Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044163 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорар за любов
« Отговор #3600 -: Юни 23, 2013, 08:45:21 pm »
Да очаквам ли някакво развитие на отношенията между Х и мен?  :blink:

Според мен Не...
Съжалявам,ако отговора не ти харесва... ;) :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3601 -: Юни 23, 2013, 08:49:31 pm »
А досега имали ли сте някакви отношения? Ако е да, то има шанс да се запазят. Иначе, по картата излиза, че и между двамата има харесване.

« Отговор #3602 -: Юни 23, 2013, 09:00:58 pm »
Благодаря, Марая и Веселин.  :blink:

Марая, въпросът не е какво ми харесва, а как стоят нещата реално. Не съм имала кой знае какви очаквания, защото позицията ми по природа е по-скоро скептична, отколкото оптимистична.
Иначе, Веселин, не, не сме имали кой знае какви отношения, това е човек, с който се запознах скоро и ми е направил изключително добро впечатление и с който ми е приятно да общувам.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3603 -: Юни 23, 2013, 09:02:57 pm »
Като че ли ти имаш вето върху развитието, управляващата го луна е при теб, плутон също и ще си съвпаднат,СИЛНО  привличане, обсесивно към теб, или-страх от твоята сила и власт...Марс, по-бърза и конкретна планета-той е скрил в 12 си дом, в съвпад с регулус, разпада секстил с уран-вероятно  и предвид опозицията слънце луна, ти се отдръпваш от комуникация, неговите у-ли на 3 са в 1, в рамките на хорара, луната, която е "при теб", но заточена отново ще ги опозира откъм 1 и 7 домове. Ориентирала си се към деловите ангажименти, той в чужбина ли е.
За край на съждението-двояко е, зависи какви са ви отношенията. Ако сте стара връзка, нещата вероятно остават заради секстила на луна-сатурн,съвпад плутон/съдбовно/, но ако не е така-управителите на домовете1-7, 5-11...не обещават развитие.
Хорарите по пълнолуние малко са афиф работа, особено като няма инфо.
А Таро какво казва? Не си длъжна да споделяш. :blink:

« Отговор #3604 -: Юни 23, 2013, 09:41:50 pm »
Не е в чужбина, но местожителството и местоработата му са в друг град и поради тази причина в повечето време е там.Да, вярно е, че в приоритетите ми към момента са първо професионалните ангажименти. Считам, че поведението ми към момента е продиктувано от здравословно здравомислие, не са толкова проблемът професионалните ангажименти. Картите, които теглих за въпроса днес, също носеха някакво смесено послание, което не съм сигурна, че съм разчела правилно, но сякаш подкрепят идеята нещата да си останат статични и така, както са в момента.
Благодаря ти много за подробния отговор!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3605 -: Юни 24, 2013, 08:45:54 am »
Я, да си кажа и аз:)
Енигма..защо казваш, че марса е в реглус? :rolleyes: реглус е на 29гр. лъв..

аз какво мисля, да, има препятствия да сте заедно, но този човек има чувства към теб, тъй като марса му е в 12 дом- възможно е да не си дава сметка за тях.
Какво му е приоритет- като, че ли иска да разбере повече за твоите чувства, но не знае как да те накара да си излееш емоциите пред него- не му е ясно- като приятел ли повече го тачиш или е друго. комуникацията с теб му е проблем, да- и то не от сега.
Интересно е- имаш няколко фактори за Да отговор..но от друга страна няма интимност при вас, а и този проблем с комуникацията ще си каже думата...
Така, че мисля- бъдеще под някаква форма имаш с него- но не като интимна двойка. Поне за идните 3 месеца това е посоката на развитие според мен..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3606 -: Юни 24, 2013, 08:54:53 am »
Така е, не е Регулус, а Ригел, все с "р" ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3607 -: Юни 24, 2013, 09:25:37 am »
И тя ли е с благотворно влияние?

*

astro

• 475
« Отговор #3608 -: Юни 24, 2013, 10:46:51 am »
И тя ли е с благотворно влияние?

Изключително благотворно влияние.Кралска звезда...

« Отговор #3609 -: Юни 24, 2013, 10:49:41 am »
Zdraveite! Nova sum i imam nujda ot pomosht po tulkuvaneto na tozi horar. Vuprosut mi e dali sum v glavata na tozi muj, M.nazovan po ime. Predistoriqta e che sme skarani. Az si trugnah, toi e sdruga sega..No fakt - mislq za nego i imam useshtaneto, che i toi za men. Shte sum mnogo blagodarna nqkoi da se vkluchi i da dade edno ramo! :blink:

Izvinqvam se za kirilicata. Nadqvam se da sum uspqla da dam vruzka kum kartata :-\

http://www.astro.com/tmpd/cm3lfileZ7SdFN-u1306153963/astro_2gw_62_anonymous.28182.53807.gif?6585
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

astro

• 475
« Отговор #3610 -: Юни 24, 2013, 10:54:39 am »
Zdraveite! Nova sum i imam nujda ot pomosht po tulkuvaneto na tozi horar. Vuprosut mi e dali sum v glavata na tozi muj, M.nazovan po ime. Predistoriqta e che sme skarani. Az si trugnah, toi e sdruga sega..No fakt - mislq za nego i imam useshtaneto, che i toi za men. Shte sum mnogo blagodarna nqkoi da se vkluchi i da dade edno ramo! :blink:

Izvinqvam se za kirilicata. Nadqvam se da sum uspqla da dam vruzka kum kartata :-\

http://www.astro.com/tmpd/cm3lfileZ7SdFN-u1306153963/astro_2gw_62_anonymous.28182.53807.gif?6585

Търси си ново гадже..Според мен не си му в главата.
Добре дошла! ;D
И нека това с кирилицата не се повтаря повече... :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3611 -: Юни 24, 2013, 11:01:37 am »

И аз се чудя тук за един въпрос, затова - Ще има ли развитие в отношенията между мен и Х?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
« Отговор #3612 -: Юни 24, 2013, 11:05:43 am »
Кой е Х?
Познат,колега,приятел/ка....?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3613 -: Юни 24, 2013, 11:19:32 am »
Благодаря за бързия отговор, Astro  :blink:. Ами в такъв случай, да си намери бързо новото гадже ;D
Между другото, това тълкуване, заради лошите аспекти на Луната ли е, тя е мой сигнификатор, /1 дом / и се намира в негов 1 ?
опитвам се да си обясня, но ако на теб ти се обяснява, разбира се :-[
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3614 -: Юни 24, 2013, 11:26:32 am »
Краби- нали ти гледахме скоро един хорар?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3615 -: Юни 24, 2013, 11:28:41 am »
Благодаря за бързия отговор, Astro  :blink:. Ами в такъв случай, да си намери бързо новото гадже ;D
Между другото, това тълкуване, заради лошите аспекти на Луната ли е, тя е мой сигнификатор, /1 дом / и се намира в негов 1 ?
опитвам се да си обясня, но ако на теб ти се обяснява, разбира се :-[

Да..Кофти луна, а тя е ко-сигнификатор на въпроса.... ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #3616 -: Юни 24, 2013, 11:33:24 am »
Краби- нали ти гледахме скоро един хорар?

Ех, не исках да казвам ама ще се наложи.

Опитвам се да се науча да правя хорари и исках да проверя до колко се справям, но тепърва започвам, гледах и предният, немога да светна какво точно да правя все още  ;D ;D На предният ги имаше вече отговорите, и не исках да се подвеждам, затова пуснах нов.

В момента съм отворила 30 прозореца в интернет и чета, но си мисля че ще ми отнеме малко време...  И все пак се пробвах да разбера нещо :)

Само не мога да разбера, какво точно правя, като се казва, че трябва да се гледа 7ми дом, а аз там имам само един самотен Уран  :unsure: :unsure:

Голяма мъгла е, иначе въпроса беше по-скоро копиран от някой преди мен, напънах се да го поискам като отговор де...

Нали не съм постъпила много лошо  :-[

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3617 -: Юни 24, 2013, 12:39:08 pm »
Не, не:) В хорарната астрология не можеш да повтаряш така въпросите- стават невалидни. Питаш веднъж- след 3 месеца - пак ;)
Попитай за някоя твоя приятелка или за друго момче

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #3618 -: Юни 24, 2013, 12:54:21 pm »
Аз съм рак, естествено че няма друго момче  ;D ;D

За приятелка, но не трябва ли първо тя да ми звънне и да ме пита мен?

Има ли някъде из този форум повече информация относно хорарите?

А, 3 месеца казваш, е тъкмо толкова ще ми трябват докато се науча поне малко  ;D ;D ;D

ПП / С риск да не стана нагла, zikovu мога ли да поискам компетентното Ви мнение по един въпрос..

Понеже полагам тепърва усилия да науча нещо, до колкото разбирам, питащият е в знак на Луната или на рулиращата планета на Асцидента?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3619 -: Юни 24, 2013, 01:08:01 pm »
Аз съм рак, естествено че няма друго момче  ;D ;D

За приятелка, но не трябва ли първо тя да ми звънне и да ме пита мен?

Има ли някъде из този форум повече информация относно хорарите?

А, 3 месеца казваш, е тъкмо толкова ще ми трябват докато се науча поне малко  ;D ;D ;D

ПП / С риск да не стана нагла, zikovu мога ли да поискам компетентното Ви мнение по един въпрос..

Понеже полагам тепърва усилия да науча нещо, до колкото разбирам, питащият е в знак на Луната или на рулиращата планета на Асцидента?

има много информация краби- и тук във форума и в интернет като цяло.
За приятелка може да попиташ и без тя да те пита, питаш въпрос от теб за твоя дружка и гледаш твой 11 дом- аз така правя.
Като правихме хорар за правителството тези дни никой от Министерски съвет не ни е звънял да ни пита- дали ще падне правителството.  ;D Това са въпроси от НАС.