Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043252 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2580 -: Март 10, 2013, 06:49:27 pm »
Да, познато ми е. Такива връзки с чести прекъсвания, отделечавания и последващи подновявяния за някои хора създават адреналин, което им е приятно, но по-често са доста изтощаващи.

На мен ми се случва за първи път, изобщо не ми харесва и дано не ми се случва повече, но той е Близнаци - може би точно това иска - хем има някоя, хем е свободен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2581 -: Март 10, 2013, 09:43:24 pm »
Мдааа...,
Астролога не е ЯСНОВИДКА.
Редно е да се задават коректни въпроси...и да се дава повече информация.
Дори и така поставената карта без координати пак не е коректна!
1-во Защото въпроса се задава при едни координати и е логично да има АСЦ...например на 15*.
Но астролога да е на остров Тамбукту...и когато отвори картата да има други координати и естествено други отправни точки...

ЗАКОН в ХОРАРА...да се работи с две карти...Час на задаване-отправна точка...Час на разглеждане за финал..преди да даде своята прогноза...

Другото е еквилибристика... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2582 -: Март 10, 2013, 09:49:53 pm »
Според хорара ще започна ли връзка с Х /назован е по име/

Biliana  мъжа те харесва според мен...но има тук указания, че нещо го притеснява в положението ти- свободна жена ли си? Има нещо, което те ограничава в действията ти и може би е размислил..дори и да е мислил нещо да предприеме.
Ще има прехвърчане на искри и флиртове, но поне за сега и аз като момичетата не виждам връзка....
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2583 -: Март 10, 2013, 09:54:38 pm »
Не се отчайвай,ще има и друг! Не можеш да знаеш дали е голямата ти любов, като не е дошла друга,за да сравниш! ;DЯ колко мъже има по света.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #2584 -: Март 10, 2013, 10:46:03 pm »
Не се отчайвай,ще има и друг! Не можеш да знаеш дали е голямата ти любов, като не е дошла друга,за да сравниш! ;DЯ колко мъже има по света.

Мерси Мирабела за думите :) Нищо не знам, само усещам  :blink:

Зададох въпрос и се чудех дали да качвам картата... една последна  :blink: Такава ли е съдбата ни, да се разделим и всеки да се продължи живота сам? Той ще бъде ли щастлив?
Новолунен хорар,сатурн в 1дом, ретрограден. Това по същество не е нов въпрос, ще за почне да дава невярна информация. Ще се разочаровате взаимно и ти и отговарящите от противоречията.
А този ли е човекът,дето се скатаваше по 12 дом от онзи хорар? Имал ли е проблеми, пътувал, болен, или е трябвало да се крие?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2585 -: Март 10, 2013, 10:55:28 pm »
Зададох въпрос и се чудех дали да качвам картата... една последна  :blink: Такава ли е съдбата ни, да се разделим и всеки да се продължи живота сам? Той ще бъде ли щастлив?

Бих ти тълкувала карта, ако попиташ друг път. Този въпрос е важен за теб, аз го разбирам като " Това ли беше краят?", но понеже е така важен за теб въпроса не бих рискувала с нерадикална карта.

Същото и за картата на Китса.
« Последна редакция: Март 10, 2013, 11:04:45 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2586 -: Март 10, 2013, 11:06:51 pm »
Здравейте! Не съм писала тук от хиляда години!

Ще се пробвам с интерпретация по хорара на Китса, защото любовните хорари са ми слабост...но моля мнението ми да не се приема за миродавно- още много имам да уча ;)

Искам директно да те попитам-...като погледнах картата ти си мисля, че има друг мъж по който още тъжиш- стара история... С този Юпитеров мъж-новия, определено сте си интересни, той си пада по теб - да, но може да се случи да отблъсне любовта ти по някакъв начин (Юпитер кв. Венера на 1 гр.)...може въпреки,че те харесва- да не е готов за връзка. Хубавото е, че Венера се явява преносвач на светлина (като завърши аспекта с него се устремява към съвпад с теб, а някои астролози признават преноса единствено ако е замесен съвпад)- така, че предполагам, че скоро няма да спрете да се занимавате един с друг- от тази гледна точка -поне в близките месеци отношенията ви имат бъдеще.
Сатурн У8,У10 (бъдещето и изхода на нещата по 7ми дом) също прави хубави аспекти към теб и общия сигнификатор за любовта ви- венера. Тук има за мен поне и взаимна рецепция - венера е в лице на сатурн, а сатурн е в триплицитет управляван през деня от венера (ползвам таблиците на Доротеус, където марс е управител само през нощта, а луна е присъстващ управител на водния трипл.)

Успех!!! ;)

p.s странен ми е този аспект на луната към марс..позициите на планетите..само информативно- възможно ли е да си мислила за друг мъж докато си задавала въпроса за този мъж...?

Извинявай Китса, би ли дала някаква ОВ по тази карта за интернет контакта с някакъв мъж..която ти бяхме тълкували преди няколко дни.

Мерси :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2587 -: Март 11, 2013, 12:39:38 am »

Извинявай Китса, би ли дала някаква ОВ по тази карта за интернет контакта с някакъв мъж..която ти бяхме тълкували преди няколко дни.

Мерси :blink:
А не е ли прекалено рано за обратна връзка на въпрос от 4 март дали има бъдеще връзката ѝ с човек, с който се е запознала в нета и излиза с него на срещи?
За една седмица какво бъдеще да са изградили- годеж и сватба ли?  ;D

;) Попитах нарочно, за да напомня на Китса, че скоро сме тълкували хорар за развитие на нещо конкретно в интимен план при нея. Сега тя пак задава въпрос...и се питах дали няма развръзка от предния хорар. За да пита отново е възможно...знам ли..
Хората питат еднакви неща по различен начин през 5 дена..и се чудим после как така не сме познали.

« Отговор #2588 -: Март 11, 2013, 01:32:07 am »
Момичета, ако е нужно за хорарен въпрос да се сподели допълнителна информация, за да може да се даде по-ясен отговор, разбира се, защо не, може да се направи. Гледам, че в общия случай въпросите се задават кратко и просто, затова и аз по общия модел не съм правила споделяне "искрено и лично" при задаване на самия въпрос. Но ако ще помогне за анализа на картите, няма лошо.

Иначе понеже има такава препоръка към мен, наистина съм ходила при професионални астролози няколко пъти, срещу заплащане. След като ми разказаха какво виждат по картата, имах възможност да питам каквото не ми е ясно, явно такъв им е модела на работа. Иначе не знам с колко карти са работили, коментарът на Марая за работа с 2 карти е много интересен за мен; от мен астролозите са искали въпрос и информация за час и място на задаване.

« Отговор #2589 -: Март 11, 2013, 10:59:20 am »
И аз искам да попитам, дали в следващите 6 месеца ми предстои  създаване връзка, взаимоотношения?

Благодаря.

Ако датата е коректа, тъкмо ще можеш да дадеш и някаква обратна връзка за развитието до момента.

Управителят ти Меркурий е заточен в знак на У7 Юпитер. На Меркурий му предстои ретроградна фаза (връщане назад), при която ще завърши квадратура с Юпитер. Следващият аспект на Луната е тригон със Сатурн. Луната и Сатурн управляват домовете по оста 2/8 (секс) и 3/9 (комуникация). Възможно е да се опитваш да подновиш отношения с партньорка от миналото, която все още владее сърцето ти и по която още страдаш. Комуникацията е възможно да се осъществи, но в отношенията ви трудно ще настъпи хармония и новият опит може да завърши с нова раздяла.

Благодаря Мирабела. Да, коректна е датата, просто пробвах да си го разтълкувам сам и сега го пуснах тук, да чуя вашите мнения.
Ами за сега- няма нищо сериозно. Да, тормози ме още старата тръпка, но и там няма развитие за сега. Аз съм питал до 6 месеца де- така, че ще дам към Юни-Юли обратната връзка тук.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #2590 -: Март 11, 2013, 11:08:19 am »

Мерси Мирабела за думите :) Нищо не знам, само усещам  :blink:

Сладурана, толкова си се овътрила с "единствения", че си объркала Енигма с Мирабела   ;D
И приемаш нещата съдбовно- Луната е извършила хармоничен аспект с ПФ в 1д, предстои да извърши хармоничен аспект и с нейния диспозитор Плутон.
Човекът, за който питаш има за управител на 5-ти, 6-ти и 3-ти дом ретрогаден Меркурий, който е заточен и в падение, възможно е да има затруднения в работа, здраве, любовни взаимоотношения, развлечения, затова и да не се е обадил за рождения ти ден? А ти защо не го покани? С това ретроградие може да има връщане от негова страна към минало чувство, затова не може да се каже , че раздялата ви е окончателна- Меркурий и Юпитер у3, у5 за теб са във рецепция. Негов МЦ е представен от ретрограден Сатурн У10  в негов 7д- може да преосмисли важните неща и да се върне към своя стара цел, като това включва теб.
При теб Луната У10 ще изгори покрай съвпада си със Слънцето, диспозитор на вмъкнат знак в 10д- мъжът, който е важен за теб не е в положение да се представи в пълния си блясък и това руши твоята жизнена цел.
Питаш дали ще е щастлив-  Спика е на твоя АСЦ, звездата е щастлива комбинация на Марс и Венера, също като вашите сигнификатори, така че може да е щастлив с теб и ти с него, защо не?!
Луната ще направи хармоничен аспект с ЮЛВ в 7д- този мъж ти е карма от миналото, ще направи хармоничен аспект с Вертекс в 8д, домът свързан с желанията ти, които пожелавам да ти се сбъднат!

Опа, май виното май ми е било в повечко :D Извинявам се на Енигма и дано не ми се е обидила   :wub:

Мисля, че не ми се обади съвсем умишлено, достатъчно добре го познавам  :blink:
Ох, само ви занимавам с моите глупави терзания... парадоксално, непознати сме, но само тук мога да кажа какво изпитвам...
В моментите, в които овладявам егоистичните си желания, спира да боли, тогава има само любов, без желания, без изисквания, без очаквания, без егоизъм. Любовта вероятно е точно това, да обичаш без да изискваш и да желаеш нещо за себе си.

Благодаря Акруск!
Желая на всички прекрасен ден!
Не съм се обидила, видях и премълчах, не е станало нещо кой знае какво. ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2591 -: Март 11, 2013, 01:16:41 pm »
И аз искам да попитам, дали в следващите 6 месеца ми предстои  създаване връзка, взаимоотношения?
Благодаря..

Джайпур- и аз ще се запиша- според мен- да. Юпитер- у7  на АЦ, взаимна рец с мерк и сходящи аспекти (подкрепям мнението на момичетата за възможност нещо предищно пак да се възроди). Но нещо, което най- силно ме обнадеждава- Тригон на Луна към управителя ти. В хорарите, които съм гледала, в които Луната е била в хубав аспект към управителя на АЦ- всичките са се развивали положително.
Питайки за връзка, аз- по съвети на Galy- разглеждам само 1-7 дом и сигнификаторите им.
Колкото по-малко домове и планети по-добре ;D

Разбира се, може и да не съм права, за това ще чакаме твоята обратна връзка. ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2592 -: Март 11, 2013, 03:13:48 pm »
Даамм, разбирам те и вероятно си права.
Но аз така отговорих защото луната е бърза и ще направи аспекта с мерк преди той да е станал ретро. А за сатурн се подчинявам на логиката, че в този хорар той НЕ управлява дом, който засяга въпроса- поне аз тъй го гледам...

нека да видим какво ще стане, де :blink: аз съм се застраховала, че може и да не съм права ;D
« Последна редакция: Март 11, 2013, 03:18:42 pm от zikovu »

« Отговор #2593 -: Март 11, 2013, 07:35:06 pm »
Хора, аз пак се завръщам с въпрос, разбира се.
Трябваше да дам обратна връзка за предишния- нито ми се обади, нито дойде.
Сега имам нов въпрос- очаква ли ме скоро връзка с някой приятен младеж. Че от умрял писмо повече не чакам.
Благодаря! Ето и картата:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2594 -: Март 11, 2013, 07:46:55 pm »

Сатурн е управител на негов 8д- желанията, секса- мислиш ли, че човека пита за връзка без секс, освен ако не е на 90г, но и тогава не е гаранция- позната в чужбина, която обгрижва възрастен мъж на 90г го завари в хола как мастурбира пред телевизора преди няколко години  ;D

;D ;D ;D ей този мерак, бее!! ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2595 -: Март 11, 2013, 08:00:24 pm »
Крисия- аз залагам на ДА. Картата е новолунна, но все пак изглежда обещаващо

Гледам само 1ви и 7ми дом. Луна и Слънце съответно ще пренесат светлина между марс и венера..Ще се обичаш безпаметно според мен- защото на венера е изгорена, но е екзалтирана (сладка болка май) , а в някакъв етап ще попадне и в самото сърце на слънцето...след което ще се пръсъедини към любимия си марс.А на Марс у 7 му предстои да влезне в 7ми дом, на трон. Ще преминат 2те планети през съвпад с уран- което пак са сътресения и раздели...Важното е, че те остават свързани през цялото време на препятствията, които предстоят.

Ох..като цяло, може и да е от новолунието..така да ми блести в очите :P но по тази карта ми се вижда да има една бурна, голяма лИбов.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2596 -: Март 11, 2013, 08:35:05 pm »
Момичета и аз имам същия въпрос . Виждате ли някъде в тази карта любов или май ще си остана до животно сама.Вярно е че скоро гледахте моя синастрия,но май нещата вървят към разпад,омръзна ми да съм сама,отчаях се вече.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2597 -: Март 11, 2013, 08:53:09 pm »
О благодаря ти значи горе-долу да очаквам скорошна промяна на полвинката. И се извинявам за правописната грешка .

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2598 -: Март 11, 2013, 09:00:27 pm »
Може ли пак да ми помогнете, ...
зададох си въпрос: Има ли Х чувства към мен...?
тоз Сатурн пак се е цъфнал в 1-ви....  :( нерадикална ли е?  :(
ако е наридакална.....какво да правя....пак мога ли да задам въпроса след време или какво се прави...?
може ли Сатурн в 1-ви да се тълкува по друг начин освен като не радикална карта?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2599 -: Март 11, 2013, 09:02:37 pm »
Ох, не може ли да изкараш картата в astro.com?  ;D Че там са по-лесно читаеми.