Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044122 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3440 -: Май 30, 2013, 06:21:22 pm »
Комуникацията помежду им има бъдеще. Но до сериозна връзка не ми изглежда да се стигне. Просто мнение, надявам се, че греша.
Това, че управителят ѝ е в критичен градус, може да показва, че самата тя в скоро време ще промени отношението си към новия си възлюбен - няма да бъде толкова податлива на чара му и няма да страда по него, както към момента.

Поправено!
Тъй като Луната е негов У3 и стои в нейния 3-ти дом, това може да показва, че към момента поддържат отношения, той я търси, нещата се развиват добре, но неангажиращо (Луна във Водолей). В най-скоро време тази тенденция би трябвало да продължи, тъй като следва тригон на Луната с неговия управител Венера.
Луната е в интерсептиран и фиксиран знак - индикация, че въпросът няма да се развива бързо, в даден момент може да "закучи".
Последният аспект е квадратура Луна/Марс - неговите думи или действия (и развитието на въпроса като цяло) могат да я разочароват, но разочарованието ѝ няма да се изживява дълго, тъй като аспектът е в последния градус на знака.
Липсва аспект между Марс и Венера, както и благоприятна рецепция помежду им. Марс е заточен в знак на Венера. В същото време Венера не показва интерес към Марс с позицията си по знак. Имам предчувствието, че момичето е на път да се влюби (ако вече не го е направила) в момчето и вече желае да има сериозна връзка с него (Венера в неговия 1-ви дом), докато неговата цел може да е приятно прекарване на времето в нета и извън него (Венера е в 8-мия ѝ дом).
« Последна редакция: Май 30, 2013, 06:46:30 pm от Mirabella »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3441 -: Май 30, 2013, 06:26:45 pm »
Благодаря ти много, Mirabella!  :blink: Ще и предам отговора.

« Отговор #3442 -: Май 30, 2013, 06:36:58 pm »
Допълних поста си. Извинявай, че така на парче.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3443 -: Май 30, 2013, 06:39:55 pm »
Благодаря отново и от нейно име също!
А Луната няма ли да направи всъщност тригон с Меркурий?

« Отговор #3444 -: Май 30, 2013, 06:45:34 pm »
Да, моя грешка. За квадрата с Марс се отнася това. Сега ще поправя. Тригонът Луна/Меркурий трябваше да добавя при тригона с Венера. Продължаването на комуникацията. Както бях започнала в първото изречение преди да допълня поста. Благодаря ти, че ме поправи!
« Последна редакция: Май 30, 2013, 06:51:08 pm от Mirabella »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3445 -: Май 30, 2013, 06:51:50 pm »
За нищо.  :blink: И на мен ми е интересна цялата ситуация и как ще се развие.

« Отговор #3446 -: Май 30, 2013, 08:51:04 pm »
Здравейте! Една моя приятелка от 2 години ходи по мъките с един мъж, с когото уж много се обичаха, но той сега се държи просто безобразно с нея. Той е женен и живее с жена си и дъщеря си, но само съжителстват, от години всеки от тях си има отделен личен живот и спалня. Въпросът на приятелката ми е: защо между нас не се получава. Ще се радвам, ако можете да помогнете по темата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3447 -: Май 31, 2013, 03:26:12 am »
Благодаря ти, akruks!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3448 -: Май 31, 2013, 08:04:37 am »
Моя приятелка ме помоли да пусна въпрос, зададен от нея:
"Имат ли бъдеще отношенията ми с X?"
Ще уточня, запознали са се по интернет.

Веско, той вижда ли се с други момичета също..не ми прилича на много свободен мъж- до скоро е бил в паралел с урана- от свой 11- имал е свободни отношения с "приятелка"..у 11 е марс- да не би това да е твоята приятелка- имали ли са физически контакт? Сега е направил съвпад с юпитер свой у8- мисля, че има сексуални отношения с някоя, които ще прерастнат в нещо повече, понеже венера се е запътила към знак на юпитер в екзалтация.
Не знам дали съвсем ще се откаже да се вижда с приятелката ти или да комуникира с нея- ще влезне в триплицитет на марс все пак и ще направи съвпад с неин у8....

:lol: но не виждам задълбочаване на тези отношения :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3449 -: Май 31, 2013, 08:10:23 am »
Честно казано, не знам. За него май се знае много малко.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3450 -: Май 31, 2013, 08:20:27 am »
Здравейте! Една моя приятелка от 2 години ходи по мъките с един мъж, с когото уж много се обичаха, но той сега се държи просто безобразно с нея. Той е женен и живее с жена си и дъщеря си, но само съжителстват, от години всеки от тях си има отделен личен живот и спалня. Въпросът на приятелката ми е: защо между нас не се получава. Ще се радвам, ако можете да помогнете по темата.

Защото той си има и друга любовница.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3451 -: Юни 01, 2013, 07:34:02 am »
Добро утро,
Утре ще имам среща. Бързо действам :blink:
Добре ли ще мине срещата? Доволна ли ще остана, а той?

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #3452 -: Юни 01, 2013, 08:04:07 am »
Благодаря, Akruks!
« Последна редакция: Юни 01, 2013, 05:39:39 pm от tasha »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3453 -: Юни 01, 2013, 08:33:59 am »
Добро утро,
Утре ще имам среща. Бързо действам :blink:
Добре ли ще мине срещата? Доволна ли ще остана, а той?
Срещата ще премине добре, но не мисля, че ще има продължение- Меркурий У5 за него в сходящ квадрат с Нептун У5 при теб, последен аспект на Луната У3  квадрат с Венера У1 за него- може да прекъсне комуникацията

Меркурий и Нептун са в сходящ тригон   :rolleyes:
И аз снощи зададох хорар за мъж, малко по-късно, 18:29, но домовото разпределение си е същото... аз се чудех пък дали ще има среща...

*

satin_

« Отговор #3454 -: Юни 02, 2013, 12:34:23 am »
Х скоро ще замине за цяло лято :( Ще има ли любовна връзка?

Е той вече си имал. Естествено не разбрах от него, а преди малко от скапания фб.
А аз тъпанарката реших наскоро да бъда мила и му казах, че все още го обичам. А той страхливия лицемер, не можа да ми каже истината в очите.
В момента ще ми се пръсне сърцето и без това не го искам  :'(  Искам да не изпитвам нищо....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3455 -: Юни 02, 2013, 02:05:34 am »
Х скоро ще замине за цяло лято :( Ще има ли любовна връзка?

Е той вече си имал. Естествено не разбрах от него, а преди малко от скапания фб.
А аз тъпанарката реших наскоро да бъда мила и му казах, че все още го обичам. А той страхливия лицемер, не можа да ми каже истината в очите.
В момента ще ми се пръсне сърцето и без това не го искам  :'(  Искам да не изпитвам нищо....

Просто спри да го храниш емоционално...Няма смисъл.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3456 -: Юни 02, 2013, 11:07:38 am »
Въпрос,зададен от приятелка.Има ли шанс за връзка между нея и В?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3457 -: Юни 02, 2013, 11:28:17 am »
Според мен не.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3458 -: Юни 02, 2013, 07:48:11 pm »
Здравейте
« Последна редакция: Юни 14, 2013, 08:14:45 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3459 -: Юни 02, 2013, 08:05:27 pm »
Здравейте, искам да задам следния въпрос:
"Ще имам ли връзка в близко време?"
Мислиш за някой конкретен човек?  :rolleyes: По картата излиза, че те вълнува някого, но вероятно криеш чувствата си от него. За връзка, се гледат У1 и У7, а в случая са разходящи, У5 на двамата също - по-скоро ми се струва, че не, няма да има връзка. Освен това може този човек да се влюби съвсем в скоро в друго момиче, което да е обект на желанията му (негов У8 Сатурн е ретро в негов 5 дом в сходящ тригон с негов У1, а и Венера неговия У5 скоро ще смени знака и ще направи сходящ тригон със Сатурн).