Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041524 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3880 -: Юли 22, 2013, 05:38:43 pm »
Ще спре ли Х да ми досажда?
По мое мнение по картата излиза, че няма, но много ще се радвам някой да ме опровергае.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3881 -: Юли 22, 2013, 10:16:35 pm »
Оф, мислех си, че емоционално съм се отървала от един мъж, но започна адски много да ми липсва. Не знам какво ми става. Много близък приятел ми беше /освен гадже/, а се скарахме. Та въпросът ми е: Ще се сдобря ли с любимия ми Х. ? /не знам защо, но точно така го нареках в мислите си/  :(

Мия, здравей. Опозиция между твоя втори сигнификатор (Луната) и негов първи (Марс). И двете планети не са в добро състояние - заточение и падение, съответно. Но пък са в смесена рецепция. Между Венера (У1) и Марс (У7) няма аспект, нито рецепция. Моето мнение по картата е, че помежду ви има разминаване в ценности, желания, нагласи. Той може да реагира прекалено емоционално (дебилитиран Марс) и поради тази причина да не успява да изрази с думи мислите си, да дави всичко в емоция, подтиска истинската причина за състоянието си (негов У3 Сатурн в 12-тия му дом). След опозицията с Марс, Луната (твой У3) ще завърши секстил с управителя на 3-тия му дом Сатурн. С усилия от твоя страна (секстил) разговор помежду ви би могъл да се състои. Опозицията може да говори за проясняване на ситуацията, всеки отстоява позицията си. Но това, че Сатурн е в знак на падение на Луната, не ми се струва особено благоприятно за благоприятен изход от разговора. Дали ще те изслуша, дали ще прояви желание да погледне ситуацията от твоя ъгъл - не знам.

Вашето скарване - дали е възможно причината да е в трети човек? Друга жена, която той цени, уважава, но която не го вижда в прекрасна светлина? Марс е на път да завърши съвпад с екзалтиран Юпитер (негов У5).

Успех с него!
Не прочетох коментирите преди моя. Извинявам се, ако повтарям или пиша неща, които вече са неактуални.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3882 -: Юли 22, 2013, 10:55:19 pm »
Мирабела, много ти благодаря! :wub:  Като гледам най-добре да се отказвам. Нищо няма да стане. И разговор не се получава. Преди малко му звънях изобщо не ми вдига.

Здравейте
« Отговор #3883 -: Юли 22, 2013, 11:40:04 pm »
Не разбирам кой знае колко от астрология, но искам да ви помоля за помощ.
Разделих се с мъжа,с когото живях известно време, но осъзнах,че е грешка. Искам да попитам дали ще заживеем отново заедно?
Трябва ли да оставя някакви данни за нас?
Благодаря предварително!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Здравейте
« Отговор #3884 -: Юли 22, 2013, 11:46:43 pm »
Разделих се с мъжа,с когото живях известно време, но осъзнах,че е грешка. Искам да попитам дали ще заживеем отново заедно?
Благодаря предварително!

Да, час на въпроса и населено място, от което питаш - останалото ние ще го направим.

Здравей и на теб  :-[
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #3885 -: Юли 23, 2013, 12:19:20 am »
Населено място-Варна
час/ако е верен този във форума/ 12:40:04 am
Благодаря!

« Отговор #3886 -: Юли 23, 2013, 09:51:00 am »
Благодаря предварително!

Eleana, прикачам картата на хорара ти  ;) Аз не мога да тълкувам хорари, но има достатъчно компетентни, ако някой реши.
Успех на теб  :blink:
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3887 -: Юли 23, 2013, 03:19:42 pm »
Това май не е любовен хорар, но... все пак предисторията му е "любовна".

В събота вечер, вече почти си спинках и получих кофти тел. обаждане от човек, който не желая да ме безпокои. Дори ме разстрои това обаждане, днес сутринта още го мислих. Със сигурност ми показа още веднъж, че съм се спасила като не съм около него и Слава Богу, защото времето заличава, а и аз не съм злопаментна, та като нищо от скука можеше пак да реша да се позавъртя около тях.

Попитах: Ще продължи ли Б. Да ме тарси?
Да се надяваме, че предстоящата смяна на знак на Венера ще го откаже.

Ще продължи. Венера сменя знака, но със секстилен на марс- твоя комуникатор- много е възможно в някакъв момент да проведете конструктивен разговор с човека.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #3888 -: Юли 23, 2013, 03:35:15 pm »

Попитах: Ще продължи ли Б. Да ме тЪрси?
Да се надяваме, че предстоящата смяна на знак на Венера ще го откаже.

Ще продължи. Венера сменя знака, но със секстилен на марс- твоя комуникатор- много е възможно в някакъв момент да проведете конструктивен разговор с човека.
[/quote]

Офф, след съботното изненадващо телефониране направо ме е страх да не би да го срещна някъде, не знам какво ще конструираме.

Благодаря, скъпа, чаках те да се включиш.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3889 -: Юли 23, 2013, 03:43:31 pm »
По картата на Либра и по цялата история, която тя разказа- аз разбрах, че въпроса е:

"Имам ли шанс отново с човека Х. да подновим любовта си и взаимоотношенията си?"
Това което тя разказа за настоящия, мисля, че е просто споделяне, основния въпрос, който я интересува е друг и съсае само човек Х. който е бивш.

За това моя отговор е- да, имате шанс да се съберете, но след време- мисля, че ще стане, но извън рамките на действие на този хорар- т.е няма да е в близките 3 месеца

Mного благодаря, както и на Uran! Знам,че предстои краткотраен повторен романс с бившия,то той е налице всеки няколко месеца... Сега пак след няколко седмици и после пак ще пиша да видим дали ще излязат перспективи за нещо... Ами с настоящия вижда ли се някакво развитие-в каквато и да е посока?

Вижда ми се раздяла тук, кратка и неокончателна. Нямаш чувства към него, а чувство за дълг- не знам дали ще може да го напуснеш трайно- има ангажимент към дом или къща, който пречи. Но този въпрос може и пак да го зададеш- защото има сатурн и луна в първи дом

« Отговор #3890 -: Юли 23, 2013, 04:38:55 pm »
Страшно много ви благодаря!!! Дано да се случат нещата. Ще дам обратна връзка!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3891 -: Юли 23, 2013, 05:27:40 pm »
Елеана, бих искала да ти споделя и моето мнение. Дано да не съм права, но аз не съм голям оптимист, че ще се съберете в следващите месеци- едва ли ще прекъснете съвсем контакт, но за сега ми се виждат поне на мен пречки за евентуалното събиране.

Предполагам, че в скоро време ще разбереш информация, която или ще преобърне или ще изясни погледа ти към сегашната ситуация.Ще разбереш скоро нещо важно, което ще те накара да питаш пак- може би.

« Отговор #3892 -: Юли 23, 2013, 11:00:39 pm »
здравейте,
Според вас има ли бъдеще връзката ми с този мъж? Взаимни ли са чувствата ни?
Какво е определящото при тази връзка? Ще се радвам някой да ми отговори. Благодаря.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3893 -: Юли 24, 2013, 12:11:11 am »
здравейте,
Според вас има ли бъдеще връзката ми с този мъж? Взаимни ли са чувствата ни?
Какво е определящото при тази връзка? Ще се радвам някой да ми отговори. Благодаря.
Има вероятност той да е обвързан и да не знаеш нещо за него в любовта. Да не би в момента чувствата ти към него да са по-скоро приятелски? Има харесване от твоя страна към него, което може би е от скоро, но не ми се струва да е чак толкова, че да изгаряш от любов. Сигнификаторите ви вървят към секстил, така че е възможно да продължите да се виждате и да имаш шанс да започнеш флирт с него. Възможно е в началото да се натъкнеш на проблем от негова страна (вероятно това, че може би има друго момиче), но на по-късен етап да имате шанс за връзка или поне да станете приятели.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3894 -: Юли 24, 2013, 12:39:50 am »
Лиона- със сатурн в 7ми имам опит, че точно подлъгват в отговорите, които дават, бих те посъветвала пак да питаш по- нататък.
Иначе хорара показва, че човека не е наясно съвсем с намеренията ти и те приема по- скоро като приятел. А ти говориш за това, че имате връзка- ето, че не се припокриват явно с реалността нещата. Питай пак

« Отговор #3895 -: Юли 24, 2013, 03:02:40 am »
Благодаря и на теб,zikovu!
Наистина много са пречките и не знам какво да мисля,да правя,да очаквам...  :'( :'(

« Отговор #3896 -: Юли 24, 2013, 08:32:21 am »
Здравейте!
Благодаря на всеки един от вас, че е отговорил на моето питане с интерес изчетох всичко, което сте написали. Връзката ми с този мъж е повече от 5 години. При мен не е само силно физическо привличане, нито флирт. Правилно, сте видели че е обвързан с друга жена и то повече години, отколкото с мен, от която няма деца, но пък има ангажименти от предишен брак с деца. Не мога да преценя, как той ме възприема, има ли сериозни намерения към мен,има ли бъдеще и смисъл връзката ми с този мъж... ако се вижда по картата ще съм благодарна да ми пишете отново.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3897 -: Юли 24, 2013, 12:55:43 pm »
По картата на Либра и по цялата история, която тя разказа- аз разбрах, че въпроса е:

"Имам ли шанс отново с човека Х. да подновим любовта си и взаимоотношенията си?"
Това което тя разказа за настоящия, мисля, че е просто споделяне, основния въпрос, който я интересува е друг и съсае само човек Х. който е бивш.

За това моя отговор е- да, имате шанс да се съберете, но след време- мисля, че ще стане, но извън рамките на действие на този хорар- т.е няма да е в близките 3 месеца

Mного благодаря, както и на Uran! Знам,че предстои краткотраен повторен романс с бившия,то той е налице всеки няколко месеца... Сега пак след няколко седмици и после пак ще пиша да видим дали ще излязат перспективи за нещо... Ами с настоящия вижда ли се някакво развитие-в каквато и да е посока?

Вижда ми се раздяла тук, кратка и неокончателна. Нямаш чувства към него, а чувство за дълг- не знам дали ще може да го напуснеш трайно- има ангажимент към дом или къща, който пречи. Но този въпрос може и пак да го зададеш- защото има сатурн и луна в първи дом

Отново благодаря, zikovu. Права си, наистина ангажимент и дълг ме държи,както и общо жилище. Направих нова карта. Този път въпроса си ще формулирам така,че да разбера как ще е по-добре за мен в бъдеще да постъпя - да се разделя ли с настоящия, да се събера ли с бившия, или най-добре сама да си стоя и да търся истината... Понеже в настоящата ситуация всичко е в мои ръце и искам да разбера относно бъдещи перспективи просто кое е най-правилното решение.

Този хорар не съм го гледала, защото ти пусна един хорар как ще се развиват отношенията с бившия и как с настоящия. Хорарната астрология не работи с множество зададени въпроси по една тема. В следствие и на двата хорара, които видях, се вижда- поне аз така заключавам, че контакта ти и с двамата остава- тоест предстоят ти събития и с единия и другия- не се вижда оконачателно събиране с единия и окончателна раздяла с другия. Предполагам, че ще се върнеш към бившата си връзка, но контакта с настоящия не се дава прекъснат. Може би  в следващите 3 месеца ще си нещо като между чука и наковалнята и ще се люшкаш между едното и другото. Така си мисля, че ще се развиват нещата. След 3-4 месеца картината в главата ти може да е по- изяснена и да зададеш пак хорарен въпрос.
От там насетне как е правилно да постъпиш и как искаш да постъпиш, знаеш само ти.

« Отговор #3898 -: Юли 24, 2013, 05:23:51 pm »

Отново благодаря, zikovu. Права си, наистина ангажимент и дълг ме държи,както и общо жилище. Направих нова карта. Този път въпроса си ще формулирам така,че да разбера как ще е по-добре за мен в бъдеще да постъпя - да се разделя ли с настоящия, да се събера ли с бившия, или най-добре сама да си стоя и да търся истината... Понеже в настоящата ситуация всичко е в мои ръце и искам да разбера относно бъдещи перспективи просто кое е най-правилното решение.

Този хорар не съм го гледала, защото ти пусна един хорар как ще се развиват отношенията с бившия и как с настоящия. Хорарната астрология не работи с множество зададени въпроси по една тема. В следствие и на двата хорара, които видях, се вижда- поне аз така заключавам, че контакта ти и с двамата остава- тоест предстоят ти събития и с единия и другия- не се вижда оконачателно събиране с единия и окончателна раздяла с другия. Предполагам, че ще се върнеш към бившата си връзка, но контакта с настоящия не се дава прекъснат. Може би  в следващите 3 месеца ще си нещо като между чука и наковалнята и ще се люшкаш между едното и другото. Така си мисля, че ще се развиват нещата. След 3-4 месеца картината в главата ти може да е по- изяснена и да зададеш пак хорарен въпрос.
От там насетне как е правилно да постъпиш и как искаш да постъпиш, знаеш само ти.

Мерси! Изтрих си предните въпроси,че да не дозадръствам темата!

« Отговор #3899 -: Юли 24, 2013, 05:45:42 pm »
Лиона, не съм в позиция да ти давам съвети. Обаче ще кажа едно - бягай надалеч. Човекът поддържа 5 години поне две връзки паралелно. За 5 години не е могъл да избере теб или другата жена. Това какво ти говори? Какво ви говори, хора? Защо не е избрал? Защото така му е удобно. Ти и другата жена продължавайте да му създавате комфорт, а безпокойство и разочарованието да остават за вас. Звуча гадно, защото положението е гадно. Жени в същото положение, сваляйте розовите очила и гледайте вашето собствено щастие. Когато човек е влюбен и неуверен в себе си, че може да намери друг, по-подходящ партньор, е способен да се примирява с... почти всичко. А това убива.

Относно хорарната карта. Неговият управител Венера ще завърши секстил (благоприятен) аспект с твоя управител Марс. Това предполага, че той ще се постарае да запази връзката си с теб или в по-добрия случай да я укпери. Обаче Луната е без курс. Неговите опити, старания, могат да не доведат до реален резултат. Марс е в знак на падение, Венера - също. И двамата не ми изглеждате да сте в състояние да имате връзка, която да ви прави щастливи. Може да имате други неразбории в живота си, които ви пречат да се посветите един на друг, както би трябвало да бъде в една сериозна и отдадена връзка.