Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043335 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Хорар за любов
« Отговор #2180 -: Януари 02, 2013, 01:07:22 pm »
За много години. Нека новата 2013 бъде много успешна и много щастлива за всички! :)
Новогодишната нощ беше много интересна за мен. Много танци и взаимни симпатии с определен човек. Той отдавна демонстрира, че ме харесва, или може би аз просто го усещах. Досега ми беше малко досаден със своя си интерес, но след новогодишната нощ май гледам с друго око на него. :) Той, както и още един младеж ме хващат в много особен и труден отминал период за мен, но  пък ми стана леко интересно "Ще имам ли връзка със С.?" Ето и картата.  :)
Слънцето У7 е в отминал квадрат с Уран У1, което показва твоето негативно отношение към демонстрирания интерес да блесне в твоите очи- Слънцето е в екзалтация в овен, където се намира Уран. След това е извършило секстил със Сатурн У1- привлякъл е вниманието ти и сега се интересуваш от него- Луната е в 1-вия му дом. На Луната, като управител на въпроса и втори твой представител, предстои да извърши хармоничен аспект със Слънцето в козирог, където Луната е в заточение- може да се стигне до връзка, но от твоя страна има нещо, което те възпира, с този Сатурн У1 и У12, с който Луната У12 за него, ще направи секстил- на този етап може да си позволите тайна връзка- да не би да имаш официално друг ангажимент, Сатурн за управител обикновено дава ангажиран човек или по-голям на възраст. Последният аспект на Луната е нехармоничен- квадрат с Венера У3, У8- прекъсване на комуникация, липса на интимност от твоя страна, до пълноценна връзка може би няма да се стигне засега.
Акрукс всичко най-хубаво ти желая през новата година! :*
Права си, че се спирам, защото излизам с друг от скоро, но и там нещата не вървят.  А и не само това, много особен период ми е, като цяло ми е все тая и не ми пука за никой. И там се спирам и изобщо ми едно такова смотано. Никакви чувства не влагам и ми е безразлично към всичко. Харесва ми вниманието им и компанията, но засега никой не успява да ми влезе под кожата. Дори с този, с който излизам мисля да приключа, за да не го подвеждам момчето.

*

elif

• 48
« Отговор #2181 -: Януари 02, 2013, 07:32:42 pm »
Здравейте и Честита Нова Година на всички, нека донесе щастие и успехи!
Бихте ли погледнали тази карта, моля ви: "Харесва ли ме все още (по име)?" Този човек постоянно ме вкарва в някакви филми.
Благодаря ви!

*

elif

• 48
« Отговор #2182 -: Януари 03, 2013, 12:36:32 am »
Благодаря ти за отговора, Акрукс! Аз наистина му се дразня за редица неща, които (не) прави, но все още съм склонна да бъда търпелива. Той нещо се покри от няколко дни, а уж всичко беше наред преди това. По картата може ли да се каже каква може да е причината за отдръпването му - семейни причини, работа, флирт, нещо друго...???

*

elif

• 48
« Отговор #2183 -: Януари 03, 2013, 05:31:40 pm »
Много ти благодаря за отговора, Акрукс!
След като няма нещо сериозно, не мога да го разбера този човек защо страни от мен и то така внезапно, но едва ли и някога ще разбера. Само знам, че много ме огорчава с поведението си.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #2184 -: Януари 03, 2013, 09:17:18 pm »
Харесва ли ме Той (по име)? ;)

« Отговор #2185 -: Януари 03, 2013, 09:19:54 pm »
Понеже ми омръзна вече да лея сълзи и да страдам за човек, който не дава и 5 пари за мен... искам да попитам:
Ще изживея ли истинска, красива, романтична любов скоро? ... Благодаря ви......

« Отговор #2186 -: Януари 03, 2013, 10:23:25 pm »
Здравейте!
Какво ще кажете за тази карта: "В последно време (по име) флиртува ли и с други, освен с мен?" Нещо поведението му ме тревожи.
Предварително благодаря!

« Отговор #2187 -: Януари 04, 2013, 01:57:05 am »
Акрукс, благодаря ти, че те има в този форум!
Да го привличат промените нямам против, но дали не му се иска да ме сменя и с други, това се чудех, нещо е нестабилен в поведението си към мен. Какво развитие на отношенията ни мога да очаквам според картата, ще е удобно ли да ми кажеш как виждаш нещата, когато ти е удобно?

« Отговор #2188 -: Януари 04, 2013, 02:12:09 am »
Благодаря!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2189 -: Януари 04, 2013, 02:43:44 am »
Момичета, най-накрая се появи един човек и въпросът ми е: "Ще започна ли връзка с Н и как ще се развие тя". Ще кажете ли по нещичко :blink: Аз съм объркана, а неговото положение не знам какво е. Той показва, че има симпатии, но действа бавно. Аз определено имам, но много неща ми влияят.
« Последна редакция: Януари 04, 2013, 03:47:50 am от vezni »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2190 -: Януари 04, 2013, 04:17:01 pm »
akruks, нещата, които си написала, са абсолютно верни и за мен, и за него, и за родителите ми, които много ми влияят. Аз се надявах нещата да се получат и той да поолегне с купоните и приключенита, но значи отново няма да е... Много благодаря :blink:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2191 -: Януари 04, 2013, 10:16:36 pm »
Здравейте и тук  :blink:
Мисля, че въпросите за любовните отношения се зараждат ежеминутно, но този, който задавам аз ме тормози от доста време и се обръщам към вас  :( Много съм объркана и се надявам астрологията да потвърди, това което аз усещам.

Въпросът, който зададох е : Ще продължи ли връзката ми с Х или следва раздяла?
Благодаря!!!
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2192 -: Януари 05, 2013, 12:17:09 am »
Момичета, моля след хорара на Mim_m да кажете нещо и по моя хорар. С моя господин продължаваме да се виждаме и поддържаме някакви отношения, но за мен, в моите представи те не са сериозни. Въпросът ми е: "Ще създадем ли сериозна връзка с Х. /назовала съм го по име/ ? Въобще не мога да го разбера, а аз нямам излишно време за губене. Ако не да си търся вече някой друг. Стига му толкова.

« Отговор #2193 -: Януари 05, 2013, 11:53:25 am »
Здравейте, имам следния въпрос. Ще започна ли сериозна връзка?

« Отговор #2194 -: Януари 05, 2013, 03:09:42 pm »
Здравейте,извинявам се ако ставам банална,но имам проблем,който ме терзае през последните 10 дни ..бих искала да знам дали скоро ще срещна истинската си любов и ще бъда щастлива,както и дали ще се получат нещата с един мъж ,с който имам комуникация от известно време(роден на 7 март 1977 година в Атина),както и дали е възможно тази любов да е той...Преди време беше доста заинтригуван а в последно време ми дава протичоречиви сигнали..не съм сигурна дали все още ме харесва ,както в началото или има странични фактори ,които му влияят.Ще съм много благодарна да получа компетентно мнение ,ето и моята натална карта по-долу..

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2195 -: Януари 05, 2013, 03:38:00 pm »
Здравейте,извинявам се ако ставам банална,но имам проблем,който ме терзае през последните 10 дни ..бих искала да знам дали скоро ще срещна истинската си любов и ще бъда щастлива,както и дали ще се получат нещата с един мъж ,с който имам комуникация от известно време(роден на 7 март 1977 година в Атина),както и дали е възможно тази любов да е той...Преди време беше доста заинтригуван а в последно време ми дава протичоречиви сигнали..не съм сигурна дали все още ме харесва ,както в началото или има странични фактори ,които му влияят.Ще съм много благодарна да получа компетентно мнение ,ето и моята натална карта по-долу..

Направи синастрична карта за двама ви и я премести в Синастрия, ще получиш отговор. ;)

« Отговор #2196 -: Януари 05, 2013, 05:13:01 pm »
Благодаря ти много за разбирането,Акрукс,не се притеснявай,разгледай я ,когато имаш време ми обърни внимание..просто съм притеснена тези дни какво ще се случи този мъж  и се извинявам ако съм досадила или съм те пришпорила по някакъв начин,всичко най -добро ти желая :) възхищавам се как помагаш на хората ,отделяйки им от личното си време !

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2197 -: Януари 05, 2013, 06:26:58 pm »
Здравейте и тук  :blink:
Мисля, че въпросите за любовните отношения се зараждат ежеминутно, но този, който задавам аз ме тормози от доста време и се обръщам към вас  :( Много съм объркана и се надявам астрологията да потвърди, това което аз усещам.

Въпросът, който зададох е : Ще продължи ли връзката ми с Х или следва раздяла?
Благодаря!!!
Да, ще продължи, не предстои раздяла
в любовта не сте на една вълна- за него любовта може да се свежда до секс, а на теб ти харесва да има повече общуване, да комуникирате, което е често срещано различие между мъжете и жените

Много благодаря, това ми дава нова надежда, защото е истина за проблема ни с комуникацията, но това е май мой проблем и аз трябва да преразгледам изискванията ми. Наистина съм ти признателна за отделеното време, akruks!
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2198 -: Януари 05, 2013, 08:58:36 pm »
Здравейте,

днес бях на първа среща :blink:и като нещо,което не ми се е случвало от доста време съм развълнувана :P
Ще се развият ли отношенията ни в нещо повече с този човек?София,20.58 часа,05 януари

Благодаря предварително :blink:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2199 -: Януари 06, 2013, 10:23:26 am »
Здравейте,

днес бях на първа среща :blink:и като нещо,което не ми се е случвало от доста време съм развълнувана :P
Ще се развият ли отношенията ни в нещо повече с този човек?София,20.58 часа,05 януари

Благодаря предварително :blink:
  Да, по картата излиза, че си развълнувана- твоят У1 попада в 5д
На Луната предстои само един аспект, който е хармоничен, така че развръзката ще е благоприятна и ще те удовлетвори, картата е с ранен Асц- подранила си с въпроса, възможно е да има промяна в обстоятелствата или да е нужно повече време за развитие на въпроса

Акрукс много благодаря...дано скоро да мога да дам обратна връзка...