Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040734 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #2880 -: Април 05, 2013, 08:07:08 pm »
Мирабела, Енигма, Акрукс и другите, които гледат хорари- въпрос за консултация! ;D

Взаимната рецепция по трон е нещо много силно, знам, че тя дава резултати дори и без наличен аспект между планетите...в тази връзка каквото като квадрата е разходящ?
Има взаимна рецепция по трон- има развитие.
Как мислите?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2881 -: Април 05, 2013, 08:12:47 pm »
Въпросът ми е дали има шансове за сериозно задълбочаване с човека П.? Има интерес и от двете страни :) Благодаря ви.

именно горния ми коментар ме кара да не съм сигурна в тази карта, макар, че тук няма и колекция, за която да се хвана.

« Отговор #2882 -: Април 05, 2013, 08:18:54 pm »
Зикову, не съм експерт и в името на кверента (Joyjoious) се надявам, че греша. Рецепцията (и изобщо положението на планетите по знак) разглеждам като отношение една към друга. Аспектите разглеждам като действие, събитие. Есенциалните достойнства на планетите - като дали са готови за действие или не.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2883 -: Април 05, 2013, 08:41:32 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: Ще бъдем ли отново заедно с ... (назован е по име)?

Предварително благодаря!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2884 -: Април 05, 2013, 08:43:22 pm »
Здравейте бих искала да попитам следния въпрос-,,Има ли шанс за подновяване на връзката ми с Д."

аз мисля, че има шанс, имам малко по- различен прочит на тази карта.
Да, факт е разходящия аспект на сигнификаторите ви, но има колекция на светлина по сатурн - твоите чувства, приятествата за него- може да получите подкрепа от общи познати.
Но онова, което най силно ме накара да се замисля, е че луната прави хубав аспект към у8- бъдещето, също пре-раждането на връзката, нейната регенерация.
Луната все пак е най- важна в хорарите, тя отговаря на въпросите.
Но не знам дали човека в момента е свободен- с това слънце у5 в него първи.
Тъй като сатурна осъществява колекцията- може би ще получите шанс, когато тръгне директен.
Благодаря ти zikovu :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2885 -: Април 05, 2013, 08:48:48 pm »
Дивна, Сатурн в 7-ми ме притеснява. Обвързан ли е въпросният мъж? Ако случаят е такъв, мисля, че ще бъдете заедно отново в сексуален план, да създадете връзка би било по-трудно. Неговият интерес към теб не е угаснал (управлява се от Венера, кацнала на АС-то ти).

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2886 -: Април 05, 2013, 08:55:48 pm »
Самоела и ДжойДжойс- ще чакам обратна връзка от вас как се развиват нещата, ще ми бъде много полезна!

Дивна, написах един оптимистичен коментар, но после видях,че съм "проспала" Сатурна в 7ми.

*

Divna

• 2478
« Отговор #2887 -: Април 05, 2013, 08:57:30 pm »
Дивна, Сатурн в 7-ми ме притеснява. Обвързан ли е въпросният мъж? Ако случаят е такъв, мисля, че ще бъдете заедно отново в сексуален план, да създадете връзка би било по-трудно. Неговият интерес към теб не е угаснал (управлява се от Венера, кацнала на АС-то ти).

Благодаря, Мирабела!  :blink:

В момента е в развод. Разделен е от близо 2 години със съпругата си, но официално (документ все още не е получил за развода си).
Разделени сме от малко повече от 2 месеца. Освен ако е започнал друга връзка ... знам ли?  :-\
Сутринта преди работа спонтанно зададох въпроса и построих картата. Бях удивена именно от "камарата" на асцендента и Луната, която е добре аспектирана. Мисля, че раздялата се вижда от разходящия квадрат между Сатурн и Луна, както и разходящия квадрат на Плутон с двата ни управителя (Марс и Венера).

*

Divna

• 2478
« Отговор #2888 -: Април 05, 2013, 09:00:08 pm »
Дивна, написах един оптимистичен коментар, но после видях,че съм "проспала" Сатурна в 7ми.

Благодаря!  :blink:

А къде е коментара? Да ме стопли.  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2889 -: Април 05, 2013, 09:12:55 pm »

;D Изтрих го. Но като цяло написах, че по картата се вижда, че дори той е този, който е заинтригуван повече,желае те много, а ти, не, че си с пеперуди в стомаха, но се интересуваш от общото бъдеще, явно си била щастлива с него в един съвместен живот, като цяло търсиш път към съвместното с него, а не толкова, че той ти е някаква фикс идея.
Но аз с ретро сатурн в 7ми дом не бих тълкувала картата. Като цяло не бих очаквала развитие поне в следващите два месеца.
Бих изчакала и след месец- 2 бих питала пак ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #2890 -: Април 05, 2013, 09:35:48 pm »

;D Изтрих го. Но като цяло написах, че по картата се вижда, че дори той е този, който е заинтригуван повече,желае те много, а ти, не, че си с пеперуди в стомаха, но се интересуваш от общото бъдеще, явно си била щастлива с него в един съвместен живот, като цяло търсиш път към съвместното с него, а не толкова, че той ти е някаква фикс идея.
Но аз с ретро сатурн в 7ми дом не бих тълкувала картата. Като цяло не бих очаквала развитие поне в следващите два месеца.
Бих изчакала и след месец- 2 бих питала пак ;)

Щом Сатурн е ретро и е управител на мой 11 и на партньорски 5 дом не би ли могло да се тълкува, че любовта и приятелството между нас се връщат отново? Сатурн е в мой 7ми дом - стабилни отношения, които са били прекъснати (разходящ квадрат на Сатурн и Луна мисля го показват). Ретро Сатурн в 1ви партньорски дом (партньорът прави ретроспекция върху любовния си живот, тъй като Сатурн е управител на негов 5ти дом).
Не съм на ти с хорарната астрология, какво казват за Сатурн в 7ми като цяло? 

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2891 -: Април 05, 2013, 09:55:45 pm »
Със Сатурн в 7ми може да си тълкуваме и тълкуваме и пак да не се окажем прави, той като цяло създава малко илюзиорна представа за тълкуващия. А пък като е ретро- съвсем.
Мирабела вече каза, че е възможно квезита да е обвързан- това е другото.

Аз при Сатурн в първи, 7ми и ранен АЦ въобще не почвам да се занимавам, защото всичките ми заключения са ..излишни..някак така се оказва накрая. С късен АЦ, Луна без курс, нептун в 1ви, 7ми; си тълкувам, там е по- ясна ситуацията.

Ето и твоята карта- всичко предполага ДА отговор, но този Сатурн в 7ми сякаш казва- не се заблуждавай.

Аз мисля, че няма да има развитие при вас поне месец , месец и нещо напред. Ако настъпи промяна в този период- разкажи ни. Ще ми е интерсно :wub:

« Отговор #2892 -: Април 05, 2013, 09:56:23 pm »
Здравейте! След вчерашното  разкритие/обяснение от моя страна на нея тя дали изпитва нещо повече от харесване ? Допълнителна информация: Момичето си има приятел от 5 месеца но той не се държи добре с нея ! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

« Отговор #2893 -: Април 05, 2013, 10:08:15 pm »
По този хорар, би трябвало да се наложи да я чакаш по някаква причина. Сигнификаторът и е ретрограден. Едва ли е склонна да прекрати връзката си, въпреки че другият се държи лошо с нея. Дори и при евентуална раздяла, струва ми се, че тя не би скочила от отношение в отношение - сигнификаторът на нейният пети дом е в собствният си дом, заинтересуван от себе си. Нейният сигнификатор в твоят пети - това е твоят интерес към нея. Ти си в падение в нейния знак, отново неблагоприятна позиция за теб. Тя в твоя е в екзалтация, отново подчертава харесването ти към нея. Надявам се да не съм права, но според мен по-скоро не се надявай много, дори и да се раздели с приятелят си, би се старала повече към независимост. От друга страна, може би след време ще излязат по-благоприятни обстоятелства - като мине Сатурновото ретроградие, като смени Марс знак. Освен това и асцендентът на картата е ранен, значи може би трябва да питаш след време. Ако не бъркам, Сатурн тръгваше директен юни месец или началото на юли, тогава може нещата да придобият друг облик. Успех!  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #2894 -: Април 05, 2013, 10:09:55 pm »
Със Сатурн в 7ми може да си тълкуваме и тълкуваме и пак да не се окажем прави, той като цяло създава малко илюзиорна представа за тълкуващия. А пък като е ретро- съвсем.
Мирабела вече каза, че е възможно квезита да е обвързан- това е другото.

Аз при Сатурн в първи, 7ми и ранен АЦ въобще не почвам да се занимавам, защото всичките ми заключения са ..излишни..някак така се оказва накрая. С късен АЦ, Луна без курс, нептун в 1ви, 7ми; си тълкувам, там е по- ясна ситуацията.

Ето и твоята карта- всичко предполага ДА отговор, но този Сатурн в 7ми сякаш казва- не се заблуждавай.

Аз мисля, че няма да има развитие при вас поне месец , месец и нещо напред. Ако настъпи промяна в този период- разкажи ни. Ще ми е интерсно :wub:

Карата, не че е моя е интересна поради факта, че всички аспект с изключение на позоцията на Сатурн говорят за положителен отговор.
И на мен ще ми е интересно да видя крайния резултат. Животът е мистерия и астрологията я подсказва също.  ;)
Подсети ме след време и ще пиша.

Отново благодаря за отделеното време!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2895 -: Април 05, 2013, 10:17:19 pm »
Здравейте! След вчерашното  разкритие/обяснение от моя страна на нея тя дали изпитва нещо повече от харесване ? Допълнителна информация: Момичето си има приятел от 5 месеца но той не се държи добре с нея ! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Това е интересен и по- сложен хорар. Страхотно! Защо? Защото както Ace of Pentacles е посочила сте неблагоприятно разположени един към друг като планети, което показва, че тя е по- малко заинтригуваната,НО:
Луната ти дава толкова много положителни отговори, всеобщо благоприятни са хармоничните сходящи аспекти със слънце и венера. Вие ще продължите да общувате. По аспектите на втория сигнификатор на квезита виждаме, че тя не е доволна и има проблеми в личният си живот, предстои квадрат с уран- ще има според мен скоро раздяла при нея.
Моя съвет тук е да не се отказваш от момичето- нещата ще търпят някакво развитие, въпреки, че в момента тя не отговаря адекватно на чувствата ти.

А и да не забравяме- ранен АЦ (не много, но все пак)- ще има някакви събития около вас, които могат да тласнат ситуацията в друга посока.
« Последна редакция: Април 05, 2013, 10:41:43 pm от zikovu »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2896 -: Април 06, 2013, 12:18:08 am »
Мирабела, Енигма, Акрукс и другите, които гледат хорари- въпрос за консултация! ;D

Взаимната рецепция по трон е нещо много силно, знам, че тя дава резултати дори и без наличен аспект между планетите...в тази връзка каквото като квадрата е разходящ?
Как мислите?
Не те разбрах какво питаш-"каквото като квадрата е разходящ?"
Това за рецепция с квадрат между с-рите ли питаш?
Взамината рецепция между 2,3 пл-ти е все едно са в съвпад. Уточни какво питаш. :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2897 -: Април 06, 2013, 12:24:40 am »

Как мислите?
Взамината рецепция между 2,3 пл-ти е все едно са в съвпад. Уточни какво питаш. :blink:

Да :blink: Примерно- имаме Меркурий и Юпитер 1-7 дом сигнификатори. Чела съм, че дори когато нямат аспект помежду си  планетите действат при силна взаимна рецепция. Сега в момента Меркурий и Юпитер са в разходящ квадрат, но дори и сега, дори и като излезнат от квадрата те остават в това силно взаимодействие. Можем ли да считаме, че това е една предпоставка за развитието на взаимоотношенията (дори и самия аспект да е разходящ, а и след това да го няма). Аз съм чела някъде из статиите, които съм чела, че може, но питам вас, от опит, наблюдения и така :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2898 -: Април 06, 2013, 12:42:27 am »
Да се съберем ли ми звъня И.? ...
Тоя льольо...не стига, че ми разби сърцето на затъмнението ноември точно и си хвана друга, ами преди дни имаше наглостта да ми звънне. Разбира се не му вдигнах!! Пък от вчера пак си накачулил снимки с неговата пикла. Какво на майната си иска?!

Не те е забравил. Но и ти още си падаш по него.Просто е искал да се чуете и да разясните нещо по вашата раздяла.. и каквото сабя покаже от там насетне.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2899 -: Април 06, 2013, 12:44:21 am »

Как мислите?

Да :blink: Примерно- имаме Меркурий и Юпитер 1-7 дом сигнификатори. Чела съм, че дори когато нямат аспект помежду си  планетите действат при силна взаимна рецепция. Сега в момента Меркурий и Юпитер са в разходящ квадрат, но дори и сега, дори и като излезнат от квадрата те остават в това силно взаимодействие. Можем ли да считаме, че това е една предпоставка за развитието на взаимоотношенията (дори и самия аспект да е разходящ, а и след това да го няма). Аз съм чела някъде из статиите, които съм чела, че може, но питам вас, от опит, наблюдения и така :blink:
Точно по този вид рецепция на сегашното положение на мерк и юпитер си мъча и аз главицата. Изчетох де що има,ако искаш ще ти дам линкове.
За рецепцията основно пише,че е по достойнства:1трон 2. екзалтация 3.триплицитет1 дом...и др. ,но все по някакво достойнство
За такава на планети в лошо положение пише-че  двете са "като двама пияници,които вървят към дома и взаимно се подкрепят, а накрая се сбиват". Според други автори-им се тушира лошото.
Аз мисля,че щом рецепцията е равно на 2 планети в съвпад,значи тази за която говориш си е проблемна. А 2-те планети са си като скачени съдове, има някаква симбиоза, макар с негативен отенък/нещо съдбовно,кармично/
Дебора Холдинг казва, че квадрат между с-ри/в хорари за взаимоотношения/, не е толкава зле-труден аспект-но,ако е апликиращ е взаимодействие,макари с конфликти. Но ако е квадрат между пл-ти/с-ри на двамата във връзката/ и те са в падение,заточение...не е добре.
Аз така го разбирам. Ти прецени.
Значи разпадащият квадрат показва отминаващо действие, рецепцията-съдбовност на отношенията им, дори и да са се наранили дълбоко един друг тези хора поради падението-заточение на планетите.Но това е мое мнение засега.
Искаш ли линк?