Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041753 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2160 -: Декември 28, 2012, 10:42:00 pm »
Zdrawejte,Chestito Rovdestwo,i molq izwinete za latinicata
pratih predi dwa dena na edin vajen za men chowek,moj bovsh, pozdrawleniq za Koleda..
Shte mi otgovori li ?
to nqma da e sega-na mqsto kydeto e bez net se e lokaliziral ;D...no mi e interesno...
s kysniq AC..maj se predpolaga da znam,no ot nego wsichko moje da se ochakwa-dori i da go igrae pylen dryvnik :)
predwaritelni blagodarnosti

« Отговор #2161 -: Декември 29, 2012, 09:32:09 pm »
Акрукс,
благодаря,ще дам обратна връзка...весело посрещане на предстоящата Нова 2013 Желая на всички от форума

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2162 -: Декември 29, 2012, 10:44:18 pm »
Здравейте,да дам обратна връзка по последният ми въпрос.Няма да сме заедно по празниците :(,получих CMC -"не съм в БГ,ще се чуем след празниците",което много ме натъжи.Не очаквах да постъпи така.Сигурно си има своите причини,но аз се отказвам :'(. Благодаря на всички   :88: и весело посрещане на Новата година от мен.
« Последна редакция: Декември 29, 2012, 11:02:28 pm от lealya »

*

abroad

• 2187
« Отговор #2163 -: Декември 29, 2012, 10:52:47 pm »
значи съм в грешка, Луната без курс си е лишена от развитие и това е, съжалявам Лейля, но мисля че в дългосрочен план развитието трябва да е в твоя полза :-\

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2164 -: Декември 29, 2012, 11:11:53 pm »
Благодаря abroad ,просто последните няколко месеца ми се случват само неприятни неща.Загубих работата си и не успявам да намеря нова,прекратих 14г. връзка в началото на годината,болестта на баба и смъртта и ме сринах тотално.Имах надежда,че поне с този мъж нещата ще са наред.Ще видим,какво ще се случи след празниците и ще пиша отново :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2165 -: Декември 29, 2012, 11:15:06 pm »
Дръж се, lealya, най-тъмно е преди зазоряване
Пък и тоя мъж не звучи като да си струва

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2166 -: Декември 29, 2012, 11:17:57 pm »
Дръж се, lealya, най-тъмно е преди зазоряване
Пък и тоя мъж не звучи като да си струва

Най-тъмно е преди зазоряване!Абсолютно вярно! :blink:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2167 -: Декември 29, 2012, 11:25:29 pm »
Papy,rene -благодаря :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2168 -: Декември 30, 2012, 09:53:28 pm »
Добър вечер, дами! И Честита Коледа!
Имам пак въпросче, нова мисъл в моята главица... :)
Ще срещна ли скоро нова любов(нов мъж)?

« Отговор #2169 -: Декември 31, 2012, 12:19:19 pm »
Не че е голямо откритие, като се вземат предвид предишните ти въпроси, но мисля, че настоящата карта показва, че все още не си приключила със сегашната си връзка, която те измъчва - твоят управител Меркурий е в знак на У7 Юпитер, където е заточен. Юпитер е в знак на Меркурий (взаимна рецепция), където също е заточен плюс е и ретрограден. Човекът, представен от Юпитер в този хорар (предполагам, настоящият партньор), не се държи по начина, по който очакваш, желаеш от него, той не е способен да действа открито. Премисля, твърде много, не е сигурен в себе си, отлага взимането на решения. За въпроса със съвместното съжителство ли става дума? Защото управителите ви са в 4-тите си домове.

Меркурий е в последните градуси на знака, предстои му ингрес в Козирог, където вече няма да е под властта на Юпитер. Даже напротив, Козирог е знакът на падение на Юпитер. Оставам с впечатлението, че промяната в отношенията към настоящата ти връзка/партньор е на крачка разстояние, че е възможно да се разочароваш от тези взаимоотношения. В Козирог Меркурий ще бъде изгорен от Слънцето (поне под лъчите на Слънцето, което е по-леката степен на изгаряне), което може да показва, че има опасност да изгубиш реална, обективна преценка за партньора и връзката ви.

С предстоящия секстил между Луна и Юпитер оставам с впечатлението, че отношенията с настоящия партньор все още могат да се подобрят, поне временно, но при полагане на усилия от твоя страна, което не изглежда да желаеш да направиш към момента. И двамата сякаш очаквате повече от другия, отколкото правите по въпроса.
Меркурий вече се е запътил към следващия знак и Луната няма да успее да го достигне, за да пренесе светлина между У1 и У7, за да закрепи настоящата ви връзка и да й помогне да прерасне в нещо повече. Преди да търсиш нова любов, може би се налага да приключиш, но действително, с настоящата, която все още те измъчва. Разбира се, ако желаеш това. Пожелавам ти успех!

« Отговор #2170 -: Декември 31, 2012, 01:12:22 pm »
Здравейте!
Съвсем предновогодишно един въпрос: "Верен ли ми е (по име)?" Какво можете да кажете по картата? Така ми се иска да вляза в Новата Година с по-ясно съзнание за важните неща в живота ми.
Благодаря ви предварително!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2171 -: Декември 31, 2012, 04:46:56 pm »
Не че е голямо откритие, като се вземат предвид предишните ти въпроси, но мисля, че настоящата карта показва, че все още не си приключила със сегашната си връзка, която те измъчва - твоят управител Меркурий е в знак на У7 Юпитер, където е заточен. Юпитер е в знак на Меркурий (взаимна рецепция), където също е заточен плюс е и ретрограден. Човекът, представен от Юпитер в този хорар (предполагам, настоящият партньор), не се държи по начина, по който очакваш, желаеш от него, той не е способен да действа открито. Премисля, твърде много, не е сигурен в себе си, отлага взимането на решения. За въпроса със съвместното съжителство ли става дума? Защото управителите ви са в 4-тите си домове.

Меркурий е в последните градуси на знака, предстои му ингрес в Козирог, където вече няма да е под властта на Юпитер. Даже напротив, Козирог е знакът на падение на Юпитер. Оставам с впечатлението, че промяната в отношенията към настоящата ти връзка/партньор е на крачка разстояние, че е възможно да се разочароваш от тези взаимоотношения. В Козирог Меркурий ще бъде изгорен от Слънцето (поне под лъчите на Слънцето, което е по-леката степен на изгаряне), което може да показва, че има опасност да изгубиш реална, обективна преценка за партньора и връзката ви.

С предстоящия секстил между Луна и Юпитер оставам с впечатлението, че отношенията с настоящия партньор все още могат да се подобрят, поне временно, но при полагане на усилия от твоя страна, което не изглежда да желаеш да направиш към момента. И двамата сякаш очаквате повече от другия, отколкото правите по въпроса.
Меркурий вече се е запътил към следващия знак и Луната няма да успее да го достигне, за да пренесе светлина между У1 и У7, за да закрепи настоящата ви връзка и да й помогне да прерасне в нещо повече. Преди да търсиш нова любов, може би се налага да приключиш, но действително, с настоящата, която все още те измъчва. Разбира се, ако желаеш това. Пожелавам ти успех!
Благодаря ти Mirabella, да за същия човек със съвместното съжителство става въпрос, той е настоящата ми връзка.
Какво означава, това че управителите ни са в 4те домове?
Всъщност въпросът ми беше, ще срещна ли нова любов скоро..... Явно, не, иначе да много си права, в това което си написала, да очаквам и искам от него подкрепа в определена форма и наистина както си написала ти точно така действа той, което ми дава още повоче несигурности още повече страхове и чуство на безпомощност.
Мисля си, че може би трябва да сложа край, може би нещата между мен и него няма смисъл да ги чакам повече....

« Отговор #2172 -: Януари 01, 2013, 04:59:40 am »
Здравейте!
Съвсем предновогодишно един въпрос: "Верен ли ми е (по име)?" Какво можете да кажете по картата? Така ми се иска да вляза в Новата Година с по-ясно съзнание за важните неща в живота ми.
Благодаря ви предварително!
Според мен ти е верен, имате разминавания в изразяването на чувствата, но при него предстои съвсем скорошна промяна- Меркурий У7 е на прага на козирог, диспозитор на Сатурн У5 за него, в сходящ секстил с твоя У1 Нептун, така че предстои да се сближите, обаче ти също трябва да станеш по-открита, щом държиш да ти е ясно съзнанието

Честита Нова Година на всички във форума! Нека донесе на всеки най-доброто за него!

Акрукс, специални сърдечни благодарности на теб за експресния отговор в празничната вечер, страхотна си! :58: Аз наистина има нужда да стана по-открита, но неговото поведение до сега ме кара да се затварям в себе си. Прави нещо, заявява уж по-сериозни отношения между нас и после изчезва. Ето, дори сега за празника не се обади да ме попита дали по някое време искам да се видим, защото беше ясно, че ще сме на различни места. Дори един смс не изпрати. Не разбирам защо го прави - крачка напред, две - назад.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2173 -: Януари 01, 2013, 11:38:58 am »
Нали картата от преди няколко дни казва "не". Но ако ти искаш, винаги можете да се разделите.
И тази карта казва "не". С този разходящ тригон между управителите ви (Луна и Сатурн) не се ли посдобрихте?  Обратна връзка- от снощи вече -да ,сдобрихме се. Акрукс,Мирабелла -благодаря. Честита Нова годна на всички !

*

aya

• 34
« Отговор #2174 -: Януари 01, 2013, 03:40:56 pm »
Здравейте, момичета! Честита Нова Година на всички!Пожелавам Ви много здраве, щастие, любов и успехи във всяко едно начинание! Дано 2013 да донесе на всеки повече надежда, усмивки и незабравими мигове!  :blink:

И така имам един въпрос към вас: Какво ще се случи с моята сегашна връзка? Има ли бъдеще или всичко е загубено?

Искам само да кажа, че в момента сме много далече един от друг. Надявам се, че скоро ще се видим, но едва ли ще остана там където е той. Обичам го, но и двамта допуснахме много грешки.Факта е, че сме разделени, а всички знаем, че връзките от разстояние не са никак лесни, да не кажа невъзможни. Все още имам надежда, че нещата няма да свършат по този начин, ще се радвам да чуя вашето мнение.
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #2175 -: Януари 01, 2013, 04:54:56 pm »
Добър вечер, дами! И Честита Коледа!
Имам пак въпросче, нова мисъл в моята главица... :)
Ще срещна ли скоро нова любов(нов мъж)?
Добре заварила! Коледа отмина, сега е ЧНГ- Наздраве!
На Меркурий У1 предстои смяна на знака, което вещае промяна в личния ти живот, последният аспект на Луната е тригон с Венера-планетата на любовта, тъй че може да разчиташ на положителни промени в тази насока. Успех!
Много благодаря!
Честита Нова Година, с пожелания за сбъднати мечти, здраве и късмет!

« Отговор #2176 -: Януари 01, 2013, 05:09:08 pm »
Zdrawejte,Chestito Rovdestwo,i molq izwinete za latinicata
pratih predi dwa dena na edin vajen za men chowek,moj bovsh, pozdrawleniq za Koleda..
Shte mi otgovori li ?
to nqma da e sega-na mqsto kydeto e bez net se e lokaliziral ;D...no mi e interesno...
s kysniq AC..maj se predpolaga da znam,no ot nego wsichko moje da se ochakwa-dori i da go igrae pylen dryvnik :)
predwaritelni blagodarnosti
Въпросният "дръвник" не ти е безразличен, все още имаш чувства към него и това не го показва твоя У1 Сатурн в негов 3д, което показва че си му писала и очакваш отговор,  а това че негов У1 Луна е в твоя 5д на чувствата. Между Сатурн и Луна предстои хармоничен аспект, който е и последен аспект на Луната, показващ добро развитие по въпроса, а освен това предстои да се съберете. Късният АСЦ показва, че може да е временно или всичко да се различава коренно от първоначалните очаквания, но независимо от предстоящата промяна, това което се случи ще е повратна точка към нещо по-добро.
obratna wryzka-pisal e ,i mnogo me zaradwa

« Отговор #2177 -: Януари 01, 2013, 09:59:01 pm »
Здравейте!
Родена съм на 17.01.1977г. в 02.45 часа през нощта в град Пловдив. Интересува ме.....ще имам ли ръзвитие относно личен план скоро, ще се омъжа ли скоро?

« Отговор #2178 -: Януари 01, 2013, 10:09:58 pm »
Влизам тук само да ви кажа Честита Нова Година особено на Акрукс, която с огромно търпение отговаря на терзаещите ме въпроси ,на Мирабелла,която също често ме осветлява ,но вече май й писна от мен , и всички вещи съфорумки, от които черпя логика и знания.....Бъдете здрави , щастливи  и мноого влюбени ,момичета !  :wub:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2179 -: Януари 02, 2013, 10:07:27 am »
За много години. Нека новата 2013 бъде много успешна и много щастлива за всички! :)
Новогодишната нощ беше много интересна за мен. Много танци и взаимни симпатии с определен човек. Той отдавна демонстрира, че ме харесва, или може би аз просто го усещах. Досега ми беше малко досаден със своя си интерес, но след новогодишната нощ май гледам с друго око на него. :) Той, както и още един младеж ме хващат в много особен и труден отминал период за мен, но  пък ми стана леко интересно "Ще имам ли връзка със С.?" Ето и картата.  :)