Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042704 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #3960 -: Август 01, 2013, 04:46:00 pm »
След 6 г.самота,мисля че срещнах подходящ човек

Доживяхме да го чуем - много се радвам, хубава новина! Заслужаваш свестен мъж до себе си.  :blink:

В хорарната карта Луната е без курс, т.е. няма предстоящи аспекти, но има още един фактор, който следва да се отчете - рецепция между Луната и Марс. Според мен може да се очаква развитие, а може би и второ бебе (защо не?).  :blink:

Ако говорим за мъжа, не е изключено преди да те срещне или преди да започнете по-активно да общувате, да е излязъл от друга връзка, известно време да е бил емоционално объркан, но добрата новина е, че вече излиза от това състояние - в хорарната карта той е представен от вече директен Меркурий, който скоро ще излезе от ретроградна сянка, а управителят на неговия 5 дом (Сатурн), макар и да се намира във фиксиран знак, вече е тръгнал директно.

Ти си представена от екзалтирал Юпитер - имаш добри шансове, но относно развитието в партньорски план трябва да се видят и наталните карти.

Мерси много,да права си,имал е такава връзка, и я е прекратил вече,ние доста говорихме за това :blink: .и със сигурност ще иска,да имаме дете.
Това са нашите карти,но не знам ,в колко часа е роден.
http://prikachi.com/images/948/6383948Q.gif
http://prikachi.com/images/954/6383954w.gif

Много ви,моля когато имате време,да ги погледнете.Благодаря ви,много

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3961 -: Август 01, 2013, 05:04:19 pm »
Благодаря , akruks   хубаво звучи, но не знам да съм му стара любов, ние май само си се харесваме тайно, но не сме имали отношения и това за общуването ми е интересно, защото си мисля, че няма да се виждаме повече за съжаление,но иначе добре звучи  :blink:

*

Sudba

• 16
« Отговор #3962 -: Август 01, 2013, 05:04:42 pm »
Да, имали сме отношения един с друг и се разделихме, но сега той отново иска да сме заедно. Не, не съм му колежка, но много пъти съм била с него на участия. Наистина има нещо при мен, което не ми позволи да се открия пред него. Какво означава това, че ненадейно за излезли на дневен ред неща при мен и че няма да мога да ги разреша ? За момента не знам да е обвързан, а за дете по-малко. Ако опитам да се открия дали ще се получи, защото в момента иска да продължим, но не знам какво да предприема.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3963 -: Август 01, 2013, 05:15:00 pm »
В минало време.....

« Отговор #3964 -: Август 01, 2013, 05:16:28 pm »
Мерси много,да права си,имал е такава връзка, и я е прекратил вече,ние доста говорихме за това :blink: .и със сигурност ще иска,да имаме дете.
Това са нашите карти,но не знам ,в колко часа е роден.
http://prikachi.com/images/948/6383948Q.gif
http://prikachi.com/images/954/6383954w.gif

Много ви,моля когато имате време,да ги погледнете.Благодаря ви,много
Хубави аспекти имате помежду си, определено си срещнала точния човек- транзитен СЛВ през 7д и ДСЦ обикновено сигнализира това, а когато преминава през 5д носи бебета като щъркел :blink:
в приложената карта не мога да отчета К6 на колко градуса везни е, за да кажа точно кога тр СЛВ ще навлезе в твоя 5д с предпоставка да се обебиш

akruks благодаря ти,много за вниманието  :wub: от толкова много време,очаквам такава връзка,а тя дойде толкова изненадващо

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #3965 -: Август 01, 2013, 05:32:18 pm »
Благодаря ти много за коментара наистина, просто си мисля, че повече няма да го видя пък какво остава за нещо друго

« Отговор #3966 -: Август 02, 2013, 12:38:59 am »
Въпросът е:Ще прояви ли разбиране към мен Х.?Опитвам се да му обясня някои неща,във връзка с един конфликт м/у нас.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3967 -: Август 02, 2013, 01:00:13 am »
Въпросът е:Ще прояви ли разбиране към мен Х.?Опитвам се да му обясня някои неща,във връзка с един конфликт м/у нас.
по-скоро-не, той е заел тайнствена, сдържана и окончателна позиция-не се срещат никакви обещаващи планети...ако искаш да обясняваш ,изчакай по-нататък...iспоред мен той изобщо не желая такъв разговор ,само ще сбъркаш, което е станало, не можеш да го промениш...

« Отговор #3968 -: Август 02, 2013, 01:24:14 am »
Благодаря Енигма,много интересно си го определила,но по какво съдиш за позицията му?Аз още като видях,че Луната е без курс си помислих,че засега няма да има никакво развитие

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3969 -: Август 02, 2013, 06:51:34 am »
Благодаря Енигма,много интересно си го определила,но по какво съдиш за позицията му?Аз още като видях,че Луната е без курс си помислих,че засега няма да има никакво развитие
достатъчно е и само това, че луната е без курс и в близнаци, където е перигрин в твоя първи дом-завършеност на ситуацията, луна без курс не обещава развитие, последен отминал аспект-квадрат венера, управляваща твой12 и негов 6 - аналогично...
но най-вече, управителят на негов 3 е в 12 и обратното-рецепция/3дом=комуникация, 12 дом=тайни, изолация.../, и още-сатурн си има вето в хорарите, затова мисля, че не желае да говори, дори да се повдига въпроса да се изяснявате...сатурн разпада тригон с негов у-л юпитер-екзалте в рак, в 8 и разпада големия воден тригон във водни домове, а те се свързват с мълчание, тайнственост в поведението...
« Последна редакция: Август 02, 2013, 06:56:30 am от Enigma »

*

Uran

• 6041
« Отговор #3970 -: Август 02, 2013, 07:03:29 am »
Kъм Каризма: Меркурий на К3 показва, че имаш голямо желание за комуникация, но той няма мажорни аспекти нито с Юпитер- негов управител, нито със Сатурн- негов У3. Единствена крехка надежда е съвпадът му с ПФ- някаква щастлива случайност или среща, да ти даде възможност за разговор. Нали това търсим- разговор? :blink:

« Отговор #3971 -: Август 02, 2013, 08:34:54 am »
Много ви благодаря за разясненията  :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3972 -: Август 02, 2013, 07:00:06 pm »
Моя приятелка пита: Как ще се развият отношенията ни с Х?
Тя задава въпроса.
Запознали са се по интернет. В началото на седмицата са се видяли на живо вече. Тя има съмнения за неискрени намерения от отсрещната страна. Притеснява се, че може да се окаже в положение на "временна заигравка".
Според мен няма да продължат дълго заедно.  :(
Ще е благодарна да коментирате картата.  :rolleyes:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #3973 -: Август 03, 2013, 08:49:34 am »
Здравеите момичета,
много моля за помощ
това края на вразката ни с X ли е?
Виждам,че предстои аспект между 5 тите ни домове :-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3974 -: Август 03, 2013, 12:18:45 pm »
Тя задава въпроса.
Запознали са се по интернет. В началото на седмицата са се видяли на живо вече. Тя има съмнения за неискрени намерения от отсрещната страна. Притеснява се, че може да се окаже в положение на "временна заигравка".
Според мен този човек няма сериозни чувства към нея. Не мисля, че е неискрен специално към нея, просто си е потаен по принцип. Освен това, този човек може да е задомен. Тя също вероятно е обвързана с някого (Сатурн е неин У5), но в същото време е и на вълна флирт с други хора (другия У5 Уран е в неин 8 дом). Вероятно изпитва все пак трудности и това не и е присъщо, понеже Уран е ретрограден. Луната, У5 за X, е в разходящ секстил с Уран, У5 за нея - възможно е да са се харесали двамата, но Луната е вече без курс и не мисля, че той ще предприеме нещо занапред в това отношение. Техните У3 Венера и Марс са в сходящ  секстил обаче - възможно е пак да се срещнат и да комуникират. Възможно е тя първа да го потърси. Като цяло, мисля, че по-скоро биха имали шанс за тайна връзка, тъй като техните У12 (Слънцето за нея и Уран за него) са в сходящ секстил. Колкото до това дали е сериозно, мисля, че по-скоро тя е хлътнала по него, докато той по-скоро не е.

« Отговор #3975 -: Август 03, 2013, 07:30:15 pm »
Здравейте, може ли два въпроса? Кога ще срещна любовта? Вторият - ще уча ли висше?
« Последна редакция: Август 03, 2013, 07:57:23 pm от beauty__ »

« Отговор #3976 -: Август 03, 2013, 08:11:17 pm »
как да кача карта?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #3977 -: Август 03, 2013, 08:12:28 pm »
Akruks i Veselin,
много благодаря от нейно и от мое име също. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #3978 -: Август 03, 2013, 08:27:01 pm »
Тя задава въпроса.
Тя е по-вътре откъм чувства, той се е забавлявал добре-у-лите на първи и пети разпадат тригон, конфиденциален е, или се връща към предишна фаза на отношения-ретро нептун в 12, отделно е имало и консумация...но неговите с-ри са в неговите домове, а нейните-при него...нейният у-л на 3, нейната комуникация е в 1 и недобре поставена, и с опозиция от неговия с-р...според мен тя-хич, ама хич не иска  да го търси-това заради сатурн в скорп включен в трети дом и управляващ 5-нейните чувства..достатъчно сериозно и отговорно е осъзнала истината, която не е нейната тук...още един аспект, показващ, че тя е приела нещата навътре, а той след всичко се е почувствал ценен, харесван...но предимно това...
...и все пак....нейната венера е в ъглов дом и е вероятно тя да е инициатор на среща...но венера е в дева... и луната е без курс, едва ли нещата ще са продължителни и сериозни...
« Последна редакция: Август 03, 2013, 09:08:27 pm от Enigma »

« Отговор #3979 -: Август 03, 2013, 08:37:22 pm »
как да кача карта, като никъде не намирам такава 0_o
« Последна редакция: Август 03, 2013, 08:48:54 pm от beauty__ »