Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041969 Прегледи
*

elif

• 48
Re: Хорар за любов
« Отговор #1720 -: Септември 06, 2012, 08:09:47 am »
Акрукс, много ти благодаря за отделеното време и допълнителните детайлни разяснения по моята карта! 

« Отговор #1721 -: Септември 06, 2012, 01:31:58 pm »
Аз отново съм с въпросче: "Човекът (назован по име) има ли намерение да започне връзка с мен?"

Не мисля. Той е Меркурий на трон по знак и следователно в знака на заточение на твоя управител Юпитер. Меркурий е на върха на неговия 1-ви дом и е изгорен от Слънцето. Възможно е да е твърде самовлюбен, горд или да има проблеми, които поглъщат вниманието му. Управителят на 3-тия му дом Марс е във 2-рия му дом - инициативите му може да насочени към уреждане на финансови въпроси.
Луната е завършила вече хармоничния тригон с Меркурий, т.е. този аспект се отнася до миналото - вероятно приятно начало на отношенията ви (запознанство). Между управителите ви предстои квадратура.
Съдейки по картата, напразно се измъчваш по него (Юпитер, заточен в знак на Меркурий). Надявам се, че греша.

« Отговор #1722 -: Септември 06, 2012, 01:38:43 pm »
Момичета каква карта трябва да направя за да ми кажете дали един човек има чувства към мен.
,,ИМА ЛИ ЧУВСТВА КЪМ МЕН Л."
18.50 Пловдив

Той се управлява от Слънцето в 1-вия си дом и знак, където управителят ти Сатурн няма есенциални достойства. Към Слънцето се приближава Меркурий, негов У10.
Сатурн е екзалтиран и в знак на падение на Слънцето - възможно е да се чувстваш пренебрегната от него, да си му обидена, чувствайки, че заслужаваш нещо по-добро.
Съдейки по картата, той е зает със себе и професионалните си въпроси. Възможно е да не ти отделя достатъчно внимание поради това да му се сърдиш. Самата ти също си склонна да демострираш пренебрежително поведение спрямо него.
Луната в екзалтация (и близо до върха на 3-тия дом на комуникацията) ще завърши тригон със Слънцето, което показва, че предстои подобряване на отношенията ви. Но тъй като между Слънце и Сатурн не предстои аспект (двете планети са в съседни знаци), се съмнявам, че в отношенията ви ще настъпи промяна.
Не разчитай на една карта и на астрологията, а прецени рационално отношенията ви и знаците, които той ти дава (или не дава). Според тази карта няма чувства към теб.

« Отговор #1723 -: Септември 06, 2012, 01:51:39 pm »
Мога ли да задам въпросът си така? :unsure:

Приключили ли са нещата между мен и Д. или напротив това е началото? :unsure:

Ето няколко възможности за Сатурн в 7-ми дом:
- не си споделила важна част от информацията (не че си длъжна, но е възможно да е информация, която изцяло променя или дори обезсмисля въпроса);
- той е обвързан (възможно до стенеп, в която не се интересува от започване на интимна връзка с друга жена);
- картата е нерадикална и не се тълкува.

Иначе Марс (ти) в 7-мия дом (негов 1-ви) точно отразява естеството на въпроса - демострацията на интерес към него. Луната в 1-ви, изваща от опозиция с Марс, показва силното ти безпокойство и раздвоеност по въпроса. Луната е в знак на Венера (той) - в сърцето ти вече са се породили романтични чувства към него и скорошната опозиция Луна/Марс отразява вътрешния конфликт между разум (гордост) и чувства, който изживяваш.
Марс е на трон по знак, т.е. в знак на заточение на неговия управител Венера. Външно се стараеш да не демострираш силния си вътрешен интерес към него. Той е Венера в знака на падение на Марс. Странно защо при цялото внимание, което му отделяш, той изглежда, че се чувства пренебрегнат от теб или разсърден от нещо. Венера е на път да смени знака - отношението му би трябвало да се промени. Тъй като Венера ще ингресира в огнен знак, би трябвало да се разпали и да започне да показва по-силен интерес към теб (Марс). Но в този знак Венера и Марс ще завършат квадратура, т.е. ще има аспект между управителите ви, но той няма да бъде хармоничен. Отношенията ви не изглежда да са приключили завинаги, засега са в застой, но в последствие ще се разгорят и ще прераснат в нещо, от което и двамата няма да останете особено доволни. Ревност и желание за притежание могат да нарушат спокойствието.
Ако той е женен (обвързан) и в момента връзката му преживява труден етап заради липсата у него на желание да бъде с партньорката си, след време той ще се завърне при нея (Венера ще завърши секстил с неговия У5 Сатурн в Лъв), макар и без да изгаря от желание.

« Отговор #1724 -: Септември 06, 2012, 01:54:38 pm »
zdraveite mnogo bih iskala da razbera shte se polu4at li ne6tata mejdu men i vaprosniqt maj x

Не изглежда да се получат гладко. Твоят управител Венера е в последния градус на знака. Предстои й ингрес в следващия знак (Лъв), където ще завърши квадратура с неговия управител Марс. Марс е на трон по знак, което значи в знак на заточение на Венера. Няма хармонична рецепция между управителите ви, нито предстои хармоничен аспект. Опитите нещата да се получат могат да костват много усилия и не ясно накрая дали тези усилия ще си струват. Крайният резултат може да не ви удовлетвори. Той не е склонен на компромиси.

« Отговор #1725 -: Септември 06, 2012, 02:02:23 pm »
Ако предишният хорар е излязъл грешен, мога ли да пусна друг?
Въпросът е: ще се развие ли любовна връзка между мен и Х.?

Ти не му даде на предния хорар и 3 дни да се развие. Ти попита за крайния резултат (дали ще пламне любов). Това че ще имате втора среща, гаранция ли е, че любовта вече е пламнала или че ще пламне? Надявам се, че греша, но първата карта казва "не" и аз оставам с нея. Втората карта дава възможност за продължение на отношенията ви, но тъй като между Венера в следващия знак и Марс предстои квадратура, отношенията няма да се развиват гладко или да бъдат продължителни, удовлетворяващи. Възможно е поддържането им да ти (ви) коства твърде много усилия. В тази карта той се управлява от Марс на трон (в предната беше ти) - сега той може да не е склонен да прави компромиси. Рано или късно това може да доведе до експлозивен сблъсък, ако не си склонна да му играеш по гайдата (а Венера в Лъв не е склонна да се поставя на второ място).

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1726 -: Септември 06, 2012, 03:44:35 pm »
Рония, ти се управляваш от ретрограден Меркурий, изгорен от диспозитора си Слънце. Евентуалният бъдещ партньор се управлява от Юпитер, който е заточен в знака на твоя управител. Между Меркурий и Юпитер има съвсем скорошен разходящ секстил. Затова въпросът ми е дали наскоро не си подновила комуникация или отношения с партньор от миналото ти, който има чувства към теб, но не се държи по начина, по който ти желаеш/одобряваш? Разбира се, че не е задължително да ми отговаряш. Първоначално сте започнали добре (първи секстил между Меркурий и Юпитер), след това той не се е показал от най-добрата си страна, ти си проявила гордост и връзката ви се е разпаднала. Но в последствие си премислила (ретро Меркурий) и се си опитала да възстановиш отношенията ви.

Засега, докато Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето, изглежда, че се измъчваш от стари спомени, мисли, рани. Изолирала си се от света, дистанцирала си се от него (и евентуални партньори като цяло) (Слънцето е управител на 12-тия дом). След като приключи ретроградната си фаза и бъде напълно изгорен от Слънцето, т.е. след като приключиш с мъката по минали страдания и неудачи, Меркурий ще завърши отново секстил с Юпитер. Може би ще направиш нов опит за контакт с въпросната личност (ако има такава изобщо) или ще срещнеш съвсем нов човек, който ще си падне по теб. Юпитер се намира в 10-тия ти дом. Може би това е човек, свързан с професионалното ти поприще или обществена личност. Юпитер е мунданен сигнификатор на чужбина, далечни пътувания, филосифия, религия, право, висше образование. Възможно е да е чужденец или човек, който пътува много, писател, журналист, преподавател.
И отново важи това за заточения Юпитер - той ще те хареса много, но е възможно да не е способен да се покаже пред теб в най-добрата си светлина. Може би ще бъде неуверен в себе си, ще се страхува, че ще бъде отблъснат. Юпитер в Близнаци по-скоро говори за млад човек или човек на твоите години. Хирон е в точен съвпад с АС-то му, Нептун е в 12-тия му дом. Може би ще бъде човек, който е страдал (то кой ли не е) и крие в дъното на душата си болката си.

Луната се намира във 2-рия ти дом на изгорения път. Търсиш стабилност и сигурност, но към момента има повече неизвестни, които те плашат. На път е да се съедини със Сатурн, управител на 5-тия ти дом. Междувременно е възможно да залитнеш по по-зрял от теб мъж (не е задължително да е на години), който изглежда стабилен, уверен (Сатурн е екзалтиран).

По това също според мен има развитие, но е малко смесено. Да, влюбена съм в някой, който е успял, пътува много и т.н. но не е по-млад от мен, а по-възрастен, живее на другия край на света (където аз живеех преди, но пак си се брои за чужбина предполагам)... Човек с много рани в миналото. Дали той ще ме хареса не е ясно, защото не се виждаме, макар че хорарът, който пусках за него показваше, че да. Не знам дали е възможно двете описания, макар и отнасящи се за различни планети да бъдат обединени. И какъв ще е завършека на цялата история. И заради тайминга исках да пиша - Луната във 2ри, но в относително бърз знак, оставаха около 5 градуса до съвпада със Сатурн и в рамките на 5 седмици оттогава се влюбих в този мъж.

А най-добре ще е да е един и същи мъж.  ;D Първо се влюбвам, после се срещаме.  :blink:
« Последна редакция: Септември 06, 2012, 03:59:07 pm от Ronia »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1727 -: Септември 06, 2012, 03:52:21 pm »
Мога ли да задам въпросът си така? :unsure:

Приключили ли са нещата между мен и Д. или напротив това е началото? :unsure:

Ето няколко възможности за Сатурн в 7-ми дом:
- не си споделила важна част от информацията (не че си длъжна, но е възможно да е информация, която изцяло променя или дори обезсмисля въпроса);
- той е обвързан (възможно до стенеп, в която не се интересува от започване на интимна връзка с друга жена);
- картата е нерадикална и не се тълкува.

Иначе Марс (ти) в 7-мия дом (негов 1-ви) точно отразява естеството на въпроса - демострацията на интерес към него. Луната в 1-ви, изваща от опозиция с Марс, показва силното ти безпокойство и раздвоеност по въпроса. Луната е в знак на Венера (той) - в сърцето ти вече са се породили романтични чувства към него и скорошната опозиция Луна/Марс отразява вътрешния конфликт между разум (гордост) и чувства, който изживяваш.
Марс е на трон по знак, т.е. в знак на заточение на неговия управител Венера. Външно се стараеш да не демострираш силния си вътрешен интерес към него. Той е Венера в знака на падение на Марс. Странно защо при цялото внимание, което му отделяш, той изглежда, че се чувства пренебрегнат от теб или разсърден от нещо. Венера е на път да смени знака - отношението му би трябвало да се промени. Тъй като Венера ще ингресира в огнен знак, би трябвало да се разпали и да започне да показва по-силен интерес към теб (Марс). Но в този знак Венера и Марс ще завършат квадратура, т.е. ще има аспект между управителите ви, но той няма да бъде хармоничен. Отношенията ви не изглежда да са приключили завинаги, засега са в застой, но в последствие ще се разгорят и ще прераснат в нещо, от което и двамата няма да останете особено доволни. Ревност и желание за притежание могат да нарушат спокойствието.
Ако той е женен (обвързан) и в момента връзката му преживява труден етап заради липсата у него на желание да бъде с партньорката си, след време той ще се завърне при нея (Венера ще завърши секстил с неговия У5 Сатурн в Лъв), макар и без да изгаря от желание.
Благодаря ти Мирабела,
не ми е казвал, в момента да има жена. :-\
Изключително и само говори за работата си и пари.
Как работи по 12 часа на ден и как като се прибере-припада на леглото от умора. :-\

*

mili

« Отговор #1728 -: Септември 06, 2012, 06:34:42 pm »
Здравейте!  :blink:
Въпроса ми е как ще се развият отношенията ми с П? За информация на картата ще кажа, че в последно време се наложи да сме на разстояние един от друг и в периода от един месец сме се виждали само веднъж и комуникираме по телефона  :-\ . Също така трябва да споделя, че има голяма разлика в годините и родителите ми са против това и се налага да се виждаме тайно.  :( :-\ Заедно сме вече от три месеца.
Благодаря предварително за отговора !  :blink: :blink: :blink:

« Отговор #1729 -: Септември 06, 2012, 07:03:13 pm »
здравейте,
мога ли да попитам-Изчерпани ли са отношенията ни с Х?
Скарахме се много неприятно и го засегнах доста,той също,но  го обичам и ми се иска да се изясним
благодаря ви от сърце предварително
Не се опитвай да ме сложиш в рамка,
да ме подредиш на рафтче с етикет,
аз не съм създадена по мярка,
аз съм сън, илюзия, сянка-
никога не съм била човек...

« Отговор #1730 -: Септември 07, 2012, 09:19:32 am »
Въпроса ми е как ще се развият отношенията ми с П? За информация на картата ще кажа, че в последно време се наложи да сме на разстояние един от друг и в периода от един месец сме се виждали само веднъж и комуникираме по телефона  :-\ . Също така трябва да споделя, че има голяма разлика в годините и родителите ми са против това и се налага да се виждаме тайно.  :( :-\ Заедно сме вече от три месеца.

Не изглежда да настъпи промяна в отношенията ви в рамките на действие на хорара (следващите 3-6 месеца). Между управителите ви - твоя Сатурн и неговия Слънце - не предстои аспект, т.е. нещата остават на сегашното положение. Картата не показва задълбочаване на връзката ви. Тъй като между управителите на 3-тите ви домове на комуникацията също липсва сходящ аспект, а Луната ще завърши квадратура с твоя У3, комуникацията може да продължава да бъде проблематична. Ако мога да кажа нещо (като съвет), то ще бъде, че мъжът изглежда да се интересува предимно от себе си (управителят му Слънце се намира в 1-вия му дом и в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства). С Нептун в 1-вия ти дом си способна да се поддаваш лесно на романтични илюзорни надежди. Луната ще завърши опозиция с твоя управител Сатурн, който е в знака на падение на Слънцето. Изглеждаш разочарована от него и това може да продължи да се задълбочава.
Надявам се, че греша в интерпретацията. Успех!

« Отговор #1731 -: Септември 07, 2012, 09:26:04 am »
здравейте,
мога ли да попитам-Изчерпани ли са отношенията ни с Х?
Скарахме се много неприятно и го засегнах доста,той също,но  го обичам и ми се иска да се изясним
благодаря ви от сърце предварително

Ти се управляваш от Юпитер, той - от Меркурий. Юпитер се намира в знак на Меркурий, където е заточен. Това потвърждава, че имаш чувства към него и че сегашното положение не те прави щастлива, измъчваш се по него. Той е Меркурий на трон по знак, т.е. в знака на заточение на Юпитер, и изгорен от Слънцето. Той изглежда обиден и прекалено горд, за да направи първата крачка засега.
Луната е без курс, но между управителите ви предстои квадратура. Засега сте в затишие, но това е затишие пред буря. Възможно е след известно време (след 4 дни или 4 седмици, на Меркурий му остават малко повече от 4 градуса до точния квадрат с Юпитер) да предстои нова изясняване на взаимоотношенията ви, което може да задълбочи кризата още повече или да доведе до прекъсването им. Надявам се, че греша. Успех!

Re: синастрия, композит
« Отговор #1732 -: Септември 07, 2012, 09:29:24 am »
Здравейте!
Моля за вашето мнение за любовната връзка между мен и този мъж :rolleyes:

Имам чувството, че картатите ти не са подходящи за темата, в която си ги публикувала. Нито си дала пояснения на кого планените са във вътрешния кръг и на кого във външния в синастрията. Като гледам квадрата между Луните ви, трудно сте на една вълна емоционално. Единият е по-емоционален, по-открит, докато на другия трябва с ченгел да му вадиш думите от устата.

*

mili

« Отговор #1733 -: Септември 07, 2012, 04:45:21 pm »

Не изглежда да настъпи промяна в отношенията ви в рамките на действие на хорара (следващите 3-6 месеца). Между управителите ви - твоя Сатурн и неговия Слънце - не предстои аспект, т.е. нещата остават на сегашното положение. Картата не показва задълбочаване на връзката ви. Тъй като между управителите на 3-тите ви домове на комуникацията също липсва сходящ аспект, а Луната ще завърши квадратура с твоя У3, комуникацията може да продължава да бъде проблематична. Ако мога да кажа нещо (като съвет), то ще бъде, че мъжът изглежда да се интересува предимно от себе си (управителят му Слънце се намира в 1-вия му дом и в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства). С Нептун в 1-вия ти дом си способна да се поддаваш лесно на романтични илюзорни надежди. Луната ще завърши опозиция с твоя управител Сатурн, който е в знака на падение на Слънцето. Изглеждаш разочарована от него и това може да продължи да се задълбочава.
Надявам се, че греша в интерпретацията. Успех!

Много благодаря за отговора  :blink: :blink:.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1734 -: Септември 07, 2012, 09:15:04 pm »
Ако предишният хорар е излязъл грешен, мога ли да пусна друг?
Въпросът е: ще се развие ли любовна връзка между мен и Х.?

Ти не му даде на предния хорар и 3 дни да се развие. Ти попита за крайния резултат (дали ще пламне любов). Това че ще имате втора среща, гаранция ли е, че любовта вече е пламнала или че ще пламне? Надявам се, че греша, но първата карта казва "не" и аз оставам с нея. Втората карта дава възможност за продължение на отношенията ви, но тъй като между Венера в следващия знак и Марс предстои квадратура, отношенията няма да се развиват гладко или да бъдат продължителни, удовлетворяващи. Възможно е поддържането им да ти (ви) коства твърде много усилия. В тази карта той се управлява от Марс на трон (в предната беше ти) - сега той може да не е склонен да прави компромиси. Рано или късно това може да доведе до експлозивен сблъсък, ако не си склонна да му играеш по гайдата (а Венера в Лъв не е склонна да се поставя на второ място).

Така е, не дадох никакъв шанс на първата карта. Реагирах много експлозивно, реших, че е не и край. И като се раздвижиха нещата, веднага реших, че е грешна :)
Останах си на първата карта и я огледах по-сериозно. Това, което аз видях е: има някакво развитие, но то не е много дълготрайно. По-скоро някаква авантюра. с моят сигнификатор в негов 8-ми дом. Нещо ми се върти друга жена при него, не ми изглежда съвсем сам. Виждам много връзки по осите на работа, бизнес. Ще си я чакам три месеца, поне. Пък тогава ще разкажа как са се развили нещата.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1735 -: Септември 09, 2012, 09:48:01 pm »
Здравейте, може ли да ми разтълкувате този хорар?
"х. харесва ли ме като повече от приятелка?"

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1736 -: Септември 09, 2012, 09:55:35 pm »
Добър вечер на всички. Имам един въпрос за човека, към когото изпитвам чувства - Всичко между нас окончателно ли приключи? Благодаря
не, по картата излиза, че той е заинтересован от тебе доста и има чувства към теб, докато ти си привързана повече към домашното огнище, така че от теб зависи

Благодаря за отделеното време... За съжаление по нищо не личи да е заинтересован от мен, дори и не търси комуникация..

« Отговор #1737 -: Септември 12, 2012, 09:04:41 pm »
здравейте,имам въпрос за сестра ми и виртуалната и любов-ще се харесат ли като се видят.Той е чужденец и тя се притеснява дали е честен с нея,дали ще го хареса на живо,помоли ме да и пусна хорар по мое усмотрение и аз да съм изберяла въпорса ,затова моля за съдействие :-[

« Отговор #1738 -: Септември 13, 2012, 09:39:17 am »
Привет !

Искам да попитам по темата, от една година се интересувам и чета по натална карта, но не мога да разбера от къде ми идват несгодите в любовта. Винаги проблеми в тази сфера. Ходих на астролог, който ми каза че ми излиза късен брак и късно щастие? По какво се разбира това от наталната карта? Скоро четох за уран с луна, че дава лошо въздействие, а те са ми в съвпад в пети дом. Отделно четох за Юпитер в седми - много капризи относно брачен партнъор, което е така. Ако можете да погледнете картата ми и да дадете съвет ще я бъде ли в любовта или не. Благодаря предварително !!! :lol:

« Отговор #1739 -: Септември 13, 2012, 03:04:56 pm »
izvinqvai akruks az premestih vaprosa v temata horarni vaprosi poneje pomislih 4e ne sam zadala vaprosa na pravilnoto mqsto..pravi si 4e e po vajno,no mnogo bih iskala da bada priemana i obi4ana ot tqh ..ne obi4am licemerni i dvoini igri