Момичета каква карта трябва да направя за да ми кажете дали един човек има чувства към мен.
Цитат на: akruks в Септември 03, 2012, 01:00:34 pmЦитат на: 3apa в Септември 02, 2012, 03:27:05 pmЕдин от аспектите ми на пълнолуние май се реализира. Срещнах един мъж. Поговорихме си, разменихме си координатите и се разбрахме да се чуем, хем по работа, хем приятелски. Пуснах си едно хорарче, ама не ми изглежда като да има продължение, най-малкото пък либовно. Още повече, че на карта на първа среща г-н Санти съвсем ми охлади ентусиазма. Та, според вас ще има ли продължение на тази първа среща с г-н Х и либоф ще пламне ли? сама виждаш, че между вашите управители не предстои аспект, а между управителите на 5д е квадратура, последният аспект на Луната е негативен- тя в картата е У3 за теб, в предстояща опозиция с У3 за него- Сатурн, възможно е прекъсване на комуникацията с този човекМерси, Акрукс! Надявах се да съм видяла грешно, ама карай. Така било писано.
Цитат на: 3apa в Септември 02, 2012, 03:27:05 pmЕдин от аспектите ми на пълнолуние май се реализира. Срещнах един мъж. Поговорихме си, разменихме си координатите и се разбрахме да се чуем, хем по работа, хем приятелски. Пуснах си едно хорарче, ама не ми изглежда като да има продължение, най-малкото пък либовно. Още повече, че на карта на първа среща г-н Санти съвсем ми охлади ентусиазма. Та, според вас ще има ли продължение на тази първа среща с г-н Х и либоф ще пламне ли? сама виждаш, че между вашите управители не предстои аспект, а между управителите на 5д е квадратура, последният аспект на Луната е негативен- тя в картата е У3 за теб, в предстояща опозиция с У3 за него- Сатурн, възможно е прекъсване на комуникацията с този човек
Един от аспектите ми на пълнолуние май се реализира. Срещнах един мъж. Поговорихме си, разменихме си координатите и се разбрахме да се чуем, хем по работа, хем приятелски. Пуснах си едно хорарче, ама не ми изглежда като да има продължение, най-малкото пък либовно. Още повече, че на карта на първа среща г-н Санти съвсем ми охлади ентусиазма. Та, според вас ще има ли продължение на тази първа среща с г-н Х и либоф ще пламне ли?
Милки, според мен не са приключили, а и Луната от Марс идва към теб. Може да има засечки заради квадрата, но мисля, че не са приключили, а и той те харесва, струва ми се. Но аз не съм никак на "ти" с хорарите, уча се.
Цитат на: 3apa в Септември 05, 2012, 07:53:17 pmКомуникацията продължи. Днес се чухме и се уговорихме да се видим следващата седмица. Тоя път картата не показа вярно. Как смяташ, защо? защото непосредствено преди тази карта е имало друга/и/, свързана с този човек и въпрос, затова!
Комуникацията продължи. Днес се чухме и се уговорихме да се видим следващата седмица. Тоя път картата не показа вярно. Как смяташ, защо?
Аз отново съм с въпросче: "Човекът (назован по име) има ли намерение да започне връзка с мен?"
Мога ли да задам въпросът си така? :unsure:Приключили ли са нещата между мен и Д. или напротив това е началото? :unsure: