Към Сатин: Не, но ти го мислиш нещо. :blink:
Цитат на: zikovu в Април 22, 2013, 05:49:47 pmЦитат на: 3apa в Април 22, 2013, 05:50:20 amЗатрудних се нещо с тоя хорар. Помагайте!Въпросът е ще продължи ли сексуалната връзка с Х. и само такава ли ще остане.Не виждам никакъв аспект между сигнификаторите, но тази Луна в голям тригон с у4 за двамата ме бърка, Освен това неговият сигнификатор в каре с моя у4. От друга страна, ако гледам класическите управители, то следва опозиция между сигнификаторите на първи и седми дом. Хем така, хем иначе.Да, мисля, че ще продължи сексуалната връзка, за сега ще са в това положение нещата в близките месеци. Има някаква мъгла около този човек- може би не го познаваш още добреАми с натоварен 8-ми дом, Сатурн и Юпитер в съвпад там, барабар с Венера и една козирожка Луна.....как да го опознае човек. Какво ти говори тоя голям земен тригон?
Цитат на: 3apa в Април 22, 2013, 05:50:20 amЗатрудних се нещо с тоя хорар. Помагайте!Въпросът е ще продължи ли сексуалната връзка с Х. и само такава ли ще остане.Не виждам никакъв аспект между сигнификаторите, но тази Луна в голям тригон с у4 за двамата ме бърка, Освен това неговият сигнификатор в каре с моя у4. От друга страна, ако гледам класическите управители, то следва опозиция между сигнификаторите на първи и седми дом. Хем така, хем иначе.Да, мисля, че ще продължи сексуалната връзка, за сега ще са в това положение нещата в близките месеци. Има някаква мъгла около този човек- може би не го познаваш още добре
Затрудних се нещо с тоя хорар. Помагайте!Въпросът е ще продължи ли сексуалната връзка с Х. и само такава ли ще остане.Не виждам никакъв аспект между сигнификаторите, но тази Луна в голям тригон с у4 за двамата ме бърка, Освен това неговият сигнификатор в каре с моя у4. От друга страна, ако гледам класическите управители, то следва опозиция между сигнификаторите на първи и седми дом. Хем така, хем иначе.
А по картата на Веско- би казала по- скоро Да
Цитат на: zikovu в Април 22, 2013, 10:05:39 pmА по картата на Веско- би казала по- скоро ДаПо какво съдиш за това, че ми е интересно кои с-ри трябва да се гледат в такъв случай.
Да, за съжаление така съм забелязал при хорарите. Луната без курс оказва най-силно влияние.И аз малко след теб пуснах подобен въпрос и като видях, че Луната е без курс, се отчаях, но явно две несподелени влюбвания ми стигат за годината...
Ясно. Благодаря ти много, zikovu!
oo моля..без такива физиономии. :blink: У7 е заточен в твой знак- много си пада по теб. Пак казвам, че не знам до колко са му сериозни отношенията на у7 с това слънце. (все пак има опозиция от сатурна- планетата на дълготрайните отношения и обвързване)
все пак има опозиция от сатурна- планетата на дълготрайните отношения и обвързване
Цитат на: zikovu в Април 23, 2013, 08:11:48 amвсе пак има опозиция от сатурна- планетата на дълготрайните отношения и обвързванев картата Сатурн се явява мой У5, сега го забелязах