Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040757 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорар за любов
« Отговор #2020 -: Ноември 25, 2012, 06:22:35 pm »
И аз мисля, че няма да се разведе, особено ако гледаме неговия брак по негов седми, края на брака му по 4-ти от негов седми, и както мирабела писа-у на неговия 4-ти
Но и отношенията ви няма да прекъснат

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2021 -: Ноември 25, 2012, 06:28:51 pm »
И аз мисля, че няма да се разведе, особено ако гледаме неговия брак по негов седми, края на брака му по 4-ти от негов седми, и както мирабела писа-у на неговия 4-ти
Но и отношенията ви няма да прекъснат

Благодаря за отговора Papy,
искаш да кажеш,че при него няма развод по принцип...така ли да разбирам

*

Papy

• 4343
« Отговор #2022 -: Ноември 25, 2012, 06:32:57 pm »
Говорим само за рамките на хорара
Поне на мен ми се струва, че няма да има развод скоро, но може и да бъркам

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2023 -: Ноември 25, 2012, 06:38:41 pm »
Говорим само за рамките на хорара
Поне на мен ми се струва, че няма да има развод скоро, но може и да бъркам

Благодаря ти Papy,

Всичко това ме интересува и защото искам да задам следващия си въпрос
25.11.2012,18.38 часа,София - Ще имам ли дете от този мъж?
« Последна редакция: Ноември 25, 2012, 06:43:44 pm от rene »

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2024 -: Ноември 25, 2012, 07:10:53 pm »
Всичко това ме интересува и защото искам да задам следващия си въпрос
25.11.2012,18.38 часа,София - Ще имам ли дете от този мъж?
Определено бързаш с този въпрос, което проличава и от ранния АСЦ на картата Луната излиза в негов 5д, свързан с децата, интересува те дали ще имаш дете от него, но ще извърши опозиция с твоя У5, също с негов У1, последният аспект на Луната е също опозиция- с Меркурий, който при теб управлява 4д, при него 10д- идеята за дете от него няма да се посрещне добре от него, заради кариерата му, при теб в дома ти няма да се приеме добре, а като цяло едва ли ще се осъществи, с тези негативни аспекти, но това е само за близкото бъдеще. Иначе имате хармонични аспекти между управителите на 5д, 12д и 3д- ще продължите тайната си любовната си връзка и общуването.

Благодаря за отговора Akruks,

Права си,че бързам с този въпрос,защото истината е, че и аз не съм готова за това,но желание има и то голямо...
Търпението не ми е силна черта,а страховете в тази връзка не ми липсват.....

« Отговор #2025 -: Ноември 25, 2012, 07:16:44 pm »
....това ли беше края на отношенията ми с мъжа Х? 
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2026 -: Ноември 25, 2012, 07:25:47 pm »
Гледайки опозицията между сигнификаторите ви,отговорът е ДА.
От друга страна,и двамата се намирате в петия дом на другия,Луната е в екзалтация,Сатурн-той ,е в обятията на Венера...
Не мисля,че любовта е свършила,раздялата е по други причини.

« Отговор #2027 -: Ноември 25, 2012, 07:43:08 pm »
Това е първият ми хорар. Надявам се да ми простите, ако съм го оплескала.
Въпросът ми е ще се върне ли при мен?

Благодаря! ;D
Човекът, за който питаш е представен от Луната, която попада в негов 9д- в чужбина ли е? Ако е там не му предстои път в чужбина, за да се върне, Луната не предстои да извършва аспект с управителя на 9д, а също какъвто и да е аспект- този човек нещо няма развитие  ;D Ти си представена от Сатурн, също в 9д- или си в чужбина или следвате и двамата, след като основните ви сигнификатори попадат в 9д, понякога това показва и голямата отдалеченост на двамата. На теб излиза път в чужбина да имаш, също след време може да имате успешна комуникация и да се върнат чувствата ви един към друг, както и да имате обща кариера, да сте под един покрив. Имаш ПФ- точката на късмета в 5д на чувствата. С Нептун в 1д си объркана, нямаш реална представа за ситуацията или го идеализираш.

Благодаря за подробния отговор, най-напред. :)
Не поддържаме връзка от няколко седмици, но има вероятност да е заминал. Не съм сигурна, че е в чужбина, не знам дали е правил планове, но има близки роднини в чужбина, така че е напълно възможно.Дано късметът е с мен и след време нещата се подредят.
И наистина нямам реална представа за ситуацията, защото не общуваме и аз съм затворила всички пътища за комуникация. :)
Благодаря още веднъж. :)

« Отговор #2028 -: Ноември 25, 2012, 08:28:39 pm »
....това ли беше края на отношенията ми с мъжа Х?
Представена си от Луната в негов 5д, която е У8 за него, той е Сатурн в твоя 5д, който е У8 за теб, в сходяща опозиция- не предстои да сте заедно в интимен план, поне не скоро, но между управителите на 5-ти/11-ти дом предстои хармоничен аспект, ще продължите да се харесвате и да сте приятели, което едва ли ще ти хареса и ще ти се отрази на нервичките- последния аспект на Луната е опозиция с Меркурий У12 в 5д

...което е всъщност категоричния край на комуникация всякаква,предполагам...благодаря за пореден път ,Акрукс... :wub:

« Отговор #2029 -: Ноември 25, 2012, 08:31:52 pm »
Гледайки опозицията между сигнификаторите ви,отговорът е ДА.
От друга страна,и двамата се намирате в петия дом на другия,Луната е в екзалтация,Сатурн-той ,е в обятията на Венера...
Не мисля,че любовта е свършила,раздялата е по други причини.

...така е наистина-причината е в невъзможността за често контактуване :P..благодаря,Мими   :blink:

« Отговор #2030 -: Ноември 25, 2012, 09:02:59 pm »

...което е всъщност категоричния край на комуникация всякаква,предполагам...благодаря за пореден път ,Акрукс... :wub:
няма такова нещо за комуникацията- между вашите У3 Уран и Слънце предстои тригон,  но Уран У3 за него е ретрограден, което предполага, че има известни трудности с комуникацията от негова страна, също забавяне, отлагане, но ще продължите да общувате, споко
..последно само да се включа с въпрос -тази трудност може ли да произтича от факта,че аз съм го изтрила от абонатите си и да разчита само на ел поща и телефона си/с който аз пък не искам да общувам с него/????....

« Отговор #2031 -: Ноември 26, 2012, 10:37:33 am »
Не поддържаме връзка от няколко седмици, но има вероятност да е заминал. Не съм сигурна, че е в чужбина, не знам дали е правил планове, но има близки роднини в чужбина, така че е напълно възможно.Дано късметът е с мен и след време нещата се подредят.
И наистина нямам реална представа за ситуацията, защото не общуваме и аз съм затворила всички пътища за комуникация. :)
Благодаря още веднъж. :)
Луната У1 за него е в разходящ квадрат с У9, действително няма как да е заминал в чужбина при наличието на този аспект. Дано покрай пердстоящите празници да оправите взаимоотношенията си, успех!

Благодаря.. До сега не съм се замисляла колко интересна е тази част от астрологията. Мисля да се заема с изчитането на малко повече литература.. :)
Дано празниците донесат любов и щастие на всички!

« Отговор #2032 -: Ноември 26, 2012, 07:42:07 pm »
Моля за помощ. Въпросът ми е: Обича ли ме ..... ?

« Отговор #2033 -: Ноември 26, 2012, 08:09:15 pm »
Управителите Ви (твоят Луна и неговият Сатурн) излизат от опозиция по оста на романтичните чувства 5/11 дом. Сатурн е в знак на падение на Луната. Възможно е да ти се сърди за нещо, да се чувства огорчен.
Твоят управител Луна се намира в неговия 5-ти дом, неговият управител Сатурн се намира в твоя 5-ти дом. Между управителите на 5-тите ви домове (Венера и Марс) предстои секстил. При желание и от двете страни имате благоприятна възможност да възстановите нарушената хармония помежду ви.

« Отговор #2034 -: Ноември 27, 2012, 09:01:28 am »
Мирабела благодаря ти много :)  :wub:

« Отговор #2035 -: Ноември 27, 2012, 02:10:53 pm »
Първо исках да попитам дали М. ще е щастлив с новата си приятелка, но не съм много сигурна че съм готова за един положителен отговор, затова реших да променя въпроса (възможно ли е това?): Това ли е края на отношенията ни с М.? Знам, че вече има друг човек до него, но е толкова трудно да се откажеш от това, което обичаш...

« Отговор #2036 -: Ноември 27, 2012, 07:26:27 pm »
С тази Луна без курс и ретроградни управители не ми се струва, че сегашното положение помежду ви ще се промени.
Поправям се. Неговият управител Меркурий е стационарен днес. При него настоящият период може да е повратна точка.
« Последна редакция: Ноември 27, 2012, 08:00:03 pm от Mirabella »

« Отговор #2037 -: Ноември 28, 2012, 08:40:48 am »
Благодаря ви много, Mirabella и akruks, дано наистина ни се запази комуникацията, макар и тайна, което за момента ми се струва най- вероятната възможност... Относно промяната в него предполагам че е имало някаква, вчера е разбрал че бившата му дългогодишна приятелка е станала майка (не от него), но как ще му се отрази това след като мине първоначалното объркване май само времето ще покаже...

« Отговор #2038 -: Ноември 28, 2012, 09:01:27 pm »
Здравейте, отново. Ето картата на една приятелка, която ме помоли да попитам във форума вместо нея- Обича ли я и ще заживеят ли скоро заедно?

Предвартелно благодаря за коментарите... :blink:

« Отговор #2039 -: Ноември 28, 2012, 09:28:53 pm »
Градусът на АС е твърде ранен. Възможно е отношенията им да са започнали наскоро или е твърде рано да пита за съвместно съжителство (ако още не са на този етап).