Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041724 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2380 -: Февруари 06, 2013, 12:55:22 am »
тривиалният влюбен ли е в мен Х?
//не исках да го пускам тук, но усещам как ще направя нещо глупаво...

*

elif

• 48
« Отговор #2381 -: Февруари 06, 2013, 04:14:50 am »
Ако някой има възможност да погледне тази карта и да ми сподели мнението си, ще съм много благодарна. "Ще ме потърси ли скоро (по име)?" Освен че ми липсва, също се и притеснявам за него, но не мисля да му досаждам.

« Отговор #2382 -: Февруари 06, 2013, 01:03:57 pm »
Здравейте, утре имам среща с един момък, как виждате нещата, има ли изгледи за плам, страст и либоффф?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2383 -: Февруари 06, 2013, 08:58:03 pm »
Извинявайте бих те ли погледнали тази карта и да кажете мнение .Има ли вероятност според вас за нещо сериозно от тези отношения.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2384 -: Февруари 08, 2013, 01:34:26 pm »
тривиалният влюбен ли е в мен Х?
//не исках да го пускам тук, но усещам как ще направя нещо глупаво...

Хайде да се пробвам и аз, само да кажа, че хич ме няма :D но ще опитам..
Ранен асц, има неща които предстои да се развият или все още не са ти ясни, липса на информация.
Не знам дали е влюбен, но той се намира в знак, където ти си на трон, а той е заточен. Тоест той не се чувства добре в тази ситуация, но явно има някакви симпатии към теб или си от значение за него. Предстои съвпад на 5тите ви домове, тоест затопляне на отношенията в любовен план или ще се разберете относно този въпрос. Последен аспект на Луната, която е и упр. на 5тия му дом, е квадрат с твоя управител, излиза, че няма да си удовлетворена от изхода на въпроса. Или май ще разбереш, че не е влюбен в теб.
Сори, не ми вярвай, може да пиша пълни глупости :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2385 -: Февруари 08, 2013, 01:44:54 pm »
Ако някой има възможност да погледне тази карта и да ми сподели мнението си, ще съм много благодарна. "Ще ме потърси ли скоро (по име)?" Освен че ми липсва, също се и притеснявам за него, но не мисля да му досаждам.

Късен асц, ти или знаеш отговора на въпроса, или вече някой друг е взел решение вместо теб и няма какво да се промени. Няма аспект м/ду 3тите ви домове, няма аспект, между негов 3ти и теб, а предстои квадрат между твой 3ти - марс и него. Най-вероятно той няма да те потърси и ако има комуникация, ти ще си инициатора и няма да е положителен резултата (напрегнат аспект)
Луната е в разходяща опозиция с него, явно си се разочаровала от него, имало е сблъсък, недоразумение най-вероятно свързано с комуникацията. (по оста 3/9)
Той е в заточение в своя 3ти дом и твой 9ти... той е далеч от теб? А и явно момента за него не е благоприятен за комуникация. Не е благотворно настроен на тази тема. Ти усилено търсиш/искаш комуникация с него. И ти и упр. на 3тия ти дом сте в знак, където той е на трон (той е от значение)
И последно, Луната е без курс. Късен асц + Луна без курс. Нищо няма да се случи, но и няма за какво да се тревожиш. Според мен няма да те потърси, но не ме слушай, не разбирам много.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2386 -: Февруари 08, 2013, 01:52:14 pm »
Здравейте, утре имам среща с един момък, как виждате нещата, има ли изгледи за плам, страст и либоффф?
Та я кажи как е минала срещата, по картата луната е без курс...

Извинявайте бих те ли погледнали тази карта и да кажете мнение .Има ли вероятност според вас за нещо сериозно от тези отношения.
Не е ясно какво точно питаш, кои отношения и за кого питаш? За себе си и някой, ако да, какъв ти е той..

*

elif

• 48
« Отговор #2387 -: Февруари 08, 2013, 02:01:15 pm »

Късен асц, ти или знаеш отговора на въпроса, или вече някой друг е взел решение вместо теб и няма какво да се промени. Няма аспект м/ду 3тите ви домове, няма аспект, между негов 3ти и теб, а предстои квадрат между твой 3ти - марс и него. Най-вероятно той няма да те потърси и ако има комуникация, ти ще си инициатора и няма да е положителен резултата (напрегнат аспект)
Луната е в разходяща опозиция с него, явно си се разочаровала от него, имало е сблъсък, недоразумение най-вероятно свързано с комуникацията. (по оста 3/9)
Той е в заточение в своя 3ти дом и твой 9ти... той е далеч от теб? А и явно момента за него не е благоприятен за комуникация. Не е благотворно настроен на тази тема. Ти усилено търсиш/искаш комуникация с него. И ти и упр. на 3тия ти дом сте в знак, където той е на трон (той е от значение)
И последно, Луната е без курс. Късен асц + Луна без курс. Нищо няма да се случи, но и няма за какво да се тревожиш. Според мен няма да те потърси, но не ме слушай, не разбирам много.

Много ти благодаря за отговора, Freya! За нещата, които са ми известни, си напълно права, така че според мен наистина разбираш и прогнозата ти най-вероятно ще се окаже точна. Според тази карта той дали има друг флирт, как мислиш? 

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2388 -: Февруари 08, 2013, 02:10:12 pm »
Мисля, че няма друг флирт. А и Луната е без курс, наистина няма за какво да се тревожиш и притесняваш. Успех!

*

elif

• 48
« Отговор #2389 -: Февруари 08, 2013, 02:15:25 pm »
Безкрайно ти благодаря за отделеното време и споделените знания, Freya! Той ми обеща нещо, което сега не изпълнява и затова се измъчвам какво ли е станало.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2390 -: Февруари 08, 2013, 08:47:22 pm »
Луната е без курс - в последния градус на Козирог.
Има рецепция между вашите сигнификатори, но са в сходящ квадрат.

Някак не ми се струва много романтична обстановката.  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2391 -: Февруари 08, 2013, 09:53:10 pm »
Вчера зададох същия въпрос на картите таро :blink: И изчаках луната да е "в курс",за да задам въпросът и тук :blink:

Симпатичен ми е един мъж,който работи в аптека .
Един път в месеца ходя да си купя нещо от там .Повече не смея,да не си помисли, че ходя заради него. ;D
Но самото усещане е,че сякаш го познавам....може би от предишен живот.
Та въпросът ми е:

Симпатична ли съм му?
Дали съдбата ще направи така,че да се запознаем? И ако да,до колко време.

Мерси!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2392 -: Февруари 08, 2013, 11:12:25 pm »
Ами хайде заговори го де... колкото повече чакаш, толкова по-трудно и неудобно ще ти е. Направо му кажи, че е симпатяга и дали би искал да се видите на по кафе... Друг вариант нямаш иначе нищо няма да се случи - Луна без курс ;)
Заговори го, неангажиращо е а и да не ти пука, на мъжете им харесва. Най-лошото, което може да се случи е да се окаже зает примерно... и да се сконфузиш за момент... но повече няма да се върнеш в аптеката и това е :D
Освен това, как така ще чакаш докато луната е в курс.. така всичко е нагласено, на теб не ти е хрумнало в този момент.
П.С. и според мен съдбата вече е направила така, че да се срещнете, ти какво очакваш да се случи, случайно да попаднеш на него на парти ли? :D или или... случайно да се блъснеш в него на ъгъла на улицата, да си изтървеш покупките и той да започне да ги събира и да ти помага, като по филмите ;)
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 11:24:53 pm от Freya »

« Отговор #2393 -: Февруари 08, 2013, 11:21:07 pm »
здравейте, луната е без курс, ама срещата мина 6. след обилно червено вино, така се  случва, да знаете! Качвам една карта за същия момък. Който има на сърце, може да ми каже какво вижда. Въпросът ми е, ще се получи ли връзка помежду ни? Аз знам, че той изпитва силни чувства към мен, но има други обстоятелства, които пречат. Този път ще ги „преодолеем ли?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2394 -: Февруари 09, 2013, 07:39:02 am »
Akruks, да ти дам обратна връзка по една мнооооого стара карта. Беше някъде през септември и не ми се рови да я търся, но ти беше казала, че любов няма да пламне, както и Мирабел, и комуникацията ще прекъсне. Точно така стана, аз както бях увлечена в началото и много го харесвах, така, като започна връзка, го издържах 2-3 седмици и ми стана досаден. Връзката приключи с неговите несподелени чувства. Но и на хорарната карта и на картата на първа среща все се въртяха неща около приятелства, работа и пари. И на края така стана, всеки с професията си е в полза на другият и съответно се въртят едни пари.

« Отговор #2395 -: Февруари 09, 2013, 09:45:15 am »
Имам един въпрос.За какво може да „говори” карта с ранен Асц.(0* и нещо) и Луна без курс?То е ясно,че не е радикална,но може би развитието по въпроса тепърва предстои и притесненията са напразни.Правилно ли разсъждавам?

« Отговор #2396 -: Февруари 09, 2013, 12:45:47 pm »
Благодаря Акрукс,аз имах предвид комбинацията от двете,в една карта.Може ли да се тълкува изобщо тази карта?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2397 -: Февруари 09, 2013, 09:31:13 pm »
Благодаря ти Акрукс!!!

А може ли да се каже, да колко време ще се случи всичко това? :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 09, 2013, 09:44:06 pm от Milkyway »

« Отговор #2398 -: Февруари 10, 2013, 08:52:28 am »
Здравейте! След толова четене на астрология, реших и аз да се допитам до вас. Ще погледнете ли тази карта, моля ви. Въпросът е класика - обича ли ме Той? Благодаря предварително!

« Отговор #2399 -: Февруари 10, 2013, 12:34:00 pm »
 Карта  направена 1/2 час след точно новолуние радикална ли е?...
« Последна редакция: Февруари 10, 2013, 01:07:28 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)