Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044106 Прегледи
*

karita

• *
  • 231
Re: Хорар за любов
« Отговор #4240 -: Август 22, 2013, 05:04:29 pm »
Здравейте  :blink:
Един хорарен въпрос и от мен...
Ще се видим ли с Х до 2 седмици
Мисля ,че нямам шанс ,но ми се иска да чуя и друго мнение.Липсва сходящ аспект между управителите на 1 и 7 дом и на третите домове.На Луната и предстои само един тригон с Марс и съвпад с P.Fort,това не зная как да го тълкувам

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #4241 -: Август 22, 2013, 08:03:38 pm »
Здравейте  :blink:
Един хорарен въпрос и от мен...
Ще се видим ли с Х до 2 седмици
Мисля ,че нямам шанс ,но ми се иска да чуя и друго мнение.Липсва сходящ аспект между управителите на 1 и 7 дом и на третите домове.На Луната и предстои само един тригон с Марс и съвпад с P.Fort,това не зная как да го тълкувам
има сходящ аспект между У3, но е негативен- квадрат между Венера на негов К8 и Плутон на твоя K5
Луната прави последен мажорен аспект ртигон с Марс у3 за теб, но за последно ще извърши куинконкс с Меркурий У1
Съвпадът с Пф е хубав показател, Луната е извършила съвпад и с нейния диспозитор Нептун, който е сигнификатор на човека, за който питаш, но е ретро и разположен в негов 12д, може да си има лични проблеми и затова да се е изолирал, а може да се крие от теб, защото Луната при него управлява дома на любовта, така че може чувствата му да са в посока на друг обект и ПФ в негов 1д да си е късмет за него в любовта, но дано съм гешка и да е твой късмет в партньрските взаимоотношения.
Благодаря ти Акрукс за отделеното време и внимание :blink:,ще дам обратна връзка след 2 седмици

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4242 -: Август 23, 2013, 02:51:45 pm »
Момичета моля ви..помагайте...
Отново се скарахме с мъжа когото обичам и сякаш го губя и не мога нищо да променя..отчаяна съм..пиша през телефона и не мога да построя хорарна карта...
На предния ни скандал  ви попитах и се сдобрихме както показа хорара...но сега..ще се съберем ли отново
София..15.55 часа
Чакам с наранено сърце...

*

aya

• 34
« Отговор #4243 -: Август 23, 2013, 03:30:50 pm »
Здравейте, на всички!

Искам да попитам два измъчващи ме въпроса...
Това ли беше краят на взаимоотношенията ни с П.? Ще се видим ли пак, скоро, някога?  :-\

If you take away my pain , you take away my chance to grow !

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4244 -: Август 23, 2013, 05:11:10 pm »
Здравейте, на всички!

Искам да попитам два измъчващи ме въпроса...
Това ли беше краят на взаимоотношенията ни с П.? Ще се видим ли пак, скоро, някога?  :-\
Не, не е краят. Освен това, пак ще комуникирате, защото вашите У3 са в сходящ секстил.

« Отговор #4245 -: Август 23, 2013, 05:31:13 pm »
Не, не е краят. Освен това, пак ще комуникирате, защото вашите У3 са в сходящ секстил.

Нейният управител на трети дом не е ли Уран ? К3 попада във Водолей.

Не мисля, че ще се видят скоро. Неговият У1 не прави нито едни благоприятен аспект, в опозиция е с Луната, с нейният У3 и в квадрат с нейният У1.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4246 -: Август 23, 2013, 05:33:43 pm »
Ще се видите.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4247 -: Август 23, 2013, 05:57:16 pm »
Отново се скарахме с мъжа когото обичам и сякаш го губя и не мога нищо да променя..отчаяна съм..пиша през телефона и не мога да построя хорарна карта...
На предния ни скандал  ви попитах и се сдобрихме както показа хорара...но сега..ще се съберем ли отново
София..15.55 часа

Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна

*

aya

• 34
« Отговор #4248 -: Август 23, 2013, 06:00:21 pm »
Благодаря на всички за отговорите!

И последно ще се видим ли или всичко е приключило? Всеки е на различно мнение и малко се обърках...

Uran, можеш ли да бъдеш малко по - подробна?
SunMoon, ти и за общуването ли си на мнение, че няма да се случи или само за виждането?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4249 -: Август 23, 2013, 06:00:54 pm »
има апликация/предстоящи събития/ по 3 дом, малко напрегната комуникация, но ще има..,АЙЯ

*

aya

• 34
« Отговор #4250 -: Август 23, 2013, 06:11:55 pm »
Благодаря за отговора, Загадке!  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #4251 -: Август 23, 2013, 06:14:39 pm »
Благодаря на всички за отговорите!

И последно ще се видим ли или всичко е приключило? Всеки е на различно мнение и малко се обърках...

Uran, можеш ли да бъдеш малко по - подробна?
SunMoon, ти и за общуването ли си на мнение, че няма да се случи или само за виждането?

Предстои секстил м/у сигнификаторите на третите ви домове след около 9 градуса.

*

aya

• 34
« Отговор #4252 -: Август 23, 2013, 06:21:53 pm »
Цитат
Предстои секстил м/у сигнификаторите на третите ви домове след около 9 градуса.

Благодаря, Uran!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4253 -: Август 23, 2013, 07:03:02 pm »
Нейният управител на трети дом не е ли Уран ? К3 попада във Водолей.
Така е, но съуправител на Водолей е Сатурн и следва също да се разглежда в хорарите.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4254 -: Август 23, 2013, 07:06:03 pm »
Опитвам да поставя карта за въпроса,но наистина не успявам през телефона..ще може ли някой да погледне хорара..съжалявам че настоявам...просто съм много тъжна
Ето картата на въпроса ти.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4255 -: Август 23, 2013, 07:12:50 pm »
Ето картата на въпроса ти.

Огромно благодаря!
Сега може би някой ще я погледне ....много благодаря...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4256 -: Август 23, 2013, 08:09:29 pm »
Огромно благодаря!
Според мен той съвсем скоро ще промени начина си на мислене и поведение, но ще направи опозиция с Нептун, твоя У3. Възможно е да не се сдобрите сега, а на по-късен етап, вероятно когато Меркурий направи секстил с Юпитер.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4257 -: Август 23, 2013, 08:12:47 pm »
Огромно благодаря!
Според мен той съвсем скоро ще промени начина си на мислене и поведение, но ще направи опозиция с Нептун, твоя У3. Възможно е да не се сдобрите сега, а на по-късен етап, вероятно когато Меркурий направи секстил с Юпитер.
Благодаря за думите..и след колко време ще е това..и като казваш че ще промени мислене и поведение може би имаш предвид за по-добро....сега той не вярва в мен..така е

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #4258 -: Август 23, 2013, 08:17:47 pm »
София..15.55 часа
ще се съберете пак, Меркурий У1 за него преминава в дева в рамките на хорара, докато Луната в овен все още извършва аспекти, и ще е в сходящ секстил с твоя У1 Юпитер

Акрукс..благодаря ти..повече от всичко се моля да си права и този път.
Амин!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4259 -: Август 23, 2013, 09:04:48 pm »
Човекът все пак наистина както каза Аркус се обади въпроса ми е защо се обади защото има чувства или по друга причина как мислите вие