Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043111 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2200 -: Януари 06, 2013, 11:06:13 am »
 :blink:Премествам въпроса си в тази тема,че май тук му е мястото...
Привет дами.Бих искала да задам въпрос,но не мога да си кача картата-може ли да ми обясните как да го направя.Построих я в astro.coma,но не се справих с качването и.
Ще спомена все пак въпроса си и времето на задаването му,ако някой желае може да погледне.
Ще срещна ли Любовта през тази година?
4.01.2013г,Бургас/час:19:35h/.

« Отговор #2201 -: Януари 06, 2013, 11:10:41 am »
Здравейте, имам следния въпрос. Ще започна ли сериозна връзка?

Бях задала този въпрос по - горе, но никой не ми отговори. Моля ако имате възможност да погледнете и моя хорар. Качвам отново и картата на въпроса. Благодаря предварително.
« Последна редакция: Януари 06, 2013, 11:14:48 am от dorriy »

« Отговор #2202 -: Януари 06, 2013, 01:36:53 pm »
Вероятно не са ти отговорили, защото не са забелязали въпроса ти или защото Сатурн се намира в 7-мия дом на картата, което според класическите правила я прави нерадикална - астрологът, който я разглежда, може да се заблуди в тълкуването. Причината може да е у него, но може и да е у теб - да не си задала възможно най-конкретно въпроса си, да си мислила за едно, а да си питала за друго, да си спестила важна част от информацията и т.н. Възможно е въпросът да е зададен за конкретен човек, който би могъл да е обвързан.

Ти си представена от Марс във Водолей, в 11-тия дом и Луната във Везни, в 7-мия дом и на изгорения път. Възможно е връзките ти (7-мият дом) да не ти носят удовлетворение, а усещане за подтиснатост и тъга (Луната на изгорения път). Плюс това Луната излиза от квадратура със Слънцето - управител на 5-тия ти дом на романтичните чувства, което затвърждава предположението ми, изказано в предното изречение. Приятелствата и необвързващото общуване с единомислещи биха могли да бъдат на фокус към момента (Марс във Водолей и 11-тия дом).
Липсва сходящ аспект между управителя на 1-вия дом Марс (теб) и управителя на 7-мия дом Венера (евентуалния потенциален партньор). Последният аспект на Луната е хармоничен - секстил с Венера. Не мисля, че картата показва скорошно предстояща сериозна връзка, а приятно прекарани мигове, необвързващи флиртове с хора от приятелския кръг.
Ако става дума за конкретен обвързан човек, предстоящата квадратура между Марс и Сатурн може да показва, че този човек ще предпочете настоящия си партньор.

« Отговор #2203 -: Януари 06, 2013, 01:45:56 pm »
:blink:Премествам въпроса си в тази тема,че май тук му е мястото...
Привет дами.Бих искала да задам въпрос,но не мога да си кача картата-може ли да ми обясните как да го направя.Построих я в astro.coma,но не се справих с качването и.
Ще спомена все пак въпроса си и времето на задаването му,ако някой желае може да погледне.
Ще срещна ли Любовта през тази година?
4.01.2013г,Бургас/час:19:35h/.

Между твоя основен управител Слънцето и управителя на 7-мия дом Сатурн (евентуалния бъдещ партньор) има разходящ секстил. Плюс това Слънцето е в Козирог - знак на Сатурн. Изглежда ми, че вече си срещнала любовта наскоро, някого, към когото изпитваш чувства.
Няма повече сходящи аспекти между Слънцето и Сатурн в рамките на настоящите им знаци. Луната няма да пренесе светлина помежду им. Липсва и сходящ аспект между Слънцето и управителя на 5-тия ти дом Юпитер. Луната ще завърши напрегнат аспект (квадратура) със Слънцето. Струва ми се, че си срещнала някого наскоро и си посветила мислите си на него, но от това не изглежда да се получава нещо повече.

« Отговор #2204 -: Януари 06, 2013, 01:59:58 pm »
Здравейте,всичко с мъжа,на който представям по-долу натална карта,вървеше добре и след нова година-дистанцираност,дайе сега виждам,че се отбелязал от някакви ресторанти с някаква госпожица във фейсбук..а в скайпа се крие ,а в същото време за нова година ми прати страхотен смс,аз съм доста объркана какво да правя и дали ще се получат с него нещата,заслужава ли си да полагам някакви усилия или да го забравя,чудя се дали още ме харесва,каша ми е в главата...ПОМОЩ!

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_c_d_hp.43084.5399.gif&res=63&va=&cid=dfsfile0ts381-u1357473010

« Отговор #2205 -: Януари 06, 2013, 02:05:41 pm »
Благодаря за отговора, Mirabella. Това, което си описала е така. Със Сатурн в 7 дом означава ли, че ще е по добре да задам отново въпроса си.

« Отговор #2206 -: Януари 06, 2013, 02:11:07 pm »
Благодаря за отговора, Mirabella. Това, което си описала е така. Със Сатурн в 7 дом означава ли, че ще е по добре да задам отново въпроса си.

Да, така казват, че можеш да го зададеш отново.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #2207 -: Януари 06, 2013, 05:22:47 pm »
Харесва ли ме Той (по име)? ;)
Харесва те, но не го показва, може да е притеснителен

Благодаря,akruks,а да очаквам ли някакво развитие  :blink:

« Отговор #2208 -: Януари 06, 2013, 06:29:20 pm »
Я да видя дали този път ще направя нещата както трябва ...значи  въпроса ми е дали мъжът,който е в мислите ми(07.03.1977) все още ме харесва както преди,чудя се дали ще продължи това между нас или ще се провали,защото е мн дистанциран напоследък...това е общо взето...

« Отговор #2209 -: Януари 06, 2013, 06:39:43 pm »
Датата на картата е вчерашна. Вчера ли зададе въпроса в 18 часа и 22 мин.?

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #2210 -: Януари 06, 2013, 06:42:55 pm »
Харесва ли ме Той (по име)? ;)
Харесва те, но не го показва, може да е притеснителен

Благодаря,akruks,а да очаквам ли някакво развитие  :blink:
ха-ха, как побутва въпроса, зададен след основния въпрос  :blink:
Значи при теб нещата стоят по следния начин- Меркурий У1 е на К5- определено си влюбена, в разходящ хармоничен аспект с Нептун У7- това е У1 за Той ( по име), в съвпад с негов Ац, но откъм негов 12д- не е открит като цяло, това не значи непременно, че укрива нещо лошо за себе си, затова и написах, че може да е притеснителен и по тази причина да не разкрива себе си изцяло. Негов У5 е Луната, която е в твоя 1д- интересуваш се, притесняваш се относно това дали те харесва. Луната е в разходящ хармоничен аспект с твоя У5 Сатурн- харесвате се и двамата, би трябвало да имате хармонични сърдечни взаимоотношения според аспекта, но Луната е в падение в знака на скорпион, в който се намира твоя У5- може би затова и не се чувстваш харесвана, обичана, макар че Той те харесва и ти го показва- Луната У5 за него в негов 7д-Ти. Юпитер, който е също негов У1 е ретрограден и заточен по знак, разположен в негов 4д- мисля, че си има проблеми вкъщи, домът и семейството му го ограничават по някакъв начин, след края на този месец ще е директна планетата, с което постепенно ще се разведри обстановката за него. Та развитието е това- каквото има да става е станало, налице са хармонични аспекти между вашите основни сигнификатори, така че нещата ще си продължат по този начин. На Луната предстои само един мажорен аспект, който е нехармоничен- квадрат с Венера У3, У10- да не вземеш да се изпокараш с майка си или пък да решиш да прекъснеш комуникацията с него заради неговото семейство, да спреш да общуваш... Все пак Луната ще извърши след това хармоничен аспект с нодалната ос, която засяга вашите 3-ти домове и би трябвало да продължите да общувате.
Каквото има да става е станало,мислиш че няма да има развитие в посока връзка?Защото това,което е станало явно е да си се харесваме мълчаливо  :blink:

« Отговор #2211 -: Януари 06, 2013, 06:48:20 pm »
По хорара на Данито мисля, че не предстои развитие. Юпитер (той) е ретрограден и заточен - изглежда нерешителен, колеблив, а ти вече си разочарована от бездействието му (твоят управител Меркурий е в знак на падение на Юпитер, Луната е в знак на неговото заточение и идва от квадратура с него). Не предстои аспект между Меркурий и Юпитер за формиране на връзка помежду ви. Човекът те харесва, но не си вярва, не умее да го покаже, както ти очакваш от него или както каза Акрукс, проблеми, които не са свързани с отношенията ви, му пречат да действа.

« Отговор #2212 -: Януари 06, 2013, 06:59:11 pm »
Да,вчера горе долу по това време ми възникна точно  този въпрос и затова я направих с вчерашна дата ..

*

aya

• 34
« Отговор #2213 -: Януари 06, 2013, 07:00:34 pm »
То и на мен никой не ми е отговорил :'(
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

abroad

• 2187
« Отговор #2214 -: Януари 06, 2013, 07:04:12 pm »
и аз имам питане към целокупното форумно пространство: обича ли ме Бен Афлек?
София, 19:03ч.

« Отговор #2215 -: Януари 06, 2013, 07:06:59 pm »
и аз имам питане към целокупното форумно пространство: обича ли ме Бен Афлек?
София, 19:03ч.

;D Харесвам въпроса ти.
Гледа ли Argo с Бен Афлек? Много добър филм. За Техеранската заложническа криза и тайния план на САЩ да измъкне от Иран 6 свои граждани, които са успели да избягат през задния вход на посолството преди иранците да вземат за заложници останалите служители на посолството.

« Отговор #2216 -: Януари 06, 2013, 07:09:20 pm »
Я да видя дали този път ще направя нещата както трябва ...значи  въпроса ми е дали мъжът,който е в мислите ми(07.03.1977) все още ме харесва както преди,чудя се дали ще продължи това между нас или ще се провали,защото е мн дистанциран напоследък...това е общо взето...

А той какво обяснение дава по въпроса за своята заетост? Работа? Защото гледам, че управителят му Сатурн попада в 10-тия му дом.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2217 -: Януари 06, 2013, 07:12:11 pm »
abroad, да не ти е дошъл на гости ?  :P

« Отговор #2218 -: Януари 06, 2013, 07:16:16 pm »
Здравейте, имам следния въпрос. Ще започна ли сериозна връзка?

Бях задала този въпрос по - горе, но никой не ми отговори. Моля ако имате възможност да погледнете и моя хорар. Качвам отново и картата на въпроса. Благодаря предварително.
Не съм стигнала до твоя въпрос, добре си го придвижила понагоре- по моите настройки най-новите излизат горе и аз почвам от тях, и докъдето стигна  :blink:
Луната излиза в 7д, в съвпад с Дц- илюстрира достоверно, че те интересува това да имаш връзка, Сатурн в 7д- показва това, че имаш нужда от сериозен и улегнал партньор. Сатурн в картата е управител на Мц- да срещнеш сериозен партньор е основната ти житейска цел в момента, но Марс у1 е в сходящ квадрат със Сатурн- целта едва ли ще бъде постигната. Луната идва от квадрат със Слънцето У5, извършила е също квадрат с Уран У5 за отсрещната страна- мисля, че си имала някакво влюбване или просто харесване с някой, което не е прераснало във връзка, той не демонстрирал чувства по начин, който да ти хареса, приела си го за несериозен. На Луната предстои да извърши хармоничен аспект с Венера У7, която е У8 за отсрещната страна, налице е пренос на светлина с твоя У1, У8- Марс, което показва, че ще имаш връзка, ще е предимно интимна любов, в крайна сметка ще си удовлетворена.
п.п. Не е нужно да пускаш същия въпрос отново заради Сатурн в 7д, настоящата карта е актуална и действаща.

akruks, благодаря за отговора и на теб. Това което си написа също е вярно. Явно тази сериозна любов дето я търся няма да дойде скоро. Аз имам връзка, предимно интимна, няма сериозни намерения от отсрещната страна, и определено това вече не ме удовлетворява. Надявам се аспекта с Венера да показва нова връзка, а не тази в която съм в момента и която е вече изчерпана. Също искам да попитам след колко време ще мога да задам отново същия въпрос, ако продължава да ме вълнува.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #2219 -: Януари 06, 2013, 07:47:28 pm »
Как мислите,ще срещна ли любовта през следващата година?
Представена от Луната на трон по знак, но се спотайва в 12д и мисли, мисли...
За да срещнеш някой трябва да се покажеш, Луната ще извърши хармоничен аспект с У7 в 5д- някой ще влезе в сърцето ти, представен от Сатурн е отговорен и сериозен човек, следва хармоничен аспект с твоя У5 Венера, което показва, че ще се влюбиш, Венера в скорпион не е много добре поставена, докато неговият У5 Марс е екзалтиран, той ще е по-щастлив в любовта от теб. Между вашите У5 аспектът е разходящ и хармоничен, вероятно бъдещият ти партньор те е харесал вече, но да не го е показал- неговия У5 Марс е скрит в неговия 12д, което за теб е 6д на работата, Луната У1 също излиза в негов 6д, възможно е връзката да е с колега.
Не мисля, че връзката ви ще е тайна, тъй като няма аспект между вашите У12, а това че последният аспект на Луната е с Меркурий У12 в 5д за теб показва, че ще развитието на въпроса, свързан с любовта, ще приключи благоприятно за теб и ще се успокоиш.
A дали е възможно сегашният ми хорар да е свързан с този от края на миналата година т.е. да става въпрос за същия човек  :unsure: