Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043207 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #3060 -: Април 23, 2013, 01:35:52 pm »
аз си ги разглеждам от всякъде...но пак завси от естеството- ако си питал ще се видите ли, ще ти се обади ли- може да погледнем за развитие на отоношенията като цяло.

Ако питаш за чувства..- и луна без курс върши чудесна, нормална работа- пак се показват нещата

Ако питаш за някакво у7 състояние, както е в случая..твоя 5ти дом в този случай пак е правилно изобразен- нали..чувстваш застопореност, няма обич (ретро сатурн)..но не трябва опозето на сатурна да го съотнасяме като твой у5 опозе негово у5.
Сатурна в този случай е просто сигнификатор на сериозната обвързаност.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3061 -: Април 23, 2013, 01:37:54 pm »
Ясно. Благодаря ти за пореден път, zivoku!!!

« Отговор #3062 -: Април 23, 2013, 10:42:16 pm »
Здравейте :)
Да приключа ли  взаимоотношения си завинаги с М.?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3063 -: Април 24, 2013, 05:13:27 am »
Дали да ги приключиш, само ти можеш да решиш. По картата излиза, че няма това да бъде края - Венера е в сходящ хармоничен аспект с Плутон.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3064 -: Април 24, 2013, 09:40:40 pm »
И аз мисля, че тук отговора е Не....- какво става, нещо си му ядосана, че почва да се отдалечава, според мен вие с човека нямате връзка, сложни отношения, уж взето решение за раздяла после пак туй- онуй...той случва ли се да ти каже- "остави ме"..в смисъл да се опитва да те насърчава и предизвиква да го оставиш?

Изглежда от нещо е охладнял , ти може да нямаш много идея за какво става дума..отдръпни се малко, но не приключвай напълно нещата..Имам съмнения за някаква тайна, ама много тайна сексуална връзка при него..Отговора на въпроса ти е не, но..има още много обстоятелства- отдръпни се малко, не е хубав период за общуване..за отношения с него.

« Отговор #3065 -: Април 24, 2013, 09:55:32 pm »
Зикову, той е мъж и задава един и същи въпрос три пъти от две различни ника. Добре, че и трите карти казват едно и също, че не се налага да обясняваме защо един път излиза едно, а после друго. Първата карта, по която е писала Уран, казва как стоят нещата. Тези, пуснати от втория акаунт, потвърждават интепретацията на Уран, ако Х и М са едно и също лице.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3066 -: Април 24, 2013, 10:49:13 pm »
Зикову, той е мъж и задава един и същи въпрос три пъти от две различни ника. Добре, че и трите карти казват едно и също, че не се налага да обясняваме защо един път излиза едно, а после друго. Първата карта, по която е писала Уран, казва как стоят нещата. Тези, пуснати от втория акаунт, потвърждават интепретацията на Уран, ако Х и М са едно и също лице.

:o :o :o :o :o
 :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3067 -: Април 24, 2013, 10:55:02 pm »
Здравейте, има ли интерес съм мен Н...... , харесва ли ме?

На пръв поглед изглежда, че не- има някакви пречки и проблеми между вас..но не всичко е загубено.Има интерес...но така го е скрил..Отношенията ще продължат да се развиват.

*

Константин

« Отговор #3068 -: Април 24, 2013, 11:07:35 pm »
благодаря! може би , защото много рядко се виждаме, а и той мисли, че аз съм сериозно обвързана....
значи ще има развитие за нас, така ли?
Ако утре дойде края на света, то няма да има развитие за никой :) zikovu е написала ясно и точно мнението си, затова не питайте повече, отколкото трябва да знаете. Също така е добре да се осъзнава и къде е границата между въпросите от лично естество и нахалството :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3069 -: Април 24, 2013, 11:57:22 pm »
благодаря! може би , защото много рядко се виждаме, а и той мисли, че аз съм сериозно обвързана....
значи ще има развитие за нас, така ли?

"изгорен" марс..мислех да те питам дали си обвързана, но реших да напиша дипломатично ПРЕЧКИ. да- както горе съм го казала- продължава историята- макар, че хорара е за чувства -тях анализираме, не е за бъдеще..но..айде да кажем, че могат предстоящите асп. да се земат в предвид.

Успех!

« Отговор #3070 -: Април 25, 2013, 12:00:41 am »
Здравейте :)
От известно време в офиса идва един младеж, но така и не сме се запознали още, нямаме обща работа. Разменяме си обаче едни погледи, усмивки, мисля не само от учтивост. Въпросът ми е - харесва ли ме М?

Ето картата, макар и с асцендент в последен градус:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3071 -: Април 25, 2013, 12:12:38 am »
доста се замислих над тази карта..

Има индикации и за ДА и НЕ отговор...но мисля, че по- скоро има симпатии, но не е свободен да изрази емоции. Да не ги е подарил вече на друга? Женен..или връзка от дълго време- нещо такова е..

« Отговор #3072 -: Април 25, 2013, 12:38:03 am »
доста се замислих над тази карта..

Има индикации и за ДА и НЕ отговор...но мисля, че по- скоро има симпатии, но не е свободен да изрази емоции. Да не ги е подарил вече на друга? Женен..или връзка от дълго време- нещо такова е..

zikovu, много ти благодаря за бързия отговор. От клюките в офиса дочух, че не е ангажиран, което може и да не е вярно. Отдавна не ми се беше случвало тялото ми да реагира при вида на някой и то без да го познавам лично, та реших да попитам  ;)  А относно свободата да изрази емоции да не би да има връзка с възрастта? Разбрах, че съм му кака, не с много но все пак...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3073 -: Април 25, 2013, 07:07:46 am »
всъщност той е представен от мерка, а емоциите му от марс- "изгорени"..не мисля, все пак, че има развитие между вас в близко време с тази луна без курс..а горното ме кара да си мисля, че ако не е обвързан..понее има друго момиче, в което е влюбен евентуално..давай обратна връзка, може пък да има изненади

« Отговор #3074 -: Април 25, 2013, 07:32:29 am »
zikovu, благодаря още веднъж!  Непременно ще дам обратна връзка.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3075 -: Април 25, 2013, 07:13:46 pm »
Здравейте, направо съм потресена от държанието и отношението на един мъж. Това, което се случва прелива чашката  :angry: Блокирал ли ме е на скайпа? Благодаря

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3076 -: Април 25, 2013, 08:19:01 pm »
За такива несериозни въпроси не се построяват любовни хорари.
Питането ти всъщност съдържа подсъзнателния въпрос какво изпитва и как ще се развият отношенията ви, комуникацията цялостно.
Моля те да си погледнеш последния хорар, който съм ти коментирала за отношенията ви, отговорите са там. А да разбереш дали те е изтрил от скайпа можеш и без да питаш звездите.

Хорарната астрология е удобна, но моля ви - не се бъзикайте с нея чак толкова.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3077 -: Април 25, 2013, 08:21:04 pm »
Ако те е блокирал в скайп, ще трябва да го виждаш като питанка (обяснено на най-елементарен език).

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3078 -: Април 25, 2013, 08:21:53 pm »
Луси моето мнение по картата е, че ревността много яко те е завладяла- ти се описваш от луна юпитер и ретро плутон, намираш се в твой 6ти- страдаш, квадратираш човека от първия си дом, той вървейки към теб ще мине това сложно положение на квадрата Плутон Уран- ох много са нещата в тази карта

Но като цяло чувстваш се емоционално отхвърлена от него, защото той някак си се е свил в черупката си, не предприема действия- не виждам скоро да ви е лесно в това отношение, но той като цяло..има интерес към теб- мерка все още е в терма на юпитер, а и единия от сигниф. на 5тия му дом е направил туко що тригон с един от твоите сигнификатори- има ги чувствата, но явно са такива, че едва ли се досещаш за тях- в смисъл едва ли биват проявявани.

Не мисля, че има друга жена, защото венерата макар и да е на трон е в опозиция с реро сатурн- един от неговите У5 - т.е мисля, че няма жена, към която да има чувства- самия той не е в така любовно настроение с този ретро сатурн в 5ти...дето прави само хубавия тригон с твоята луна.
И по друг начин ако го погледна- 7ми дом са и конкурентите.
Луната е направила квадрат меркурия- самия той като цяло няма достойства..

НЕ. Няма друга.
Харесва теб, но не можете да се разберете- той явно е доста сухарски човек като цяло.
:lol:

Тези коментари важат за около 2-3 месеца напред.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3079 -: Април 25, 2013, 08:51:21 pm »
Съжалявам, ако въпросът ми е прозвучал така, но това наистина беше важно за мен. При новите версии на сайкап не по нищо не личи, че даден човек те е блокирал. Питах за въпросния човек, тъй като няколко пъти му писах съобщеният, но той не ги получава (излизат като недоставени). Опитах скайп на друг човек, изпратих съобщения и всичко си е точно, няма никакви проблеми. Още веднъж извинете. Не съм искала да се подигравам с когото и да било.