Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040774 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Хорар за любов
« Отговор #2280 -: Януари 21, 2013, 04:22:07 pm »
Здравейте ,бих искала да попитам един въпрос
,,Ще ми се обади ли
Благодаря предварително
« Последна редакция: Януари 28, 2013, 06:50:33 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2281 -: Януари 21, 2013, 09:39:44 pm »
Здравейте, бихте ли отговорили и  на моя въпрос?  Какво мисли за мен Я?

« Отговор #2282 -: Януари 22, 2013, 08:02:02 am »
Здравейте!
Една моя близка ви моли да погледнете картата й, тя си задава въпроса: "(По име) обича ли ме, иска ли връзката да продължи?"
Предварително благодаря от нейно име! 

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2283 -: Януари 22, 2013, 07:52:20 pm »
Много ти благодаря Akruks  :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2284 -: Януари 22, 2013, 09:29:01 pm »
Акрукс, благодаря ти от нейно име за отговора! Да, тя казва, че наистина е объркана от поведението му, а и от себе си - склонна е да се влюбва в представата си какви биха могли да бъдат нещата, а не какви са към момента. Затова й се е приискало да зададе въпрос дали той я обича, да не би да е с нея просто защото му е удобна, за да си изкарва добре от време на време.

« Отговор #2285 -: Януари 22, 2013, 09:42:03 pm »
Много благодаря за отговора. Може ли да ми кажете как ще се развият отношенията ни с я?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2286 -: Януари 23, 2013, 10:06:27 am »
Добро утро на всички. Мога ли да помоля за помощ при един въпрос - Ще възобновим/възстановим ли контактите си с (назован по име)? Лично аз невярвам да се случи, но съм притеснена да не му се случило нещо... Поддържахме контакти, срещахме се и изведнъж изчезна без никакво предисловие...  :'( Благодаря и хубав ден

« Отговор #2287 -: Януари 23, 2013, 11:18:56 am »
И аз ще се включа с въпрос в темата - "Има ли чувства към мен Д?"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2288 -: Януари 23, 2013, 05:11:07 pm »
Добро утро на всички. Мога ли да помоля за помощ при един въпрос - Ще възобновим/възстановим ли контактите си с (назован по име)? Лично аз невярвам да се случи, но съм притеснена да не му се случило нещо... Поддържахме контакти, срещахме се и изведнъж изчезна без никакво предисловие...  :'( Благодаря и хубав ден
АСЦ е малко ранен, ще разбереш нещо, което ще обезсмисли въпроса
Той да не е заминал в чужбина, понеже картата показва подобна тенденция- негов У1 Венера в негов 9д и в хармоничен разходящ аспект със Сатурн У9 за него

Благодаря, akruks. Има причини, поради които временно не може да излиза в чужбина. А има ли шанс да осъществим контакт отново?

« Отговор #2289 -: Януари 23, 2013, 09:06:32 pm »
Благодаря много, Aktruks:)

« Отговор #2290 -: Януари 23, 2013, 10:09:43 pm »
Здравейте! Да попитам и аз нещо за един човек: "Към какво са насочени мислите и желанията на (по име)?" Забелязвам някои странни промени в поведението и навиците му, тревожи ме. Какво мислите по картата?

« Отговор #2291 -: Януари 24, 2013, 01:42:07 pm »
Управителят му Юпитер е заточен по знак и ретрограден, което може да е признак, че не се чувства добре и обмисля ситуацията. Също е възмжно да задълбава в минали проблеми, ситауции, които не са му били приятни. Юпитер се намира в 3-тия му дом, Уран е в 1-вия му дом. Възможно е да желае промяна. Уран в 1-вия дом потвърждава, че погледнато отстрани, поведението му може да изглежда странно, ирационално.
Управителят на 3-тия му дом (мислите и намеренията му) Венера се намира в Козирог, в 10-тия му дом. Венера не е аспектирана към момента. Може би мислите и усилията му са насочени към работата, кариерата, професионално издигане, но ми се струва, че засега не постига желаниете резултати на този терен.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #2292 -: Януари 24, 2013, 01:56:02 pm »
Много ми се ще да пробвам и аз  ;) благодаря предварително за вниманието..Въпросът ми е "Ще се оправят ли нещата между нас?", тези дни си мисля,че всичко се разпадна безвъзвратно.. :-\

« Отговор #2293 -: Януари 24, 2013, 02:56:30 pm »
Управителите ви излизат от хармоничен аспект (тригон). Твоят управител Меркурий е изгорен от Слънцето. Затова първото ми предположение е, че е възможно да не виждаш ситуацията от всичките й страни. Дали разпадането е действително разпадане или става дума за период на почивка един от друг, от интензивни взаимоотношения.
Неговият управител Юпитер е заточен и ретрограден, и се намира в 12-тия ти дом. Второто ми предположение е, че той се е отдръпнал от теб и не споделя какво го тревожи.
Между Меркурий и Юпитер не предстои сходящ аспект, а Луната не може да осъществи пренос на светлина помежду им.
Изглежда ми, че ситуацията помежду ви няма да се промени (подобри) в рамките на действие на хорара. Надявам се, че греша.
Все пак Луната от 1-вия ти дом ще завърши тригон с неговия У3 Сатурн. Открит разговор би могъл да ви бъде от полза.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #2294 -: Януари 24, 2013, 03:55:45 pm »
Неговият управител Юпитер е заточен и ретрограден, и се намира в 12-тия ти дом. Второто ми предположение е, че той се е отдръпнал от теб и не споделя какво го тревожи.
Между Меркурий и Юпитер не предстои сходящ аспект, а Луната не може да осъществи пренос на светлина помежду им.
Изглежда ми, че ситуацията помежду ви няма да се промени (подобри) в рамките на действие на хорара. Надявам се, че греша.
Все пак Луната от 1-вия ти дом ще завърши тригон с неговия У3 Сатурн. Открит разговор би могъл да ви бъде от полза.
Благодаря ти Мирабела! Мисля,че тук много точно си напипала нещата :blink: Предстоящето пълнолуние е върху неговия ДСЦ и Слънце...ще видим..

« Отговор #2295 -: Януари 24, 2013, 05:43:02 pm »
Управителят му Юпитер е заточен по знак и ретрограден, което може да е признак, че не се чувства добре и обмисля ситуацията. Също е възмжно да задълбава в минали проблеми, ситауции, които не са му били приятни. Юпитер се намира в 3-тия му дом, Уран е в 1-вия му дом. Възможно е да желае промяна. Уран в 1-вия дом потвърждава, че погледнато отстрани, поведението му може да изглежда странно, ирационално.
Управителят на 3-тия му дом (мислите и намеренията му) Венера се намира в Козирог, в 10-тия му дом. Венера не е аспектирана към момента. Може би мислите и усилията му са насочени към работата, кариерата, професионално издигане, но ми се струва, че засега не постига желаниете резултати на този терен.

Мирабелла, благодаря ти за анализа, всяка дума е на място! Според мен наистина има някакво напрежение около работата му, трябва да сменя държавата, в която работи, каза по негово желание, но нещата може и да не са толкова розови, колкото се опита да ми ги представи.
А какво според теб показва картата за настроенията му към мен? Поведението му ме кара да си задавам някои сложни въпроси. 

« Последна редакция: Януари 24, 2013, 06:39:53 pm от lalitta »

« Отговор #2296 -: Януари 24, 2013, 06:30:01 pm »
Лалита, той би трябвало да се интересува от теб, тъй като управителят му Юпитер се намира в знак на твоя управител Меркурий.

« Отговор #2297 -: Януари 24, 2013, 06:43:25 pm »
Лалита, той би трябвало да се интересува от теб, тъй като управителят му Юпитер се намира в знак на твоя управител Меркурий.

Благодаря ти, Мирабелла! Странен е, нещо го мъчи, не споделя, а така мъчи и мен, защото искам да го виждам щастлив, да споделяме хубави емоции, а ако има проблеми - да ми позволи да съм му подкрепа. Какво ли не ми минава през главата, включително и че е склонен да се пробва с друга.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2298 -: Януари 24, 2013, 08:37:25 pm »
Здравейте,
питала съм в темата за човека, за който ще попитам и днес...
но просто вече съм озадачена...месец вече се чуваме всеки ден...но нищо повече...
странна ситуация...та ще се развият ли отношенията ми с този мъж?

20.37 часа, София

« Отговор #2299 -: Януари 25, 2013, 03:24:25 am »
В картата Луната е без курс, но това не пречи да се хвърли едно око за човека  ;)
Оста на желанията е 2-8д, последният аспект на Луната У5 е с Марс У2 за него- изкарал е пари (от творчество или от любов), неговият У1 Нептун е в негов 12д- не се разкрива изцяло пред хората, Уран У12 в негов 1д показва, че в това, което не споделя има нещо нестандартно, Венера У8 за него в разходящ хармоничен аспект с Нептун У1 , Сатурн У11 в 8д- интимни взаимоотношения с по-възрастен приятел/ка

Благодаря за коментара. Относно У11 в 8д разпознавам себе си, освен ако не ми кажеш, че би трябвало да има и друг. :)