Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042805 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #3300 -: Май 18, 2013, 11:25:53 am »
Този хорар не дава позитивни сигнали по много причини. Скоро би трябвало да разбереш нещо разочароващо за него. Ще има някаква промяна- в начина, по който гледаш на него..на ситуацията.
Тогава ако все още имаш желание- питай пак

Този човек има парични проблеми..като в това е въвлякал и жени, с които има/л отношения.

« Последна редакция: Май 18, 2013, 11:30:07 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3301 -: Май 18, 2013, 12:21:01 pm »
zikovu, а по какво съдиш в хорара за паричните проблеми на мъжа, както и това, че е въвлякъл и други? Питам, понеже ми е интересно.  :rolleyes:
Иначе, и според мен този късен асцендент и Луната без курс не предполагат положително развитие.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3302 -: Май 18, 2013, 01:11:44 pm »
 :blink:

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ

Сатурн, нептун в негов втори, на трон!....уран/ретро сатурн е у на 2ри, нептуна 2ри сигнификатор на 2ри, кадратите на нептун към 5ти дом на мъжа, задействаната опозиция към луната. Управителя му на пети е свой собствен дом заедно с у8 и куп планети, един и същ управител на 5/10...активираните 12 домове и на него и на жената..и цялото това нещо при сходящ тригон на сатурн- нептун и таоквадрат нептун луна 5-ти дом на мъжа.

Ако ДЦ беше попаднал във Водолей щеше да е друга картинката..

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3303 -: Май 18, 2013, 02:51:23 pm »
Благодаря ти много за разяснението!  :blink:

« Отговор #3304 -: Май 18, 2013, 07:48:27 pm »
Може ли малко помощ за тази карта.Въпроса е:Ще се оправят ли нещата м/у мен и Х. след днешния разговор?На пръв поглед,м/у У1 предстои съвпад,У5 са в сходящ секстил,но на Луната и предстоят квадратури с основните сигнификатори,т.е. ще има пренос на светлина,преди съвпада.Това дали ще повлияе негативно,макар че последните аспекти на Луната в знака са хармонични?

« Отговор #3305 -: Май 18, 2013, 07:56:26 pm »
zikovu и akruks,

много ви благодаря за коментарите, на тази база няма да се ядосвам като/ако прекъснем комуникацията   :58:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3306 -: Май 18, 2013, 08:04:22 pm »
Между с-рите ви има разходящ квадрат, което показва сегашното скарване. Струва ми се обаче, че е много възможно пак да има напрежение между вас, понеже Луната ще направи квадрат с У1 и опозиция с У7. След това ще направи квадрат с Венера (негов У3) и тригон с Плутон (твоя У3). Струва ми се, че комуникацията ще бъде някак тегава за него и може би ще му се прииска да сложи край на отношенията ви. Не знам дали не крие някаква друга връзка от теб, тъй като Луната негов У5 е в твоя 12 дом и това да е повод на напрегнатите ви отношения. На Луната и предстои секстил със Сатурн, твоя У5 - възможно е след това да възстановите отношенията си и тъй като аспекта е секстил, ще се наложи известно усилия от страна и на двама ви. Освен това твоят с-р Меркурий ще направи съвпад с Венера (неговия У3), което показва възстановяване на комуникацията с него от твоя страна. Луната ще направи тригон с Марс (У4 от твоя 5 дом), което показва, че това няма да е край на отношенията ви.

« Отговор #3307 -: Май 18, 2013, 08:44:59 pm »
Веско,не сме се карали,отношенията ни са влошени от известно време,и просто разговаряхме,да си изясним някои неща,и евентуално да изгладим някои противоречия.Ти Нептун ли разглеждаш като У7?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3308 -: Май 18, 2013, 08:47:10 pm »
Да. Доколкото знам, и двата управителя би трябвало да се взимат под внимание.

« Отговор #3309 -: Май 18, 2013, 09:05:51 pm »
Между с-рите ви има разходящ квадрат, което показва сегашното скарване. Струва ми се обаче, че е много възможно пак да има напрежение между вас, понеже Луната ще направи квадрат с У1 и опозиция с У7. След това ще направи квадрат с Венера (негов У3) и тригон с Плутон (твоя У3). Струва ми се, че комуникацията ще бъде някак тегава за него и може би ще му се прииска да сложи край на отношенията ви. Не знам дали не крие някаква друга връзка от теб, тъй като Луната негов У5 е в твоя 12 дом и това да е повод на напрегнатите ви отношения. На Луната и предстои секстил със Сатурн, твоя У5 - възможно е след това да възстановите отношенията си и тъй като аспекта е секстил, ще се наложи известно усилия от страна и на двама ви. Освен това твоят с-р Меркурий ще направи съвпад с Венера (неговия У3), което показва възстановяване на комуникацията с него от твоя страна. Луната ще направи тригон с Марс (У4 от твоя 5 дом), което показва, че това няма да е край на отношенията ви.
А дали просто не крие истинските си чувства от мен?Аз гледах Юпитер като У7 и картинката ми се видя по-оптимистична,все пак м/у Юпитер и Меркурий предстои съвпад.Или така ми се иска  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3310 -: Май 18, 2013, 09:07:21 pm »
Възможно е и да ги крие. Ако не ти ги е признал, тъкмо това ще значи неговия У5 в твоя 12 дом.  :blink:

« Отговор #3311 -: Май 18, 2013, 10:27:02 pm »
А дали просто не крие истинските си чувства от мен?Аз гледах Юпитер като У7 и картинката ми се видя по-оптимистична,все пак м/у Юпитер и Меркурий предстои съвпад.Или така ми се иска  ;D
Неговия У5 попада в твоя 12д и ти не си наясно с неговите чувства, Нептун У1 за него е в неговия 12д, на трон по знак и по дом- умело се прикрива.
При теб Плутон У3 е ретро, Марс У3 е заточен и също не съумяваш да се изразиш добре, както и да разбираш какво ти се казва,  Луната ще извърши тригон с Марс и квадрат с Венера У3 за него- общуване ще има и връзката ви ще продължи- Мерк У1 в сходящ съвпад с Юпитер У1 за него, а квадратурите отключват действие, което не е лошо- то само с приказки не се оправят нещата.
Наистина не съм наясно и е възможно да ги крие.Акрукс,благодаря и за твоята гледна точка,радвам се,че отново си тук  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3312 -: Май 20, 2013, 08:22:06 am »
Може ли този човек да се обади, че няма да дойде..имам такива подозрения.
Иначе се вижда уважително отношение, но не повече. Може да нарани по някакъв начин емоциите ти, ще има някаква пречка между вас за развитие на този етап...
А може някакво рестриктивно поведение да дойде и от теб по някакъв начин.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3313 -: Май 20, 2013, 09:31:10 am »
Благодаря, истината е, че съм в ситуация, в която не съм мислила, че мога да попадна...в сериозна връзка от 10 години, вече планове за деца и се влюбих в един бивш колега, който дори и не подозира. Напълно е възможно да интерпретирам неговото уважително отношение като интерес към мен, а и самата аз не си позволявам да давам каквито и да са знаци и да се разкривам. Факт е, че той поде инициативата за въпросното излизане..
  :( дано да ми мине скоро, че така не се живее.

Аз интерпретирам този въпрос и конкретната ситуация -  не искам да правя изводи за чувствата му генерално. Но имаше много неща в този хорар, които ме зачудиха и си противоречаха. От една страна се вижда интерес, от друга липса на действие в емоционален аспект. Вижда се развитие при вас, но и се поставя под въпрос от пречки.

Но ти като ретро сатурн не даваш предпоставки за развитие на нещата...и правилно...в 10 годишна връзка, пред сватба

Ще има по-нататък събития при вас мисля си..но понеже си питала за срещата и за текущата ситуация..няма да се впускам в тълкуване на бъдещето ви...пък и при условие, че ти си ретро сатурн..

По хорара просто си мисля, че ще откаже срещата и ще има някакво разочарование у теб.
« Последна редакция: Май 20, 2013, 10:54:09 am от zikovu »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3314 -: Май 20, 2013, 09:55:16 am »
Ще отида ли в ЛОНДОН при Кирил през юни?  :rolleyes: Знам, че задавах подобен въпрос, но този е конкретно питане за следващия месец, дали ще се случи тогава, понеже сериозно се уговаряме да съм при него за седмица, дори каза, че ще ми купи билети, въпреки че е зле с парите. Аз се опитвам да изкарам каквито мога парички напоследък и да ги отделя за едно такова пътуване. :) Ще ида ли?  :-[ Това искам най-много и чакам с нетърпение да го прегърна!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3315 -: Май 20, 2013, 10:27:02 am »
Струва ми се, че има шанс да отидеш. Твоят с-р Слънцето, което в случая е и У2 (твоите пари) е в последен градус вече, може да промениш намерението си. Обаче преди Слънцето да смени знака, Луната, която в случая е У12 и управлява далечните пътувания, ще направи тригон със Слънцето. Освен това, когато Слънцето премине в Близнаци, ще направи секстил с Уран (с-р на Кирил) - има шанс да се видите, освен това и вашите У3 ще направят съвпад. Успех!  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3316 -: Май 20, 2013, 11:00:12 am »
Ще отида ли в ЛОНДОН при Кирил през юни?  :rolleyes: Знам, че задавах подобен въпрос, но този е конкретно питане за следващия месец, дали ще се случи тогава, понеже сериозно се уговаряме да съм при него за седмица, дори каза, че ще ми купи билети, въпреки че е зле с парите. Аз се опитвам да изкарам каквито мога парички напоследък и да ги отделя за едно такова пътуване. :) Ще ида ли?  :-[ Това искам най-много и чакам с нетърпение да го прегърна!

Аз мисля, че не, въпреки тригона на луна със слънцето...може би сега всичко изглежда като заминаване, но слънцето ти получава квадрат от нептуна, 2ри у9- чужбинските пътувания. Тъй като при него квадрата от нептуна идва от неговия втори дом, предполагам, че...няма да ти купи билети..
Не казвам, че по принцип няма да заминеш, но не мисля, че ще е другия месец...

И ако те интересува...мисля, че има и някакви емоционални съображения да не отидеш, освен финансови...все още не е изчистил ситуация от личния си живот там.

(п.с. Само да допълня, че ако Ти си купиш билетите..може и да отидеш...но пари от другите за тези билети няма да получиш..включително и някакво заплащане/ заплата от работодател.)
« Последна редакция: Май 20, 2013, 02:39:35 pm от zikovu »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3317 -: Май 20, 2013, 03:21:40 pm »
Veselin , zikovu , благодаря за отговорите. :) Надявам се Веселин да е прав. Относно билетите - няма да чакам на него, но действително много би ме улеснил, ако ги плати той, за заплата не мога да се надявам, няма скоро да си намеря работа май. :) Добре, че печеля разни игри и конкурси, оттам се опитвам и да спечеля билети за Лондон, но конкретно в тези игри не ми върви. Ще докладвам.  :08: :libras:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #3318 -: Май 20, 2013, 04:27:41 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Ще се видим ли някога отново ... (назован е по име)?

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_528_6e_se_vidim_li_nqkogga_otnovo_hk.51052.20480.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

Благодаря!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3319 -: Май 20, 2013, 04:52:30 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Ще се видим ли някога отново ... (назован е по име)?

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_528_6e_se_vidim_li_nqkogga_otnovo_hk.51052.20480.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

Благодаря!
Мисля, че да.