Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041855 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re: Хорар за любов
« Отговор #2600 -: Март 11, 2013, 09:14:44 pm »
ето и от там карта ако ви е по-лесно...това е картата....по плацидус
« Последна редакция: Март 11, 2013, 09:22:08 pm от vanilla »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2601 -: Март 11, 2013, 09:25:48 pm »
ретро сатурн в първи, новолуние, луна без курс...и в същото време ПФ на АЦ и АЦ в Спика- е тва е...много яко ;D
пълна лудница.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2602 -: Март 11, 2013, 09:30:09 pm »
Как така Луна без курс? Нали ще направи точен съвпад със Слънцето и Марс?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2603 -: Март 11, 2013, 09:33:52 pm »

Правилно  ;) Гледам с едно око в телевизора..ей, ей..извинете ме:)

Но както и да е- мисля, че спика и ПФ са добър знак!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2604 -: Март 11, 2013, 09:48:05 pm »

Правилно  ;) Гледам с едно око в телевизора..ей, ей..извинете ме:)

Но както и да е- мисля, че спика и ПФ са добър знак!
и на мен ми се щеше да питам за фортуната...на АСЦ пък и да Спика-та и тя нали е щастлива звезда...това все пак клони към нещо хубаво......иначе другото май наистина си е пълна каша....
иначе гледах се "себе си" асц Везни, Венера екзалтирана, но пък не аспектирана в 5-ти дом.....
а луната ще направи съвпад с Марс, но след като напусне Риби и влезе в Овен.....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2605 -: Март 11, 2013, 09:51:17 pm »

За теб от изключително значение ли е да знаеш днес, тук и сега той дали те желае сексуално?  :unsure: Това не е въпрос който се отнася за утрешно събитие, не е открадната вещ, не е нещо на живот и смърт (надявам се ;D)
Виж, има много астролози, които пренебрегват някои правила за нерадикалност- къде от опит вече, къде от развитие на собствена философия..
Но аз не мога да разбера- като кажеш на някой нерадикална карта- каква е болката и умиралката тук? Ми попитай след ден, след 2- какво толкова ако въпроса не е спешен? :-\

Но на въпроса ти- след като имаш Луна Плутон на АЦ на въпроса, добре едното нещо отпада, но сатурн в първи и то ретро остава- да кажем-да, желае те....какво прави този сатурн в първи- няма как да сте заедно ли, обвързана ли си друг,семейството ти ли е? Комуникацията ли куца? Има някаква яка спирачка с този сатурн ретро в първи- и не знам дали тя не повлиява на сексуалното му желание..
здравей zikovu, имаш право че въпросът ми не е на живот и смърт, но ми е важен......
иначе сатурн в първи и ретро много добре си го описала какво дава.."няма как да сте заедно ли"
 :58:

Извинявай, това за същия мъж ли е отпреди няколко дни?
Поглеждам тълкуванията от тогава- на Акрукс и моите- казали сме един вид, че има чувства, но няма как да сте заедно.
Един вид картата от днес показва същото. Няма промяна.

Между задаването на еднакви въпроси по хорарите изчаквайте повече време...няма как..иначе всички попадаме в една безумна въртележка. Ний си говорим, противоречим си- вие се обърквате...това не е целта на хорарните карти :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2606 -: Март 11, 2013, 09:55:13 pm »

За теб от изключително значение ли е да знаеш днес, тук и сега той дали те желае сексуално?  :unsure: Това не е въпрос който се отнася за утрешно събитие, не е открадната вещ, не е нещо на живот и смърт (надявам се ;D)
Виж, има много астролози, които пренебрегват някои правила за нерадикалност- къде от опит вече, къде от развитие на собствена философия..
Но аз не мога да разбера- като кажеш на някой нерадикална карта- каква е болката и умиралката тук? Ми попитай след ден, след 2- какво толкова ако въпроса не е спешен? :-\

Но на въпроса ти- след като имаш Луна Плутон на АЦ на въпроса, добре едното нещо отпада, но сатурн в първи и то ретро остава- да кажем-да, желае те....какво прави този сатурн в първи- няма как да сте заедно ли, обвързана ли си друг,семейството ти ли е? Комуникацията ли куца? Има някаква яка спирачка с този сатурн ретро в първи- и не знам дали тя не повлиява на сексуалното му желание..
здравей zikovu, имаш право че въпросът ми не е на живот и смърт, но ми е важен......
иначе сатурн в първи и ретро много добре си го описала какво дава.."няма как да сте заедно ли"
 :58:

Извинявай, това за същия мъж ли е отпреди няколко дни?
Поглеждам тълкуванията от тогава- на Акрукс и моите- казали сме един вид, че има чувства, но няма как да сте заедно.
Един вид картата от днес показва същото. Няма промяна.

Между задаването на еднакви въпроси по хорарите изчаквайте повече време...няма как..иначе всички попадаме в една безумна въртележка. Ний си говорим, противоречим си- вие се обърквате...това не е целта на хорарните карти :-\
да за един и същи е, но там питах за сексуално влечение към мен, а този въпрос е за чувствата му.....има разлика нали  :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2607 -: Март 11, 2013, 10:13:00 pm »
Акрукс- за хорара й от 7ми март ти си казала, че я желае,а аз, че дори и да я иска- има трудности и пречки.

Извини ме- видях сходство- не съм ти приписвала нещо, което не си казвала и никога няма да го направя.

За момичетата, които поставят въпросите - На мнение съм, че при задаването на едни и същи въпроси по различен начин се получават разнопосочни отговори и объркване. Това е посланието ми към питащите.
« Последна редакция: Март 11, 2013, 10:23:23 pm от zikovu »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2608 -: Март 11, 2013, 10:26:28 pm »
в първата карта по въпрос, свързан  с този човек, относно любовни взаимоотношения, без значение дали е чесане на краста, романтични трепети или приятелска любов, нещата се виждат най-добре
постоянното задаване на въпроси за един човек, независимо от различното задаване на въпроса води до объркване- не на тези, които гледат, а на енергиите, които се запечатват в картата
същото важи и за гледане с Таро, с бобчета, с махало или ходене при ясновидка- хубаво е да има поне 6 месеца от посещение до посещение, за да ти ровят в астралното тяло на теб или друг, за който питаш
сметнах, че все пак нещата могат да се разделят....на чисто физическо привличане и/или такова с чувства....за това зададох 2 отделни въпроса.....
а ситуациите, хората и нещата се променят бързо, пък може и внезапно.....
аз щом се ровя в  астр. тяло на другия значи и той е разровил достатъчно в моето......дори и да не е използвал такива способи...
Благодаря за отговорите
И ме извинете ако обичате  :-[ но съм в ситуация, в която не съм изпадала никога и въобще изпитвам големи затруднения...
« Последна редакция: Март 11, 2013, 10:36:38 pm от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2609 -: Март 11, 2013, 11:00:07 pm »
Разбираме те, Сатурн на ЮЛВ е това-  препятства развитието, упоритостта пречи на хармоничните отношения. Може да се окажат в изолация ако не се съобразяват с идеите и методите на обществото. Внай-добрия случай може да достигнат резултати благодарение премислени методи в работата като специалисти в малко известни области.
НО имаш Венера на СЛВ, за която пише следното:
Северный Узел в соединении с Венерой
Неточность: 3.8°, расходящийся аспект.
Ловкость в обиходе, отношениях, что важно для романов, денежных дел, брака, дружбы. Талант быть в нужное время в нужном месте. Притяжение ко всему, что может принести счастье. Это хорошая карма, приветливость и щедрость в прошлом. В плохом случае - чрезмерность наслаждения, занятия бесполезными общественными делами.
явно проработките ми са ниски....и по Венера/СЛВ и по сатурн/ЮЛВ....и май по-всичко, но пък хубостите и от двете ги усещам в себе си......не искам да спамя темата с лични истории  :-[......ще се опитам да се спра с въпросите то и за мен ще е по-полезно...но съвпада Луна/Плутон в скорпион ще се опита да вземе надмощие над здравия разум и постъпките и мен.....
ако успея да увелича интервалите поне  :thinking: :haha:
цветя и рози на всички...мир и любов....... :25:

« Отговор #2610 -: Март 12, 2013, 11:05:02 am »
Момичета, ако е нужно за хорарен въпрос да се сподели допълнителна информация, за да може да се даде по-ясен отговор, разбира се, защо не, може да се направи. Гледам, че в общия случай въпросите се задават кратко и просто, затова и аз по общия модел не съм правила споделяне "искрено и лично" при задаване на самия въпрос. Но ако ще помогне за анализа на картите, няма лошо.
Ако е възможно да погледна първата карта, построена по въпрос за този човек, за който са последните две карти по които писахме. Ако няма карта, то въпроса с данните- време и място. Освен това може да споделиш твоя натал, синастрията ти с този човек, а също обратна връзка по въпросите от миналата година, за които си ми благодарила, че съм разгледала, но така и не знам сега какво се е случило в действителност. За един човек не е желателно да се задават постоянно въпроси, макар написани по различен начин, картите не дават вярна информация; като казах карти имам предвид не само хорари, а и таро или обикновено тесте с карти, по които също успешно виждат някои гледачки. Не приемай забележката за упрек, самата аз преди няколко години разчекнах от постоянно гледане едни карти таро, изрязани от вестник и подлепени с картон- главният герой беше също близнаци  ;D

Тези Близнаци изглежда са сътворени с особена магия. Поне при мен е така - с него зле, без него - по-зле. А не е като да няма конкуренция, но с какво ме е омагьосал така, не знам.
Първата карта за отношенията ни е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg292191.html#msg292191 , 19 ноември 2012 г., като обратна връзка - видяхме се по Нова Година и всичко изглеждаше многообещаващо.. за 24 часа обаче. Следващата е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg296375.html#msg296375, 12 януари 2013 г., с благоприятна прогноза за бъдеща комуникация, която още не съм дочакала. Последната карта е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg302514.html#msg302514, 09 март 2013 г., според която аз за него съм минало.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2611 -: Март 12, 2013, 02:23:14 pm »
Колко ми е познато  ;D

Да, и на мен - това за "магията".
А някога бях най-скептична към този слънчев знак.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2612 -: Март 12, 2013, 02:47:45 pm »
добър ден...имам един въпрос и ако ми отделите  време ще се радвам
иска ли нещо пове4е от приятелство ?
бивш ми е...две години го нямаше никакъв-сега ми писа...пише ми методично,лайква ми снимки...може за него да е нищо,но за мен е ...знам ,че чака активност,но аз съм плаха  и реших да пусна една карта ,защото е завзел ума ми,а ме е страх ,че криво разчитам знаците,подведена от неугаснали чувства...до момента,той си остава най-голямата ми любов,макар ,че след него имах връзка... :(

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2613 -: Март 12, 2013, 02:52:42 pm »
Колко ми е познато  ;D
Те близнаците са си такива.  ;D Няма да се променят. По-добре свиквайте с това, най-малкото, ще направят животът ви по-интересен.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2614 -: Март 12, 2013, 07:48:36 pm »
Тези Близнаци изглежда са сътворени с особена магия. Поне при мен е така - с него зле, без него - по-зле. А не е като да няма конкуренция, но с какво ме е омагьосал така, не знам.
Първата карта за отношенията ни е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg292191.html#msg292191 , 19 ноември 2012 г., като обратна връзка - видяхме се по Нова Година и всичко изглеждаше многообещаващо.. за 24 часа обаче. Следващата е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg296375.html#msg296375, 12 януари 2013 г., с благоприятна прогноза за бъдеща комуникация, която още не съм дочакала. Последната карта е http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg302514.html#msg302514, 09 март 2013 г., според която аз за него съм минало.

Разгледах картите- като цяло си спазила правилата да не питаш прекалено често и по 50 различни начина едно и също.
По първата карта се вижда тригона на луната към твоя управител- тоест- "да" отговора, среща има. Но от там насетне- и двата управителя на 1-7ми са ретро, няма взаимна рецепция или аспект между тях- вероятно за това радостта е била кратка. Втората карта за мен е нерадикална, а по третата- луна е без курс- няма развитие за момента- макар, че аз там съм ти пуснала коментар, че човека те харесва и мисли за теб- и от тази гледна точка нещата между вас не са приключили съвсем. Ако ситуацията претърпи промяна може да попиташ пак, иначе- ако този мъж все още те интересува до лятото-може юни да пуснеш отново хорар.

« Отговор #2615 -: Март 12, 2013, 08:12:27 pm »
Zikovu, безкрайно ти благодаря за коментара по картите! Много е лоша ситуацията, защото не искам да подвеждам нито друг, нито себе си, но и не мога до безкрайност да го чакам това момче да ме оцени. Поне да разбирах защо така рязко си сменя мнението, особено последния път, безумно е просто.

« Отговор #2616 -: Март 12, 2013, 08:30:44 pm »
Акрукс, аз имах същото подозрение и даже директно му го казах. Той, естествено, съвсем по близнашки, беше крайно възмутен.  :blink: От друга страна, човекът има много почитателки и не разбирам защо периодично се връща към мен, след като отношенията ни са крещящо нехармонични. Нещо ни пречи да се разделим, въпреки всичко. Карма. 

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2617 -: Март 12, 2013, 08:38:01 pm »
На едно място четох за близнаците, че може да потърсят някой стар приятел/ка не защото им е домъчняло за тях, а защото в момента им е скучно и нямат друг човек под ръка за развлечение- тъжно е, но е факт и колкото по-рано човек приеме истината за истинската им същност, толкова по-здравословно!
Това си е точно така, мога да го потвърдя със сигурност! Близнаците имат непрекъснато нужда от общуване и не могат дълго време да търпят да прекарват времето си сами.

« Отговор #2618 -: Март 12, 2013, 09:02:15 pm »
На едно място четох за близнаците, че може да потърсят някой стар приятел/ка не защото им е домъчняло за тях, а защото в момента им е скучно и нямат друг човек под ръка за развлечение- тъжно е, но е факт и колкото по-рано човек приеме истината за истинската им същност, толкова по-здравословно!
Това си е точно така, мога да го потвърдя със сигурност! Близнаците имат непрекъснато нужда от общуване и не могат дълго време да търпят да прекарват времето си сами.

Без съмнение. Чуденето ми е защо едни Близнак се връща там, където има проблеми и обремененост на отношенията, вместо да се забавлява в нова компания, която му се самопредлага. Така или иначе по близнашки не обича да се конфронтира с проблема, а прави всичко възможно да се приплъзне покрай него.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2619 -: Март 12, 2013, 09:04:32 pm »
Ами може би защото му е било приятно да си бъбри с тебе и да сте имали общи теми за разговор, а с други хора да не намира. Това е само предположение де. Но много често и това е причината да се връщат.