания и е възможно тя да го отхвърли (Меркурий е в знака на заточение на Юпитер).
blagodarq otnovo na mirabella i na akruks za otgovorite .. v momenta ima maj koito proqvqva interes kam neq..no mi e mnogo ma4no da q gledam ve4e 4 godini sama i se nadqvah pone tazi godina da sre6tne podhodq6tiqt...za poreden pat me o4arovate s to4nite si otgovori i nqmam tarpenie i az da poloja tolkova stabilna osnova i da q nau4a tolkova dobre 4e da moga da davam to4ni i qsno formulirani otgovori..blagodararq vi otnovo momi4eta :)))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

elif

• 48
« Отговор #1684 -: Септември 04, 2012, 05:48:32 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали, моля ви, картата на братовчедка ми? Запознали са се с едно момче и са имали съвместна дейност. Припламнало е нещо. Обаче тя е спряла да ходи в клуба и не са се виждали от известно време. Сега се чуди дали той ще я потърси и изобщо дали се вълнува от нея или му е минала тръпката. Тя иска да имат връзка. Как ви се струва картата, въпросът е зададен от нея: "Ще ме потърси ли (...)?" Благодаря!
« Последна редакция: Септември 04, 2012, 06:43:10 pm от elif »

« Отговор #1685 -: Септември 04, 2012, 06:48:38 pm »
Тя е Юпитер, заточен в знака на Меркурий и в 1-вия му дом. Той е Меркурий на трон по знак (т.е. в знака на заточение на Юпитер) и в 9-тия й дом, но изгорен от Слънцето. Между Меркурий и Юпитер предстои квадратура. Луната ще завърши квадратура с Венера.
Изглежда ми, че тя прави опити да го потърси, но той не проявява същия силен интерес.

« Отговор #1686 -: Септември 04, 2012, 07:50:25 pm »
добър вечер,
Има ли мъжът,към когото имам чувства,в момента приятелка?
доколкото знам е необвързан,обаче източникът ми не е много сигурен
благодаря ви за отделеното време предварително

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1687 -: Септември 04, 2012, 07:54:13 pm »
не, освен това Луната е в много добра позиция, последният аспект, който ще направи е с Венера - мисля, че ще започнете връзка.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1688 -: Септември 04, 2012, 09:05:45 pm »
Здравейте, момичета, надявам се, че правилно пускам картата. Бихте ли ми казали как виждате нещата? Ще се развие ли флирта с Л. в нещо повече?

П.П. Мъжът не е свободен.

Щом е тайна връзка е по 12-ти дом, управляван от Марс на трон скорпион, твой управител е Меркурий на трон в дева, предстои хармоничен асект между тях, което дава положителен отговор на въпроса, но с оглед на последния нехармоничен аспект на Луната, която е сигнификатор на въпроса, няма да си удоветворена от крайния резултат.

Благодаря за отговора. А как мислиш, неудовлетворена от какво - че не изпитва същото като мен или по други причини? Ако и той има чувства другите пречки /а такива се очертават доста/ не ме интересуват.
не, и при двамата излиза да имат отношение с работа, кариера

Мхм, той ми е нещо като началник, така че това се очакваше. Дано като съм предупредена да успея да променя / предотвратя/ по-голямата част от негативите. Мерси още веднъж за отделеното време!
There's a little witch in every woman...

*

elif

• 48
« Отговор #1689 -: Септември 04, 2012, 10:06:57 pm »
Мирабела, Акрукс, благодаря ви за отговорите! Тя в момента не прави абсолютно нищо, защото й е болезнено да го вижда като "познат, флиртуващ с нея" там, а не предприемащ нищо повече. По-скоро е склонна да си намери друг клуб. Той по думите й е горделив, да, а защо не я търси - за мен отговорът е кратък - "защото не иска", всичко друго са подробности. Жалко, не й е никак хубава астропрогнозата.

*

elif

• 48
« Отговор #1690 -: Септември 04, 2012, 10:17:45 pm »
А, момичета, този дали си няма някоя друга, докато братовчедка ми се тръшка за него? Според картата, имам предвид.
« Последна редакция: Септември 05, 2012, 07:22:07 am от elif »

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1691 -: Септември 04, 2012, 10:40:20 pm »
Добър вечер на всички. Имам един въпрос за човека, към когото изпитвам чувства - Всичко между нас окончателно ли приключи? Благодаря

« Отговор #1692 -: Септември 04, 2012, 11:58:42 pm »
:blink:Здравейте момичета,страхотни сте всички,възхищавам се на знанията Ви.
Аз съм нова тук във форума и имам нужда от помощта Ви.Имам съвсем бегли познания по астрология/основни/,които обаче не са достатъчни ,за да си отговоря на много въпроси...а тепърва ще се усъвършенствам.Та - бихте ли ми казали-какво предстои в любовния ми живот.../какво показва хороскопа ми/-понеже няма мъж до мен от 3-4 години...Доста дълъг период -нетипичен за мен ,но факт...
Ще съм Ви БЛАГОДАРНА,ако ми помогнете.
Поздрави. :blink:
Данни:ВЕНИ
Родена:21.03.1978г/20 часа и 20 минути/-гр.Бургас
« Последна редакция: Септември 05, 2012, 12:02:59 am от venera1978 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1693 -: Септември 05, 2012, 12:01:27 am »
Копирах въпроса ти тук: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg285975.html#msg285975

Може би в другата тема ще имаш по-голям шанс за конкретен отговор.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1694 -: Септември 05, 2012, 12:05:37 am »
 :blink:Благодаря Lillie за бързата намеса...ще видим.

*

elif

• 48
« Отговор #1695 -: Септември 05, 2012, 12:58:28 am »
Бихте ли погледнали и тази карта, когато имате възможност, тук въпросът е: "Обича ли ме (по име)?" Всички около мен са се изповлюбили.  :blink: Няма лошо, предполагам..

*

elif

• 48
« Отговор #1696 -: Септември 05, 2012, 07:32:58 am »
Бихте ли погледнали и тази карта, когато имате възможност, тук въпросът е: "Обича ли ме (по име)?"
По мое виждане- да, негов У5 Венера в твоя 1д, но ти си по-резервирана с У5 ретро Плутон в негов 12д и с У5 Марс на К5, в сходяща опозиция с Луната

Благодаря за отговора, Акрукс! Как ти се струва развитието на тези отношения според картата? Много ти благодаря за отделеното време!

« Отговор #1697 -: Септември 05, 2012, 08:26:42 am »
благодаря Анабел и АКрукс,скоро ще дам обратна връзка

« Отговор #1698 -: Септември 05, 2012, 04:56:12 pm »
Ще се омъжа ли за човека, с когото живея? 17:57 София

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1699 -: Септември 05, 2012, 05:50:38 pm »
Момичета каква карта трябва да направя за да ми кажете дали един човек има чувства към мен.