Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041338 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорар за любов
« Отговор #2340 -: Февруари 02, 2013, 02:40:42 am »
Ако моето присъствие ви дразни си кажете!

Мен в тоя форум вече никой и нищо не ме дразни. Бъди спокойна, Акрукс, ти си далеч от типа хора, които биха могли да предизвикат раздразнение у мен.  :blink: Както виждате, и аз тук вече почти не пиша и влизам спорадично само да изчета набързо темите, които ми се струват по-интересни. Пишете си на воля, цензура няма.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2341 -: Февруари 02, 2013, 07:58:33 am »

Мдаа, да си вдигнат ръцете тези, които са започнали сериозно да четат астрол книги заради любов

Вдигам си я! Аз си признавам, че започнах да се занимавам и да чета астрологична литература заради любов. Хорарната астрология е доста интересен дял и показва основни познания за планетите, знаците, аспектите. Първите хорари, които пусках тук и коментарите по тях ме изумиха с точността на ситуациите, при това изказани от хора, които представа си нямат за какво иде реч.
Каква е тази война, която заформихте към хорарите?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2342 -: Февруари 02, 2013, 12:48:45 pm »
Здравейте бих искала да задам следния въпрос
,,В България ли е Д."
Благодаря ви
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2343 -: Февруари 02, 2013, 01:49:37 pm »
Първоначално въпросът не беше ли дали Д. е в чужбина или бъркам с друг въпрос? Д. се управлява от Юпитер, който е в 12-тия ти дом - картата потвърждава, че местолопожението му и състоянието му към момента е неизвестно за теб. Деветият дом се свързва с пътуване в чужбина, 12-тият - с дългосрочен престой извън родината. Луната управлява 9-тия дом на Д., намира се в 12-тия му дом, което е второ потвърждение, че картата отговаря на тематиката на въпроса. В настоящия си знак Луната е завършила тригон с Юпитер. Затова мисля, че Д. е в чужбина.
Проблемът е, че липсата на курс на Луната би могло да означава липса на развитие на въпроса, т.е. липса на възможност за узнаване на отговора.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2344 -: Февруари 02, 2013, 01:54:59 pm »
Не не съм променяла въпроса Мирабела-така го зададох -В България ли е ,защото си мисля че може и да се е прибрал ,но се съмнявам, че все още е там
Отново ти благодаря Мирабела за съдействието,но си мисля повече че е в чужбина още което ти го потвърждаваш ,но задачата с много неизвестни е сложна и не се знае решението,което показва и хорара
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2345 -: Февруари 02, 2013, 01:55:40 pm »
Аз се извинявам. Гледала съм друг въпрос на друг потребител явно.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2346 -: Февруари 02, 2013, 06:56:47 pm »
Аз съм спокойна, само дето сън не ме лови, сигурно защото не ми отвърнаха на пожеланието за лека нощ  :P
Но да пише някой, че му се отщявало да влиза тук, след като имало публикации за деня главно в "Любовни хорари", а два часа по-късно в друг форум същият човек да коментира любовен хорар, как да го разбирам?
А темите по Астрология тук са повече, 135 са страниците, а всяка страница е с 20 теми, не е никак малко...
Когато се случва нощем да се ровя в тях, попадам на доста интересни теми, тъй че не се оплаквам от липса на интересен материал за четене.

Добър вечер, Акрукс,

Наистина ли не се сещаш защо съм отговорила на запитването в "Хорарни въпроси" в Астроартис или не можеш?
Наистина ли смяташ, че предният ми коментар се ограничава до вижадането ми за любовта и смисъла и като цяло?
Извън собствената си значимост можеш ли да пробваш безпристрастно да разсъждаваш?

На първо място този, който задава въпроса не се е регистрирал, нито е в сайта само за да задава въпроси и да ги бълва едно след друго за щяло и нещяло. Последното опорочава астрологията и философията и. Не е регистриран потребител пишещ чрез няколко ника, за да задава едни и същи въпроси по различен начин през ден.
Освен това хорарната карта отразяваше питането и важността му за питащия. Мунданната карта към онзи момент ме е заинтригувала. Принципът на "поточна линия" не ми е присъщ.

Астросайтът ми е познат от 2002-2003г. По онова време май нямаше хорарна тема във форума, но не в това е въпросът.
Някой вчера ми каза да съм гъвкава - не успях много, предвид изказа по-горе, но и факта, че ти отговорих си е своево рода напредък.

« Отговор #2347 -: Февруари 02, 2013, 07:41:18 pm »

Мдаа, да си вдигнат ръцете тези, които са започнали сериозно да четат астрол книги заради любов

Вдигам си я! Аз си признавам, че започнах да се занимавам и да чета астрологична литература заради любов. Хорарната астрология е доста интересен дял и показва основни познания за планетите, знаците, аспектите. Първите хорари, които пусках тук и коментарите по тях ме изумиха с точността на ситуациите, при това изказани от хора, които представа си нямат за какво иде реч.
това.
стига сте се джанкали;

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2348 -: Февруари 02, 2013, 07:47:39 pm »

О, няма изобщо никаква война.
Но напоследък, а това се точи вече в продължение на месеци, в най-горната част на форума стоят предимно хорарни теми, може би за някои това е дразнещо. Останалите астрологични като че ли се отдръпнаха на заден план, най-много да се обсъжда нещо за откъслечни мунданни позиции.

Но във форума е имало и други времена, тенденциите се менят, нищо не е статично - възможно е сега хората да считат за приоритетни други въпроси, по-малко философстване по концептуални астрологични теми, повече личностно фокусиране.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2349 -: Февруари 02, 2013, 08:17:55 pm »
Я чакайте да си кажа тежката дума преди вечеря, че после ще съм много блага :)
Няма война
Акрукс го приема като личен упрек, а то не е така
Само хорари не е дразнещо, а досадно
За последното-сами сме си виновни-например колко дойдоха да търсим в хармониците какво става-4 - при това 2-ма без програма за хармоници
Колко дойдоха да се образоваме в здравната а-я-пак малко
Еми...така ще е

Разбирам, че повечето нямаме време и никого не упреквам

« Отговор #2350 -: Февруари 02, 2013, 08:37:59 pm »
Здравейте, имам съмнения каква е причината за това един човек да реши да не се виждаме повече. Зададох въпрос: "Причината, която си мисля ли е фактор за решението му?"

Според мен отговорът на хорара е "да". После ще обясня как съм го разгледала - аз не разбирам особено и е вероятно да бъркам. Но не искам с тълкуванието си да обърквам тези, които могат по-добре да разгледат картата от мен.
Ако по хорара може да се каже нещо повече за причината ще ми е ужасно полезно. Може ли да се каже дали отношенията са окончателно приключили и той няма да промени мнението си?
Наистина моля някой да помогне, виждам, че картата не е радикална. Но все пак...
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #2351 -: Февруари 02, 2013, 08:44:21 pm »
Каква е причината? Че те харесва, но това го прави слаб по някакъв начин?
Възможно е. Управителят му Юпитер се намира в знак на твоя управител Меркурий, където обаче е заточен, т.е. не се чувства в свои води.
Меркурий управлява и 4-тия му дом. Възможно е и да има проблеми, свързани с теми по 4-ти дом - семейство, недвижимо имущество, дом, родители, които да му връзват ръцете.

Меркурий е под лъчите на Слънцето. Не е изгорен, че да не си наясно с обстоятелствата, да ти липсва обективна преценка и да се заблуждаваш относно въпроса. Но все пак е възможно не всички факти да са ти известни (Слънцето управлява 12-тия дом на неизвестните неща). Но пък в комбинация с Луната в падение и на изгорения път, Меркурий (У1) под лъчите на Слънцето може да отразява силното ти безпокойство. Така че състоянието на Меркурий може да е свързано с твоето вътрешно състояние, не с информираността ти по въпроса.

Липсва сходящ аспект между Меркурий и Юпитер. Изглежда, че засега няма зелена светлина за промяна в статуса на връзката ви. Не мисля, че той ще промени действията си, защото заточените планети не са силни, за да действат открито.

Надявам се, че греша за това последното.
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 08:51:40 pm от Mirabella »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2352 -: Февруари 02, 2013, 08:49:16 pm »
Този, за когото питаш, крие доста неща, едва ли си разбрала истинската причина
Но ти също си скрила нещо

Да си корегирам поста-може и да си го "видяла" в някакъв момент, че луната е била в тригон към нептун
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 09:13:47 pm от Papy »

« Отговор #2353 -: Февруари 02, 2013, 08:55:22 pm »
Каква е причината? Че те харесва, но това го прави слаб по някакъв начин?
Възможно е. Управителят му Юпитер се намира в знак на твоя управител Меркурий, където обаче е заточен, т.е. не се чувства в свои води.
Меркурий управлява и 4-тия му дом. Възможно е и да има проблеми, свързани с теми по 4-ти дом - семейство, недвижимо имущество, дом, родители, които да му връзват ръцете.

Меркурий е под лъчите на Слънцето. Не е изгорен, че да не си наясно с обстоятелствата, да ти липсва обективна преценка и да се заблуждаваш относно въпроса. Но все пак е възможно не всички факти да са ти известни (Слънцето управлява 12-тия дом на неизвестните неща). Но пък в комбинация с Луната в падение и на изгорения път, Меркурий (У1) под лъчите на Слънцето може да отразява силното ти безпокойство. Така че състоянието на Меркурий може да е свързано с твоето вътрешно състояние, не с информираността ти по въпроса.

Липсва сходящ аспект между Меркурий и Юпитер. Изглежда, че засега няма зелена светлина за промяна в статуса на връзката ви. Не мисля, че той ще промени действията си, защото заточените планети не са силни, за да действат открито.

Надявам се, че греша за това последното.

Причината, която визирам е друга. Но от хорара излиза, че ме харесва, така ли?
Да, крие доста неща. По телефона не пожела да ми каже, звучеше объркан и малко отчаян. Надявам се да няма общо друга жена. Наистина ми липсва информация, само гадая какво може да е.
Може  ли да се каже дали причината е в мен - може просто да не ме харесва? Или е друго? С какво е свързана истинската причина?

Да опитам ли да установя някакъв контакт след седмица?

Безпокойство е меко казано, доста емоционално го изживявам.

« Отговор #2354 -: Февруари 02, 2013, 08:57:48 pm »
Той си знае дали те харесва или не. Поне се надявам да знае, защото заточен управител може да показва и обърканост по въпроса на отношенията ви.
Но по картата ми се струва, че трябва да има интерес към теб - Юпитер (той) в знак на Меркурий (ти).

« Отговор #2355 -: Февруари 02, 2013, 09:01:09 pm »
Според картата, мислиш ли че решението му е крайно и категорично?

Да опитам ли да потърся някакъв контакт след седмица?

Мирабела, благодаря ти много. Това, че ми отговаряш значи много за мен в момент, в който ми е толкова напрегнато. Предпочитам да търся отговорите вместо постоянно да превъртам ситуациите през главата си затова ми е по-добре, когато разговарям.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2356 -: Февруари 02, 2013, 09:04:13 pm »
и аз мисля, че картата е нерадикална (като Аурора) - в потвърждение е и разминаването, ако включим модерния управител на 7ми (че така по-лесно)

разбирам терзанията с тр. Нептун върху Слънце, което управлява за капак

един съвет - имаш ли карти, смятам, че в момента ще ти е по-полезно да дръпнеш няколко от тях за подобни въпроси и ефективен резултат

« Отговор #2357 -: Февруари 02, 2013, 09:09:22 pm »
Нямам карти, а и не знам как се работи с тях. В главата си постоянно превъртам един кръг, който ме подлудява и се чувствам все по-объркана.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2358 -: Февруари 02, 2013, 09:19:38 pm »
може тотално да бъркам, но ми се струва, че истинската причина е свързана с неговия обществен статус, както и че отношенията ви са професионални и да- може би те харесва, но не иска това да става публично достояние

за момента не ми се струва добра идея да го търсиш или да изяснявате нещата
изчакай да се успокои, пък и меркурий ще смени знак- може ти сама да мислиш по друг начин скоро

« Отговор #2359 -: Февруари 02, 2013, 09:22:59 pm »
Съгласна съм, че съображенията на Аурора за нерадикалност са силни. Възможно е аз да греша, като я тълкувам.

С този заточен Юпитер за управител не ми изглежда да се чувства достатъчно уверен в себе си към момента, за да предприеме стъпка напред. Или по принцип не е човек на действието.