Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040861 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за любов
« Отговор #1960 -: Ноември 19, 2012, 12:36:44 am »
Хаха, да взема и аз да задам един въпрос - "Кой от двамата да бъде?"  ;D (и са с еднакви имена).

И ловец съм, и рибар съм...  :piscess:
Който носи багажа :)
И без хорар ти го казвам, от името на козирожката венера

И аз съм за него. Добро момче изглежда, пък и ти помага. А и тоя ретро Меркурии, все към бивши ме дърпа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1961 -: Ноември 19, 2012, 12:40:53 am »
И без хорар ти го казвам, от името на козирожката венера

Обаче наскоро му гледах прогресиите и установих много интересна синхроничност с моята карта.
В момента имам прогресивен Асц. в съвпад с Нептун, а при него сега прогресивната Луна е в съвпад с Нептун в края на 7 дом, след навлизане в Козирог ще премине в 8ми...

Но интересна засечка става по Нептун, още не мога да разбера какво е... А може и да работи по буквална аналогия - помага на приятелка, изпаднала в полубезпомощно състояние (Нептун). :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1962 -: Ноември 19, 2012, 12:42:46 am »
И аз съм за него. Добро момче изглежда, пък и ти помага.

А другият почти не се брои - гледа си кариерата и интереса... и мисли, че още не съм го разбрала. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1963 -: Ноември 19, 2012, 12:47:05 am »
Хаха, на нептун никога не му е чиста работата, аз някак не повярвах в милосърдната му страна
Макар че наскоро се запознах с една рядко добродушна женица, питам сина й кога е роден, и й викам:
"-теб няма да те питам, ти си риби"-риби беше
Но такова нещо наистина рядко съм виждала
Нали сме говорили за илюзиите и нептун и любовта :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1964 -: Ноември 19, 2012, 12:51:06 am »
Нептун на мен ми е по илюзиите, нещо хлъзгаво има в него, измамно. Аз го свързвам с някакви лъжи и тъмни намерения.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1965 -: Ноември 19, 2012, 12:57:32 am »
Нептун на мен ми е по илюзиите, нещо хлъзгаво има в него, измамно. Аз го свързвам с някакви лъжи и тъмни намерения.

По-скоро намерения с неясни мотиви, а тъмните намерения и злокобни планове нали са по Плутон ("черния учител")?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1966 -: Ноември 19, 2012, 01:00:41 am »
Това е друга заблуда :)
Нали и това го говорихме-убийците и нептун и юпитер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1967 -: Ноември 19, 2012, 01:03:35 am »
Нали и това го говорихме-убийците и нептун и юпитер

Да, като че ли в престъпната статистика са водещи, също така най-често се среща твърд аспект Луна/Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1968 -: Ноември 19, 2012, 09:33:26 am »
Здравейте,
Какво мислите по тази карта: "Ще се видя ли с (по име) до края на тази календарна година?" При пълни 12-ти домове веднага ми светва червената лампа.
Благодаря ви!

« Отговор #1969 -: Ноември 19, 2012, 10:17:43 am »
Благодаря, Акрукс. Точно това е, че ме държи в тайна, а не виждам нищо срамно в това да се срещаме. Ако не ме харесва, да не ме търси изобщо, а не така, защото това положение е и унизително. Естествено, вина имам и аз, защото съм го позволила, но не мога да се откажа от него.

Този предстоящ квадрат в средата на декември означава ли, че ще имаме някакъв конфликт? Въобще мога ли да очаквам някаква комуникация между нас скоро, дори и да не се видим, понеже в момента дори и не си говорим. Дали той има интерес към друга, това засилено общуване в такъв смисъл ли е? 

« Отговор #1970 -: Ноември 19, 2012, 11:13:05 am »
Много ти благодаря за уточненията, Акрукс!

« Отговор #1971 -: Ноември 19, 2012, 11:03:07 pm »
...И едно любовно хорараче: "Ще ме покани ли (по име) да празнуваме заедно предстоящата НГ?"
Предварително благодаря за отговора!

« Отговор #1972 -: Ноември 20, 2012, 05:55:44 am »
Eх, жалко! Благодаря ти за отговора, Акрукс. Да, той живее в чужбина и се чудех дали ще дойде сега за празниците. А нещо за неговите чувства към мен може ли да се каже по тази карта или трябва да построя нова?
« Последна редакция: Ноември 20, 2012, 06:04:56 am от sunbeam »

« Отговор #1973 -: Ноември 20, 2012, 01:19:43 pm »
На мен много са ми интересни(и неясни) рецепциите в хорарите.Меркурий след като обърне директен,ще направи опозиция с Юпитер,но пък ще са във взаимна рецепция.Та се питам,дали тази рецепция може да даде положителен развой,въпреки че аспекта е опозиция  :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #1974 -: Ноември 20, 2012, 02:14:30 pm »
Съвпад в хорара какво дава, когато касае да/не?

« Отговор #1975 -: Ноември 20, 2012, 04:26:30 pm »
На мен много са ми интересни(и неясни) рецепциите в хорарите.Меркурий след като обърне директен,ще направи опозиция с Юпитер,но пък ще са във взаимна рецепция.Та се питам,дали тази рецепция може да даде положителен развой,въпреки че аспекта е опозиция  :-[
да, така е- във взаимна рецепция са, пропуснала съм този факт, според това, което съм чела има силата на съвпад
И аз така съм чела,но дали е така на практика?Обратната връзка ще покаже  :blink:

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #1976 -: Ноември 20, 2012, 06:52:44 pm »
Момичета до сега бяхте много точни в това, което сте казвали. Сега един последен въпрос за тази година от мен: ще  започнем ли връзка с (назован по име) през тази година.

Благодаря ви за отделеното време.

« Отговор #1977 -: Ноември 20, 2012, 08:00:05 pm »
Eх, жалко! Благодаря ти за отговора, Акрукс. Да, той живее в чужбина и се чудех дали ще дойде сега за празниците. А нещо за неговите чувства към мен може ли да се каже по тази карта или трябва да построя нова?
Чувствата са също по 5-ти дом, след като негов У5 е в разходящ съвпад с твоя У1 Слънцето в 10-ти дом за него, предполагам че те обича и си му важна! Меркурий в края на този месец ще стане директен и към 17 декември ще извърши опозиция с твоя У5 Юпитер, чувствата ви ще са подложени на изпитание от невъзможността да сте заедно, но взаимната рецепция на планетите ще извърши своите малки чудеса и ще проявите разбиране. Около 23 януари Юпитер ще е в хармоничен аспект с Меркурий, а Слънцето У1 в  секстил с Уран, другия У1 за него, има възможност да пътуваш този период и да се съберете заедно.

Много благодаря за отговора, Акрукс!

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #1978 -: Ноември 20, 2012, 09:41:28 pm »
здравейте,
много ще съм благодарна ако някой би проявил желание да отговори на моят въпрос -Ще се разведе ли мъжът с който съм?

20.11.2012,21.40 ч,София

Благодаря предварително

*

Papy

• 4343
« Отговор #1979 -: Ноември 20, 2012, 09:47:13 pm »
здравейте,
много ще съм благодарна ако някой би проявил желание да отговори на моят въпрос -Ще се разведе ли мъжът с който съм?

20.11.2012,21.40 ч,София

Благодаря предварително

Айде с пръстчетата :)
Меркурий още е ретрограден

П.п. Шегувам се-някой да не се обърка