Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041688 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Хорар за любов
« Отговор #4220 -: Август 19, 2013, 04:00:08 pm »
Благодаря, и аз предполагам, че едва ли просто така ще ме потърси за чат. Но под интимна близост, чисто сексуално ли? Дали може да става въпрос за чувства от негова страна или просто за забавления?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4221 -: Август 19, 2013, 04:00:15 pm »
аркус след колко време да задам въпрос ,пак след като предишните карти излизаха не радикални

« Отговор #4222 -: Август 19, 2013, 04:06:42 pm »
Blagodarq, Zikovu! a dali eventualno moje da se vidi sled kolko vreme bi moglo da ima razvitie pri nas-6 meseca ili poveche, blagodarq predvaritelno.
p.p.izvinqvam se za lipsata na kirilica,prez telefona sum,che sum s problem s neta.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4223 -: Август 19, 2013, 05:02:50 pm »
ще подновим ли комуникация с Х?
имам предвид не просто еднократно обаждане, а точно подновяване на комуникацията като цяло.
16,08,2013, 08:46 бургас

ще съм благодарна, ако някой качи картата, от работа не мога да я кача.
чак днес видях, че картата е объркана
слагам картата с правилният месец.
според мен отговорът е "не", но все пак да я пусна. не знак как да тълкувам и сходящия тригон на луната със слънцето, което е и последният аспект, който ще сключи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4224 -: Август 19, 2013, 05:08:14 pm »
здравейте! искам да попитам дали този мъж има още чуства към мен и дали има шанс да се съберем заедно или е много късно вече. разделени сме,бях убедена завинаги и за добро,но нещо още мисля за него,не знам дали е взаимно изобщо, той може и да ме е изключил от плановете си категорично..благодаря, ако някой погледне.
Меркурий у1 е в отминал нехармоничен аспект със Сатурн У5, което не показва да имаш чувства към него, а обратното, а Луната У5 за него е в сходящ нехармоничен аспект със Сатурн у5 за теб и при наличие на този предстоящ аспект едва ли има и ще има взаимност в чувствата. За събиране не виждам стане, съжалявам за което!

добре благодаря просто ще видим след време какво ще стане и така лек ден от мен на всички, както ти каза ще чакам да се обади и да видим как ще се рзвият събитията

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #4225 -: Август 19, 2013, 05:22:52 pm »
Здравейте,ще съм благодарна ако някои от вас погледне и мойто въпросче.Ще се съберем ли отново да живеем заедно с приятелят ми А?
18.21ч Плевен
Много ще съм ви благодарна

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4226 -: Август 19, 2013, 06:01:04 pm »
благодаря
аз реших, че заради предстоящият аспект на венера с плутон  и заради липсата на аспект между у1 и у7, няма да стане работата. ще дам ов след 3 месеца  ;D

« Отговор #4227 -: Август 19, 2013, 08:44:23 pm »
Благодаря ви, момичета  :wub: Лошото при този метод е, че не може да се попита защо. Други въпроси не искам да задавам, че да не се окажат и те отрицателни  :blink:
може да се пита "защо", трудно е, като не си дала никаква информация, и това е карта на отношенията....мисля, че си съвсем начинаеща в хорарите, ако е така, разсъждава се по следният начин:
Х. е описан от 7дом, знак везни, венера-неговата планета е в негов12 дом-там човек се изолира ,или иска потайност, укрива се, или е надалеч,венера на трон-добре му е така...
негов 3дом отговаря за общуването му-планета юпитер добре поставен в полето на работата му и с предстоящ напрегнат аспект с у-л на 1 дом-потвърждава, че Х. го интересува повече реализацията и има някакви спирачки да те потърси...между 3-тите ви домове няма аспект-няма развитие...
между първите ви домове-това сте ти и Х като позиция, лична воля по задавания въпрос-та,планетите нямат предстоящ скорошен аспект
луната е без курс, ако изключим куинконс слънце, но това не е мажорен аспект, луна без курс-нищо няма да се случи близките месеци
твоите сигнификатори по въпроса са "комплицирани", слаби по знак и дом-и в полето на работа и къща, а питаш друго...което издава слабост в аргументите ти-може би знаеш защо е така ситуацията между теб и Х., но не я приемаш

:clap: :88: Да, права си за всичко. Потеан е, но и аз не съм една от най-разкритите, от това което ми е казвал наистина е зает предимно с работа и там има някакво напрежение. Предполагам защо не ме търси, може би защото имаше 3-ти човек от моя страна, за това не го обвинявам, че не го прави. Напълно нормална реакция от негова страна, а и най-вероятно не изпитва нищо към мен – ей, това е нещото което виждам и не мога да  приема колкото и да е егоистично. Но вътрешния ми глас ми подсказва, че все пак ще ме потърси, но няма да е скоро, което и вие потвърдихте. Аз за никъде не бързам, ще изчакам той да се сети, защото последните няколко пъти аз го правих и ударих на ''греда'', на сила хубост на става :blink: И на Таро същото ми казаха, че ще ме потърси, но няма да е скоро и че му е добре така. Много благодаря за изчерпателния отговор и отделеното време. Ако има някаква развръзка ще пиша. Целувки  :88:
по повод допълващата информация във втората част от постта ти-неговият любовен живот се управлява от сатурн, управител на 5 в 1 дом, той държи козът в отношенията ви, сатурн е в рецепция с плутон, което е трайност , постоянство...ако не е бил сериозно обвързан с друга и сатурн показва вашите отношения, въпреки, че не те търси, това което е било между вас , е останало...а може и да се заблуждаваме на луна без курс...
ПРИНЦИПНО ЧАСОВИТЕ КАРТИ ВАЖАТ ЗА ОКОЛО 2,5-3 МЕСЕЦА-ТОВА СПОРЕД УЧЕБНИЦИТЕ, НО... има случаи, в които осите са във фиксирани знаци, сигнификаторите също-тогава търсим и по продължителна във времето реализация...има модел такъв-градусово отстояние между с-ри,ь или между луна и с-р и по "таблиците" градус= на нещо, това може да са месеци, години...зависи от случая
в хорарите се пита за бързо развиващи се неща, счита се че за около 3 месеца звездното небе значително се променя откъм движението на бързите планети...те така ;D

То аз вече 1 месец чакам, голямо чакане ще пада  ;D Това което ми е казвал е че няма връзка (никаква).Но като се замисля, може и да е имал, но няма да е била сериозна, по-скоро на етап ''зарибявка'', ако така мога да се изразя. Обаче и в това не мога да бъда сигурна.  А като имаме предвид, че и нашата не е била сериозна, няма да се разбере, за коя точно си мисли. Ох, то много сложно стана всичко  ;D И аз понеже искам да разнищя ситуацията, ако направя карта на последната ни среща, може ли да се каже нещо относно чувствата му напрмер?
« Последна редакция: Август 19, 2013, 08:55:19 pm от _perla_ »

« Отговор #4228 -: Август 19, 2013, 08:50:50 pm »
"Х'' ще ми пише ли скоро? Назовала съм го по име видях, че има значение.
Има значение, за да се определят точно сигнификаторите и ако не е назован по име, този за който се пита, то трябва към въпроса да дадеш инфо какъв ти се пада...
 По въпроса- Луната е без курс, не предстои да извършва повече мажорни аспекти, а с това и не следва развитие по въпроса, според правилата... Луната предстои да извърши куинконкс със Слънцето, а този последен аспект при хорари за любов се тълкува като негативна развръзка. Венера У1 на И. е в сходящ квадрат с Юпитер у3 за него- не му предстои коминукация, така че няма да пише. Понеже въпросът ти е за „скоро“ , то отрицателният отговор, който дава картата, се отнася за близкото бъдеще и след време може да питаш отново, а дотогава дано ти пише!

За ''скоро'' имах предвид близките 1-2 седмици, но явно няма да имам късмет. Ще си чакам и туй то. Благодаря за отговора  :88:

« Отговор #4229 -: Август 19, 2013, 09:23:26 pm »
Blagodarq mnogo za otgovora Akruks! estestveno,che ne sme 1 chovek s elodiq! po kartata ima neshto,koeto me uchudi mnogo-tova,che sochi,che nqmam chustva,napravo se izumih. e za nego kum men sega moje i da nqma,no vse pak.!no za sebesi pone sum ubedena. oshte vednaj blagodarq za otdelenoto vreme na Zikovu i Akruks. sorry za maimunicata.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4230 -: Август 19, 2013, 09:25:09 pm »
ПЕРЛА,
А може и да няма нищо, едва ли играе двойна игра с този сатурн, изобщо връзката ви консумирана ли е? Сатурн е много сериозен по всички въпроси, особено предпазлив пък в любовта-може да значи, че ако не почувства обещаваща сигурност и стабилност в отношенията-няма да се впусне сериозно...така е по всички въпроси, особено предпазлив пък е в любовта, не е по адвенчър изпълненията, което в крайна сметка не знам какво трябва да значи в твоя случай, може да е имал горчив предишен опит
тук, в любовни хорари, когато хората са влюбени, страдат, питат отново и отново, но както е зададен веднъж въпроса-повече не се търсят други отговори, пита се отново след нужното време, или се пита друго :blink:

« Отговор #4231 -: Август 19, 2013, 09:46:00 pm »
ПЕРЛА,
А може и да няма нищо, едва ли играе двойна игра с този сатурн, изобщо връзката ви консумирана ли е? Сатурн е много сериозен по всички въпроси, особено предпазлив пък в любовта-може да значи, че ако не почувства обещаваща сигурност и стабилност в отношенията-няма да се впусне сериозно...така е по всички въпроси, особено предпазлив пък е в любовта, не е по адвенчър изпълненията, което в крайна сметка не знам какво трябва да значи в твоя случай, може да е имал горчив предишен опит
тук, в любовни хорари, когато хората са влюбени, страдат, питат отново и отново, но както е зададен веднъж въпроса-повече не се търсят други отговори, пита се отново след нужното време, или се пита друго :blink:

Ъхъ , консумирана е :-[  Имало е любовни драми при него преди години, може още емоциите да не са отшумяли. Благодаря ти отново. Лека вечер и до скоро  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4232 -: Август 20, 2013, 01:55:46 pm »
Blagodarq, Zikovu! a dali eventualno moje da se vidi sled kolko vreme bi moglo da ima razvitie pri nas-6 meseca ili poveche, blagodarq predvaritelno.
p.p.izvinqvam se za lipsata na kirilica,prez telefona sum,che sum s problem s neta.

както ти казах, според мен не те е забравил. Сега ще погледна дава ли се някакво въстановяване на комуникацията..но може би е хубаво да питаш след около 3 месеца пак- ако все още те интересува развитие между вас.

...ми не..не мога да видя към момента някакво въстановяване на комуникацията...след 3-4 месеца нека да погледнем пак на къде се движат нещата.

Какво те стопира теб по отношение на този мъж- изглеждаш ми като вързана с нещо- приятел ли си имаш, интрига ли са ти извъртяли- каква е тази стена между вас?
« Последна редакция: Август 20, 2013, 02:00:53 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4233 -: Август 20, 2013, 02:13:13 pm »
Здравейте.  :blink:
Как ще се развият взаимоотношенията ми с Х (назован по име) през следващите 3 месеца?
Благодаря!!

« Отговор #4234 -: Август 21, 2013, 10:01:57 am »
Огромно благодаря за отговора ти, Зикову! ДА,изключително точно си го казала,все едно има стена по между ни. накратко - аз бях/съм сериозно обвързана,а сега и той/макар да не мога да определя колко е сериозно при него, защото сме прекъснали контакт.Живеем далеч, запознахме се на почивка и това сигурно е другата причина за стената между нас. Но си давам сметка колко много го обичам и ми липсва, за това попитах дали има шанс да не ме е забравил и да иска да подновим  отношения. Това, което казваш за евентуална възможност, но след време, не скоро ако е така аз съм готова да чакам. Още веднъж много благодаря и пак да кажа много точно си видяла нещата, хорара е явно трудна работа, поздравления!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4235 -: Август 21, 2013, 10:08:05 am »
здравейте! искам да попитам дали този мъж има още чуства към мен и дали има шанс да се съберем заедно или е много късно вече. разделени сме,бях убедена завинаги и за добро,но нещо още мисля за него,не знам дали е взаимно изобщо, той може и да ме е изключил от плановете си категорично..благодаря, ако някой погледне.
Меркурий у1 е в отминал нехармоничен аспект със Сатурн У5, което не показва да имаш чувства към него, а обратното, а Луната У5 за него е в сходящ нехармоничен аспект със Сатурн у5 за теб и при наличие на този предстоящ аспект едва ли има и ще има взаимност в чувствата. За събиране не виждам стане, съжалявам за което!

добре благодаря просто ще видим след време какво ще стане и така лек ден от мен на всички, както ти каза ще чакам да се обади и да видим как ще се рзвият събитията
nelly и elodiq един и същ човек ли е?
Не аркус никога не съм ползвала чужда егистрация това си ми е била винаги регистрацията

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4236 -: Август 21, 2013, 11:35:26 am »
Объркала си цитатите и от там идва и объркването на Акрукс.

« Отговор #4237 -: Август 21, 2013, 07:30:53 pm »
Здравейте :blink:...възстанови ли се комуникацията между мъжът Х/който днес е рожденик/ и жената У  ..дано не изтерясвам  само от това пълнолуние и тр Луна точно на АЦ.... :lol:...
« Последна редакция: Август 21, 2013, 07:50:09 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #4238 -: Август 21, 2013, 09:22:13 pm »
Здравейте :blink:...възстанови ли се комуникацията между мъжът Х/който днес е рожденик/ и жената У  ..дано не изтерясвам  само от това пълнолуние и тр Луна точно на АЦ.... :lol:...
каква транзитна Луна на Ац те тресе, нали си с девишки АСЦ като мен  :o
а, то Луната била на ац-то в хорарната карта  :blink:
Не мен са ми малко объркващи подобни въпроси, ако ми кажеш жената У по кой дом е?
Мъжът Х е по 7д, то е ясно, изгорял е от Слънцето в 12д, нещо не му е комфортно на душата, а комуникацията му е затруднена- Плутон У3 при него е ретро и кацнал на негов К5- празненството, което може би не провежда поради липса на пари- Сатурн у5 във 2д и разходящ квадрат с Меркурий У1
Ти защо не му честитиш празника или се притесняваш да не се минеш в случай, че си общува с друга, която е само в мислите ти, според мен...

..не подозираш колко правилно "ти говорят звездите",Акрукс  :wub:.....наистина той в момента е на селото си при неговите родители и род въобще и за да не харчи излишни пари ходи да им лови риба и да ги черпи с това...а душевния му дискомфорт произтича от факта,че сина му е профукал няколко хилядарки през главата му преди около месец и той скоро разбрал за това...а е ужасен пинтия принципно и цепи стотинката .... в момента Юпитер и Плутон правят полуквадрат / квадрат и половина към Слънцето му , но пък Юпитер прекрасно секстилира У2 и У10/очаква служебно повишение,защото/.....И за моя страх от "минаването" отново си права  ;)...ами днес докато релаксирах изведнъж ме осени тази идея и ...спрях да медитирам просто :-[......а отн поздрава ми -ще се поздравяваме идната седмица на морето :P...много благодаря,Акрукс,за удара ти в десятката и за успокоението :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4239 -: Август 22, 2013, 03:05:02 pm »
Акрукс, хорарна карта с АСЦ на 28 градус и Сатурн в седми дом има ли смисъл да се гледа? Знам, че ти не признаваш нерадикалните карти...