Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044047 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за любов
« Отговор #2720 -: Март 26, 2013, 09:43:32 am »
Ще изкажа мнение по картата ти, но не твърдя, че съм експерт. Даже напротив.
Ти, представена от Меркурий, в негов 5 дом, той флиртува с теб, но Меркурий излиза от ретроградие и от съвпад с Нептун. Мисля, че ти си малко заблудена, приемаш флирта по-сериозно от колкото е. Той, представен от Юпитер, в твой 12 дом е в мислите ти. А предстоящият квадрата между управителите ви, мисля че по-скоро няма да доведе до връзка. Относно управителите на 5-тите ви домове - Венера и Марс, там ситуацията е доста сложна. Венера ще бъде изгорена от Слънцето, с все Марс и Уран там, внимавай да не се скарате сериозно. Мисля че предстой да проведете тежък разговор с тая квадратура към Плутон. Ще има сериозна промяна във взаимоотношенията ви
Интересен е двойният Йод в картата. Тук май ще ми кажат, че кармичните аспекти не се гледат в хорарната астрология, но аз си мисля, че са важни. Още повече, че в случая неговият управител е връх в абсолютно точен Йод.
От предстоящият съвпад на У8 и за двамата, има сексуална искра, там може да се задвижи нещо, но не мисля, че ти искаш само това.

« Отговор #2721 -: Март 26, 2013, 10:49:20 am »
Благодаря ти,Зара.Доста сложна карта излезе на този хорар,така че колкото повече мнения,толкова по-добре.Едно е сигурно,този човек за мен е загадка(Юпитер в 12),което и мен много ме обърква и затруднява.Права си,че може и да се заблуждавам,то и за това такъв въпрос съм задала.Много патова ситуация и блокажи отвсякъде.Гледах пак картата,но колкото повече я гледам,толкова по-сложна ми се вижда  :blink:

« Отговор #2722 -: Март 26, 2013, 01:44:50 pm »
Здравейте,много моля за коментар по следния хорар
това ли беше финала на комуникацията ни
от новата година,започнахме да си комуникираме с бившия,всичко си беше ок,даже започнах да се чудя накъм приятелство ли отиват нещата,или накъм връзка-и хоп  от 10 дни-изчезна..не пише,не звъни,доста ми е криво,още повече ,че не даде индикации,че това е края,няма и скандал...просто свободна линия.С зачезването ,осъзнах че имам аспирации към него,и че ми липсва :'(,та затова зададох този хорар
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #2723 -: Март 26, 2013, 11:35:40 pm »
Изпитва ли Х.чувства към мен? :unsure:
Гледам,че сте разисквали рецепцията на Меркурий и Юпитер.В картата,която съм качила,са основни сигнификатори,и не знам как да я разтълкувам,квадратурата ли ще надделее,или рецепцията.На Луната и предстои квадратура с Юпитер,но пък е под управление на Меркурий,с който е извършила опозиция.От друга страна,въпроса е за чувства,и м/у У5 предстои съвпад,но са изгорени от Слънцето,макар че Марс е на трон.Доста трудна ми се вижда тази карта  :unsure:
  Нищо ѝ няма на картата, Луната У8 за него е в сходящ секстил със Сатурн У8 за теб, 8д освен секса описва желанията, понеже Сатурн е ретро може да се натъкваш на затруднения в интимнато общуване, да отлагаш тази част от живота си, да се връщаш към отминали твои желания. Луната ще направи квадрат с Юпитер у1 за него, което може да показва липса на желание за секс при него или невъзможност за това. Луната У8 е в негов 10д- секса иначе е важен за него, но това може да има отношение и по кариерата му- последния аспект на Луната е тригон с Плутон У12 за него в негов 2д- пари изкарани нелегално, а може да получи наследство по бащина линия, за което не знае.
 Въпросът ти касае неговите чувства- Марс У5 за него е на трон в 5д- има нужда от любов, в сходящ хармоничен аспект със заточен Юпитер у1 в негов 6д, а Слънцето У10 изгаря Марс в 5д- затруднения от професионален или здравословен характер му пречат да разгърне чувствата си, да се забавлява. Венера У5 за теб е заточена, а когато направи съвпад с Марс ще е избягала от съвпада със Слънцето. Меркурий У1 в 10д е извършил съвпад с Нептун много преди да стане ретрограден, влиянието на този аспект е отслабено също от факта, че Нептун е диспозитор на интерсептран знак в 10д, планетата не е свързана само с измами, а с идеализиране, с фантазии, може напреди да си се самозалъгвала несъзнателно, че си важна, с цел да тушираш падението на Меркурий в риби. Меркурий ще извърши квадрат с Юпитер У1 за него и твой съУ10, може да пострада самочувствието ти от неговото поведение, но както си отбелязала двете планети са във взаимна рецепция, което ще попречи да се разделите окончателно при евентуален предстоящ конфликт между вас. Слънцето У3 в сходящ съвпад с Уран У3 за него- общуването ви ще продължи, макар той да е затруднен в тази насока- Сатурн У3 за него е ретро, а Уран ще се разгорещи под лъчите на Слънцето- в старанието си да блеснеш на приказки гледай да не го разгневиш.
Акрукс,благодаря ти,виждаш ли колко съм заблудена,гледам,гледам и не виждам очевидните неща  ;D

« Отговор #2724 -: Март 26, 2013, 11:48:26 pm »
Здравейте!
Скъп на сърцето ми мъж (назован по име) има съвсем скоро 2 лични празника. Не поддържаме връзка, което за мен е тягостно. Въпросът ми е, дали ако го поздравя за тези му празници отношенията ни биха тръгнали в желаната от мен посока?

Благодаря!
Луната предстои да извърши хармонични аспекти със Сатурн у3 за теб и Слънцето У3 за него, което показва че може да осъществите комуникация, общуване, но от твоя страна има тенденция за отлагане, забавяне, изпитваш затруднения в тази област, тъй като Сатурн е ретрограден. Луната ще извърши хармонични аспекти и по този начин осъществи пренос на светлина между Венера У1, У5 за него и У6 за теб и Марс У1, У5 за теб и У6 за него, което дава възможност да празнувате заедно, 5д е по празниците, вероятно сте колеги, щом е намесен 6д, а ако не сте то отношенията ви ще са в известна степен скрити. До интимна връзка на този етап няма да се стигне, тъй като Меркурий У8 за теб е ретрограден и в сходящ квадрат с Юпитер у8 за него, но са във взаимна рецепция и е въпрос на време да стигнете до по-близки взаимоотношения.

Давам обратна връзка   :blink:
За голямо мое съжаление поздравленията ми и последващото ми явно желание за контакт не дават резултат до тук. Даже няма и едно "мерси", за да бъда по-конкретна.  :(  Не сме колеги, та сигурно ще да са скритите отношения, ама скрити даже и от мен поне засега :-[    Надявам се, че празнуването заедно ще се осъществи все пак, задават се още празници :blink:
Благодаря ти още веднъж, akruks!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #2725 -: Март 27, 2013, 08:45:32 am »
Спечелих билети за кино и поканих сладкия Скорпиончо със сладките трапчинки да ходим заедно, та днес ще се срещнем. Ще мине ли добре срещата с Георги? Ще ме хареса ли? Дано Луната във Везни е на моя страна?  :rolleyes:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #2726 -: Март 27, 2013, 01:48:58 pm »
Здравейте,много моля за коментар по следния хорар
това ли беше финала на комуникацията ни

ще се появи и ще продължите общуването, не се притеснявай, дори има шанс да се съберете- той е затруднен в работата, която му пречи да общува, по картата излиза, че е надалеко от теб, може да е в чужбина по работа
много благодаря-дано,да не сме близко един до друг,ще дам обр.връзка
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2727 -: Март 27, 2013, 10:11:02 pm »
Спечелих билети за кино и поканих сладкия Скорпиончо със сладките трапчинки да ходим заедно, та днес ще се срещнем. Ще мине ли добре срещата с Георги? Ще ме хареса ли? Дано Луната във Везни е на моя страна?  :rolleyes:

Много ще ми е интересно да дадеш обратна връзка тук. Мисля, че той много си пада по теб като цяло, но любовния му живот е голям калъбалък..нещо в протичането на срещата може да не ти хареса, излиза някакво разочарование, въпреки взаимните симпатии.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2728 -: Март 28, 2013, 11:15:27 am »
Здравейте, момичета. Днес има уговорка за една среща, но то този момент няма потвърждение. Въпросът ми е - Днес ще се срещнем ли със С.?  :rolleyes: Поне да знам, дали да се надявам или не. Благодаря ви

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2729 -: Март 28, 2013, 11:19:50 am »
Май няма да се осъществи срещата. Луната е без курс, а вашите сигнификатори няма да съвпаднат, докато Луната е в настоящия знак.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2730 -: Март 28, 2013, 11:59:46 am »
Май няма да се осъществи срещата. Луната е без курс, а вашите сигнификатори няма да съвпаднат, докато Луната е в настоящия знак.

Благодаря. Каквото такова, поне за сега се поуспокоих.  :blink:

Обратна връзка - срещата се състоя.
« Последна редакция: Март 28, 2013, 02:56:09 pm от lusy »

*

Нова

• 3491
« Отговор #2731 -: Март 28, 2013, 03:05:27 pm »

Интересно.. и аз не бих дала оптимистична прогноза на този хорар. Извинявай, ако не е прекалено и не ти носи негативизъм, би ли споделила дали просто се срещнахте или имаше специална среща, тя удовлетвори ли те? Благодарим.

*

Нова

• 3491
« Отговор #2732 -: Март 28, 2013, 03:10:05 pm »
Технически въпрос: Какво в една карта ми подсказва, че луната е без курс?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2733 -: Март 28, 2013, 03:12:37 pm »
Луната е без курс

това не прави ли картата нерадикална?

*

Нова

• 3491
« Отговор #2734 -: Март 28, 2013, 03:21:23 pm »
Технически въпрос: Какво в една карта ми подсказва, че луната е без курс?
В карта или в небето, когато на Луната не предстои да сключва мажорен аспект, докато премине в нов знак, то е "Луна без курс"

Благодаря за отговора, мажорният аспект може да е разходящ, нали?

*

Нова

• 3491
« Отговор #2735 -: Март 28, 2013, 03:29:28 pm »
Да де, не мисля логически, извинявай за грешния въпрос, друго ми беше на акъла. Да, разбрах, благодаря.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2736 -: Март 28, 2013, 04:23:40 pm »
Така е, картата не дава кой знае каква информация, освен благоприятното крайно развитие на уговорената среща- Луната У1 в хармоничен разходящ аспект с К6 (4-ти от 3-ти дом), както и това, че Луната без курс се тълкува, че не трябва да се притеснява- всичко ще стане, както е планирано
Интересно, а когато се гледа какво ще бъде крайното развитие на събитие, което още не се е състояло, не трябва ли да се търся сходящ аспект? Нали разходящите аспекти показват действие или събитие, което вече е отминало?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2737 -: Март 28, 2013, 04:43:03 pm »
Ясно. Благодаря ти, акрукс!

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2738 -: Март 28, 2013, 05:09:22 pm »

Интересно.. и аз не бих дала оптимистична прогноза на този хорар. Извинявай, ако не е прекалено и не ти носи негативизъм, би ли споделила дали просто се срещнахте или имаше специална среща, тя удовлетвори ли те? Благодарим.

Извинявайте, че създадох такъв дебат по моята карта. Права си, Акруск, притесненията ми бяха напразни.
Всичко мина нормално, не съм много впечатления от визуалния контакт, но всичко не може да бъде идеално. Важното е, че си спази уговорката.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2739 -: Март 28, 2013, 05:20:03 pm »
Няма за какво да се извиняваш.  :P Нали тука се учим и е по-добре да има дебати, за да може всичко да стане ясно защо се е случило така, а не иначе.