Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040951 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за любов
« Отговор #3080 -: Април 25, 2013, 08:54:17 pm »
По-добре си сложи Скайп 3.6 и не се мъчи с по-новите версии. Тъкмо ще разбираш по-лесно кой те е блокирал или не, а и няма да се мъчиш с недомислиците, които въведоха Майкрософт.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3081 -: Април 25, 2013, 09:10:55 pm »
Съжалявам, ако въпросът ми е прозвучал така, но това наистина беше важно за мен. При новите версии на сайкап не по нищо не личи, че даден човек те е блокирал. Питах за въпросния човек, тъй като няколко пъти му писах съобщеният, но той не ги получава (излизат като недоставени). Опитах скайп на друг човек, изпратих съобщения и всичко си е точно, няма никакви проблеми. Още веднъж извинете. Не съм искала да се подигравам с когото и да било.
Не, Луси няма проблем- просто въпроса не е подходящ за любовен хорар (от който човек си прави извод за отношенията си с някой)
Пробвай с някой от приятелите ти да те блокира и отблокира след това - и виж как може да изпращаш съобщенията получаваш ли някакво известие и така..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3082 -: Април 25, 2013, 10:18:53 pm »
Ще я срещна ли вече тая любов?

По този хорар не изглеждат нещата обещаващи за близките месеци от днешна гледна точка НО на луната предстои там някъде- след време съвпад със СЛВ- очаквай неочакваното.
Може пък да изскочи нещо ;)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3083 -: Април 26, 2013, 06:12:27 am »
И тук да питам:

Какви са отношенията на .... с тази жена? Подозренията ми верни ли са?

zikovu, ти си наясно от тарото за какво става дума.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3084 -: Април 26, 2013, 08:29:23 am »
Аз мисля, че луната ти дава простичкия отговор "не"- сходяща опозиция с твоя сингнификатор.
Има нещо особено и неясно около емоционалния живот на момчето и аха..да кажа, че има някаква афера с този нептун в негов 5ти дом, видях, че нептуна е свързан и с двама ви..пренася светлина- тоест- едва ли е намеса.  Редактирам си коментара, че нещо съм недогледала.

Ок,ок...хм. По хорара излиза, че при него има нещо, но мисля, че не е тази жена. :lol:
Обаче по картата излиза, че той се чувства отхвърлен от теб, любовта, която му даваш не е достатъчна..

« Последна редакция: Април 26, 2013, 08:50:48 am от zikovu »

« Отговор #3085 -: Април 26, 2013, 09:17:16 am »
Блокирал ли ме е на скайпа? Благодаря

Не съм те блокирал - споко!  ;D

Цитат
По-добре си сложи Скайп 3.6 и не се мъчи с по-новите версии. 

Ще й е трудно вече. Само ако е поставен отдавна, работи. При нова инсталация не тръгва - казва, че е стар и иска обновяване.
Поне моят опит е такъв - през последно време се опитах да го сложа на 2-3 души и не става.
Пробвай с версия 3.8 - него май още не са го "денонсирали" още от М-Софт.

Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3086 -: Април 26, 2013, 10:54:07 am »
За съжаление единствения начин да се премахне както трябва версия на Скайп от 4.0 и нагоре, е преинсталация на Уиндоуса. То това чудо е направо като вирус.  :-X
Версия 3.8 има някои проблеми с Уиндоус 7, за 8-ицата не знам, при мен 3.6 си работи идеално.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3087 -: Април 26, 2013, 01:57:12 pm »
Аз мисля, че луната ти дава простичкия отговор "не"- сходяща опозиция с твоя сингнификатор.
Има нещо особено и неясно около емоционалния живот на момчето и аха..да кажа, че има някаква афера с този нептун в негов 5ти дом, видях, че нептуна е свързан и с двама ви..пренася светлина- тоест- едва ли е намеса.  Редактирам си коментара, че нещо съм недогледала.
ом
Ок,ок...хм. По хорара излиза, че при него има нещо, но мисля, че не е тази жена. :lol:
Обаче по картата излиза, че той се чувства отхвърлен от теб, любовта, която му даваш не е достатъчна..

Той крие не едно и две неща / Риба с Нептун на АСц и Слънце 3 д./Наистина е отхвърлен от мен, защото ми омръзна все да съм сама и да го чакам да се наработи, да се прибере - с две думи да му уври "кратуната", но ето на виждам, че по време което е можело да бъде с нас, да не говорим, че точно този ден ме излъга,че има работа и не може да отидем на разходка, а се оказва, че той се разхожда с други хора, дори и да няма нищо някак си е обидно.Години наред го чакам да порасне.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3088 -: Април 26, 2013, 05:55:47 pm »
Години наред го чакам да порасне.

Тука ми мирише на някакъв твой сатурн вързан или към негова луна или венера- може би твърд аспект..има ли такова нещо? От любопитство питам..

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3089 -: Април 26, 2013, 09:57:38 pm »

Тука ми мирише на някакъв твой сатурн вързан или към негова луна или венера- може би твърд аспект..има ли такова нещо? От любопитство питам..
Не , но може да видиш как ни е синастрията.Сатурните са ни в един знак.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3090 -: Април 26, 2013, 11:46:37 pm »

Не , но може да видиш как ни е синастрията.Сатурните са ни в един знак.

E, то това..нз:)

« Отговор #3091 -: Април 27, 2013, 11:08:00 am »
Според вас тази карта радикална ли е-Нептун в 1,Луна без курс?Става въпрос за взаимоотношения

« Отговор #3092 -: Април 27, 2013, 11:14:38 am »
Според мен, да. Конфликт ли се заражда? Гледам, че У1 и У7 (класически управители) са в сходяща опозиция. Заради Луната без курс конфликтът може да не се развие в спор, раздяла. Но Луната е дебилитирана, идва от опозиция с изгорена Венера и е пренесла светлина между У1 и У7. Възможно е вече да е имало някакво неразбирателство и кверентът да изпитва вътрешно недоволство, неудовлетворение.

« Отговор #3093 -: Април 27, 2013, 11:37:42 am »
Здравейте, моля ви помагайте - Ще се срещнем ли днес със С? Много съм притеснена, направо ще ми се пръсне сърцето  :-[ От няколко дни ме уговоря да се срещнем днес, а аз все се дърпам. Не ми се иска да се разочарова, като ме види. Притесняваме и как би могла да протече една евентуална среща....  :(

« Отговор #3094 -: Април 27, 2013, 11:53:59 am »
Уговорка имате ли? Ако имате, ОК, ще стане, ще си видите. Защото Луната е без курс, което означава без промяна, запазване на настоящото положение, status quo. Има сходяща опозиция между управителите ви (Слънце и Сатурн). Възможно е да не се разберете, да откриете повече различия един у друг, отколкото допирни точки. Но с тази Луна без курс по-скоро ще запазите впечатленията си от другия за себе си. Ако същината на въпроса е относно започване на евентуална връзка, мисля, че по-скоро няма да се случи днес. Възможно ли е ти да си по-романтично ностроена, а той - повече на секс вълна? Това би могло да бъде "ябълката на раздора".

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3095 -: Април 27, 2013, 11:54:34 am »
Здравейте, моля ви помагайте - Ще се срещнем ли днес със С? Много съм притеснена, направо ще ми се пръсне сърцето  :-[ От няколко дни ме уговоря да се срещнем днес, а аз все се дърпам. Не ми се иска да се разочарова, като ме види. Притесняваме и как би могла да протече една евентуална среща....  :(
Според мен няма да успеете да се срещнете днес. Луната е без курс, освен това Слънцето (твоят с-р) е в сходяща опозиция на Сатурн (с-ра на С).
Ако нямате уговорка, струва ми се, че няма да успееш да се решиш да се видите все още. Луната (която също управлява питащия) е в падение, Сатурн е в знака на падение на Луната и ретрограден. Като че ли и двамата не можете да се решите, имате някакви съмнения в себе си и другите.
« Последна редакция: Април 27, 2013, 12:12:33 pm от Veselin »

« Отговор #3096 -: Април 27, 2013, 12:12:08 pm »
Благодаря, Мирабела и Веско  :blink: Точно уговорка - не, все още не съм се съгласила. До сега открито не сме показали кой какви намерения има към другия, не сме и коментирали темата секс, но знам ли го какво мисли... Ще бъде прекрасно, ако успеем да запазим добрите си отношения и впечатления. Тайничко се надявам да случи нещо...

Този хорарен въпрос, който е за същия човек http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg311440.html#msg311440
предполагам няма значение за текущия въпрос?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3097 -: Април 27, 2013, 12:14:17 pm »
Нали въпросът, който пусна днес, беше свързан само с това дали ще се срещнете днес? Няма нищо общо с предишния въпрос. Може утре да се решите на среща, но днешната карта няма да е валидна, тъй като самият въпрос се отнасяше за днес.

« Отговор #3098 -: Април 27, 2013, 12:15:53 pm »
Да, Веско, отнася само за днешния ден. Ще дам обратна връзка, каквото и да стане.

« Отговор #3099 -: Април 27, 2013, 12:17:14 pm »
Е, така не е добре. Нямате уговорка, а питаш дали ще се срещнете. Излиза все едно ние да ти сугестираме какво да правиш. :P