Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041691 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорар за любов
« Отговор #4080 -: Август 12, 2013, 08:19:47 am »
Спа ли изобщо?

Пий едно яко кафе и тръгвай, тъкмо ще се разведриш.

Но не го пий у вас, ходи в някой парк. И прочети Гугъла ))))
истината е Нова че не съм мигнала легнах си с хиляда зора в 2 и станах в седем

Да бе, предположих, затова питах. Веждам, че Калоян ти е дрънкал до одеве, а пък си почнала да пишеш тук преди мен )))))

Хайде, слагай едни гащи и сандалки и тръгвай навън.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4081 -: Август 12, 2013, 08:23:26 am »
ще направя някъв жалък опит днес да поработя няма как имам агажименти и клиенти още днес

*

Нова

• 3491
« Отговор #4082 -: Август 12, 2013, 08:28:07 am »
ще направя някъв жалък опит днес да поработя няма как имам агажименти и клиенти още днес

Айде, и много хубава комисионна да си спечелиш!

« Отговор #4083 -: Август 12, 2013, 10:31:20 am »
Здравейте .Искам да попитам: Ще заживеем ли заедно с човека с който сме във връзка в момента,но не знам каква карта да прикача: моя,обща или карта с часа в който задавам въпроса....не можах да намеря какво трябва да прикача?
Усмихнат ден :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #4084 -: Август 12, 2013, 10:35:18 am »
Здравейте .Искам да попитам: Ще заживеем ли заедно с човека с който сме във връзка в момента,но не знам каква карта да прикача: моя,обща или карта с часа в който задавам въпроса....не можах да намеря какво трябва да прикача?

С момента на задаване на въпроса.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4085 -: Август 12, 2013, 10:36:15 am »

с днешна дата и час 11:31

*

Нова

• 3491
« Отговор #4086 -: Август 12, 2013, 10:39:41 am »

с днешна дата и час 11:31

Да, освен ако за себе си не е задала въпроса по-рано.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4087 -: Август 12, 2013, 10:40:22 am »
Ето я картата, само за потвърждение, в София си нали Меган?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #4088 -: Август 12, 2013, 10:49:13 am »
Да,  Благодаря ти :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4089 -: Август 12, 2013, 10:54:06 am »
Здравейте .Искам да попитам: Ще заживеем ли заедно с човека с който сме във връзка в момента...
NE w ramkite na horara. toi vaji do 6 meseca, ako ne znae6. t.e. do kraq na tazi godina ne mislq 4e 6te zajiveet zaedno. drugata godina moje da pita6 pak :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #4090 -: Август 12, 2013, 10:59:19 am »
Благодаря ,не знаех колко важи.Ще опитам и до година,ако м/у временно се случи,ще дам обр,връзка.Очаквам това да се случи до края на другия месец,но кой знае....

« Отговор #4091 -: Август 12, 2013, 11:24:58 am »
Благодаря ти за отговора:) Има. И е в развод който трябва да приключи другия месец,и да се съберем...Вече се събирахме януари т.г,но се разделихме,и после още веднъж през април..... и от тогава сме на иди ми-дойди ми.
« Последна редакция: Август 12, 2013, 11:29:15 am от megane »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4092 -: Август 12, 2013, 12:11:16 pm »
NE w ramkite na horara. toi vaji do 6 meseca, ako ne znae6. t.e. do kraq na tazi godina ne mislq 4e 6te zajiveet zaedno. drugata godina moje da pita6 pak :)
Брей, ама верно ли?!  ;D
Като не си написала, че е за три месеца пак добре...
Я се стегни малко, хорарът важи и за години, зависи от въпроса за какво е и за какъв период е зададен
tonat ti ne mi haresva, taka 4e ne smqtam da ti se obqsnqvam za6to taka mislq.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #4093 -: Август 12, 2013, 03:36:02 pm »
Един въпрос от мен, "Ще проумее ли колко неоснователна е тази ревност?" ,в случая имам предвид моя партньор. Много ми е интересно как ще разнищите картата, а и самия отговор разбира се  ;) Доста се позамислих обаче как точно да формулирам въпроса..

« Отговор #4094 -: Август 12, 2013, 03:39:44 pm »
Благодаря ти за отговора:) Има. И е в развод който трябва да приключи другия месец,и да се съберем...Вече се събирахме януари т.г,но се разделихме,и после още веднъж през април..... и от тогава сме на иди ми-дойди ми.
Марс в рак не е добре поставен, и въпреки че е в знаков съвпад с Юпитер У9, което показва стартирания развод, но не е гаранция, че като го получи ще напусне дома си- видимо е, че е привързан към дом, семейство- Марс У1 на ИЦ за него, а детето е представено от СлънцетоУ5 в 4д и ще изгори Меркурий У3, свързан с документи, договори

Благодаря ти,би ли ми пояснила че нещо не можах да разбера....Не иска да се развежда...Детето ще прекъсне развода.....обърках се

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4095 -: Август 12, 2013, 04:36:25 pm »
Ето я картата, само за потвърждение, в София си нали Меган?

меган и аз ще се включа по този хорар, не за друго, ами защото Луната ти е в Спика и то точен съвпад- изключително бенефично положение. Също предстои полусекстил с венера- сигнификатора ти, при мен тези аспекти работят- Имаш индикации за Да отговор.

Предполагам много искаш това нещо да се случи, но ми излиза, че всъщност ти си възпрепятстваната по някакъв начин относно местенето. Когато ти измислиш как да решиш имотния проблем около теб, тогава ще успеете да се преместите заедно- ключа е в теб ;) Това е според мен.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4096 -: Август 12, 2013, 04:38:49 pm »
Меган- разбирам ли правилно това, което тук споделяш?

Де факто - вие сте на иди ми , дойди ми- ти пускаш хорар дали ще се съберете да живеете....но всъщност питаш как ще се развиват вашите отношения?

Така ли?

Ако така питаш- пак- според мен ти държиш ключа, отношенията ще се стабилизират при вас и е възможно да започнете в близките месеци да говорите и за преместване заедно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4097 -: Август 12, 2013, 04:53:36 pm »
Един въпрос от мен, "Ще проумее ли колко неоснователна е тази ревност?" ,в случая имам предвид моя партньор. Много ми е интересно как ще разнищите картата, а и самия отговор разбира се  ;) Доста се позамислих обаче как точно да формулирам въпроса..

Ти си в негов 6ти дом- това, което го боли, в твой 12- не осъзнаваш може би как изглежда поведението ти от страни. Управляваш 8ми дом на човека - обсебен е от теб като жена и не желае да те изгуби, но мисля, че той чувства, че няма достатъчно силно влияние над теб, чувствата ти, че погазваш авторитета му по някакъв начин- не знам така ли е- казвам само как го чувства. Приказките на някакви хора от обкръжението му му оказват влияние. Много е емоционален. Възможно е твоето поведение да го кара да се оглежда за внимание. Може би е неоснователна неговата ревност...но се постарай да му покажеш разбиране..нещо такова ми се вижда по този хорар
Дано да е от помощ

« Отговор #4098 -: Август 12, 2013, 05:35:51 pm »
Марс в рак не е добре поставен, и въпреки че е в знаков съвпад с Юпитер У9, което показва стартирания развод, но не е гаранция, че като го получи ще напусне дома си- видимо е, че е привързан към дом, семейство- Марс У1 на ИЦ за него, а детето е представено от СлънцетоУ5 в 4д и ще изгори Меркурий У3, свързан с документи, договори

Благодаря ти,би ли ми пояснила че нещо не можах да разбера....Не иска да се развежда...Детето ще прекъсне развода.....обърках се
не, че не иска да се развежда, а да напусне дома си, най-вече заради детето, лично аз познавам много разведени, които продължават да си живеят заедно, на 3 мои приятелки мъжете живяха с други 2-3г, а после се върнаха при тях и са си още заедно, затова написах, че не е гаранция, че ако финализира развода юридически ще се съберете под един покрив- за последното се търси връзка между вашите У4, в случая са в разходящ семисекстил, което изобщо не е достатъчно, за да даде положителен отговор, а Луната може да е в съвпад с щастливата звезда Спика, но щастието е за неговия дом, който в картата е представен от Луната У4 за него.
Благодаря ти...надявам се ако се заживеем заедно още веднъж, да е плод на сериозно взето решение.И аз знам за всякакви случаи,но всичко е индивидуално.При някой (като при мен например,разведена съм) разделям се и никога повече не се обръщам назад.А дома си не иска да напусне защото го плаща,и не иска други хора да живеят там,но е купен след брака и за него няма избор - той трябва да излезе сега от там,а после при подялбата ще се реши какво ще се случва с апартамента....За детето - обича си детето като всички хора,но това не е проблем за нашата връзка.Аз просто искам да знам ще се случват ли нещата с нас или не,защото ми омръзна да вися в положение на никъде.

« Отговор #4099 -: Август 12, 2013, 05:47:33 pm »
Меган- разбирам ли правилно това, което тук споделяш?

Де факто - вие сте на иди ми , дойди ми- ти пускаш хорар дали ще се съберете да живеете....но всъщност питаш как ще се развиват вашите отношения?

Така ли?

Ако така питаш- пак- според мен ти държиш ключа, отношенията ще се стабилизират при вас и е възможно да започнете в близките месеци да говорите и за преместване заедно.

Здарвей,искам точно да разбера дали ще се съберем окончателно да живеем заедно фактически,защото 2 пъти до сега идва остава по месец и се връща обратно.Иначе нон-стоп само за това "прословуто" заживяване заедно ми говори,но нищо не прави,и когато аз повдигна въпроса стават зверски скандали.
Откъм отношения сме в крайностите,но не сме се разделили до сега,като двойка независимо от всички проблеми,той просто не си отива от мен.Де факто имаме връзка и то активна.Не се случвало да се "разделим" за повече от 2-3 дена,и то това беше преди.В последната една година дори и в канските скандали не се разделяме.И смятам че е редно да заживеем заедно,но не се случва.....