Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040255 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Хорар за любов
« Отговор #3680 -: Юли 03, 2013, 07:00:05 pm »
Благодаря ви сладури! :) Длъжница съм!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3681 -: Юли 03, 2013, 07:05:56 pm »
сигнификаторите-главните на питащия и на въпроса
Благодаря, Enigma!

« Отговор #3682 -: Юли 03, 2013, 08:14:24 pm »
Енигма,благодаря ти

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3683 -: Юли 04, 2013, 08:00:32 am »
Привет на всички :blink:
Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?

От сърце ви моля за отговор  :-[

Мисля, че човека те харесва, има чувства към теб. Не е настроен за бързи и инфарктни развои- бавно, но славно си продължават нещата между вас и за напред.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #3684 -: Юли 04, 2013, 09:15:23 am »
Само още малко да задълбая по въпроса на Краби. Значи тя пита за трети лица, а тя не е астролога в случая. Плюс това тя задава въпроса от Варна от свое име за хора, намиращи са на Острова и то в различни градове. Кой кой е в тази карта и по кой дом се разглеждат участниците в събитието?
« Последна редакция: Юли 04, 2013, 09:25:07 am от Нова »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3685 -: Юли 04, 2013, 09:17:19 am »
След като притялката ми се е обадила и ме е питала, аз бих построила хорар от ЮК и бих я разглеждала картата от първи.
После бих сложила втори хорар с град и час в бг и бих гледала моя 11-5, НО само за ориентация.
Това си е неин въпрос- приятелката пита СЪЗНАТЕЛНо.

Ако аз искам нещо да знам за своя приятелка и си стоя вкъщи и без приятелката ми има идея АЗ попитам- "нейния изневерява ли й"- тогава си гледаш твоя 11 според мен.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3686 -: Юли 04, 2013, 09:27:54 am »
Значи неправилно е построен хорара, нали. Защото приятелката от Англия я моли за хорар и пита. Значи трябва да се заложи часа на питане по Гринуич или където е там и мястото да е резиденцията на приятелката. Тогава си гледаме първи за приятелката, седми за него и 12 за изневярата. Пък така с това местно варненско време и място нещата станаха мазало.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3687 -: Юли 04, 2013, 09:29:04 am »
Значи неправилно е построен хорара, нали. Защото приятелката от Англия я моли за хорар и пита. Значи трябва да се заложи часа на питане по Гринуич или където е там и мястото да е резиденцията на приятелката. Тогава си гледаме първи за приятелката, седми за него и 12 за изневярата. Пък така с това местно варненско време и място нещата станаха мазало.

Ами да..аз не бих построила хорара така както тя го е направила- но това е мое мнение

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #3688 -: Юли 04, 2013, 10:17:34 am »
Ето я същата карта, но този път е от Англия с тяхно време и всичко, както си му е реда.

« Отговор #3689 -: Юли 04, 2013, 10:43:00 am »
Дали ме харесва, имаме ли някакъв шанс  :-[ 

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3690 -: Юли 04, 2013, 11:12:35 am »
Краби,

АЦ  е в Спика, ще пренебрегнем сатурн в 1ви. Просто е описание на това, че се сдухала приятелката ти.

У на техните 12 домове са в полуквадрат- може би изпитват взаимни съмнения. Той изпитва чувства към нея, но е доста муден в момента.В същото време неин у 12 е в тригон с негов съу12- тя прави ли някакви тайни шмекерлъци да го разбере дали изневерява..следи ли го..нещо- или техните отношения не са явни?

Нейния 12 дом не е аспектиран, венерата е най- високата планета- не мисля, че има нещо, което не знае.
Пак ще погледна после.

Също имаме включен 12 дом във везни- не, на нея всичко й е известно- няма нещо, което да не знае.
От друга страна- човека май се връща към някаква стара история и стари чувства- възможно ли е? но може би се връща главно мисловно, с известна меланхолия..
Преди в миналото той имал ли е изневяра с някаква колежка или нещо?
« Последна редакция: Юли 04, 2013, 12:33:05 pm от zikovu »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #3691 -: Юли 04, 2013, 12:42:04 pm »
Ами то май се оказа, че и е изневерил така да се каже вече...

Доста заплетено стана, имало е някаква мадама поне по негови думи, май си го призна сам, защото беше готов да влезе във връзка с П. и искаше да не се чувства кофти, реши да бъде искрен, ама това май ще доведе до края.. Иначе въпреки, че ми е рода, него с момиче публично не съм го виждала, много ги крие тези неща.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3692 -: Юли 04, 2013, 01:03:43 pm »
Ами то май се оказа, че и е изневерил така да се каже вече...

Доста заплетено стана, имало е някаква мадама поне по негови думи, май си го призна сам, защото беше готов да влезе във връзка с П. и искаше да не се чувства кофти, реши да бъде искрен, ама това май ще доведе до края.. Иначе въпреки, че ми е рода, него с момиче публично не съм го виждала, много ги крие тези неща.

да, да- за това ми излиза, че твоята приятелка всичко си знае. Той няма чувства към онази другата- забравил я е вече. Ако приятелката ти иска общо бъдеще кажи й да не човърка повече там.
Макар, че според мен тя ще продължи да човърка.
« Последна редакция: Юли 04, 2013, 01:09:42 pm от zikovu »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #3693 -: Юли 04, 2013, 02:16:34 pm »
Не съм ви писала отдавна по "Моя" въпрос.... И реших, че е време. С мъжa с който се събирахме и разделяхме, пак започнахме отношения преди няколко месеца, и въпросчето ми е: С А. ще се задълбочат ли нещата между нас?

Мисля, че човека те харесва, има чувства към теб. Не е настроен за бързи и инфарктни развои- бавно, но славно си продължават нещата между вас и за напред.
Благодаря, не ми стана ясно :), продължават си нещата на иди се ела си, или бавно и славно се задълбочават?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3694 -: Юли 04, 2013, 02:21:58 pm »

Благодаря, не ми стана ясно :), продължават си нещата на иди се ела си, или бавно и славно се задълбочават?

Какъвто е курса до сега- така се запазва- поне в следващите 3 месеца. Имаме Луна без курс, неговия управител е ретрограден. Няма движение в желаната от теб посока, но няма и прекъсване на контактите. Може би на моменти ще си разочарована от него, но той има чувства. Няма може би да се държи според твоите очаквания.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3695 -: Юли 04, 2013, 03:23:35 pm »
Една приятелка задава въпрос относно връзката си, сега е при мен, много е разстроена, живееше допреди ден с един мъж, по-възрастен от нея с 14 години, но той решил да се разделят и я принудил да напусне квартирата му заради честите им скандали, дори багажът й е при него още, а тя сега няма къде да остане. Ще се съберем ли отново с К.? Тя задава въпроса. Луната е в доста ранни градуси, но ако можете да видите нещо конкретно за развоя на отношенията им, ще съм ви благодарна. :) На мен тази история доста ми напомня за моята с Константин, те даже са с еднакви имена...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3696 -: Юли 04, 2013, 03:31:01 pm »
Да, Либра, ще се съберат, от ретро мерка явно се е получило нещо. Лека инфекция е- кажи й да се успокои

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3697 -: Юли 04, 2013, 03:32:39 pm »
Дали ме харесва, имаме ли някакъв шанс  :-[

По този хорар исках да пиша. До скоро е мислел, че не си за него, но нещо е започнал да си променя мнението. За развоя на събитията обаче още е рано да се каже. Но от тук изглежда, че имате шанс.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #3698 -: Юли 04, 2013, 03:34:05 pm »
zikovu, забравих да ти благодаря за отговора по-рано! Чета те тук, и се опитвам да понауча нещо, ти май си майката на тази тема, за което всички сме ти благодарни!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3699 -: Юли 04, 2013, 03:36:20 pm »
zikovu, забравих да ти благодаря за отговора по-рано! Чета те тук, и се опитвам да понауча нещо, ти май си майката на тази тема, за което всички сме ти благодарни!

Краби, мерси :blink:- Има и други момичета, които пишат и са добри, сега са се позагубили някои. А любовните хорари на мен са ми специалност, но да ти кажа- научила съм ги от собствените си зорове и мъки.
Каквото знам- от това е. :lol: а.к.а лична драма ;)