Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044394 Прегледи
*

april

• 14
Re: Хорар за любов
« Отговор #3840 -: Юли 17, 2013, 08:50:45 pm »
Ще започна ли връзка с Х ?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3841 -: Юли 17, 2013, 09:30:36 pm »
Ето и моята карта.
Ще ви занимая със следното накратко. От 4 години съм разделена с човек,когото все още много силно обичам.
Поради трудности,географско положение и др. фактори,които ме накараха да смятам,че той не е подходящ за мен,се разделихме,
като през това време сме постоянно във контакт, знаем,че се обичаме силно взаимно,но въпреки това аз не вярвам,че нещо може да се получи успешно между нас
в дългосрочен план и мисля,че няма начин да съм щастлива с него.
от 3 години съм във връзка със С., когото уважавам и обичам,но не съм влюбена,няма страст и обичта ми към него е по-скоро приятелска,а
връзката ни се изразява в напоследък гладко съвместно съжителство, много грижи и любов към мен от негова страна, но аз съм отегчена,
взаимоотношенията ни са монотонни и това ме кара да вярвам,че рано или късно ще приключи тази връзка по естествен път на деградация...
Въпросът е има ли шанс ако бъдат положени много усилия в дългосточен план да имам щастливо бъдеще с бившия,както и
има ли възможност нагласата и чувствата към настоящия ми партньор да прогресират и да доведат до истинско щастие и разнообразие без да усещам липса на истински емоции...

Пропуснах да спомена,че бившия е везна също (26.09.1980)
а настоящия е раче (09.07.1990)

Благодаря ви предварително за помощта!                     

Това е натална карта и с нищо няма да ни помогне да решим казуса. Отиди пак в астро и направиш ивент- карта от днес с час 12:49, пусни ни я и ще видим тогава
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3842 -: Юли 17, 2013, 09:34:43 pm »
Х съжалява ли за решението си?

по картата виждам, че е силно убеден в правотата на решението си, но като поразмишлява малко повече може и да стигне до някакви изводи, които частично да го накарат да съжалява за нещо. Ще се обадят някакви противоречия. Каквото и решение да е взел, нещата се развиват няма нищо окончателно

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3843 -: Юли 17, 2013, 09:38:09 pm »

Има шанс, да. Но по картата се вижда, че човека все още не си дава сметка за чувствата си докрай- има някакви противоречения и вътрешни борби. Има твои ангажименти, към нещо и някого, които те правят по- резервирана и по- статична

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3844 -: Юли 17, 2013, 09:45:03 pm »
благодаря

« Отговор #3845 -: Юли 18, 2013, 10:44:51 am »
Ето и моята карта.
Ще ви занимая със следното накратко. От 4 години съм разделена с човек,когото все още много силно обичам.
Поради трудности,географско положение и др. фактори,които ме накараха да смятам,че той не е подходящ за мен,се разделихме,
като през това време сме постоянно във контакт, знаем,че се обичаме силно взаимно,но въпреки това аз не вярвам,че нещо може да се получи успешно между нас
в дългосрочен план и мисля,че няма начин да съм щастлива с него.
от 3 години съм във връзка със С., когото уважавам и обичам,но не съм влюбена,няма страст и обичта ми към него е по-скоро приятелска,а
връзката ни се изразява в напоследък гладко съвместно съжителство, много грижи и любов към мен от негова страна, но аз съм отегчена,
взаимоотношенията ни са монотонни и това ме кара да вярвам,че рано или късно ще приключи тази връзка по естествен път на деградация...
Въпросът е има ли шанс ако бъдат положени много усилия в дългосточен план да имам щастливо бъдеще с бившия,както и
има ли възможност нагласата и чувствата към настоящия ми партньор да прогресират и да доведат до истинско щастие и разнообразие без да усещам липса на истински емоции...
Благодаря ви предварително за помощта!                     

Това е натална карта и с нищо няма да ни помогне да решим казуса. Отиди пак в астро и направиш ивент- карта от днес с час 12:49, пусни ни я и ще видим тогава

Добавих новата, надявам се да е точната. Благодаря за помощта!
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 12:19:05 pm от Libra »

« Отговор #3846 -: Юли 18, 2013, 10:17:15 pm »
Как ще се развият взаимоотношенията ми с Х?
Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: Юли 18, 2013, 10:42:18 pm от WhiteRose »

*

april

• 14
« Отговор #3847 -: Юли 19, 2013, 10:28:22 am »

Има шанс, да. Но по картата се вижда, че човека все още не си дава сметка за чувствата си докрай- има някакви противоречения и вътрешни борби. Има твои ангажименти, към нещо и някого, които те правят по- резервирана и по- статична

Всичко е точно така, както си го записала, но вече мисля че няма да се получи нищо. Благодаря.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3848 -: Юли 20, 2013, 10:17:28 am »

Всичко е точно така, както си го записала, но вече мисля че няма да се получи нищо. Благодаря.

Този въпрос има време до октомври за да покаже окончателното си развитие, гледай как се случват нещата и не прави прибързани заключения.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3849 -: Юли 20, 2013, 10:27:01 am »
По картата на Либра: Видно е, че страстта отслбва в отношенията с настоящия- разходящ съвпад на Луна със Сатурн, а и доколкото ги е имало, са били по-сдържани. Луна е и в разходящ тригон с Марс- добри партньорски отношения. Що се касае до "бившия", възможен е повторен романс - предстоящ тригон със Слънце, но без изгледи за дълготрайна връзка- няма аспект позитивен с Венера.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3850 -: Юли 20, 2013, 12:51:03 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1

Моля ви погледнете картата...ще се сдобрим ли с приятеля ми

Въпросът е зададен в 13.46 в София.
Надявам се картата да е правилна
Благодаря предварително
Рени

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3851 -: Юли 20, 2013, 08:03:16 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1

Моля ви погледнете картата...ще се сдобрим ли с приятеля ми

Въпросът е зададен в 13.46 в София.
Надявам се картата да е правилна
Благодаря предварително
Рени
ще се сдобрите, може още тази вечер

Благодаря ти akruks...ние се караме от около две седмици...ще дам обратна връзка.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3852 -: Юли 20, 2013, 10:30:30 pm »
По картата на Либра и по цялата история, която тя разказа- аз разбрах, че въпроса е:

"Имам ли шанс отново с човека Х. да подновим любовта си и взаимоотношенията си?"
Това което тя разказа за настоящия, мисля, че е просто споделяне, основния въпрос, който я интересува е друг и съсае само човек Х. който е бивш.

За това моя отговор е- да, имате шанс да се съберете, но след време- мисля, че ще стане, но извън рамките на действие на този хорар- т.е няма да е в близките 3 месеца
« Последна редакция: Юли 20, 2013, 10:36:35 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3853 -: Юли 20, 2013, 10:35:29 pm »
Как ще се развият взаимоотношенията ми с Х?
Благодаря ви предварително!
този хорар е объркан- едно, че е нерадикален, друго- че има сходяща опозиция на нептун към сигнификатора му, който е в негов 12.
Нещо ме кара да си мисля, че няма намерения към теб или не те вижда по този начин, ангажиран ли е, връзка ли има- направо дали не е женен..?
Не знам може просто сатурна в 7ми да ме бърка- не съм гледала аспекти толкова- положението на планетите ме озадачи.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3854 -: Юли 21, 2013, 12:43:10 am »
Оф, мислех си, че емоционално съм се отървала от един мъж, но започна адски много да ми липсва. Не знам какво ми става. Много близък приятел ми беше /освен гадже/, а се скарахме. Та въпросът ми е: Ще се сдобря ли с любимия ми Х. ? /не знам защо, но точно така го нареках в мислите си/  :(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3855 -: Юли 21, 2013, 02:13:52 am »
Мия, струва ми се, че той преживява труден емоционален период за себе си и иска да бъде малко или много сам сега. С някаква девойка не му се получават нещата и това го изнервя.
Мисля, че ви престои да поговорите, да се изясните, може би ново начало- но трябва да мине малко време и просто да утихне водата.

*

Ivanov919

« Отговор #3856 -: Юли 21, 2013, 03:47:30 am »
Ще правя ли секс и ако да кога?  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3857 -: Юли 21, 2013, 08:07:57 am »
Сексът трябва да е факт вече. ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3858 -: Юли 21, 2013, 08:30:41 am »
Оф, мислех си, че емоционално съм се отървала от един мъж, но започна адски много да ми липсва. Не знам какво ми става. Много близък приятел ми беше /освен гадже/, а се скарахме. Та въпросът ми е: Ще се сдобря ли с любимия ми Х. ? /не знам защо, но точно така го нареках в мислите си/  :(
Предстои ви разговор, макар и до известна степен много емоционален. Възможно е да се сдобрите.

« Отговор #3859 -: Юли 21, 2013, 08:46:16 am »
Да, първоначално бях объркала месеца в датата, но след това го коригирах.
Това може да е оказало влияние. Не е обвързан, не е женен.
Благодаря ти, zikovu.