Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043287 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Хорар за любов
« Отговор #3640 -: Юни 27, 2013, 10:33:22 am »
Ако ме биваше в хорарите с удоволствие, но мога да ти направя синастрия, ако желаеш, в това май ме бива, или такива са обратните връзки до сега  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #3641 -: Юни 27, 2013, 10:36:14 am »
Дадох отговор на въпроса, хайде сега, ако някой може, да погледне и моя хорар в другата тема.  :rolleyes:

Веско, 100 пъти ти го гледах, ама мълча. Не ги разбирам аз тези работи, Зикову е човека. Мирабела зачезна нещо.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3642 -: Юни 27, 2013, 11:01:29 am »
Веско, 100 пъти ти го гледах, ама мълча. Не ги разбирам аз тези работи, Зикову е човека. Мирабела зачезна нещо.
Нормално е да ги няма, сега е сезон за почивки все пак.

« Отговор #3643 -: Юни 27, 2013, 04:58:59 pm »
Иска ли да ме използва за политически цели мъжът Х,който се оказа,че е ...ливанец   /  силно притеснена съм/   :blink:
« Последна редакция: Юни 27, 2013, 05:43:46 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #3644 -: Юни 28, 2013, 09:33:29 am »
На така предложената карта как тълкуваме смяната на знака на с-ра на дс-то и на венерата?
Че при него ситуацията се е променила и има нова тайна любима? Но не му върви комуникацията с нея?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3645 -: Юни 28, 2013, 10:44:49 am »
На така предложената карта как тълкуваме смяната на знака на с-ра на дс-то и на венерата?
Че при него ситуацията се е променила и има нова тайна любима? Но не му върви комуникацията с нея?
А какъв е въпросът?
Защо др. жена?-неговият управител е при теб, ако ти питаш нещо, сменя знака-сменя отношението, юпитер екзалтирал-още по-добро към теб от досега, но е зависим от теб-у-л на 7 в 1 дом.
Марс управител на негов вкл. в 5 дом знак овен, отново е при теб-в твоят първи.
Венера, която сменя знака е твоята любов, управляваща вкл. в твой 5 дом знак везни. В лъв-ще направи квадрат сатурн, управляващ негов 3 дом-тоест при всички тези показатели, водеща си ти и може да му наложиш някакаво вето чрез разговор, да го отрежеш, критикуваш, да не се разберете. Управител на негов 3 в негов 12 и ретро-няма да каже всичко, ще затаи това напр. колко силни са му чувствата поради твоето отношение към него, ти ще го "попариш" :-[.
Може и обратното, зависи дали имаш чувства, като че ли досега той е по-вътре, а със смяната на знака на твоята венера в любовния лъв-да не се обърнат нещата?
« Последна редакция: Юни 28, 2013, 10:50:16 am от Enigma »

*

Нова

• 3491
« Отговор #3646 -: Юни 28, 2013, 11:01:43 am »
Хахаа, Енигма, благодаря ти!!, но всъщност въпроса беше
Ще се обади ли той/ще направи ли връзка отново до края на седмицата?

Та се зачудих дали в промеждутъка не му се е случила случка. Аз съм неповторима, разбира се, но все пак.. елмаз, аха... Хахахахаххахахахахаха

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3647 -: Юни 28, 2013, 11:10:08 am »
Хахаа, Енигма, благодаря ти!!, но всъщност въпроса беше
Ще се обади ли той/ще направи ли връзка отново до края на седмицата?

Та се зачудих дали в промеждутъка не му се е случила случка. Аз съм неповторима, разбира се, но все пак.. елмаз, аха... Хахахахаххахахахахаха
В такъв случай, по-скоро не...

*

Нова

• 3491
« Отговор #3648 -: Юни 28, 2013, 11:11:48 am »
Здраве да е.

« Отговор #3649 -: Юни 30, 2013, 05:38:05 pm »
Приятелката ми задава въпрос до 3месеца в живота и ще се появи ли младеж,който да заслужава вниманието и? ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3650 -: Юни 30, 2013, 06:45:15 pm »
Мунлайт- не изглежда добре хорара, не ми клони към положителен отговор.
Но нека се хванем за това, че има сатурн в първи дом и ац във Виа Комбуста и нека да попита след седмица- 2 пак
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3651 -: Юни 30, 2013, 07:19:23 pm »
X. влюбен ли е в мен или влюбва ли се в мен? И като цяло може ли да се каже как ме приема?
Мерси предварително  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3652 -: Юни 30, 2013, 07:44:09 pm »
Фрея- по хорара мисля, че момчето ти е създало впечатления, че те харесва..и все пак ти си в петия му дом, той те приема в екзалтация, твой у5 в негов у5- екзалтира- влечение към теб изпитва, чувствата са споделени..макар, че неговите на теб не са ти много ясни, Но се влюбва в теб- да...но силно се съмнявам,че има човек от миналото му, който се опитва пак да го търси ли...нещо се случва. Има някаква история от миналото му, която не е приключила съвсем.

с това момче ви предстои някакъв конфликт и скарване.

« Отговор #3653 -: Юли 01, 2013, 08:25:40 am »
Човека с когото си писах вчера по интернет ...Х... ли е?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3654 -: Юли 01, 2013, 08:31:09 am »
Мисля, че той е бил - да.
Ето как се проявява нептун в 7ми- отсрещната страна се стреми да те заблуди за себе си, да се покрие, да пусне мъгла

Но картата и друго казва- не е бил приятел от миналото. Този човек за какъв се предтстави?
« Последна редакция: Юли 01, 2013, 09:09:08 am от zikovu »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3655 -: Юли 01, 2013, 08:34:46 am »
Фрея- по хорара мисля, че момчето ти е създало впечатления, че те харесва..и все пак ти си в петия му дом, той те приема в екзалтация, твой у5 в негов у5- екзалтира- влечение към теб изпитва, чувствата са споделени..макар, че неговите на теб не са ти много ясни, Но се влюбва в теб- да...но силно се съмнявам,че има човек от миналото му, който се опитва пак да го търси ли...нещо се случва. Има някаква история от миналото му, която не е приключила съвсем.

с това момче ви предстои някакъв конфликт и скарване.
Благодаря zikovu, Да, определено ми е показал че ме харесва и си права че въпреки това неговите чувства не са ми много ясни, въобще какво си мисли и как ме приема точно. Иначе и аз видях че предстои квадрат между нас и предположих, че ще има конфликт. За миналото не знам, за сега.

« Отговор #3656 -: Юли 01, 2013, 09:24:17 am »
Благодаря zikovu.  :blink: Представи се за друг човек, с когото уж не се познаваме. Всъщност аз незнам наистина с кого си пиша, но мисля че той знае коя съм /но не съм сигурна/. Усъмниха ме някой неща, поради което си помислих, че е този конкретен човек за когото попитах в хорара.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3657 -: Юли 01, 2013, 09:31:01 am »
Мисля, че той е бил- аз имам навика да гледам интернет комуникацията по 9ти дом (комуникация от разстояние, далечна комуникация, не традиционната, която е по 3ти дом)- а Х човека той се намира там, има и една венера там- в 12 дом- нещо което ти не знаеш- романтични причини са.
« Последна редакция: Юли 01, 2013, 09:39:15 am от zikovu »

« Отговор #3658 -: Юли 01, 2013, 09:48:27 am »
Благодаря още веднъж за отговора, zikovu  :blink:

*

Ivanov919

« Отговор #3659 -: Юли 02, 2013, 12:09:05 am »
Има ли чувства момичето (назовано по име) към мен. Тя е обвързана от 8 месеца, но ми е казвала, че ме харесва, а аз съм се обсебил направо от нея?