Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040041 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2620 -: Март 12, 2013, 09:19:46 pm »
Близнак да не намира теми за разговор??? Това е шега, нали?  :blink: Вярно е, че моят кипва бързо, но аз го въртях на шиш при последните ни разговори, беше ми длъжник. Въпреки това, настояваше да правим планове за бъдещето. "Посипа си сол" на главата. И после явно е размислил нещо, без предупреждение. Както и да е, времето ще покаже.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2621 -: Март 12, 2013, 09:22:15 pm »
Ами явно аз съм попаднал на такъв, който се отличава от другите си връстници по интереси и търси хора, с които наистина да не му е скучно.  ;D Не е шега, неслучайно споделям от личен опит.

*

tanya

• 21
« Отговор #2622 -: Март 13, 2013, 08:41:05 pm »
Х. има ли връзка с жената от снимките и ако има - сериозна ли е, ще се стигне ли до брак?
В момента сме разделени и тайно се надявам да стане чудо, както е било и преди- раздели...сдобряване...но все още го обичам. Той работи извън страната и веднъж ми намекна за нуждата от секс и дискомфорта от  големите разстояния...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2623 -: Март 13, 2013, 11:29:07 pm »
Таня, на мен картата ми говори за това, че отношенията ви за момента няма как да претърпят развитие и ти вътре в себе си го знаеш.
Ако има раздвижване при вас, случи се нещо необичайно, или просто нека минат 2-3 седмици и построй пак карта формулирай въпрос от сорта на- имаме ли бъдеще заедно?
Мисля, че би трябвало да  излезне на картата- ако нямате бъдеще и има сериозна друга.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2624 -: Март 14, 2013, 07:26:06 pm »
Здрaвейте! Пишa от тел. и не могa дa кaчa кaртa, но много ме мъчи отношението нa Х, който нее прекрaтти връзкaтa ни,но спря дa се обaждa:(
Искaм дa питaм: ще ме потърси ли скоро Х???
Вaрнa , 19:23 , 14.03.2013

Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2625 -: Март 14, 2013, 07:37:14 pm »
Ето я картата.
Като гледам обаче, Луната е без курс, май засега няма да те потърси.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2626 -: Март 14, 2013, 08:04:58 pm »
То aз вече не знaм дaли имa въобще тaкaвa възможност:) мaй aз трябвa дa го потърся :-!
блaгодaря зa кaртaтA

Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2627 -: Март 14, 2013, 09:37:23 pm »
Зададох си един въпрос: Какви са на Т. мераците към мен? Демек, какви намерения има и какво иска той от нашата връзка?
Аз не виждам много сериозни намерения, освен пълния 5 дом и там неговият управител... Но, първите градуси на АС и този Сатурн там?!?! Може би аз се въздържам все още и не съм аз самата сигурна в моите желания?!?! Хареса ми Луната! Ще има много да се аспектира, значи много движения по този въпрос или съм в тотална заблуда?!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2628 -: Март 14, 2013, 09:48:01 pm »
Lost angel-Звездите за сега мълчат по въпроса ти. Мерка тръгва директен на17 март. Попитай тогава. ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2629 -: Март 14, 2013, 09:49:44 pm »
Мим-м подкрепям Веселин...но според това, което картата показва момчето слабо се интересува от теб. Не знам дали би имало резултат дори и от това ако ти го потърсиш..
Поне за момента ситуацията е такава

« Отговор #2630 -: Март 14, 2013, 11:22:48 pm »
Lost angel-Звездите за сега мълчат по въпроса ти. Мерка тръгва директен на17 март. Попитай тогава. ;)
Ок, няма проблем, аз не бързам явно :)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #2631 -: Март 15, 2013, 09:49:22 am »
Здравейте,
Бихте ли ми помогнали с тълкуването на следния хорар:
Само секс ли иска от мен Х или ще има развитие в нещо повече /как изглеждам в неговите очи/?
Виждам, че на У1 на мен Меркурий и У1 негов Юпитер предстои квадратура.
Моя У1 е в негов 4 дом, а неговия У1 е в моя 1 дом.

:-\ Моля за помощ

« Отговор #2632 -: Март 15, 2013, 10:07:01 am »
Много интересна карта. Твоя У1 на негов К5,твой У5 Венера екзалтира в неговия 5 дом - не знам за него,но ти определено си заинтересована от връзка. Негов У1 в твоят първо,но заточен.... Определено има интерес към теб, ако съдя по Близнаците може би не е чак за сериозна връзка. Ако гледаме Слънцето като сигнифактор на мъжа, то се намира в неговия 5 дом в съвпад с твоя У5,което може и да говори за някаква перспектива за връзка,но...Луната също прави хармоничен аспект с твоя Управител на 1 дом... и както ти казваш предстои квадратура между управителите на първите ви домове, може би до връзка няма да се стигне. Но аз съм абсолютен лаик,така,че нека другите,които разбират повече да кажат.  ;)

Негов у5 в съвпад с твоя У1... този предстоящ квадрат между управителите на първите ви домове ме обърква,но струва ми се,че и двамата се харесвате
« Последна редакция: Март 15, 2013, 10:12:39 am от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #2633 -: Март 15, 2013, 06:16:10 pm »
Благодаря akruks!!! Ще стане интересно значи... очаквам го с нетърпение!

« Отговор #2634 -: Март 15, 2013, 06:26:55 pm »
Здрaвейте мaмa ме помочи дa пуснa хорaр,понеже стрaшно много си хaресa един господин ,a и той не е безрaзличен,но тaкa или инaче сa в нaчaлото..Въпросът ми е `Ще се получaт ли нещaтa между мaмa и въпросния мъж`
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2635 -: Март 15, 2013, 06:53:30 pm »
Въпросът тя ли го задава или ти?

« Отговор #2636 -: Март 15, 2013, 07:02:02 pm »
Въпросът е зaдaден от мен  :-[
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #2637 -: Март 15, 2013, 07:32:03 pm »
Милa Akruks блaгодaря ти отново.Не знaм кaк бих ти се отблaгодaрилa,нaистинa съм ти признaтелнa нa теб и другите момичетa които се отзовaвaте нa нaшите въпроси и ни помaгaте в нaмирaнето нa търсените от нaс отговори.Блaгодaря и искрено се нaдявaм някой ден и aз дa могa дa ви помогнa и дa ви бъдa полезнa   :angry:

« Отговор #2638 -: Март 15, 2013, 09:10:20 pm »
Ще имам ли връзка с (име)?

« Отговор #2639 -: Март 15, 2013, 09:50:25 pm »
Моето мнение е,че ще имате връзка. Твой у1 венера екзалтирала в твоя 5 дом,в съвпад с негов у5. Негов у1 на трон в съвпад с твоя у5. Само, че съвпада е в негов 12 дом,което не знам как да тълкувам. Възможно ли е да се тълкува,че иска тайна връзка? За втори път виждам карта така.Луната в негов седми показва интереса ти към него. Доста май си увлечена :P
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.