Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040552 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорар за любов
« Отговор #3380 -: Май 23, 2013, 11:58:42 pm »
А ти защо си мислиш, че пиша и се обръщам лично към теб, просто казвам ,че трябва диалог тука... ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3381 -: Май 24, 2013, 10:25:59 am »
на няколко карти пък Нептун беше в 7д и както е писал Лавоа това може да заблуди астролога.

да, това явно е нещо на което трябва да се обърне внимание.

Като цяло имам наблюдения, че с нептун в 7ми при хорарите..любовните, партньорът заблуждава за нещо около себе си, поведението си, играе театро малко. :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3382 -: Май 26, 2013, 09:32:37 am »
Здравейте,
Регистрирах се в един сайт за запознанства за първи път в живота ми, малко ми е  странно.
И възникна въпроса дали ще успея да си намеря там половинка или е безсмислено да си губя времето?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3383 -: Май 26, 2013, 09:40:03 am »
Здравейте,
Регистрирах се в един сайт за запознанства за първи път в живота ми, малко ми е  странно.
И възникна въпроса дали ще успея да си намеря там половинка или е безсмислено да си губя времето?
Според мен има шанс да се запознаеш с някого, с когото да започнеш да общуваш и който да харесаш.
« Последна редакция: Май 26, 2013, 09:45:22 am от Veselin »

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3384 -: Май 26, 2013, 09:59:38 am »
Благодаря, Веско!

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3385 -: Май 26, 2013, 07:21:54 pm »
Благодаря, Akruks

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3386 -: Май 26, 2013, 07:29:47 pm »
Здравейте,

Може би разходящият тригон между Луна и Уран, говори за създадената вече регистрация в този сайт. Ако евентуалният партньор се гледа по Уран, също така предстои сектил между твоя управител и него, приятно запознанство. Както и сходящ съвпад на 3тите, тоест със сигурност ще си комуникираш с някого. може би първоначално приятелски и за развлечение. Но може би няма да е точно това, което очакваш.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3387 -: Май 26, 2013, 07:45:47 pm »

Но може би няма да е точно това, което очакваш.

Благодаря, Freya, ще го имам в предвид, и без това съм по-доверчива отколкото трябва.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3388 -: Май 27, 2013, 07:55:15 am »
Таша, искам само да допълня към всичко казано до сега, че мисля, че първоначално комуникацията и общуването там много ще те издразни и може и да те разочарова, като че ли ще загубиш първо мотивация...но урана, разположен в добри позиции със слънцето, а и в 9ти дом, по който аз гледам също интернет комуникациите и на мен ми говори, че на някакъв етап ще се появи сериозен партньор за теб.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3389 -: Май 27, 2013, 08:19:21 am »
Благодаря и на теб, Zikovu.
Ще дам по-нататък обратна връзка.

« Отговор #3390 -: Май 27, 2013, 03:02:36 pm »
Здравейте :)
Аз искам да попитам дали имам бъдеще с човек, с когото се познавам от около 5 години и още в началото на запознанството ни имаше известно привличане и флирт. Нищо не се получи, тъй като си имаше приятелка и контакти не сме поддържали. Преди няколко дни се видяхме "случайно" и пак имаше закачки и прегръдки(но и двамата сме обвързани и се въздържах от нещо повече .. въпреки, че ми се искаше). Ако е от значение той е стрелец(споменавам го, защото на доста места прочетох, че такова поведение е характерно за стрелците), а аз везни. Лично аз усещам страшно привличане от както го познавам и въпреки, че мина доста време от началото на запознанството ни .. и колкото и рядко да го виждам усещам много силно привличане(колкото и да се мъча да го отрека и прикрия). Вероятно е да ме осъдите .. но така го усещам .. Благодаря ви!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3391 -: Май 27, 2013, 03:05:19 pm »
Че защо да те осъждаме? Щом двама души се обичат, няма значение останалото.  :blink:
По-добре задай въпрос, като запишеш точното време на задаване на въпроса. От съществено значение е: дата, час, минута, както и място на задаване на въпроса (напр. София).

« Отговор #3392 -: Май 27, 2013, 03:07:47 pm »
Трябва ли да назова име или нещо по-конкретно?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3393 -: Май 27, 2013, 03:09:04 pm »
Можеш да го назовеш като X, ако решиш, или просто инициал. За хорарната астрология е важно само дали човекът е назован или не, няма значение как ще го назовеш.

« Отговор #3394 -: Май 27, 2013, 04:05:22 pm »
амии .. честно казано и аз не знам точно .. като цяло.. дали ще се получи някога нещо... А иначе за сега усещам и съм сигурна, че няма да стане каквото и да е.. :)

« Отговор #3395 -: Май 27, 2013, 04:57:07 pm »
Здравейте,иска ли да се обвърже във връзка с мен г-н Д?  Приема ли идеята ,че не съм наясно със себе си и това да обърква отношенията ни?.....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3396 -: Май 27, 2013, 05:04:48 pm »
Здравейте,иска ли да се обвърже във връзка с мен г-н Д?  Приема ли идеята ,че не съм наясно със себе си и това да обърква отношенията ни?.....
Май по-скоро не - сигнификаторите ви са разходящи. Твоят У5 е Сатурн, ретро - вероятно това показва, че не си наясно, нещо те спира, а може би мислиш все още за някой от преди. Неговият У5 е Луната, в заточение - изглежда и той не се чувства добре в тази ситуация. Въпреки това, ще продължите да се виждате и общувате занапред.

« Отговор #3397 -: Май 27, 2013, 05:14:36 pm »
Май по-скоро не - сигнификаторите ви са разходящи. Твоят У5 е Сатурн, ретро - вероятно това показва, че не си наясно, нещо те спира, а може би мислиш все още за някой от преди. Неговият У5 е Луната, в заточение - изглежда и той не се чувства добре в тази ситуация. Въпреки това, ще продължите да се виждате и общувате занапред.

уау..не подозираш колко си прав тиии....благодаря за интерпретацията,Веско  :blink:...в началото на контакта ни той беше екзалтиран от контакта помежду ни,но  на мен ми трябваше повече време да го приема в живота си...а сега нещата се попромениха..не в моя полза...нищо де- урок за мен/аман от уроци :P/

« Отговор #3398 -: Май 27, 2013, 07:01:23 pm »
Желанията се разглеждат по 8д, при него Венера У8 е направила квадрат с Нептун У1- едва ли е искал обвързване до този момент. Разходящия секстил между негов У5 с твоя У5 показва, че те е харесал, но има още един разходящ аспект от съвсем скоро- съвпад на негов У4 Меркурий с Юпитер съУ1 в 4д- ако доскоро не се е чувствал разбран вкъщи, то сега има нужда от дом и семейство. Този колега ли е, понеже Нептун е в твоя 6д, а Юпитер в 10д. При теб Сатурн У5 е ретро- в любовта те тегли нещо назад, не си приключила вътре в себе си с някоя любов.
Венера У8 за Д ще направи съвпад с Юпитер У1 за него- може и да поиска връзка с теб, въпреки емоционалната ти обърквация.

..точно така е,Акрукс.. като се видим и си говорим само за това,как се е находил/и други такива на-... :P/ и сега сме на семейна вече вълна :blink:..не е колега и не знам защо Нептун е в този 6д..ами и в моята карта сега е така :P...а ,че ме тегли нещо назад-тегли ме яко :-[.....и аз се надявам /дълбоко при това /да поиска връзка с мен...благодаря  :wub:

« Отговор #3399 -: Май 27, 2013, 08:30:03 pm »
Здравейте всички! Имам едно въпросче, свързано с една госпожица. Бих искал да знам очертава ли се да излезем с нея на среща?

I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.