По хорара на Либра.
Рядко съм срещала, че Сатурн на АС прави картата нерадикална.
Фаталистичните колеги от Русия казват, че Сатурн на АС възпрепятства развитието на въпроса, а ако е ретрограден - направо унищожавал въпроса.
По мои скромни наблюдение Сатурн на АС означава, че питащият ще бъде приземен по неособено приятен начин, ще се разочарова от развитието на въпроса или от липсата на такова.
Съгласна съм с мнението на Акрукс. Неангажиращо ми изглежда и на мен. Възможно е да предстои прекъсване на комуникацията или трудности в нея, като различия в мненията ви, недоразумения и т.н. Сатурн управлява твоя 3-ти дом - може би неизречени от теб думи (ретрограден Сатурн) ти седият още на гърлото (макар че гърлото е 2-ри дом, не АС). Луната е в негов 3-ти дом, т.е. есенциата на въпроса ти изглежда да е свързана разговорите ви или по-скоро с онова, което той мисли (мислите му, намеренията му и т.н.)
Взаимната рецепция между Сатурн и Луна не е обнадеждаваща - Сатурн в знак на падение на Луната, Луна в знак на заточение на Сатурн. Предстои квадратура между двата управителя на 3-тите ви домове. Дано не се скарате, защото другият не мисли или прави онова, което се очаква от него. Разминаване в нагласите, как възприемате отношенията.
Луна в квадратура със Сатурн, Сатурн на АС и негов управител Венера в знак на падение на твой управител Марс. Бих те посъветвала да не градиш въздушни замъци. Не си прави надежди за този момък. Разбира се, се надявам, че греша. Питала ли си и преди за него?