Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042071 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорар за любов
« Отговор #3820 -: Юли 15, 2013, 03:17:04 pm »
изчакай и август

Еееех... ;D ;D Ама хайде, че лятото свърши, деее...

Есенни листа ли ще рина? ))))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3821 -: Юли 15, 2013, 03:18:16 pm »
Благодаря и на трите.

Под "среща" имам предвид нещо по-така. Един вид наистина търсена и провокирана среща от негова страна.
Защото то иначе просто да срещнеш някого някъде, ами зависи колко редовно обикаляме кръчмите... Това не го броя.

е, ся- питаш за среща- с тоя слв на ац мисля, че съдбата може да ви сблъска- абе аз си мисля, че ще се видите- а по- натам венера ще направи секстил с марса в хармонични знаци за съответната планета- но по- натам..! виждам аз потенциал тук- пък да видим...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #3822 -: Юли 15, 2013, 03:23:09 pm »
Благодаря и на трите.

Под "среща" имам предвид нещо по-така. Един вид наистина търсена и провокирана среща от негова страна.
Защото то иначе просто да срещнеш някого някъде, ами зависи колко редовно обикаляме кръчмите... Това не го броя.

е, ся- питаш за среща- с тоя слв на ац мисля, че съдбата може да ви сблъска- абе аз си мисля, че ще се видите- а по- натам венера ще направи секстил с марса в хармонични знаци за съответната планета- но по- натам..! виждам аз потенциал тук- пък да видим...

Тъ, де, тъй. Каза ми, че бил шеф на таксиметрова фирма, една бургаска, дето много ме дразни .. хаххаах
Така чееее, може да ме блъсне с таксито по СЛВ ))))
И все пак последен аспект каре към слънцето ...)))))))))

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #3823 -: Юли 15, 2013, 03:28:53 pm »
абе аз си мисля, че ще се видите- а по- натам венера ще направи секстил с марса в хармонични знаци за съответната планета- но по- натам..! виждам аз потенциал тук- пък да видим...
когато направят секстил марс и венера, венера няма ли вече да е излязла от лъв ? че ме мързи да проверявам :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #3824 -: Юли 15, 2013, 03:34:36 pm »
Категорично, но Зикову гледа нещата в развитие. )))

Получават й се )))

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3825 -: Юли 15, 2013, 03:37:16 pm »
абе аз си мисля, че ще се видите- а по- натам венера ще направи секстил с марса в хармонични знаци за съответната планета- но по- натам..! виждам аз потенциал тук- пък да видим...
когато направят секстил марс и венера, венера няма ли вече да е излязла от лъв ? че ме мързи да проверявам :)

не- не- венера е по- бързата  ;) ще мине в дева, докато марса още си е в рак.

да ти кажа- относно гледането- планетите и сега се виждат- през юпитера, че дори и през урана. вярно..не се виждат супер добре..но не са съвсем безконтактни.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3826 -: Юли 15, 2013, 03:38:52 pm »
Категорично, но Зикову гледа нещата в развитие. )))

Получават й се )))

дано! искам да съм права в тези два случая за теб. дано да съм.

*

astro

• 475
« Отговор #3827 -: Юли 15, 2013, 03:39:43 pm »

да ти кажа- относно гледането- планетите и сега се виждат- през юпитера, че дори и през урана. вярно..не се виждат супер добре..но не са съвсем безконтактни.

Мнооого важно...и тънкост в хорара и елекцията... ;) :clap:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3828 -: Юли 15, 2013, 03:40:11 pm »
Благодаря и на трите.

Тъ, де, тъй. Каза ми, че бил шеф на таксиметрова фирма, една бургаска, дето много ме дразни .. хаххаах
Така чееее, може да ме блъсне с таксито по СЛВ ))))
И все пак последен аспект каре към слънцето ...)))))))))

отчетох последното каре, но слънцето не е сигнификатор по въпроса- дишай ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3829 -: Юли 15, 2013, 03:40:55 pm »

Мнооого важно...и тънкост в хорара и елекцията... ;) :clap:

:-[   блягоаря  :-[

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #3830 -: Юли 15, 2013, 03:41:47 pm »

ок, благодаря!
Нова, да ти кажа от личен опит - от запознанствата на ретро меркурий, обикновено не излиза нищо сериозно /освен, ако твоя мерк. не е ретро по натал/, все пак винаги има изключения :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3831 -: Юли 15, 2013, 03:42:27 pm »
да- или ако имаш ретро хирон в натала- пак благотворно действие- да допълня!

аз съм с директен мерк и ретро хирон в натала- благославям всяка минута от този ретро мерк! просто спасение, излаз на море, живот, раздвижване!

*

Нова

• 3491
« Отговор #3832 -: Юли 15, 2013, 03:42:32 pm »
Вижте какво, всички ще се окажете  прави...
Ние не заложихме времеви диапазон, пък ето какво става:

Прогресивните ни луни са в опозиция, като неговата е при слънцето с венерата му, където ми е прословутия нептун с мс-то.
Марсът му по прогресия е върху слънцето ми.
А пък, когато дойде време уран да ми транзитира луната и да стана жена, то слънце с венерата му лягат по прогресия върху моята венера. Това е.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3833 -: Юли 15, 2013, 03:46:15 pm »
Това за ретро мерка го отчетох още в събота, ама... сега той ми е към к5, у на 7, а в деня на срещата у5 и7 бяха във взаимна рецепция.
Пък и не говорим да стареем заедно, я.

По пети дом аз много се забавлявах, много хубава вечер ми беше, а като за финал се появи и той и ме учише да танцувам, пък аз нещо го подритвах.. ))) На всичкото отгоре той настояваше да му пея същевременно "Дали аз закъснях или времето бързаше" в динамична версия )))

Е, как да не му пусна един хорар?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3834 -: Юли 15, 2013, 03:51:07 pm »
Това за ретро мерка го отчетох още в събота, ама... сега той ми е към к5, у на 7, а в деня на срещата у5 и7 бяха във взаимна рецепция.
Пък и не говорим да стареем заедно, я.

По пети дом аз много се забавлявах, много хубава вечер ми беше, а като за финал се появи и той и ме учише да танцувам, пък аз нещо го подритвах.. ))) На всичкото отгоре той настояваше да му пея същевременно "Дали аз закъснях или времето бързаше" в динамична версия )))

Е, как да не му пусна един хорар?

ади, ади! аз все по ретро мерк се влюбвам, не съм умряла до сега- но аз имам и натално предразположение- хирон втори у7 е ретро

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3835 -: Юли 15, 2013, 11:00:01 pm »
Въпросът ми е: "Ще започна ли това лято връзка?" :unsure:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3836 -: Юли 16, 2013, 05:26:26 pm »
дано поне този път да не страдам  и да се случва по-скоро :blink: Мерси, акрукс :58:
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 07:00:53 pm от vezni »

« Отговор #3837 -: Юли 17, 2013, 11:09:38 am »
Бихте ли погледнали и тази карта?Въпросът е:Ще започнем ли отново връзка с Х.?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3838 -: Юли 17, 2013, 05:45:28 pm »
Х съжалява ли за решението си?

« Отговор #3839 -: Юли 17, 2013, 08:15:34 pm »
Бихте ли погледнали и тази карта?Въпросът е:Ще започнем ли отново връзка с Х.?
има шанс това да се случи
Благодаря Акрукс,не ми изглеждаше много категорично тази карта :blink: