Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043905 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Хорар за любов
« Отговор #3780 -: Юли 13, 2013, 09:21:31 pm »
Бих ли могла да задам ,същия въпрос след един ден,когато луната е в курс? Важен е за мен отговорът....
не, няма смисъл да си задаваш въпроса пак! луната без курс ясно показва, че нищо няма да се случи.
Благодаря.Много си мила! :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #3781 -: Юли 13, 2013, 09:24:25 pm »
Харесва ли ме Д. и ще се получи ли нещо между нас?
забрави го този  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3782 -: Юли 13, 2013, 09:25:19 pm »
Ще има ли любов между мен и Б.?

Мерси :blink: ;)
Милки, Луната е без курс по картата, може би често задаваш въпрос по тази тема, без самата да правиш нещо за разрешаването на въпроса.
Но освен на въпроса, в случая Луната се явява сигнификатор и на човека, за който питаш и е във взаимна рецепция с Меркурий У12 за него, което показва, че е склонен на тайна връзка и когато Мерка стане директен и осъществи съвпад с Юпитер У12 за теб, то може да реализирате подобни отношения.
Благодаря ти Акрукс.За първи път задавам въпрос,свързан с този човек :unsure:
Всъщност,разбирам какво казваш...но този човек,ще си замине за чужбина ,може би средата на август и надали тогава ще се случи нещо реално,защото няма да го има :unsure: А от писане по интернет,явно файда няма ;D
Бих ли могла да задам ,същия въпрос след един ден,когато луната е в курс? Важен е за мен отговорът....
Благодаря ти още веднъж!!!
Меркурий е директен след 20 юли, така че до средата на август има време за любовна авантюра. При него Уран У8 е в негов 9-ти дом, така че е драснато в картата да има неочаквано флирт в чужбина-нали докато е тук, всъщност сега е в чужбина спрямо постоянното си местопребиваване.  ;)
Същия въпрос не е желателно да се задава отново в близко време, Луната без курс не е пречка да се разглежда настоящата карта.
Мерси Акрукс,ще дам обратна връзка задължително :-[

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #3783 -: Юли 13, 2013, 09:27:03 pm »
забрави го този  ;)

И защо? Разбираме се супер?  :-\ Да не би задето Слънцето е в 12-я му дом? Той е чужденец.  :-\
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #3784 -: Юли 13, 2013, 09:34:27 pm »
забрави го този  ;)

И защо? Разбираме се супер?  :-\ Да не би задето Слънцето е в 12-я му дом? Той е чужденец.  :-\
да , разбирате се, но това, на което се надяваш /секс предполагам/ няма да се случи.
той крие нещо от теб, а ти се заблуждаваш по отношение на него.
заедно ли работите или прекарвате много време заедно?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3785 -: Юли 13, 2013, 09:56:19 pm »
забрави го този  ;)

да , разбирате се, но това, на което се надяваш /секс предполагам/ няма да се случи.

Ам, аз нямам работа, запознахме/срещнахме се снощи. :Р Така да се каже прекараме 24 ч. неотлъчно заедно, аз го уча на български, той мен на английски. :)  Купи ми 10 сладоледа.  ;D Нормално е да крие неща, познаваме се от много скоро. А се пада в 6-я ми дом, не знам защо, той е Дева с АСЦ Дева. :) Гледам да не се надявам на нищо, просто питам дали ще има развитие, но явно отговорът е НЕ.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3786 -: Юли 13, 2013, 09:58:06 pm »
Купи ми 10 сладоледа.  ;D

Всичките ли ги изяде?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3787 -: Юли 13, 2013, 10:01:59 pm »
Купи ми 10 сладоледа.  ;D

Всичките ли ги изяде?  ;D

Изядох един, другите стоят във фризера за горещините. :Р Има такава игра на НЕСТЛЕ.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #3788 -: Юли 13, 2013, 10:11:05 pm »
забрави го този  ;)

Ам, аз нямам работа, запознахме/срещнахме се снощи. :Р Така да се каже прекараме 24 ч. неотлъчно заедно, аз го уча на български, той мен на английски. :)  Купи ми 10 сладоледа.  ;D Нормално е да крие неща, познаваме се от много скоро. А се пада в 6-я ми дом, не знам защо, той е Дева с АСЦ Дева. :) Гледам да не се надявам на нищо, просто питам дали ще има развитие, но явно отговорът е НЕ.
значи затова е в 6-тия ти дом - ежедневието...24 ч. прекарваш с него.
10-те сладоледа вероятно са неговия начин да ти се отблагодари, че го учиш на български, не се заблуждавай за друго. и аз редовно черпя един мой колега, но нямам никаво намерения да спя с него  ;D

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3789 -: Юли 13, 2013, 10:15:52 pm »
Хех :), той ми каза няколко пъти, и ми го показа, че иска да прави секс с мен, че ме харесва, твърди, че иска да е искрен. Но аз не искам просто секс.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #3790 -: Юли 13, 2013, 10:23:39 pm »
Хех :), той ми каза няколко пъти, и ми го показа, че иска да прави секс с мен, че ме харесва, твърди, че иска да е искрен. Но аз не искам просто секс.
как ти показа, че иска да правите секс??  :-\

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3791 -: Юли 13, 2013, 10:24:33 pm »

Хахахах, айде спирам с еротичната драма. :Р Благодаря за отговорите. :)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #3792 -: Юли 13, 2013, 10:35:34 pm »
Хахахах, айде спирам с еротичната драма. :Р Благодаря за отговорите. :)
ок, ти си решаваш какво да споделиш, но в хорара имаш нептун в първи дом, което показва, че нещо се заблуждаваш.
разбирам, че не търсиш просто секс/както писа по-горе/, предполагам търсиш любов, но любовта не се търси, тя те намира.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3793 -: Юли 13, 2013, 10:56:31 pm »
10-те сладоледа вероятно са неговия начин да ти се отблагодари, че го учиш на български, не се заблуждавай за друго. и аз редовно черпя един мой колега, но нямам никаво намерения да спя с него  ;D
И аз редовно черпя всички около мен, но дева с асц. дева да те черпи, моля те, живея с такъв от 8 години, наясно съм кого и кога би почерпил, не говоря за секс, говоря за любов.
А не съм съгласна аз също черпя и то без да имам повод за това :blink:.Ама аз съм жена де ;D и луната ми е в овен.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3794 -: Юли 13, 2013, 11:30:56 pm »
Искам да питам, как се тълкува когато моя управител е в 5ти дом на квезита... когато става въпрос за хорар за любовни отношения. Както и как се тълкува, когато той попада в мой 5ти.
Тоест аз в негов 5ти - че аз имам чувства към него и гледам на него по такъв начин или че той към мен ?

чувствата дали ги има или не - то е съвкупност от много неща, които взаимно се допълват, но аз смятам, че ако той е в твой 5ти- ти имаш чувства, той може би е от обкръжението ти, но фокуса е в твоите чувства.
Когато ти си в негов 5ти- фокуса е в неговите чувства. Той към теб.

Аха ясно - в негов 5ти дом - неговите чувства. Това исках да знам...  В случая в повечето хорари  които задавам, все излизам в негов 5ти. А и друго да питам, ако упр на мой 5ти е също в негов 5ти дом, това как се тълкува?

Аз често го тълкувам като споделени чувства.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #3795 -: Юли 13, 2013, 11:32:25 pm »
Ще имам ли връзка в близките месеци  :blink:
питай пак...след няколко месеца  ;)

« Отговор #3796 -: Юли 13, 2013, 11:39:13 pm »
Щом "той е Дева с АСЦ Дева" - сексът е сигурен. За друго - надали ще е трайно... но докато не опита, човек не може да разбере!
А той явно те желае... щом има и сладолед - става повече от очевидно! (очевадно)
Подсъзнателен намек си е това. (няма да казвам за какво!!!)
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #3797 -: Юли 13, 2013, 11:44:20 pm »
Щом "той е Дева с АСЦ Дева" - сексът е сигурен. За друго - надали ще е трайно... но докато не опита, човек не може да разбере!
А той явно те желае... щом има и сладолед - става повече от очевидно! (очевадно)

особено , ако сладоледа е на пръчка  ;D

« Отговор #3798 -: Юли 13, 2013, 11:47:06 pm »
особено , ако сладоледа е на пръчка  ;D

"... а бе, разбирате ги вие тези неща!" (цитат от тъпа реклама)!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3799 -: Юли 14, 2013, 11:59:54 am »
Аз сигурно съм традиционалист и го обичам във фунийка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.