Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044187 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорар за любов
« Отговор #3580 -: Юни 17, 2013, 09:01:57 pm »
Здравейте! Пиша във връзка с хорара, който постнах преди време . Та - девойката плавно изгуби интерес, вярно не я вълнувам особено. Не сме се срещали, така като гледам май няма и изглед да стане.
И аз благодаря!
Желая ти успех, не унивай! ;D ;D ;D
P S Ако някъде ще се "излагаш" на изложба, покани ни! :blink:

« Отговор #3581 -: Юни 17, 2013, 11:41:59 pm »
Здравейте! Пиша във връзка с хорара, който постнах преди време . Та - девойката плавно изгуби интерес, вярно не я вълнувам особено. Не сме се срещали, така като гледам май няма и изглед да стане.
И аз благодаря!
Желая ти успех, не унивай! ;D ;D ;D
P S Ако някъде ще се "излагаш" на изложба, покани ни! :blink:

Благодаря за пожеланията! Искрено се надявам все някога нещо положително да се случи с "изгяването на слънце и на моята улица". За сега явно все на "слънчеви зайчета" ми върви :D .
Хех, изложбата е нещо върхово. Пък и пари трябват за това, аз едва ли някога ще успея да изложа свои работи. По принцип художниците не гледат с добро око, когато някой незавършил художествена академия (още по-малко никога не учил в такава, като мен), реши да се прави на художник и излага картини/драсканици нейде.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3582 -: Юни 18, 2013, 12:39:09 am »
Торн-не че искам да те обнадеждавам, но си питал края на май- от задаването на въпроса са минали около 20 дни.
хорара е с валидност 3 месеца.

имало ли е среща с нея в обща компания до сега? В моите коментари по картата- оптимист за чувствата й не съм била, но бях казала, че ще има среща сред много хора или заедно с други хора..
« Последна редакция: Юни 18, 2013, 12:48:34 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3583 -: Юни 18, 2013, 06:19:01 pm »
Ами не сме излизали досега, аз затова и пуснах хорара. По-нататък имам съмнения, че ще стане, защото тя има някакви ангажименти, които вероятно ще са за извън града (за достатъчно дълъг период, за да излезе от "обхвата" на хорара). Усещам, че не съм й интересен просто, затова си мисля, че ако сега не стане, просто за по-нататък шансовете ще са нищожни.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3584 -: Юни 19, 2013, 12:57:25 pm »
Сега..ахахаха
Предвид бесните дебати, които се развиват заради тази и не само тема в други теми се чудя на овнешкия си ентусиазъм да питам обаче: докато вие се карате аз отидох да ям и тъкмо срещнах един мъж, който ми е голяма слабост /както показва урана в картата/ и тази среща любимия у7 в стационарна фаза ми подари, защото отдавна не го бях виждала. Дам, има много разпадащи се аспекти.
Аз за този мъж на малко се радвам. С риск за живота си да попитам, белким някой от каращите се ми отговори:

Ще подновим ли пак радващите ме отношения с А.П. /в съвсем близко бъдеще/?

Под отношения в този случай съм доволна дори на имейли и обяди, не гледайте само половите актове :rolleyes:

ПП: Защото то ми е ясно, че все някога при ретро мерк ще се сблъскаме, при такъв се запознахме.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #3585 -: Юни 19, 2013, 03:51:52 pm »
Малко ми писна да чакам телето да се задействаи за това пуснах едно хорарче. Ще се задейства ли скоро в любовна насока към мен и изобщо проявява ли някакъв интерес към мен?

*

Нова

• 3491
« Отговор #3586 -: Юни 19, 2013, 03:54:41 pm »
Зара, повечето, които дават коментари тук, отричат разглеждането на карта със сатурн на асц. При мои хорари отчитам, че също обърква.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #3587 -: Юни 19, 2013, 03:56:45 pm »
Зара, повечето, които дават коментари тук, отричат разглеждането на карта със сатурн на асц. При мои хорари отчитам, че също обърква.

Пфуф :(
Сатурн на АСЦ в хорара, Нептун на АСЦ в натала.....мизерна история е работата с тоя Телец.
А не е ли Сатурн в седми дом объркващият, в дома на астролога? Нещо такова май бях чела...

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #3588 -: Юни 19, 2013, 04:08:09 pm »
Нова, ще се пробвам с твоя хорар. Между вашите сигнификатори не предстой мажорен аспект, но:
1. Малко си подранила с въпроса и тепърва ще има развитие по него;
2. Луната е тъкмо влязла в Скорпион и й предстоят доста аспекти, вкл. и със Сатурн, който е ретрограден; тригон с Нептун, също ретрограден, тригон между Луната и теб - Венера.
Мисля, че ше получиш каквото искаш от този мъж, но ми изглежда, че ти искаш да запазиш отношенията в тайна. Комуникации определено ще има.
Прави ми впечатлени, че У1 и У8 за двамата са в един знак, но не знам как да го тълкувам.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3589 -: Юни 19, 2013, 04:38:44 pm »
Сега..ахахаха
Предвид бесните дебати, които се развиват заради тази и не само тема в други теми се чудя на овнешкия си ентусиазъм да питам обаче: докато вие се карате аз отидох да ям и тъкмо срещнах един мъж, който ми е голяма слабост /както показва урана в картата/ и тази среща любимия у7 в стационарна фаза ми подари, защото отдавна не го бях виждала. Дам, има много разпадащи се аспекти.
Аз за този мъж на малко се радвам. С риск за живота си да попитам, белким някой от каращите се ми отговори:

Под отношения в този случай съм доволна дори на имейли и обяди, не гледайте само половите актове :rolleyes:

ПП: Защото то ми е ясно, че все някога при ретро мерк ще се сблъскаме, при такъв се запознахме.
Има шанс да подновите контакта си, тъй като Луната ще направи секстил с Плутон У3 за теб и тригон с Венера У3 за него. Асцендентът не е ранен, тъй като е минал 3-те градуса.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3590 -: Юни 20, 2013, 08:12:47 am »
Благодаря ви, Веско и Зара, ще дам връзка /скоро, защото такъв ми е въпроса и интереса, до първата десетдневка на юли, при все че и това е много ))))

Зара, сатурнът и в двата случая бърка, ас и дс )

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3591 -: Юни 20, 2013, 08:54:01 am »
Сега..ахахаха

Нова :blink: Наличието на различни мнения не е повод за война и в ДЕБАТИТЕ няма нищо лошо ако не са съпроводени с обиди. Форума според мен е за това- да чуваме различни гледни точки и всички да УЧИМ покрай това, мисля си.

По твоя хорар: В картата се вижда завръщане към стари чувства, споделени симпатии. От една страна има тригон към от луната към венера, което е чудесно...но принципно не се вижда връзка между двата сигнификатора и няма и пренос, колекция- няма силна взаимна рецепция. По мое мнение- не виждам общо бъдеще- и пак ще кажа За СЕГА- защото на луната й предстой съвпад извън ВИЯ КоМБУСТА със СЛВ. След известно време би трябвало да стане някакво непредвидено събитие- може да е с този човек, може да е запознанаство с друг- тогава ще питаш пак ;)
« Последна редакция: Юни 20, 2013, 09:37:13 am от zikovu »

*

Нова

• 3491
« Отговор #3592 -: Юни 20, 2013, 09:10:03 am »
Хаха, благодаря ти, Зикову, винаги се отзоваваш.

По въпроса за дебатите, няма какво на мен да ми обясняваш. Абсурдно е за себе си вътрешно да взема страна, защото тази драма я считам за напълно безпредметна - просто и двете сте много добри и много разбирате и познавате, сигурно затова се "сблъсквате". Виж как никой от нас, лаиците, не влиза в противоречия и спорове по тълкувания.
Ако по някаква причина изгубим тук която и да е от вас, то всички ще загубим в това наше симпатично астросайт-общество. От няколко дни се надявам да намерите път една към друга. Защото този раздор не е тъждествен на противоречията в политическите теми.

Хубав ден и усмивки.

« Отговор #3593 -: Юни 21, 2013, 01:30:11 pm »
Здравейте  :blink:..."шпионирам" един интересуващ ме мъж,защото  мисля,че си пада по друга мацка...Предстои ли развитие на отношенията между тях /не знам дали мисълта,която имам по този въпрос е ревност,или интуиция  ;) / ... :blink:

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3594 -: Юни 21, 2013, 04:54:15 pm »
Здравейте  :blink:..."шпионирам" един интересуващ ме мъж,защото  мисля,че си пада по друга мацка...Предстои ли развитие на отношенията между тях /не знам дали мисълта,която имам по този въпрос е ревност,или интуиция  ;) / ... :blink:
Не мисля, че са им много сериозни отношенията. Възможно е скоро да ги прекратят, а и мацката може би вече си е променила намеренията към него.

« Отговор #3595 -: Юни 21, 2013, 05:19:44 pm »
Не мисля, че са им много сериозни отношенията. Възможно е скоро да ги прекратят, а и мацката може би вече си е променила намеренията към него.

:blink:...така трябва :P..ама не-тя си го държи по-изкъсо него.....а този Уран на негов АЦ ?....всъщност при  него  предстои транзит на Венера през неговия Уран и  ще  е нещо по Уран,което е нетрайно,предполагам...изобщо ,ако се случи нещо между тях/щото той не си е загубил интереса към мен,доколкото го усещам ...ама и аз съм един Шерлок Холмс :-[/....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3596 -: Юни 22, 2013, 06:29:20 pm »
Здрасти Марсин!

Много е хлъзгав хорара..няколко пъти си смених версията. :blink:
Имаш конкурентка, да.
Имам съмнения, че се интересува от жена, може да е омъжена..или нещо от сорта- не могат да са заедно явно. От обкръжението му е.Може да му е колежка.. Може да са заедно от известно време..но тъй като ти си в опозе с неговия у12 и си в квадрат с другия у12, а двата у12 са в сходящ тригон, може би добре успява да скрие аферата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3597 -: Юни 22, 2013, 06:32:27 pm »
Ами..не изглежда много да държи на теб по този хорар. Урана на ДЦ може да е негов втори сигнификатор, но тъй като 7ми дом е дома на конкуренцията, а ти питаш за конкурентка за сърцето му, предполагам, че урана е тя- още повече е в сестил с марса има и взаимна рецепция- мисля, че това е единия сигнификатор на другата жена.

И отделно като погледнем него към теб- урана приема венера заточена, марса не се интересува от нея- мисля, че не го вълнуваш, през твоите очи- той се интересува главно от себе си и е супер егоцентрик.

« Отговор #3598 -: Юни 22, 2013, 07:37:36 pm »
здравей,zikovu ,благодаря за изчерпателния отговор  :blink:......може би е хлъзгав този хорар,щото и ситуацията е "никаква" и неподредена...нищо конкретно няма , но понеже ми е слабост този мъж  и започнах да го наблюдавам по-задълбочено/след като усетих неговия интерес"уж" към мен...на тази интерпретация съм по-склонна да вярвам,отколкото на неговото демонстрирано към мен внимание,сякаш/ ..отн егоцентризма му- да,такъв е ...ще свиркам,ако има развитие /по-горе писах,че предстои транзит на Венера през негов Уран/..... :blink:

« Отговор #3599 -: Юни 23, 2013, 08:40:46 pm »
Да очаквам ли някакво развитие на отношенията между Х и мен?  :blink: