Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041918 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: Хорар за любов
« Отговор #3980 -: Август 03, 2013, 09:00:13 pm »
Благодаря Енигма   :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3981 -: Август 03, 2013, 09:13:57 pm »
как да кача карта, като никъде не намирам такава 0_o
Отивам в astro.com, избираш Free horoscopes и после Chart drawing, Ascendant, правиш картата, като въведеш данните, запаметяваш я на файл и после я качваш тук като прикачен файл.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3982 -: Август 03, 2013, 09:45:33 pm »
Благодаря ти много!! Ето я картата http://prikachi.com/images/782/6405782H.gif , и въпрос - кога ще срещна любовта?
Това,което си сложила е рождената ти карта...
1. регистрирай се,за да не изчезва картата след два часа например
2. като данни слагаш дата, година, час, място на задавае на въпроса, това е рожден хороскоп на въпроса, който се е зародил  в ума ти...и
3. слагаш линк към него тук :blink:
« Последна редакция: Август 03, 2013, 09:50:18 pm от Enigma »

« Отговор #3983 -: Август 04, 2013, 08:24:16 am »
Хора, аз пак ще ви занимава със себе си, но нещо ме е налегнала жестока депресия.
Чувствам се ужасно самотна и толкова ми се иска да срещна някой сгоден младеж..
Напоследък дори няма с кой да изляза.. Добре, че е работата, иначе съвсем да съм се сдухала.
Въпросът ми е: Има ли изгледи скоро да започна връзка?

Ще съм много благодарна на коментарите...Знам, че е лято и че трябва да съм по-отворена, но гадното чувство малко ме преборва на моменти.. Както тези дни...

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3984 -: Август 04, 2013, 04:17:41 pm »
Здравейте  :blink:
Зададох  един въпрос свързан с любовта .. мисля ,че не го формулирах правилно,но няма да го променям ,а ще го напиша както ми хрумна  :P
Ще срещна ли до 3 месеца любим човек
Сега се чудя на така формулирания въпрос кой дом да гледам 5 или 7 :unsure:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3985 -: Август 04, 2013, 04:49:55 pm »
Здравейте  :blink:
Зададох  един въпрос свързан с любовта .. мисля ,че не го формулирах правилно,но няма да го променям ,а ще го напиша както ми хрумна  :P
Ще срещна ли до 3 месеца любим човек
Сега се чудя на така формулирания въпрос кой дом да гледам 5 или 7 :unsure:
наистина както си попитала е много относително- може да срещнеш любим човек, но да не започнеш връзка, а в същото време да започнеш любовна връзка с някой, който вече си срещнала и аз мисля, че има такъв човек при теб, който е надалеко, затова и Сатурн у4, У5 излиза в твоя 1д- изпитваш трудност в любовта поради местоживеенето, но Слънцето у5 за него е в сходящ хармоничен аспект с Уран У5 при теб, Луната пренася светлина между у1 за вас, както и между вашите У3, като последния аспект е хармоничен с Меркурий у3 за него- може би ще те потърси, ще имате комуникация, може и среща- успех!
Благодаря ти много Акруск :58:
Всичко е точно така както си го описала :o  :rakeattack:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #3986 -: Август 04, 2013, 07:09:16 pm »
Хора, аз пак ще ви занимава със себе си, но нещо ме е налегнала жестока депресия.
Чувствам се ужасно самотна и толкова ми се иска да срещна някой сгоден младеж..
Напоследък дори няма с кой да изляза.. Добре, че е работата, иначе съвсем да съм се сдухала.
Въпросът ми е: Има ли изгледи скоро да започна връзка?

Ще съм много благодарна на коментарите...Знам, че е лято и че трябва да съм по-отворена, но гадното чувство малко ме преборва на моменти.. Както тези дни...

Луна в Рак, ще мине  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3987 -: Август 04, 2013, 09:04:06 pm »
Аз питам:  :-[ Ще имаме ли семейство заедно с него?

Предвид факта, че нещата се случват от около 3 месеца насам в този им формат, и заявките са сериозни, а аз нещо се дърпам ..... :rolleyes:

« Последна редакция: Август 06, 2013, 08:51:44 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3988 -: Август 04, 2013, 09:12:07 pm »
 Скъпа моя любима Яя, със страшна сила ти, луната летиш към съвпад с него, меркурий в петия ти дом и това е последен аспект на тронова луна... И ти си влюбена )))))

А и има и други подходящи аспекти, но това ти стига )))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3989 -: Август 04, 2013, 09:24:26 pm »
Скъпа моя любима Яя, със страшна сила ти, луната летиш към съвпад с него, меркурий в петия ти дом и това е последен аспект на тронова луна... И ти си влюбена )))))

А и има и други подходящи аспекти, но това ти стига )))

;D Еееее....Нова! Това почти ясно, но се въздържам. А дали той лети със същия замах към мен? С този Хирон на АСЦ аз ли ще страдам? А и управителят ми е в 12 дом. Поне Мерка не е опозиран от Плутон, но все пак.... Съвпадът с Луната му е единственият аспект.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3990 -: Август 04, 2013, 09:31:38 pm »
Виж какво, не се задълбочавай в глупасти, ами гледай луната и се наслаждавай на любовта си. Съвсем скоро двамата съвпадате. Това е.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3991 -: Август 04, 2013, 09:39:43 pm »
дали не разчита на това, че като се съберете този му проблем ще отпадне  :rolleyes:

Абе, аз нали съм мнителна, затова се притеснявам също. Не, че има видими проблеми, но се мъчи да се оправя, знам го.

Лейдис, благодаря ви!!! Ще обмисля ситуацията  ;)  По принцип, хорарите нещо не ми се сбъдват, дано този се случи  ;D че ми харесва тълкуванието ви. Само да разреша въпросите от миналото, че ЮЛВ ми е върху Венерата в 7 дом.

Акрукс, и транзитно Сатурн му е във втори дом, а Плутон  в 4ти.  :-\ Забравих да добавя, че и Юпитер му е в 10ти натално.
« Последна редакция: Август 04, 2013, 09:44:32 pm от Yaya »

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3992 -: Август 04, 2013, 09:52:32 pm »
И още един въпрос - този Нептун ме пиртеснява. Не означава ли това, че нещата трябва да приключат или са минало вече? Или той се опитва да съживи нещо, което го е страх да не загуби? Неговия У5 е във втория му дом  :( А моя У5 си е в 5тия ми дом.

А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #3993 -: Август 04, 2013, 09:54:35 pm »
Моля те, Акрукс, вземи я поуспокой още малко, че виж как се е задълбала да търси гергьовско агне..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3994 -: Август 04, 2013, 09:56:49 pm »
Ми тази моя Плутонясала Луна все Гергьовски агнета търси.
Ама, да, Акрукс, моля те  ;D ;D ;D ;D ;D

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3995 -: Август 04, 2013, 10:59:23 pm »
Мерси, Акрукс!  :P Аз все пак няма да бързам.... ще поизчакам, искам да ми се махне ЮЛВ от Венерата, че призраците от миналото ме притесняват.

А Шопенхауер

« Отговор #3996 -: Август 04, 2013, 11:01:32 pm »
здравейте,от известно време със старо гаже,се "задиряме"-всичко е ок,развива се бавно,но славно :)
днес обаче го заподозрях ,че може да е заформил триъгълник-по принцип съм мнитела,и познавайки се,и не ми се иска да се вкарвам във филми,но ме яде,даже се усетих че ревнувам,и се самонавивам :angry:
Обвързан ли е С?-по име
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #3997 -: Август 04, 2013, 11:13:20 pm »
Въпросът е:Ще прояви ли разбиране към мен Х.?Опитвам се да му обясня някои неща,във връзка с един конфликт м/у нас.
Луната У3 е извършила куинконкс със Сатурн У3 за Х, без курс е и няма какво повече да се случи по отношение на общуването между вас, а нали да му обясниш нещата е нужно да комуникирате успешно...
Akruks,благодаря и на теб за включването.Наистина комуникацията ни е нарушена,и междувременно в главата ми възникна въпроса:Ще възобновим ли комуникацията с Х?,и съответно построих карта,която май не е радикална с този Сатурн в 7-ми  :unsure:

« Отговор #3998 -: Август 04, 2013, 11:54:44 pm »

Обвързан ли е С?-по име
не искам да наливам масло, но сякаш да-  има си ангажимент с друга или поне заигравка на работното място
Луната върви към съвпад с Меркурий У12 за него и ще узнаеш тайните му
каква ирония-точно, когато питах,негов приятел му сподели снимки от уикенда на стената във фейса,където се гушкаше с някаква дама,а човекът побърза да ги "скрие",мислейки ,че не съм на линия,защото чата ми беше изключен....Искам да попитам ,по картата забелязва ли се окончателно прекъсване на отношенията ни?Имам емоции към него-но ,където сме трима,не искам да играя тъпия ъгъл...за това не мисля повече да го търся,докато има друга,но макар да имам гордост,все пак имам и чувства към човека,и не ми се иска това да е края :'(
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #3999 -: Август 05, 2013, 08:27:32 am »
Моля за помощ! Това края на връзката ми с К. ли е /назован е по име/?
Благодаря! :wub:
Разбира се, че не!
Меркурий У1 доскоро беше ретро, откъдето и неразбориите в личен план, Нептун У1 на К. също е ретро и тази тенденция за невървеж е налице все още при него.
Двете планети са в разходящ хармоничен аспект, така че няма да се разделите, дори Луната с хармоничните аспекти първо с Нептун, а после с Меркурий ще извърши пренос на светлина и ще спомогне да се стабилизира в известна степен връзката ви, а оконателно перипетиите ще отпаднат след време, когато Нептун стане директен.
Обаче ми направи впечатление ретро Плутон У4 в 5д и във взаимна рецепция със Сатурн У5- спънките в любовта при теб може да са от страна на дом, семейство, населено място и това да ти носи страдания или някакви ограничения в емоционално отношение. Последният аспект Луната У5 за К е хармоничен с Меркурий У1 при теб и У7, У8 за К- ще разкрие сърцето си пред теб и ще прави секс с любов пак с теб. Ако съм в грешка, ще е от Нептун в 7д, който може да заблуди астролозите, гледащи въпросната карта  :P

Обратна връзка. Акрукс, отново си права. Всичко се получи, така както си го описала. Да уточня, че има пречки от страна на семейство - и мое, и негово. Но.. между нас се изясниха нещата. Възможно най-положително. ;)
Благодаря ти отново!