Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040147 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #4200 -: Август 18, 2013, 09:59:44 pm »
"Х'' ще ми пише ли скоро? Назовала съм го по име видях, че има значение. Обаче защоли си мисля, че не я наравих както трябва :-\
« Последна редакция: Август 18, 2013, 10:26:27 pm от _perla_ »

« Отговор #4201 -: Август 18, 2013, 10:28:12 pm »
Този "Х" потаен ми се струва, да не се крие нещо от теб ?
Иначе не, не мисля, че ще ти пише скоро, но все пак смятам, че ще го направи, просто не толкова скоро, колкото на теб ти се иска.

« Отговор #4202 -: Август 18, 2013, 10:33:31 pm »
Този "Х" потаен ми се струва, да не се крие нещо от теб ?
Иначе не, не мисля, че ще ти пише скоро, но все пак смятам, че ще го направи, просто не толкова скоро, колкото на теб ти се иска.
Той, че е потаен е потаен, но няма за какво да се крие, а и съм му много надалеч–няма вероятност да се видим. Просто спрях да го търся и той мен, също. Мога ли да попитам защо мислиш така :)

« Отговор #4203 -: Август 18, 2013, 10:41:21 pm »
Мисля така, защото той е представен от Венера, която е в неговият 12-ти дом и не е много благоприятно ситуирана, но все пак прави хармоничен аспект с Луната.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4204 -: Август 18, 2013, 10:45:17 pm »
и аз искам да питам същото може би даже да я е имало преди да се разделим много страно така изведнъж си промени и поведението и държанието и всичко изобщо
Луната е без курс, което е обяснимо, тъй като начесто питаш за него, а той е представен от Венера, която отскоро е сменила знака, а от там и промяната при него, за която се озадачаваш
няма разходящи аспекти, за да е налице създаване на връзка, флирт, единствено положението ѝ в 12д показва, че се крие в момента
и в тази карта излиза, че има затруднения в работа, финанси и предстои да нарастнат

защо си  толква точна, ужас да наистина крие се даже и на скаип не влиза и мисля, че го прави заради мен и а има финансови проблеми факт е

като казжаш за това криене, той от преди дота време има желанието да се покрие на село за няколко дена да си спре и телефоните, щял да си слагал мислите във вред и да си изяснявл каво сика от тук натаък в живота си и къде било и моето място в живота му, но това за мен, беше разбира се докато бяхме заедно, сега едв ли влизам в плановете на това преосмисляне

« Отговор #4205 -: Август 18, 2013, 10:47:05 pm »
Не разбирам какво значи точно това, но ти благодаря  :-[ При правенето на картата не съм поставяла никакви лични данни има ли някакво значение?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4206 -: Август 18, 2013, 10:49:39 pm »
"Х'' ще ми пише ли скоро? Назовала съм го по име видях, че има значение. Обаче защоли си мисля, че не я наравих както трябва :-\
не

« Отговор #4207 -: Август 18, 2013, 10:50:45 pm »
Не разбирам какво значи точно това, но ти благодаря  :-[ При правенето на картата не съм поставяла никакви лични данни има ли някакво значение?

Не, няма значение :blink: .

« Отговор #4208 -: Август 18, 2013, 10:56:32 pm »
Благодаря ви, момичета  :wub: Лошото при този метод е, че не може да се попита защо. Други въпроси не искам да задавам, че да не се окажат и те отрицателни  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4209 -: Август 19, 2013, 06:50:03 am »
След снощното събуждане не можах да заспя и влязох в скайп... и продължават да се случват странни неща.. Имах рекуест от същия този, в когото бях влюбена и 3г. не можех да си го избия от главата... Същия, на когото преди 2г. когато му признах за чувствата си ми отг че не изпитва нищо към мен и преди една година аз го изтрих (за последно) и от тогава не сме се чували. Това е супер необичайно...

Залипсвала ли съм му на Х. че ме добавя? Една година по-късно... какво иска от мен?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4210 -: Август 19, 2013, 09:42:15 am »
Благодаря ви, момичета  :wub: Лошото при този метод е, че не може да се попита защо. Други въпроси не искам да задавам, че да не се окажат и те отрицателни  :blink:
може да се пита "защо", трудно е, като не си дала никаква информация, и това е карта на отношенията....мисля, че си съвсем начинаеща в хорарите, ако е така, разсъждава се по следният начин:
Х. е описан от 7дом, знак везни, венера-неговата планета е в негов12 дом-там човек се изолира ,или иска потайност, укрива се, или е надалеч,венера на трон-добре му е така...
негов 3дом отговаря за общуването му-планета юпитер добре поставен в полето на работата му и с предстоящ напрегнат аспект с у-л на 1 дом-потвърждава, че Х. го интересува повече реализацията и има някакви спирачки да те потърси...между 3-тите ви домове няма аспект-няма развитие...
между първите ви домове-това сте ти и Х като позиция, лична воля по задавания въпрос-та,планетите нямат предстоящ скорошен аспект
луната е без курс, ако изключим куинконс слънце, но това не е мажорен аспект, луна без курс-нищо няма да се случи близките месеци
твоите сигнификатори по въпроса са "комплицирани", слаби по знак и дом-и в полето на работа и къща, а питаш друго...което издава слабост в аргументите ти-може би знаеш защо е така ситуацията между теб и Х., но не я приемаш

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4211 -: Август 19, 2013, 10:12:47 am »
след колко време може да се пусне хорара, който да е обективен, след като сегашните излизат нерадикални

« Отговор #4212 -: Август 19, 2013, 10:51:08 am »
здравейте! искам да попитам дали този мъж има още чуства към мен и дали има шанс да се съберем заедно или е много късно вече. разделени сме,бях убедена завинаги и за добро,но нещо още мисля за него,не знам дали е взаимно изобщо, той може и да ме е изключил от плановете си категорично..благодаря, ако някой погледне.

« Отговор #4213 -: Август 19, 2013, 11:37:28 am »
Здравейте,
Ще възобновим ли отношенията си с Илиян? Връзката ни е тайна, и изцяло основана на физически отношения. Той има и друга открита връзка.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4214 -: Август 19, 2013, 11:41:55 am »
Картата е нерадикална заради сатурн на асц.

Ти май си знаеш отговора, вътре в себе си си наясно.

« Отговор #4215 -: Август 19, 2013, 11:50:06 am »
може да се пита "защо", трудно е, като не си дала никаква информация, и това е карта на отношенията....мисля, че си съвсем начинаеща в хорарите, ако е така, разсъждава се по следният начин:
Х. е описан от 7дом, знак везни, венера-неговата планета е в негов12 дом-там човек се изолира ,или иска потайност, укрива се, или е надалеч,венера на трон-добре му е така...
негов 3дом отговаря за общуването му-планета юпитер добре поставен в полето на работата му и с предстоящ напрегнат аспект с у-л на 1 дом-потвърждава, че Х. го интересува повече реализацията и има някакви спирачки да те потърси...между 3-тите ви домове няма аспект-няма развитие...
между първите ви домове-това сте ти и Х като позиция, лична воля по задавания въпрос-та,планетите нямат предстоящ скорошен аспект
луната е без курс, ако изключим куинконс слънце, но това не е мажорен аспект, луна без курс-нищо няма да се случи близките месеци
твоите сигнификатори по въпроса са "комплицирани", слаби по знак и дом-и в полето на работа и къща, а питаш друго...което издава слабост в аргументите ти-може би знаеш защо е така ситуацията между теб и Х., но не я приемаш

:clap: :88: Да, права си за всичко. Потеан е, но и аз не съм една от най-разкритите, от това което ми е казвал наистина е зает предимно с работа и там има някакво напрежение. Предполагам защо не ме търси, може би защото имаше 3-ти човек от моя страна, за това не го обвинявам, че не го прави. Напълно нормална реакция от негова страна, а и най-вероятно не изпитва нищо към мен – ей, това е нещото което виждам и не мога да  приема колкото и да е егоистично. Но вътрешния ми глас ми подсказва, че все пак ще ме потърси, но няма да е скоро, което и вие потвърдихте. Аз за никъде не бързам, ще изчакам той да се сети, защото последните няколко пъти аз го правих и ударих на ''греда'', на сила хубост на става :blink: И на Таро същото ми казаха, че ще ме потърси, но няма да е скоро и че му е добре така. Много благодаря за изчерпателния отговор и отделеното време. Ако има някаква развръзка ще пиша. Целувки  :88:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4216 -: Август 19, 2013, 12:51:57 pm »
здравейте! искам да попитам дали този мъж има още чуства към мен и дали има шанс да се съберем заедно или е много късно вече. разделени сме,бях убедена завинаги и за добро,но нещо още мисля за него,не знам дали е взаимно изобщо, той може и да ме е изключил от плановете си категорично..благодаря, ако някой погледне.

според мен този човек изживява други юбовни трепети в момента и те доминират, паза спомен за теб, мисли те, но до там. Шанс за вас напред в бъдещето има, но не в близко бъдеще..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4217 -: Август 19, 2013, 01:17:00 pm »

:clap: :88: Да, права си за всичко. Потеан е, но и аз не съм една от най-разкритите, от това което ми е казвал наистина е зает предимно с работа и там има някакво напрежение. Предполагам защо не ме търси, може би защото имаше 3-ти човек от моя страна, за това не го обвинявам, че не го прави. Напълно нормална реакция от негова страна, а и най-вероятно не изпитва нищо към мен – ей, това е нещото което виждам и не мога да  приема колкото и да е егоистично. Но вътрешния ми глас ми подсказва, че все пак ще ме потърси, но няма да е скоро, което и вие потвърдихте. Аз за никъде не бързам, ще изчакам той да се сети, защото последните няколко пъти аз го правих и ударих на ''греда'', на сила хубост на става :blink: И на Таро същото ми казаха, че ще ме потърси, но няма да е скоро и че му е добре така. Много благодаря за изчерпателния отговор и отделеното време. Ако има някаква развръзка ще пиша. Целувки  :88:
по повод допълващата информация във втората част от постта ти-неговият любовен живот се управлява от сатурн, управител на 5 в 1 дом, той държи козът в отношенията ви, сатурн е в рецепция с плутон, което е трайност , постоянство...ако не е бил сериозно обвързан с друга и сатурн показва вашите отношения, въпреки, че не те търси, това което е било между вас , е останало...а може и да се заблуждаваме на луна без курс...
ПРИНЦИПНО ЧАСОВИТЕ КАРТИ ВАЖАТ ЗА ОКОЛО 2,5-3 МЕСЕЦА-ТОВА СПОРЕД УЧЕБНИЦИТЕ, НО... има случаи, в които осите са във фиксирани знаци, сигнификаторите също-тогава търсим и по продължителна във времето реализация...има модел такъв-градусово отстояние между с-ри,ь или между луна и с-р и по "таблиците" градус= на нещо, това може да са месеци, години...зависи от случая
в хорарите се пита за бързо развиващи се неща, счита се че за около 3 месеца звездното небе значително се променя откъм движението на бързите планети...те така ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4218 -: Август 19, 2013, 02:49:07 pm »
akruks, може ли да те помоля да погледнеш въпроса ми по-горе, наистина ме вълнува. Заради това момче започнах да се интересувам от астрология и се записах в този форум. И сега видях във фб че явно се е разделил с приятелката си и сигурно за това ме е добавил. Ама това направо си е нагло. Когато си писахме за последно, аз имах нужда да говоря с него, (толкова време не можах да го превъзмогна и ми тежеше) и той ми каза че си има приятелка и не иска да си пише с мен за да не я засегне по някакъв начин. Направо ме сряза доста кофти тогава. А сега ме търси, дали наистина му липсвам или просто иде ми дойде ми... и за да си запълни времето и да си нахрани егото?

« Отговор #4219 -: Август 19, 2013, 03:07:34 pm »
Картата е нерадикална заради сатурн на асц.

Ти май си знаеш отговора, вътре в себе си си наясно.

Здравейте,
Ще възобновим ли отношенията си с Илиян? Връзката ни е тайна, и изцяло основана на физически отношения. Той има и друга открита връзка.
Щом е тайна се разглеждат 12-тите ви домове, при теб Венера У12 е в разходящ хармоничен аспект с Луната- сигнификатор на въпроса и втори твой сигнификатор- питаш за тайната си връзка и си готова да я продължиш, но между Венера У12 за теб и Марс У12 за него е налице знаков квадрат, Луната ще направи куинконкс с Марс, а последното не зная дали ще изиграе роля за пренос на светлина, но като вземем предвид сходящия квадрат на Луната У3 за него и Сатурн У3 за теб, то не предстои да имате успешно общуване и срещи. Последния аспект на Луната е нехармоничен- опозиция със Слънцето у10- целта ти няма да се осъществи, сори!

Благодаря! Само не разбрах, след като е нерадикална, трябва ли да задам въпроса след време?