Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042752 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Хорар за любов
« Отговор #3320 -: Май 20, 2013, 04:55:52 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Ще се видим ли някога отново ... (назован е по име)?

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2gw_528_6e_se_vidim_li_nqkogga_otnovo_hk.51052.20480.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

Благодаря!
Мисля, че да.

Благодаря!  :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3321 -: Май 20, 2013, 06:55:53 pm »
Ще отида ли в ЛОНДОН при Кирил през юни?  :rolleyes: Знам, че задавах подобен въпрос, но този е конкретно питане за следващия месец, дали ще се случи тогава, понеже сериозно се уговаряме да съм при него за седмица, дори каза, че ще ми купи билети, въпреки че е зле с парите. Аз се опитвам да изкарам каквито мога парички напоследък и да ги отделя за едно такова пътуване. :) Ще ида ли?  :-[ Това искам най-много и чакам с нетърпение да го прегърна!
Струва ми се, че има шанс да отидеш. Твоят с-р Слънцето, което в случая е и У2 (твоите пари) е в последен градус вече, може да промениш намерението си. Обаче преди Слънцето да смени знака, Луната, която в случая е У12 и управлява далечните пътувания, ще направи тригон със Слънцето. Освен това, когато Слънцето премине в Близнаци, ще направи секстил с Уран (с-р на Кирил) - има шанс да се видите, освен това и вашите У3 ще направят съвпад. Успех!  :blink:
Аз мисля, че не, въпреки тригона на луна със слънцето...може би сега всичко изглежда като заминаване, но слънцето ти получава квадрат от нептуна, 2ри у9- чужбинските пътувания. Тъй като при него квадрата от нептуна идва от неговия втори дом, предполагам, че...няма да ти купи билети..
Не казвам, че по принцип няма да заминеш, но не мисля, че ще е другия месец...

И ако те интересува...мисля, че има и някакви емоционални съображения да не отидеш, освен финансови...все още не е изчистил ситуация от личния си живот там.

(п.с. Само да допълня, че ако Ти си купиш билетите..може и да отидеш...но пари от другите за тези билети няма да получиш..включително и някакво заплащане/ заплата от работодател.)

Ами отговорът дойде по-бързо отколкото очаквах. :( Както винаги прибързах да се радвам...Преди минути ми писа в скайп, явно няма да е юни, не знам и изобщо дали ще се случи някога. От 2 години мечтая за това, но винаги когато съм ужасно близо, всичко пропада. zikovu позна. Каза,че се е разделил окончателно с момичето, с което се разделяха и събира няколко пъти досега, и иска да остане сам, затова да отложим пътуването ми. А аз броях дните :(. Би трябвало да се радвам, че е свободен, нали, но ми е толкова гадно, че трябва отново да се примиря и да чакам ; (((
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3322 -: Май 20, 2013, 06:56:38 pm »
Жалко.  :(
В крайна сметка, казва само да отложите, така че нищо не е изгубено.

« Отговор #3323 -: Май 20, 2013, 08:38:23 pm »
Здравейте,имам връзка с мъж от близо 2 год,с който в момента са ни доста обтегнати отношенията от месец насам и незнам дали е временно или е приключила връзката ни.Интересува ме някой може ли някои да ми каже,дали ще продължим да сме заедно и да се обичаме?Благодаря ви :blink:                                                                                                                                                                             АЗ; 14.08.1979г 05.20 часа    ТОЙ; 27.10.1969   10.30 часа

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3324 -: Май 20, 2013, 08:40:51 pm »
При хорарните въпроси не са нужни данните на раждане на хората, а датата и часа на задаване на въпроса, както и мястото на задаване.

« Отговор #3325 -: Май 20, 2013, 08:59:44 pm »
21.38.23 часа софия

« Отговор #3326 -: Май 20, 2013, 10:59:09 pm »
Здравейте!
Пътищата ни се пресякоха с един господин, с когото имаме професионални ангажименти, но той ме вълнува и по друг начин, макар че почти не го познавам. При първата ни среща той каза нещо за възрастовата ни разлика и т.н., което не е съвсем бизнес. Сигурно нищо няма да се получи, но аз все пак да попитам: "Ще станат ли по-лични отношенията ни с (име)?"
Благодаря предварително за всеки отговор по картата!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3327 -: Май 21, 2013, 01:18:52 am »
LibraTaurus Много благодаря за обратната връзка! Това е най- ценното за мен. Вашите обратни връзки ме ориентират дали наистина съм била по правилния път на разсъждения, така уча.  :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3328 -: Май 21, 2013, 01:28:03 am »
Здравейте!
Пътищата ни се пресякоха с един господин, с когото имаме професионални ангажименти, но той ме вълнува и по друг начин, макар че почти не го познавам. При първата ни среща той каза нещо за възрастовата ни разлика и т.н., което не е съвсем бизнес. Сигурно нищо няма да се получи, но аз все пак да попитам: "Ще станат ли по-лични отношенията ни с (име)?"
Благодаря предварително за всеки отговор по картата!

на този етап не мисля. има някаква съществена пречка при теб (влюбена/ обвързана с друг)- не си свободна за действие, това едно, второ- той ще ти сподели или ще разбереш нещо за него- информация- която ще те откаже от идеята за "вас"
Иначе той си пада по теб,да

« Отговор #3329 -: Май 21, 2013, 08:00:14 am »
на този етап не мисля. има някаква съществена пречка при теб (влюбена/ обвързана с друг)- не си свободна за действие, това едно, второ- той ще ти сподели или ще разбереш нещо за него- информация- която ще те откаже от идеята за "вас"
Иначе той си пада по теб,да

Нормално е да е общителен- Луната У1 е в негов 3д,управляван от Меркурий на трон, общува с екота
Ще продължи общуването ви и това пътищата ви да се пресичат, но до създаване на връзка няма да стигнете.

Благодаря ви за отговорите! Ех, жалко, той е толкова много мой тип мъж като общ профил. Сигурно бих могла да разбера много неща за него, които да не ме очароват, аз не знам почти нищо към момента. А дали не е ангажиран в някакви отношения/женен,  по-голям е от мен и би могло да има нещо такова, халка не носи, но това не е показателно?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3330 -: Май 21, 2013, 09:33:29 am »
Ти кажи твоя статус какъв е, че ми е инересен на какво е символ ретро сатурна при теб...???
Свободна ли си за действие, в очите на мъжа обвързана ли си по някакъв начин, стопирана ли си от нещо???
Може просто бизнес отношенията да са такива, че една лична връзка да е много сложна.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3331 -: Май 21, 2013, 09:35:52 am »
да е обвързан...по- скоро раздяла с официална приятелка/ жена...но съмнения за тайна и не до там обвързваща връзка при него имам.

« Отговор #3332 -: Май 21, 2013, 01:09:10 pm »
При мен нещата са сложни - този, когото обичах, не ме иска. Имам връзка с човек, който много държи на мен и искаше да му дам шанс да се виждаме, но аз освен привързаност и благодарност друго не мога да почувствам към него, поне на този етап. Но въпросният нов господин представа си няма за тези неща, така че няма как това да му пречи. Отношенията ни са такива, че ако се осмели да предприеме нещо към мен, може да се изтълкува като непрофесионално. А за личния му живот съвсем нищо не знам. 

« Отговор #3333 -: Май 21, 2013, 01:55:02 pm »
От няколко месеца пътищата ми се пресичат с едно момче,но така и не се запознаваме,но чувствам,че срещите ни не са случайни.Та въпросът ми е ще имаме ли някакви отношения?Благодаря предварително  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3334 -: Май 21, 2013, 02:06:42 pm »
От няколко месеца пътищата ми се пресичат с едно момче,но така и не се запознаваме,но чувствам,че срещите ни не са случайни.Та въпросът ми е ще имаме ли някакви отношения?Благодаря предварително  :blink:
Между вашите с-ри има сходящ съвпад, освен това Луната ще направи и тригон с тях - доказателство, че пътищата ви ще продължат да се пресичат. Неговият У5 е Луната в твоя 1 дом - възможно е да те е харесал. Твоят У5 обаче е Сатурн и е ретрограден - дали не мислиш все още за някой друг? Освен това и твоя У3 Плутон е ретрограден - имаш някакви трудности и задръжки да го заговориш. Луната ще направи тригон с неговия У3 Венера, но квадрат с Плутон - може да се опиташ да го заговориш, но май няма да ти отвърне или може би нещо ще те нарани.  :lol: Във всеки случай няма да потръгне добре комуникацията. Освен това между вашите У5, които са и ваши У11 няма връзка - едва ли ще станете приятели и ще има нещо между вас.

« Отговор #3335 -: Май 21, 2013, 02:31:15 pm »
Между вашите с-ри има сходящ съвпад, освен това Луната ще направи и тригон с тях - доказателство, че пътищата ви ще продължат да се пресичат. Неговият У5 е Луната в твоя 1 дом - възможно е да те е харесал. Твоят У5 обаче е Сатурн и е ретрограден - дали не мислиш все още за някой друг? Освен това и твоя У3 Плутон е ретрограден - имаш някакви трудности и задръжки да го заговориш. Луната ще направи тригон с неговия У3 Венера, но квадрат с Плутон - може да се опиташ да го заговориш, но май няма да ти отвърне или може би нещо ще те нарани.  :lol: Във всеки случай няма да потръгне добре комуникацията. Освен това между вашите У5, които са и ваши У11 няма връзка - едва ли ще станете приятели и ще има нещо между вас.

Благодаря ти,Веско! :blink: Хубаво е,че получих отговор,за да не си давам напразни надежди и накрая да остана разочарована....

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #3336 -: Май 21, 2013, 02:50:36 pm »
Да помоля и аз за малко помощ? И по принцип съм нова и се уча още, а в хорарите съм съвсем нова  :blink:
Какво може да се получи между нас?

« Отговор #3337 -: Май 21, 2013, 11:35:59 pm »
Провокирана от странното поведение на моя колега,зададох въпроса:Колегата ми има ли странична връзка?Да поясня,че той е семеен.Ако той е представен от У6,евентуалната приятелка по 10 дом ли да гледам(5-ти от 6-ти)?И изобщо как да подходя към този хорар?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #3338 -: Май 22, 2013, 08:50:44 am »
Да помоля и аз за малко помощ? И по принцип съм нова и се уча още, а в хорарите съм съвсем нова  :blink:
Какво може да се получи между нас?
добро приятелство и приятно общуване

Благодаря  :blink:!

« Отговор #3339 -: Май 22, 2013, 08:57:30 am »
Колегата ми има ли странична връзка?
... мисля, че няма тайна връзка...

ще има, ще има...  ;D ..... и то в най-скоро време!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....