Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040878 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4100 -: Август 12, 2013, 06:00:04 pm »
Ето я картата, само за потвърждение, в София си нали Меган?

меган и аз ще се включа по този хорар, не за друго, ами защото Луната ти е в Спика и то точен съвпад- изключително бенефично положение. Също предстои полусекстил с венера- сигнификатора ти, при мен тези аспекти работят- Имаш индикации за Да отговор.

Предполагам много искаш това нещо да се случи, но ми излиза, че всъщност ти си възпрепятстваната по някакъв начин относно местенето. Когато ти измислиш как да решиш имотния проблем около теб, тогава ще успеете да се преместите заедно- ключа е в теб ;) Това е според мен.

Много ти благодаря за включването,нямам проблем аз....аз имам жилище и живея сама,ключа е в мен защото той ми го върна преди месец,когато беше 2-рото фиаско с НЕГОВОТО огромно желание да гради дом с мен (подчертавам го,защото той е този който настоява за съвместен живот,но както се оказа само на думи).
Както казах в другия пост(да не се повтарям) той трябва да дойде при мен,защото той няма къде да ме заведе,аз иначе нямам претенции у нас ли ще е или там където ме заведе той...Но вече нещо да се случва защото ще полудея от това висене в нищото.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #4101 -: Август 13, 2013, 07:11:19 am »
Един въпрос от мен, "Ще проумее ли колко неоснователна е тази ревност?" ,в случая имам предвид моя партньор. Много ми е интересно как ще разнищите картата, а и самия отговор разбира се  ;) Доста се позамислих обаче как точно да формулирам въпроса..
рано зададен въпрос- това показват градусите, по-скоро минутите, на АСЦ
той не знам какво да проумява, Уран в негов 1д е в знак на Марс и в разходящ квадрат с неговия представител Марс- все планети свързани с избухване, неовладян гняв и нерви, а квадратът между тях е изпуснал парата
по отношение на любовта има някаква заблуда при теб с ретро Нептун в 5д, който е негов У12- може би илюзиите, които имаш в областта на чувствата да са свързани с неща, които не знаеш за него- Нептун е в разходящ тригон с Марс и той добре пази тайните си, както и мислите от теб, представена от Венера в разходяща опозиция с Нептун
Луната е квадратирала Плутон У3- нещо си казала не на място, предизвикала си скандал и мисля, че ти трябва да проумееш, че ако те ревнува неоснователно все с нещо си го предизвикала, най-вероятно с приказки
Голяма драма стана от абсолютно нищо...чудя се за това с ранния АСЦ, щото аз докато дойда до рс да пусна картата, въпроса вече си ми беше в главата и само 3 мин да мръдна си става 29гр., но пък с тези интерпретации много точно напипвате нещата..akruks,това за моите илюзии..може би не те разбирам напълно...
Един въпрос от мен, "Ще проумее ли колко неоснователна е тази ревност?" ,в случая имам предвид моя партньор. Много ми е интересно как ще разнищите картата, а и самия отговор разбира се  ;) Доста се позамислих обаче как точно да формулирам въпроса..

Ти си в негов 6ти дом- това, което го боли, в твой 12- не осъзнаваш може би как изглежда поведението ти от страни. Управляваш 8ми дом на човека - обсебен е от теб като жена и не желае да те изгуби, но мисля, че той чувства, че няма достатъчно силно влияние над теб, чувствата ти, че погазваш авторитета му по някакъв начин- не знам така ли е- казвам само как го чувства. Приказките на някакви хора от обкръжението му му оказват влияние. Много е емоционален. Възможно е твоето поведение да го кара да се оглежда за внимание. Може би е неоснователна неговата ревност...но се постарай да му покажеш разбиране..нещо такова ми се вижда по този хорар
Дано да е от помощ
zikovu, доскоро бях убедена в написаното по-горе, но предвид потайността,  която akruks нацели..не знам..

*

sia

• 31
« Отговор #4102 -: Август 13, 2013, 10:05:42 am »
Благодаря, то и секса не е лошо като начало.
 ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4103 -: Август 13, 2013, 10:28:24 am »
Кармен- съгласна съм - има неща, които крие, аз съм ти го загатнала по друг начин в постигна ми...та..аз си мисля обаче, че той така го разбира сякаш е провокиран от теб :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4104 -: Август 13, 2013, 11:45:52 am »
ох, изтри ми се поста и сега ще е реплика:Д
така:

в подчертано любовен период съм напоследък, което не се е случвало... твърде отдавна:Д
затова си позволявам да пусна 2 карти (за 1 и същи човек)

1-вата скалъпих, докато умувах дали да предизвикам повторното ни виждане. (привличането ми/ни беше изключително силно, усещане за нещо, което не е случайно, което ще трае) питах дали ме е харесал и дали би могло да се получи нещо между нас. в крайна сметка отидох при него, но обстоятелствата не бяха благоприятни, а и сдържаността му (Козирог на АСЦ) ми дойде в повече и си тръгнах, без дори да си разменим координати (а исках :-[, не ми се вярваше чак:Д)

това води до следващата карта, която е отчайваща, но поне да се архивирам черно на бяло.
пита се дали с него ще се срещнем отново (без зададен времеви интервал, но наум си повтарях "тази есен, тази есен":Д)

много (ми) е момичешко всичко, но ще се радвам да прочета коментарите ви)))

//разбира се, картите са разместени (за по-интересно:Д) усмихвайте се!))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4105 -: Август 13, 2013, 11:03:04 pm »
Пак питам нещо свързано с моя човек на някой може да им се види досадно но просто ще се пръсна имам нужда да чуя нещо хубаво за да не откача а имено въпроса ми е какво чувства той към мен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4106 -: Август 13, 2013, 11:06:25 pm »
Пак питам нещо свързано с моя човек на някой може да им се види досадно но просто ще се пръсна имам нужда да чуя нещо хубаво за да не откача а имено въпроса ми е какво чувства той към мен
Много потаен ми се струва твоя човек, освен това има нещо, което и ти се премълчала от него.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4107 -: Август 13, 2013, 11:10:57 pm »
Много потаен ми се струва твоя човек, освен това има нещо, което и ти се премълчала от него.
страното е че нищо не съм премълчавала ама нищичко и това май ми беше и грешката

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4108 -: Август 14, 2013, 12:14:44 am »
Много ти благодаря Аркус на път съм да се побъркам явно просто трябва да го оставя намира в момента и да не го притенявам и търся

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4109 -: Август 14, 2013, 10:19:51 am »
Ще прекараме ли хубаво? :-[ Ще се харесаме ли?
« Последна редакция: Август 14, 2013, 10:29:28 am от Milkyway »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4110 -: Август 14, 2013, 10:24:00 am »
Имам въпрос. Пиша си от одеве с една приятелка, наскоро се е разделила с приятеля си и го подозира, че вече си има друга. И понеже вече съм изкривена и само в астрология пречупвам всичко, направих един хорар с въпрос "има ли друга". Четох за тълкуването, но ми е много неясно още и ми трябва малко помощ. Тя би следвало да е Венера в 12 дом, нали? Луната ще направи секстил с Венера преди да напусне знака, това добре ли е, тоест ще се съберат ли? Той от Уран в 7 ли е представен и това, че има тригон със Слънце в негов 5 и у5 значи ли, че има друга? Много ме объркват още тия хорари  :(

*

Нова

• 3491
« Отговор #4111 -: Август 14, 2013, 10:28:48 am »
Милки, мила, а защо, кажи, твои у1 и 8 са ти в 12 дом, а твоя у5 е ретро и в негов 12?
И каква е тази луна, която до градус точно тригонира извисения отгоре той, но после веднага и същевременно карира у5, троновото му слънце на негов к5? И това е последният й аспект.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4112 -: Август 14, 2013, 10:34:08 am »
Милки, мила, а защо, кажи, твои у1 и 8 са ти в 12 дом, а твоя у5 е ретро и в негов 12?
И каква е тази луна, която до градус точно тригонира извисения отгоре той, но после веднага и същевременно карира у5, троновото му слънце на негов к5? И това е последният й аспект.
Мерси много Нова,
но какво имаш предвид? Че е тайно ли? Ако това имаш предвид ,да,тайно ще е.....
Кажи,че не мога да те разбера :'(
В смисъл хубаво ли е това или не...?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4113 -: Август 14, 2013, 10:41:56 am »
Ми ти в твоя 12 дом си тайна единствено за себе си. Защо си заровила "сакралните" неща надълбоко, а уж са ти цел и им пускаш хорар?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4114 -: Август 14, 2013, 10:45:10 am »
Мерси Нова,
тази въпросната среща,за която питам,трябва да стане след 2 дни.Тя ще бъде тайна среща,както и за него...той също ще се крие.
Та,ако това показва хорара,да ,това е вярно. Тайна среща предстои.
За сакралните неща,не те разбрах......понякога нещата трябва да ми се казват по-просто ;D

Пускам хорар,защото искам да разбера дали звездите са благосклонни за тази среща :lol:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4115 -: Август 14, 2013, 10:49:23 am »
Мерси Нова,
тази въпросната среща,за която питам,трябва да стане след 2 дни.Тя ще бъде тайна среща,както и за него...той също ще се крие.Та,ако това показва хорара,да ,това е вярно. Тайна среща предстои.
За сакралните неща,не те разбрах......понякога нещата трябва да ми се казват по-просто ;D
Пускам хорар,защото искам да разбера дали звездите са благосклонни за тази среща :lol:
успешно криене и дано звездите да са благосклонни да не му спадне от притеснение да не ви хванат  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4116 -: Август 14, 2013, 10:55:27 am »
Мерси Нова,
тази въпросната среща,за която питам,трябва да стане след 2 дни.Тя ще бъде тайна среща,както и за него...той също ще се крие.Та,ако това показва хорара,да ,това е вярно. Тайна среща предстои.
успешно криене и дано звездите да са благосклонни да не му спадне от притеснение да не ви хванат  ;D
Благодаря! Това пожелание, не е по картата нали?
Ами не,няма как да ни хванат,в друг град.Пък и не сме деца,хора на над 40 години......
ако питаш за скрупули,не нямаме :blink:
Не вярвам да му спадне,не прилича на психически обременен ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4117 -: Август 14, 2013, 11:03:47 am »
На неутрален терен няма задръжки, особено когато мъжът е достатъчно увлечен. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4118 -: Август 14, 2013, 11:36:33 am »
Имам въпрос. Пиша си от одеве с една приятелка, наскоро се е разделила с приятеля си и го подозира, че вече си има друга. И понеже вече съм изкривена и само в астрология пречупвам всичко, направих един хорар с въпрос "има ли друга". Четох за тълкуването, но ми е много неясно още и ми трябва малко помощ. Тя би следвало да е Венера в 12 дом, нали? Луната ще направи секстил с Венера преди да напусне знака, това добре ли е, тоест ще се съберат ли? Той от Уран в 7 ли е представен и това, че има тригон със Слънце в негов 5 и у5 значи ли, че има друга? Много ме объркват още тия хорари  :(
Я кажи първо, кой за кого задава въпроса, дали някой е назован по име или не, за да знам по кой дом да го гледам. Примерно, ако ти питаш за твоя приятелка, но не я назоваваш по име, а като приятелка, я взимам по твой 11 дом, и така.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4119 -: Август 14, 2013, 11:51:55 am »
Я кажи първо, кой за кого задава въпроса, дали някой е назован по име или не, за да знам по кой дом да го гледам. Примерно, ако ти питаш за твоя приятелка, но не я назоваваш по име, а като приятелка, я взимам по твой 11 дом, и така.

Реално тя сама си задава въпроса и ми споделя и аз зад гърба и пускам хорар, че ми е интересно тълкуването... Ако искаш, смятай го по име, че аз съвсем се омотах.