Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040811 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3740 -: Юли 11, 2013, 09:13:24 am »
М иска ли да бъде с мен ?  :lol:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3741 -: Юли 11, 2013, 12:36:26 pm »
М иска ли да бъде с мен ?  :lol:

защо си мисля, че този човек няма и бегла идея за твоите съждения, симпатии, намерения. няма никакви карти на масата свалени, въобще не знам дали те приема по този начин.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3742 -: Юли 11, 2013, 12:47:52 pm »
никакви ли симпатии няма ?  :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3743 -: Юли 11, 2013, 01:15:58 pm »
никакви ли симпатии няма ?  :-\

много ми е объркана ситуацията- виждам нещо по оста 2/8- сексуални отношеня имате ли? Ако нямате поне привличане би трябвало да има....Но плутона му е направил опозе към него и този мерк там...има ли той някаква приятелка? вече би трябвало да те е отблъснал веднъж...от друга страна плутона му е в знак на сатурн- голяма е каша тук- усещам.
Няма нищо категорично при този мъж, нищо избистрено.
Симпатии може би има, но не мога да кажа- да, иска да сте заедно..

« Отговор #3744 -: Юли 11, 2013, 01:21:56 pm »
тя е жена просто името и започва с М  ;D

« Отговор #3745 -: Юли 11, 2013, 01:23:46 pm »
кашата е голяма защото доскоро се занимавах с най-добрата и приятелка и сега нз как да подходя много често сме заедно и се чудя да и кажа ли какво изпитвам

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3746 -: Юли 11, 2013, 01:33:36 pm »
кашата е голяма защото доскоро се занимавах с най-добрата и приятелка и сега нз как да подходя много често сме заедно и се чудя да и кажа ли какво изпитвам
ясно ;) за това е такава бъркотия- абе чудя се аз- ни така , ни иначе- веднага се усети по картата. чакай пак да погледна.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3747 -: Юли 11, 2013, 01:39:23 pm »
ясно ;) за това е такава бъркотия- абе чудя се аз- ни така , ни иначе- веднага се усети по картата. чакай пак да погледна.

Значи съм била права, че тя си няма идея за твойте намерения, мисли, че я приемаш главно като човек от обкръжението й.Ами кажи й ако искаш- има някакъв шанс за някакви тайни сексуални отношения- друго за сега по картата не се вижда.

« Отговор #3748 -: Юли 11, 2013, 01:55:09 pm »
Благодаря ти ! значи не ми остава друго освен да го направя така  нещата ще се променят :)

*

aya

• 34
« Отговор #3749 -: Юли 11, 2013, 07:46:06 pm »
Здравейте, на всички!
Имам няколко въпроса, ще се радвам, ако някой ми отговори. Какъв е зодиакалният знак на Х.? Какъв тип човек е? Харесва ли ме?  ;D 

Изобщо възможно ли е да се определи зодиакалният знак на някой по карта (ако не се знае)? И ако е възможно, ще се радвам някой да ми обясни, какво се гледа, кой дом, коя планета?

Благодаря предварително!  :blink:
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

aya

• 34
« Отговор #3750 -: Юли 11, 2013, 07:49:44 pm »
Опа, много съм разсеяна забравих картата  :rolleyes:
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

« Отговор #3751 -: Юли 11, 2013, 08:06:20 pm »
Хлъзгав е този хорар- ретро нептун в първи + инетрсептиран дом+ стурн управител.
Има някаква ситуация, с която не си наясно или някаква истина, която оказваш да приемеш, човека свободен ли е?

Виждат се иначе комуникация и среши, секс...таен?? :-\ чудя се- има антисен съвпад на Луна с ИЦ - това може да значи както и Да- ще се получат нещата..но до колко...така и ме навежда на мисълта че човека е семеен..но не знам ти ще кажеш....или ти си семейна? :lol: има пречка, която се върти около дом и семейство

Виждам, че в момента човека се стреми да не мисли за теб и това, което ви свързва.
Благодаря за отговора, но аз съм свободна, до колкото знам той също е свободен, поне това ми е казвал. Нашите взаимоотношения са от твърде скоро и няма как да го познавам добре, но знам, че и двамата искаме дом и семейство.моля те можеш ли да бъдеш по конкретна в това, което си написала за това, че има пречка, която да се върти около нас ?
« Последна редакция: Юли 11, 2013, 08:34:49 pm от combat_girl »

« Отговор #3752 -: Юли 11, 2013, 08:09:48 pm »
Здравейте имам въпрос ,бих се радвала ако имате време и възможност да отговорите.Ще се получат ли нещата между мен и А ?
ако питаш за любов, секс, флирт, то има шанс да да стане заварката, но ако имаш предвид да ссте заедно като двойка- едва ли
споре мен ти не си свободна, след като си представена от сатурн, вероятно имаш сериозен ангажимент ;ъм друг човек и Нептун в 1д показва, че не даваш напълно вярна информация относно въпроса
[/
Благодаря много за отговора, аз нaистина съм сериозен човек и не съм ангажирана с никой,възможно ли е зa товa че aз имaм дете ,a този човек нямa и зaтовa дa излизa тaкa
« Последна редакция: Юли 11, 2013, 08:33:02 pm от combat_girl »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3753 -: Юли 11, 2013, 10:47:58 pm »
Да, ок combat girl - това е важна информация, която споделяш- че имаш дете, а той не- това е логиката на сатурна. В такъв случай се поправям- не пречка, а ангажимент, с който човек трябва да се съобрази- в случая той с твоя- мисля, че ще съобрази в такъв случай. Ще имате срещи...ще започнете да се опознавате. От там насетне- ще видим

*

Divna

• 2478
« Отговор #3754 -: Юли 12, 2013, 03:28:55 am »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Ще имам ли сексуални отношения с Е?

Предварително благодаря!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3755 -: Юли 12, 2013, 08:06:20 am »

Предварително благодаря!

Благодаря за конкретния въпрос! Така е много по- лесно!- ДА е отговора според мен :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3756 -: Юли 12, 2013, 08:16:51 am »
Опа, много съм разсеяна забравих картата  :rolleyes:

харесва те, но понеже мерка е ретро се притеснявам да не би бързо да му мине мерака. не е настроен много любовно, май има главно сексуален интерес, може би има приятелка, с която в момента имат проблеми. Създава впечатление на огън момче, но според мен е много разумен и разсъдлив.

Много вероятно е да сатурнов знак- Козирог, Водолей - виж това е инетересен казус!
сигнификатора му е в рак- възможно е да е воден знак, но астрологията се разглежда по 8ми дом, а там са и двата сатурнови знака- ще ми е интересно да споделиш после.
« Последна редакция: Юли 12, 2013, 08:43:44 am от zikovu »

*

Divna

• 2478
« Отговор #3757 -: Юли 12, 2013, 11:40:23 am »

Предварително благодаря!

Благодаря за конкретния въпрос! Така е много по- лесно!- ДА е отговора според мен :blink:

Благодаря, Zikovu!   :58:

На Луна и предстоят позитивни аспекти до напускането на знака, а и е в мой осми дом, но Луната в Дева не води ли до "стерилни" отношения?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3758 -: Юли 12, 2013, 11:45:53 am »
С луна в дева ще се случат по- бавно нещата в този случай.

отговора е да, защото Луната ще направи сесктили и с двата сигнификатора на 8мите ви домове- по този начин ги свързва и също прави съвпад по антисия с уран- втори у на негов 8ми дом, тък като луната прави и опозе с нептуна в негов 8ми- може пръвоначално той да се стреми да те заблуди, че не те желае сексуално и общуването да е повече..на духовни теми ли... нещо от сорта.
Но споко- нептун е за театър- където го видиш- очаквай театралност в тази област- игра.
« Последна редакция: Юли 12, 2013, 11:49:58 am от zikovu »

*

Divna

• 2478
« Отговор #3759 -: Юли 12, 2013, 12:16:02 pm »
С луна в дева ще се случат по- бавно нещата в този случай.

отговора е да, защото Луната ще направи сесктили и с двата сигнификатора на 8мите ви домове- по този начин ги свързва и също прави съвпад по антисия с уран- втори у на негов 8ми дом, тък като луната прави и опозе с нептуна в негов 8ми- може пръвоначално той да се стреми да те заблуди, че не те желае сексуално и общуването да е повече..на духовни теми ли... нещо от сорта.
Но споко- нептун е за театър- където го видиш- очаквай театралност в тази област- игра.

Хахаха, много ми стана весело с Нептун  ;D Благодаря!  :kissd: