Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041089 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорар за любов
« Отговор #3940 -: Юли 28, 2013, 09:26:26 pm »
Много е хубаво това, което казваш, Мими, и успех, а на така зададения хорар луната е без курс, в края на Овен. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3941 -: Юли 28, 2013, 09:33:27 pm »
След 6 г.самота,мисля че срещнах подходящ човек

Доживяхме да го чуем - много се радвам, хубава новина! Заслужаваш свестен мъж до себе си.  :blink:

В хорарната карта Луната е без курс, т.е. няма предстоящи аспекти, но има още един фактор, който следва да се отчете - рецепция между Луната и Марс. Според мен може да се очаква развитие, а може би и второ бебе (защо не?).  :blink:

Ако говорим за мъжа, не е изключено преди да те срещне или преди да започнете по-активно да общувате, да е излязъл от друга връзка, известно време да е бил емоционално объркан, но добрата новина е, че вече излиза от това състояние - в хорарната карта той е представен от вече директен Меркурий, който скоро ще излезе от ретроградна сянка, а управителят на неговия 5 дом (Сатурн), макар и да се намира във фиксиран знак, вече е тръгнал директно.

Ти си представена от екзалтирал Юпитер - имаш добри шансове, но относно развитието в партньорски план трябва да се видят и наталните карти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3942 -: Юли 28, 2013, 09:36:38 pm »
Много е хубаво това, което казваш, Мими, и успех, а на така зададения хорар луната е без курс, в края на Овен. ;)

Да видях,че е без курс,но поне в близките 6 мес.не мисля ,да взимам крайно решение.За това,попитах как ще се развият,отношенията ни :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #3943 -: Юли 28, 2013, 09:42:40 pm »

Да видях,че е без курс,но поне в близките 6 мес.не мисля ,да взимам крайно решение.За това,попитах как ще се развият,отношенията ни :blink:

Ами Лили е добра и казва бебе.  ;D ;)

« Отговор #3944 -: Юли 28, 2013, 09:47:58 pm »
След 6 г.самота,мисля че срещнах подходящ човек

Доживяхме да го чуем - много се радвам, хубава новина! Заслужаваш свестен мъж до себе си.  :blink:

В хорарната карта Луната е без курс, т.е. няма предстоящи аспекти, но има още един фактор, който следва да се отчете - рецепция между Луната и Марс. Според мен може да се очаква развитие, а може би и второ бебе (защо не?).  :blink:

Ако говорим за мъжа, не е изключено преди да те срещне или преди да започнете по-активно да общувате, да е излязъл от друга връзка, известно време да е бил емоционално объркан, но добрата новина е, че вече излиза от това състояние - в хорарната карта той е представен от вече директен Меркурий, който скоро ще излезе от ретроградна сянка, а управителят на неговия 5 дом (Сатурн), макар и да се намира във фиксиран знак, вече е тръгнал директно.

Ти си представена от екзалтирал Юпитер - имаш добри шансове, но относно развитието в партньорски план трябва да се видят и наталните карти.

Мерси много,да права си,имал е такава връзка, и я е прекратил вече,ние доста говорихме за това :blink: .и със сигурност ще иска,да имаме дете.
Това са нашите карти,но не знам ,в колко часа е роден и къде
http://prikachi.com/images/948/6383948Q.gif
http://prikachi.com/images/954/6383954w.gif
Ако е удобно,да ги погледнете.

*

Sudba

• 16
« Отговор #3945 -: Юли 29, 2013, 04:35:29 pm »
Здравейте, може ли да ми помогнете с този хорар за любов.
Въпроса е "Ще летя ли за Англия на 01.08.2013 г. ?" Часът е 10:21, в който го задавам мястото е Силистра. Много ще съм благодарна, ако може да ми дадете отговор. Здравейте, искам да ви помоля за помощ. Предстои ми пътуване в чужбина свързано с човек, който също е там от година. Имаме много силни чувства един към друг, но като че има много пречки, които се изправят пред нас, за да ни възпрепятстват да се съберем, а като сме били заедно усещаме много сила в себе си. Не мога да го опиша с думи, но определено има много голяма сила. Като сме разделени се чувстваме слаби. Много силни характери сме и много трудно отстъпваме. Имали сме много трудности по между си. Имам билет за след няколко дни, но нещата се обърнаха и не знам сега какво да предприема. Тук имам образование и ми предстои още една степен за висше. Имам много възможности пред себе си и да се развивам. Но дилемата ми е огромна дали да оставя всичко и да започна отначало или да остана тук и да продължа без него. Имам усещане, че трябва да го направя, но в същото време не знам дали е правилно. А и нещата така се обръщат, като че искат нещо да ми покажат това ме обърква още повече. Моля помогнете ! Искам да чуя мнения. Имам много късмет и много от нещата ми се получават с лекота, но в това не мога да се справя.
Вече имам точните и пълни данни не знам дали ще има някаква разлика от прогнозите до сега, но все пак реших да ги постна и ако можете да ми дадете мнение. Моите са 16.01.1990 г. 13:00 ч., а неговите 04.05.1988 г. 19:00 ч.

« Отговор #3946 -: Юли 29, 2013, 05:18:01 pm »
Здравейте  :blink:...поддържа ли мъжът Х някакъв контакт с жената М.Б. и ще се развият ли отношенията там в сериозна и задълбочена връзка?
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #3947 -: Юли 29, 2013, 06:44:57 pm »
Здравейте  :blink:...поддържа ли мъжът Х някакъв контакт с жената М.Б. и ще се развият ли отношенията там в сериозна и задълбочена връзка?
не

Благодаря,Акрукс  :blink:..."не " е кое- че не поддържа контакт ли,или ,че няма да има сериозна връзка.... :blink:

« Отговор #3948 -: Юли 30, 2013, 08:45:32 am »
Моля за помощ! Това края на връзката ми с К. ли е /назован е по име/?
Благодаря! :wub:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3949 -: Юли 30, 2013, 10:36:02 am »
Сатурн, който има последната дума, е направил опозиция като -р на твой 5 с управител на негов 5-луна-нещата изглеждат окончателни
плутон разпада опозиция марс-3-тите ви домове, силно и конфликтно, окончателно като значение  е  това, което сте си казали
венера е подминала нептун с опозиция...ти като че ли съжаляваш донякъде, той-по-малко...твоите с-ри това говорят

вижда се пренос на влиянието на марс към меркурий-той може и да е склонен да говори с теб, осите са в подвижни знаци-известна недовършеност, но сатурн си е най-силен като влияние...така че според мен това е краят с отношенията, каквито са сега, тоест-да

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3950 -: Юли 30, 2013, 10:41:01 am »
Мисля все пак, че ще продължат да комуникират поне - техните У3 Венера и Марс са в сходящ секстил.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3951 -: Юли 30, 2013, 10:47:38 am »
И аз това казах ;D

« Отговор #3952 -: Юли 30, 2013, 11:12:09 am »
Сатурн, който има последната дума, е направил опозиция като -р на твой 5 с управител на негов 5-луна-нещата изглеждат окончателни
плутон разпада опозиция марс-3-тите ви домове, силно и конфликтно, окончателно като значение  е  това, което сте си казали
венера е подминала нептун с опозиция...ти като че ли съжаляваш донякъде, той-по-малко...твоите с-ри това говорят

вижда се пренос на влиянието на марс към меркурий-той може и да е склонен да говори с теб, осите са в подвижни знаци-известна недовършеност, но сатурн си е най-силен като влияние...така че според мен това е краят с отношенията, каквито са сега, тоест-да

Благодаря, Енигма. Мда, :(, странно е чувството, защото смятам този мъж за моята голяма любов.. Не знам как стигнахме дотук, но и на мен всичко ми изглежда окончателно. Още повече, не съм склонна да говоря вече.. просто не виждам за какво.
Не знам, може би след време, все пак ние бяхме и приятели...
Благодаря!

« Отговор #3953 -: Юли 30, 2013, 11:12:53 am »
Мисля все пак, че ще продължат да комуникират поне - техните У3 Венера и Марс са в сходящ секстил.

Благодаря, Веско! Да, от това ме е страх... най-много. :(

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3954 -: Юли 30, 2013, 11:13:42 am »

Благодаря, Енигма. Мда, :(, странно е чувството, защото смятам този мъж за моята голяма любов.. Не знам как стигнахме дотук, но и на мен всичко ми изглежда окончателно. Още повече, не съм склонна да говоря вече.. просто не виждам за какво.
Не знам, може би след време, все пак ние бяхме и приятели...
Благодаря!
Ами нали хорарите са временни...така че...желая ти щастие в любовта! :blink:

« Отговор #3955 -: Юли 30, 2013, 07:42:36 pm »
не

Благодаря,Акрукс  :blink:..."не " е кое- че не поддържа контакт ли,или ,че няма да има сериозна връзка.... :blink:
не-то е отговор на въпроса “поддържа ли мъжът Х контакт с жената М.Б.“ и след като според мен не поддържат връзка следващия въпрос е излишен

Акрукс, отонво благодаря :kissd:

« Отговор #3956 -: Юли 30, 2013, 08:02:14 pm »
Blagodarja, Akruks! :wub:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3957 -: Август 01, 2013, 01:31:02 pm »
Здравейте може ли да ми помогнете с един хорар. На въпроса ми "Ще имаме ли някакви отношения с Х. в бъдеще и ако да как ще се развият отношенията ни ?" Какво мислите по въпроса ще се получи ли нещо !?
По-скоро не, а и ми се струва, че X е обвързан вече.

« Отговор #3958 -: Август 01, 2013, 02:12:18 pm »
Хлъзгав е този хорар- ретро нептун в първи + инетрсептиран дом+ стурн управител.
Има някаква ситуация, с която не си наясно или някаква истина, която оказваш да приемеш, човека свободен ли е?

Виждат се иначе комуникация и среши, секс...таен?? :-\ чудя се- има антисен съвпад на Луна с ИЦ - това може да значи както и Да- ще се получат нещата..но до колко...така и ме навежда на мисълта че човека е семеен..но не знам ти ще кажеш....или ти си семейна? :lol: има пречка, която се върти около дом и семейство

Виждам, че в момента човека се стреми да не мисли за теб и това, което ви свързва.
Благодаря за отговора, но аз съм свободна, до колкото знам той също е свободен, поне това ми е казвал. Нашите взаимоотношения са от твърде скоро и няма как да го познавам добре, но знам, че и двамата искаме дом и семейство.моля те можеш ли да бъдеш по конкретна в това, което си написала за това, че има пречка, която да се върти около нас ?
[/
Здрaвейте ,дaвaм обрaтнa връзкa по хорaрa..Нищо не се получи с въпросният мъж
.Не съм се виждaлa повече с него ,дaже изтрих всякaкви негови контaкти понеже ми омръзнa дa стоя и дa чaкaм.Всеки път е зaет или имa някaкви проблеми ,които трябвa.дa рaзреши :(  колкото и дa ми е мъчно,нещaтa просто не се случихa между нaс

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3959 -: Август 01, 2013, 04:07:32 pm »
Здравейте, харесва ли ме още той (по име), въпреки че едва ли вече има значение и вероятно отговорът е не