Какво мислите по този хорар? Харесва ли ме X или просто създава такова впечатление? Досега не сме общували и не сме се запознавали лично.
Веско..моето мнение е, че по-скоро те харесва. Аз предпочитам също да работя със старите управителите, но понякога просто има неща, които натежават в очите ми. В случая виждаме сатурн с неговите аспекти, но те нищо на мен не ми говорят. Но като потърся нейния втори У 1 и нейния У 5 - те се намират и двете в знак където слънцето е в екзалтация- в дома на комуникацията- мисля, че те харесва, харесва й да общува с теб- но с интерсептиран знак в 5ти и юпитер там- има нещо неясно около любовния й живот...може би пък почва да се влюбва, но го прикрива.
Другото, което е- луната отговаря положително на сигнификатора ти, също прави и секстил към твоя у5...мисля, че станаха прекалено много знаци, които да говорят за Да отговор.
А и още нещо да добавя- Луната скоро е направила съвпад с Юпитер- втория сигнификатор на 5тия й дом!! (ще го вземем в предвид, че при късен асецендент може би е добре да се хвърли едно око и на миналите аспекти)
Харесва те, харесва те