Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042541 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорар за любов
« Отговор #3420 -: Май 29, 2013, 08:45:08 am »
Защо да не ги гледа? Тези планети си съществуват, следователно и те оказват влияние. В много хорари именно транссатурновите планети са давали отговор на въпроса.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3421 -: Май 29, 2013, 08:56:28 am »
Ами защото съм чела, че се работи само със старите управители, но пак казвам че хорарите са ми странна работа и не ги разбирам. А конкретно в случая ако гледаме класическите управители няма аспект между У1 и У7, а иначе слънце с уран прави секстил. Същевременно тя ми казва отговор "не". Затова питам, извинете за глупавите въпроси. :-[

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3422 -: Май 29, 2013, 09:24:12 am »
Сладурка,
твоите позиции и аргументи са по-слаби, по-вътре си от другата страна-този, за когото питаш. Когато има противоречие, а тук само уран дава по-категорични надежди, виж цялата карта и брой колко за и против, най-вече аспектите на луната-предстоящи куинконси, същият аспект между слънце и сатурн-разпадащ-трудно...
Но нали знаеш, че хорарът е временен, така че... :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3423 -: Май 29, 2013, 09:26:59 am »
А тригона на луната с марс?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3424 -: Май 29, 2013, 09:36:20 am »
Видях го, може да покаже наличие на комуникация между вас. Но според мен това,което е било в смисъла на куинконсите-нужда от компромис, приспособяване-преди, сега отново е на дневен ред, не се е променило. При това у-лят на негов 3 марс в телец е в негов 4, имайки предвид опозицията с негов с-р сатурн-ретро от близкото минало, едва ли ще е променил мнението си за това, което е било проблем между вас.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3425 -: Май 29, 2013, 09:39:06 am »
Благодаря ти Енигма, тя и синастрията ни е с куинкокси. Много трудна работа.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #3426 -: Май 29, 2013, 09:52:48 am »
Въпросът е "Ще има ли развитие връзката ни с Въпросът е "Ще има ли развитие връзката ни с G.?" ?"
С човека, за когото питам, имаме връзка от миналата година. Имаме желание и договорка за съвместно съжителство и деца, любовта е огромна и неповторима. Трябва да се тълкува по 5 дом – любовник
Луната обаче не случайно ми е в Козирог, защото в главата ми е предимно работа – искам да замина да работя в чужбина до месец
Щом си омъжена и имаш връзка с друг, тя се гледа по 12д, като тайна връзка. Тъй като е назован по име, се разглежда по 7д. Меркурий У12 в разходящ квадрат с Нептун У12 за него показва, че си прекратила тайната връзка, както си писала "Мир да има"
Венера в разходящ съвпад с Меркурий У9 в 9д показва породилото се намерение да заминеш в чужбина, но аспектът е разходящ и няма да заминеш.
Любовта ви ще продължи, може би вече явно- Слънцето У5 за него е в сходящ секстил с Уран У5 за теб в негов 1д. и
Луната, втори твой управител, ще извърши последен аспект тригон с Марс У1 на G.
Луната е У4 за него и е направила секстил със Сатурн У4 за теб- имали сте планове да заживеете заедно, но Луната е заточена в знака на Сатурн, който пък е ретрограден, затова и сте се натъкнали на препятствия и от твоя страна има отлагане. След 8 юли Сатурн ще стане директен и може да се съберете под един покрив някой хубав летен ден.

akruks, благодаря ти много за анализа! Вярно е. Не го съобразих - връзката е тайна, не е огласена публично. Не се сетих, че трябва да мине по 12д. Освен това разходящият квадрат с Нептун - три пъти късах с него за 2-3 месеца, защото не можех да понасям тая ситуация. А той ми казваше "ще стане каквото е писано". :)
Може ли да те питам няколко неща? Как да проверявам аспектите? Тези, които вече са се случили (разходящите) могат да се видят, но аспектите, които предстоят, как да ги видя? Вероятно нямам подходяща програма? Ползвам една на телефона си, за натални карти, транзити и синастрии, и чартовете в астрото.ком. Имах една астро123 май се казваше, много ми се бъгваше и я зарязах. Аз съм доста нова в астрологията, така че се извинявам, ако задавам твърде елементарни въпроси.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3427 -: Май 29, 2013, 10:22:55 am »
Видях го, може да покаже наличие на комуникация между вас. Но според мен това,което е било в смисъла на куинконсите-нужда от компромис, приспособяване-преди, сега отново е на дневен ред, не се е променило. При това у-лят на негов 3 марс в телец е в негов 4, имайки предвид опозицията с негов с-р сатурн-ретро от близкото минало, едва ли ще е променил мнението си за това, което е било проблем между вас.

Аз куинконсигите ги тълкувам в завсимост от цялата картина. За мен може да са шансове може и да спирачки :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3428 -: Май 29, 2013, 06:20:56 pm »
В табличката с аспектите под картата, построена в astro.com, до всеки аспект пише "А" за applying (сходящ) и "S" за separating (разходящ).

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #3429 -: Май 29, 2013, 08:10:29 pm »
В табличката с аспектите под картата, построена в astro.com, до всеки аспект пише "А" за applying (сходящ) и "S" за separating (разходящ).

О, мерси! Супер!

akruks, благодаря ти!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3430 -: Май 29, 2013, 08:11:23 pm »
Много благодаря, Mirabella!  :blink: Не бях обърнал досега на това.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3431 -: Май 29, 2013, 09:28:37 pm »
офф смятай, а пък аз до сега си пусках транзити, че да видя на къде отиват...  ;D
Както и предполагам, в същата табличка в ляво, където пише "r" до планета, означава че е ретро  :blink:

*

satin_

« Отговор #3432 -: Май 30, 2013, 12:24:45 pm »
Х скоро ще замине за цяло лято :( Ще има ли любовна връзка?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #3433 -: Май 30, 2013, 01:22:07 pm »
Здравейте отново!

Имам един въпрос - по кой дом се разглежда хипотетичният случай:

А и Б са заедно. Б има тайна връзка с В. А не знае.
1. Ако А пусне хорар с въпроса "Б изневерява ли ми?" - то тогава се гледа 12д за връзката.
2. Ако А научи за В и пусне хорар с конкретен въпрос, указващ името на В, тогава по 7д - явни врагове ли се гледа или по 12 д - тайни врагове?
3. Ако В пусне хорар за А - това пак ли по 7д?
4. И последно, ако Б пусне хорар за А и В - кой къде попада?

Това не е реална ситуация, просто се чудя. Мерси много!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3434 -: Май 30, 2013, 01:33:00 pm »
Здравейте отново!

Имам един въпрос - по кой дом се разглежда хипотетичният случай:

А и Б са заедно. Б има тайна връзка с В. А не знае.
1. Ако А пусне хорар с въпроса "Б изневерява ли ми?" - то тогава се гледа 12д за връзката. Да, но и не само- активност по 5ти дом на Б също

2. Ако А научи за В и пусне хорар с конкретен въпрос, указващ името на В, тогава по 7д - явни врагове ли се гледа или по 12 д - тайни врагове?

3. Ако В пусне хорар за А - това пак ли по 7д? Да

4. И последно, ако Б пусне хорар за А и В - кой къде попада? Ако аз съм Б. бих гледала А. по 7ми дом, а В. мой 5ти дом

Това не е реална ситуация, просто се чудя. Мерси много!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3435 -: Май 30, 2013, 01:37:51 pm »

да, мисля

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #3436 -: Май 30, 2013, 01:49:06 pm »
Мерси много! :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3437 -: Май 30, 2013, 01:52:19 pm »
Този X много потаен ми изглежда - негов У1 и Луната (У5 за него) в негов 12 дом. Явно обича да крие по принцип любовния си живот. Ако гледаме Нептун като негов с-р, то отговорът би трябвало да е "не". Ако гледаме Юпитер, то Луната ще направи тригон с него, което би могло да значи "да". Като цяло обаче може да няма късмет с общуването и с кратките пътувания, тъй като Луната ще направи квадрат с Локус Фортуна в негов 3 дом.

*

satin_

« Отговор #3438 -: Май 30, 2013, 03:35:47 pm »
Благодаря  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3439 -: Май 30, 2013, 06:03:14 pm »
Моя приятелка ме помоли да пусна въпрос, зададен от нея:
"Имат ли бъдеще отношенията ми с X?"