Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042309 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #2940 -: Април 09, 2013, 09:15:44 am »
Нова и Марсин! Благодаря момичета! :blink:
Не чакайте Луната в Риби, следващия път като зададете въпрос може сигнификатора ви да не е луна, а друга планета. На което и ще се надяваме, защото, когато партньора е представен от сатурн..не е добре много, показва, че единия гледа по- стегнато на отношенията като цяло и с някаква предпазливост..

;D ;D :P.......а всъщност моя хорар колко време ще е активен и кое определя това време на активност на един хорар?

Принципно около 2 месеца. Но всичко много зависи от нашите действия. Когато мислите ни се променят, се променят действията ни, това променя ситуациите около нас. Домино. ;)

Марсин- отново ти напомням за този свой коментар отпреди няколко дни ;)

Когато коментирах хорара ти, където казах, че не мисли за подновяване на отношенията и че вероятно ти е сърдит, ти казах, че нещата не изглеждат обещаващи от начина, по който ситуацията изглеждаше тогава(и така съм го и написала). Тогава ти не мислеше да го търсиш. И той нямаше да те потърси- тогава нещата изглеждаха така. В един момент ТИ променяш ситуацията.Това ражда други последствия.
Успех!
« Последна редакция: Април 09, 2013, 09:25:07 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2941 -: Април 09, 2013, 09:33:22 am »
Имам друг случай от моята "практика"  ;D подобен на този с Марсин.

Момиче и момче скарани. Той се опитал да се извини, на нея не й стигат извиненията...Построявяме хорари, все нерадикални и все той - сатурн, тя- луна. Тя главно питаше той ще я потърси ли пак (след няколко опита да се сърже с нея, на които тя не реагира, тя се надяваше на пореден). И съответно излизаха все тези хорари със сатурн - квезит.
В един момент момичето преглътна гордостта си, прие извиненията, потърси го тя.
Веднага сигнификаторите се промениха на меркурий и юпитер- при един следващ въпрос.

За това съм написала това за доминото :lol:

« Отговор #2942 -: Април 09, 2013, 09:43:09 am »
Ще приеме ли Х.,ако го поканя да се срещнем и да поговорим?
Ранен асцендент,У1 Венера изгорена и заточена,точно отразява страховете и колебанието ми.М/у Венера и Марс предстои съвпад,но това достатъчно ли е за "Да"?
Малко обратна връзка:Прие,съгласи се,че трябва да се срещнем и да поговорим.Като гледам как съм задала въпроса,отговора е утвърдителен и удовлетворителен.Все още не сме уговорили кога ще се срещнем,но съмненията ми провокираха нов въпрос:Ще се състои ли срещата?Това е картата.Мисля,че и тук отговора е "Да",дано само така коментираната напоследък взаимна рецепция м/у заточените Меркурий и Юпитер да не изиграе лоша шега.Какво мислите?
Zikovu,а какво ще кажеш за тази карта?То аз съм си отговорила,де  ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2943 -: Април 09, 2013, 12:30:34 pm »
здрасти Каризма!

не мисля, че среща, ще има СЕГА според мен. Аз харесвам тази взаимна рецепция на сигнификаторите- казвала съм, че при мен работи безотказно- и това е хубавото в случая, но:

Луната ще направи квадрат към Юпитера, после ще съвпадне с Мерк..Има пренос на светлина, има някакви бъдещи събития при вас, може би среща ще има ако ти я инициираш, ако чакаш покана от него- не.
Мисля, че при съвпада с нептун предстои някакви неща за него да ти станат ясни, като ти ги разбереш без той да знае, че си ги разбрала- нещо такова :blink: Може това да те накара да предприемеш действия към него.
« Последна редакция: Април 09, 2013, 03:05:33 pm от zikovu »

« Отговор #2944 -: Април 09, 2013, 04:23:30 pm »
Нова и Марсин! Благодаря момичета! :blink:
Не чакайте Луната в Риби, следващия път като зададете въпрос може сигнификатора ви да не е луна, а друга планета. На което и ще се надяваме, защото, когато партньора е представен от сатурн..не е добре много, показва, че единия гледа по- стегнато на отношенията като цяло и с някаква предпазливост..

;D ;D :P.......а всъщност моя хорар колко време ще е активен и кое определя това време на активност на един хорар?

Принципно около 2 месеца. Но всичко много зависи от нашите действия. Когато мислите ни се променят, се променят действията ни, това променя ситуациите около нас. Домино. ;)

Марсин- отново ти напомням за този свой коментар отпреди няколко дни ;)

Когато коментирах хорара ти, където казах, че не мисли за подновяване на отношенията и че вероятно ти е сърдит, ти казах, че нещата не изглеждат обещаващи от начина, по който ситуацията изглеждаше тогава(и така съм го и написала). Тогава ти не мислеше да го търсиш. И той нямаше да те потърси- тогава нещата изглеждаха така. В един момент ТИ променяш ситуацията.Това ражда други последствия.
Успех!

:wub:това може би означава,че е запечатана моментната ми мисъл в този хорар и моята нагласа към проблема в този момент...което пък означава,че хорарът/аспектът между У1 иУ7/ дава отговор на точно тази моя моментна мисъл в този същия момент на задаване на въпроса, а последващите аспекти на Луната -движението на проблема във времето..при мен се получи нещо такова...стана сложно май... :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2945 -: Април 09, 2013, 05:21:33 pm »
здрасти Каризма!

не мисля, че среща, ще има СЕГА според мен. Аз харесвам тази взаимна рецепция на сигнификаторите- казвала съм, че при мен работи безотказно- и това е хубавото в случая, но:

Луната ще направи квадрат към Юпитера, после ще съвпадне с Мерк..Има пренос на светлина, има някакви бъдещи събития при вас, може би среща ще има ако ти я инициираш, ако чакаш покана от него- не.
Мисля, че при съвпада с нептун предстои някакви неща за него да ти станат ясни, като ти ги разбереш без той да знае, че си ги разбрала- нещо такова :blink: Може това да те накара да предприемеш действия към него.
Квадратурата към Юпитер вече се прояви,сега ще чакам крайния резултат и ще дам обратна връзка  :blink:

« Отговор #2946 -: Април 11, 2013, 11:50:06 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/895/6116895P.gif

Има ли друга в живота на Х.Отношенията между нас ше станат ли пак каквито бяха.Ще ме потърси ли.
Ако гледаме силната луна в секстил с модерния управител на риби-да за другата жена.Неговия управител -юпитер екзалтира в знака на 5-ия му дом-пак е да.
Моя управител  меркурии е заточен в негов знак-неговия юпитер също не е добре поставен в моя.Между управителите няма сходящ аспект,но са във взаимна рецепция-какво. значи това.
По отношение контактите между управителите на 3-те ни домове-венера и марс има разходяш съвпад,но изгорени от слънцето и венера в изгнание,докато марс е на трон,силен
Последния аспект на луната е позитивен с моя управител меркурии от негов 8-ми дом.Това какво може да помогне в случая.
Скоро меркурии ше смени знака и в овен ще е по-добре поставен,отколкото в риби.
Моля кажете и вашето мнение-много научих от вас и продължавам да се уча и мого ви благодаря че споделяте тук знанияти си !!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2947 -: Април 12, 2013, 05:30:31 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/895/6116895P.gif

Има ли друга в живота на Х.Отношенията между нас ше станат ли пак каквито бяха.Ще ме потърси ли.
Ако гледаме силната луна в секстил с модерния управител на риби-да за другата жена.Неговия управител -юпитер екзалтира в знака на 5-ия му дом-пак е да.
Моя управител  меркурии е заточен в негов знак-неговия юпитер също не е добре поставен в моя.Между управителите няма сходящ аспект,но са във взаимна рецепция-какво. значи това.
По отношение контактите между управителите на 3-те ни домове-венера и марс има разходяш съвпад,но изгорени от слънцето и венера в изгнание,докато марс е на трон,силен
Последния аспект на луната е позитивен с моя управител меркурии от негов 8-ми дом.Това какво може да помогне в случая.
Скоро меркурии ше смени знака и в овен ще е по-добре поставен,отколкото в риби.
Моля кажете и вашето мнение-много научих от вас и продължавам да се уча и мого ви благодаря че споделяте тук знанияти си !!!

Меги толкова много въпроси..предполагам просто искаш да имаш моментна снимка на отношенията ви.
Това за взаимната рецепция и харесването вече го знаеш- добре са разположени сигнификаторите ви. Луната е екзалтирана и преди да напусне знака ще направи секстил към сигнификатора ти, което аз го тълкувам като изпълнение на надеждите ти, които имаш спрямо този човек.
Но преди това има опозиция на Луната със Сатурн- това са управителите на 5тите ви домове- е скоро няма да затиктакат в синхрон. Ще има събитие, което ще нарани чувствата ти- ще си помислиш, че той не изпитва нищо вероятно...после е много вероятно да има сдобряване и чак след това да се изпълнят желанията ти

Хорарът казва, че това за което питаш няма да стане много скоро и имате да извървите доста път докато нормализирате отношенията си.

А иначе за жената- ти май мислиш, че има някоя за секс и това даже ти разбива сърцето..но и да има някоя- едва ли държи на нея до толкова, че да се покаже с нея пред света. Просто задоволява нужди евентуално. ;)

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2948 -: Април 12, 2013, 05:43:19 pm »
Случвало ли ви се е всички сигнификатори да са в съвпад в 7 дом? Слънце...марс...венера и упр.на 5 /нали все пак е любовен хорар/ и как го тълкуват :rolleyes:е?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2949 -: Април 12, 2013, 06:08:22 pm »
Даа- сега наскоро като се бяха струпали в Овнето всичките- имаше много такива хорари.

Ами тогава гледаме как са разположени планетите- какви достойнства/ слабости имат. Примерно Марс и венера сигнификатори са в широк съвпад- но какво има между тях- кои са планетите които се намесват- какво носят те?.
За любовни хорари може да покаже егоизъм- единия е прекалено съсредоточен върху себе си- или примерно интересува се конкретно от нещо- любовен живот- работа. Някои хора гледат 3ти дом за мислите, но аз ако намеря твоя сигнификатор в седми ще кажа- да ти си много заинтригувана от него, но и той те мисли...понеже първия дом е това което ни вълнува и ни занимава НАС Самите. А ти, за да си му в първия дом...значи вълнува го персоната ти, а ти се интересуваш от взаимоотношенията с него.
И пак и отново - ЛУНАТА, положението й спрямо стелиума. Това са хорари. И луната си е луна  ;D

Но..тва са си мои интерпретации..тъй го усещам..

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2950 -: Април 12, 2013, 07:15:33 pm »
А какъв е въпроса все пак?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2951 -: Април 12, 2013, 07:16:48 pm »
Ами общ...има ли бъдеще... ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2952 -: Април 12, 2013, 07:32:41 pm »
Ами, като гледам картата, май ти си тази, която го обича повече (Венера в заточение и в негов 1 дом), а той като че ли е някак по-безразличен. Между вашите сигнификатори има разходящ съвпад, между вашите У5 също. Луната ще извърши секстил с Меркурий, който е негов У3. За общо бъдеще не знам, но е възможно той да те потърси в скоро време.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2953 -: Април 12, 2013, 07:38:58 pm »
Ами и да и не...никога не мога да кажа със сигурност точно колко са силни чувствата на другия...за себе си ще кажа същото...и да...и не...но защо тогава да ме потърси....? ...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2954 -: Април 12, 2013, 08:25:38 pm »
Честно казано, и аз не знам. Малко ми е трудно да кажа още нещо по този хорар. Нека и по-знаещите и ти да се намесят, да не взема да те объркам нещо.  :-[

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2955 -: Април 12, 2013, 08:37:08 pm »
Честно казано, и аз не знам. Малко ми е трудно да кажа още нещо по този хорар. Нека и по-знаещите и ти да се намесят, да не взема да те объркам нещо.  :-[
Разбира се...благодаря ти...аз тръгнах от стелиума... :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2956 -: Април 12, 2013, 09:11:57 pm »
Нова аз нищо не виждам от градусите и разположението. Мисля опозето със сатурн е минало.. има ли как- някоя по- хубава картинка?

Иначе Веско  с това, което е казъл- съгласна съм..ама да погледнем за някой друг нюанс..?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2957 -: Април 12, 2013, 09:40:38 pm »
Нова аз нищо не виждам от градусите и разположението. Мисля опозето със сатурн е минало.. има ли как- някоя по- хубава картинка?

Иначе Веско  с това, което е казъл- съгласна съм..ама да погледнем за някой друг нюанс..?
Ами ако говорим за любов и в случая сигн.на 5 е уран...квадратурата с плутон не я намирам за полож.ситуация...Въпреки че пак казвам...тръгнах от стелиума в овен в 7...това ми стана любопитно като идеи от опита ви...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2958 -: Април 12, 2013, 09:58:57 pm »
Стелиума говори, че той е заинтригуван главно от себе си- явно се сеща за теб- за чувствата ти, разсъждава за тях. Явно си питала за бъдещето, щото луната е в 8ми дом.
Ама не знам за някакво кой знае какво развитие скоро...- шефа на 8ми дом не е добре поставен. Може би за сега може да възстановите комуникация или нещо.. Няма индикации за събиране- поне според мен..
Аз гледам само с досатурновите, но уран кв. плутон в сигнификантни домове- не е много добре. Да не забравяме и куинконгса със сатурн
Има ли как някой от обкръжението му да не те харесва- това да те обезкуражи?

Ето тук имаме- добре поставена луна екзалтирала, не е без курс, сигнификаторите са в съвпад- без пречки помежду си- но пак хорара не изглежда обещаващо в моите очи.

Бих казала, че за сега нещата са такива- ако нещо по- нататък се промени коренно нещп в ситуацията или в погледа ти над нещата- може да пуснеш пак хорар.
« Последна редакция: Април 12, 2013, 10:06:08 pm от zikovu »

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #2959 -: Април 12, 2013, 10:05:34 pm »
Именно...ти точно го каза...има едно противоречие между сравнително добре поставени сигн.и ход на същите...Всъщност си давам сметка и за др.нещо, което тук не спазих за себе си- построявайки хорара спонтанно, не формулирах в себе си с сатеголична яснота въпроса.Сега и ти ми подсказа реално, че това колебание и противоречие се отразява и в картата...може би наистина тр.да поизчакам ...