Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1039994 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Хорар за любов
« Отговор #2220 -: Януари 06, 2013, 07:57:15 pm »
abroad, да не ти е дошъл на гости ?  :P

ами, ами, ей тук си нямам работа и си питам
всъщност, сега размислих, имам нов въпрос - харесва ли ме ..(ох, малко съм зле със запомнянето на имена), сетих се - Джерард Бътлър?
София, 19:56
чакам да ми отговорите на въпроса, а вие въпроси ми задавате :'( - кажете, ако е НЕ, да знам, да питам за трети

*

abroad

• 2187
« Отговор #2221 -: Януари 06, 2013, 07:58:06 pm »
и аз имам питане към целокупното форумно пространство: обича ли ме Бен Афлек?
София, 19:03ч.
Тук вече ще си скубем косите за Бен Афлек  :41:

не си ми конкуренция, тъй че няма какво да се хабим

*

abroad

• 2187
« Отговор #2222 -: Януари 06, 2013, 07:59:16 pm »
и аз имам питане към целокупното форумно пространство: обича ли ме Бен Афлек?
София, 19:03ч.

;D Харесвам въпроса ти.
Гледа ли Argo с Бен Афлек? Много добър филм. За Техеранската заложническа криза и тайния план на САЩ да измъкне от Иран 6 свои граждани, които са успели да избягат през задния вход на посолството преди иранците да вземат за заложници останалите служители на посолството.

заспах, докато вървеше, но при подходящо настроение ще се пробвам пак

« Отговор #2223 -: Януари 06, 2013, 08:02:11 pm »
Качвам картата на Аброуд, не знам, дали те обича, май не, като гледам, ама признавай, дали до 4 седмици или месеца не предстои да ти дойде на гости?  :P
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #2224 -: Януари 06, 2013, 08:27:16 pm »
Я да видя дали този път ще направя нещата както трябва ...значи  въпроса ми е дали мъжът,който е в мислите ми(07.03.1977) все още ме харесва както преди,чудя се дали ще продължи това между нас или ще се провали,защото е мн дистанциран напоследък...това е общо взето...

А той какво обяснение дава по въпроса за своята заетост? Работа? Защото гледам, че управителят му Сатурн попада в 10-тия му дом.

Ами именно ,че имал много работа,бил много зает,много задачи имал да върши и т н,но пък от друга страна понякога влиза в скайпа инкогнито,не знам.. объркана съм..

*

aya

• 34
« Отговор #2225 -: Януари 06, 2013, 08:39:37 pm »
Благодаря ти, akruks!  :wub: 
Значи все още има шанс за нас. А по тази карта може ли да се види, дали и той изпитва толкова силни чувства, колкото и аз? 
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

« Отговор #2226 -: Януари 06, 2013, 08:45:32 pm »
Я да видя дали този път ще направя нещата както трябва ...значи  въпроса ми е дали мъжът,който е в мислите ми(07.03.1977) все още ме харесва както преди,чудя се дали ще продължи това между нас или ще се провали,защото е мн дистанциран напоследък...това е общо взето...

А той какво обяснение дава по въпроса за своята заетост? Работа? Защото гледам, че управителят му Сатурн попада в 10-тия му дом.

Ами именно ,че имал много работа,бил много зает,много задачи имал да върши и т н,но пък от друга страна понякога влиза в скайпа инкогнито,не знам.. объркана съм..
Може да ползва скайпа за работата си, не е казано, че скайп е само за свалки и лични взаимоотношения

Миличка,Аркукс,може и да си права,но все пак 6 дни вече нямам ни вест ни кост,което е смущаващо и женската ми интуиция дано ме подвежда този път :) толкова да не намери време за 1 смс? :) Между другото си прочетох пак отговора за наталните ни карти на лично,възхитена съм от теб и как си познала с точност някои факти за мен!

*

Papy

• 4343
« Отговор #2227 -: Януари 06, 2013, 09:35:15 pm »

ами, ами, ей тук си нямам работа и си питам
всъщност, сега размислих, имам нов въпрос - харесва ли ме ..(ох, малко съм зле със запомнянето на имена), сетих се - Джерард Бътлър?
София, 19:56
чакам да ми отговорите на въпроса, а вие въпроси ми задавате :'( - кажете, ако е НЕ, да знам, да питам за трети

Ей  ;D

*

aya

• 34
« Отговор #2228 -: Януари 06, 2013, 09:37:11 pm »
Занимава се с много хора да, но не в сферата на изкуството-спасител е, на басейн в един хотел. Иначе ревнувам аз и май, като гледам имам повод с тези колежки... :'( Благодаря ти за отговора!

« Отговор #2229 -: Януари 06, 2013, 09:48:19 pm »
Акрукс и Мирабела-Благодаря Ви МНОГО за включването...Само,че съм без гадже от 2009г.,а и не съм се влюбвала скоро :-[...Е до края на годината има време... :blink:Да задам ли въпроса си отново след април,когато ЩЕ  ИМАМ Юпитерово завръщане по натал,а и той ще е директен?

« Отговор #2230 -: Януари 06, 2013, 09:55:13 pm »
За Брат Пит няма ли кой да пита? Вярно, че е поостарял, ама Анджелина си продължава да си го сака. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #2231 -: Януари 06, 2013, 10:02:23 pm »
За Брат Пит няма ли кой да пита? Вярно, че е поостарял, ама Анджелина си продължава да си го сака. ;D

Не, но бих попитала за джони деп, ма той пък има нова изгора-ще е нерадикална карта

*

Papy

• 4343
« Отговор #2232 -: Януари 06, 2013, 10:10:07 pm »
не се целува хубаво  :P
така казват актрисите, които са играли с него и е трябвало да се мляскат  ;D

Ми ще го научим-той възприемчив близнак :)
« Последна редакция: Януари 10, 2013, 12:43:07 am от Papy »

« Отговор #2233 -: Януари 06, 2013, 10:25:06 pm »
Една карта и от мен:Това ли е края на връзката ни с Х.?  :blink:

*

aya

• 34
« Отговор #2234 -: Януари 06, 2013, 10:38:06 pm »
Занимава се с много хора да, но не в сферата на изкуството-спасител е, на басейн в един хотел. Иначе ревнувам аз и май, като гледам имам повод с тези колежки... :'( Благодаря ти за отговора!
Хахаха, не би минало изобщо през ума, Нептун освен фотография, поезия, музика е свързан с водата- мореплаване например, а то се оказа басейн  ;D Да е жив и здрав, а като не можеш да отидеш за постоянно при него, не може ли той да дойде при тебе? Басейни няма ли близо до теб  :P

Няма как. Тук при мен вали много, басейните са рядко явление. Там пък където е той, няма работа. Изобщо, лошо... И току що се скрахме много  :'( И направо незнам как ще я караме така.  :-\

« Отговор #2235 -: Януари 07, 2013, 06:50:32 pm »
Сега като Луната е без курс картите не са ли нерадикални?
Луната без курс много малко влияе върху развръзката на въпроса. Показва, че питащият няма за какво да се безпокои, защото изходът от ситуацията, свързана с въпроса, вече се е проявил. Излиза също в карти, когато питащият не иска да действа, за да реши въпроса. Или когато не иска да приеме нещата такива, каквито са и задава въпрос, с надеждата да чуе друг отговор, като по този начин отлага решаването на проблема.
...а когато в момента на задаване на въпроса освен,че луната е без курс  имаме и Ац в 0* на някой знак това продължава ли да означава,че "изходът от ситуацията, свързана с въпроса, вече се е проявил" ....твърде ранния Ац как бихте разтълкували,в комбинация с Луна без курс ?......
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2236 -: Януари 09, 2013, 03:13:46 pm »
Здравейте! Една приятелка ми сподели за вас и точните ви отговори на хорарни въпроси, а аз съм в една объркана ситуация, а и средствата ми са ограничени, за да посетя астролог.
Имам връзка с един мъж, с който живеем заедно, но от известно време той намери друга работа в друг град и възникна някаква криза във взаимоотношение ни и то до степен да се съмнявам, че ще сме заедно. Аз се надявам да продължи връзката ни, но се чудя дали да се местя или да не мисля за това, защото той иска да се разделяме...
Въпросът, който зададох е: Ще живеем ли с Х(назован по име) в Y(град, назован по име)? Надявам се да можете да ми кажете какво ще се случва с нас.!
Благодаря ви!!!

« Отговор #2237 -: Януари 09, 2013, 04:58:17 pm »
здравейте,приятелка пита ,като тя си избра въпрос и час на задаване
ще имам ли среща със С-по име
интересува я и сексуалната част ;),а не само да се видят и да си пият кафе :)

предварително благодаря от мое и нейно име

« Отговор #2238 -: Януари 09, 2013, 10:56:23 pm »
Една карта и от мен:Това ли е края на връзката ни с Х.?  :blink:
Може ли малко помощ по този хорар?На мен по-скоро ми изглежда като ново начало,отколкото като край.

« Отговор #2239 -: Януари 10, 2013, 08:58:29 am »
Здравейте! Една приятелка ми сподели за вас и точните ви отговори на хорарни въпроси, а аз съм в една объркана ситуация, а и средствата ми са ограничени, за да посетя астролог.
Имам връзка с един мъж, с който живеем заедно, но от известно време той намери друга работа в друг град и възникна някаква криза във взаимоотношение ни и то до степен да се съмнявам, че ще сме заедно. Аз се надявам да продължи връзката ни, но се чудя дали да се местя или да не мисля за това, защото той иска да се разделяме...
Въпросът, който зададох е: Ще живеем ли с Х(назован по име) в Y(град, назован по име)? Надявам се да можете да ми кажете какво ще се случва с нас.!
В твоята карта Луната е без курс, не предстои развитие по въпроса, не предстои промяна на дома ти и преместване. А той в момента на задаване на въпроса започнал ли е новата работа и живее ли в другия град? Неговият управител е Юпитер, който до края на месеца е ретрограден, диспозитор е на вмъкнат знак в неговия 4д- дома му, тъй че решението му за дома, за личния му живот, подлежи на промяна в по-късен етап.
Юпитер е в отминал хармоничен аспект с Марс У5, У12 за него- възможно е да има тайна любовна връзка с друга жена и това да е причината да иска раздяла с теб, а не смяната на работата.

Благодаря за отговора.
 Аз не разбирам нищо от астрология, но знам че 100% ще променя дома си и дори града, в който живея и това ще стане до края на месеца. А за него - да той работи там от известно време и живее там, но и тук тъй като тук са му всички вещи, които има. Ако трябва да се преместя в града, в който е той, то той също ще трябва да смени мястото, където живее. За жена...никога не може да бъде сигурен човек, но по-скоро не съмнявам за това. Просто последните 2-3 месеца се държи по-хладно и аз съм объркана. Вчера, когато говорихме ми каза, че ще дойде другата седмица, за да се разберем и сега вече съм малко и изплашена и разговора.
Може би грешката е в зададения от мен въпрос, тъй като се получава противоречие в отговора и действителността...
« Последна редакция: Януари 10, 2013, 09:20:42 am от swen »