Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040644 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: Хорар за любов
« Отговор #4360 -: Септември 01, 2013, 08:17:22 pm »
Още един, който си заслужава: http://myvelikoturnovo.com/2013/05/27/istinskata_liubov/
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4361 -: Септември 01, 2013, 08:25:01 pm »
Как мислите, защо някой хора продължават да ми пишат, след като неискат да се съберем, интересувам ли го оше или какво

« Отговор #4362 -: Септември 01, 2013, 09:10:52 pm »
загорял е? (негов у1 (Венера на трон, че и на върха на 1д) е и у8)
ти си явно настроена на романтична вълна, но и двамата не сте наясно с чувствата на другия; (у5 в 12д на другия - неговият е и ретрограден)
Луната ще пренесе светлина към твоя с-р, който ще направи тригон с негов у5. мисля, че ще разбереш нагласите му;

//заб: аз нищо не разбирам!!! изчакай адекватен отговор;

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4363 -: Септември 01, 2013, 09:12:17 pm »
Благодаря все пак

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #4364 -: Септември 01, 2013, 09:13:23 pm »
Един хорар и от мен виждам интересни неща, но може и да не ги тълкувам правилно затова ще съм благодарна за менията ви. Въпросът е "ще започна ли любовна връзка с X (назован по име)?"

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4365 -: Септември 01, 2013, 09:34:33 pm »
Един хорар и от мен виждам интересни неща, но може и да не ги тълкувам правилно затова ще съм благодарна за менията ви. Въпросът е "ще започна ли любовна връзка с X (назован по име)?"

ДА, и това е сигурно, дори вече знаеш, че е сериозно потвърждават го повече от 3 сигнификатори.
Може да се поскарате за пари, или да имате различни първоначални възгледи ,очаквания по отношение на тази връзка, ти-особено заради предстоящия разнобой на луната с венера, да речем и -не само. Да не сте колеги?
Той е сдържан и сериозен,.-включено слънце, управителят на 3 в 12 ,въздържа се да те търси вероятно.
Луната ще пренесе светлина от един аспект към друг, все положителни при това, единствено последният аспект е квадрат с венера, горе писах.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4366 -: Септември 01, 2013, 09:58:13 pm »
Енигма какво ще кажеш моя хорaр ако може разбира се

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #4367 -: Септември 01, 2013, 10:16:13 pm »
Благодаря Enigma.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #4368 -: Септември 02, 2013, 06:54:50 am »
Х е педставен от Слънцето в негов 1-ви дом, интересува се главно от себе си. Ти си го харесала- Меркурий У5 в негов 1д , в разходящ хармоничен аспект със Сатурн у1. Предстои хармоничен аспект между Меркурий у5 при теб с Юпитер У5 за него, така че харесването ще е взаимно, чувствата ви също, но може да останат на ниво приятелство- твоя 5д е негов 11д и обратно, и да не стигнете до интимност- Луната прави последен аспект квадрат с Венера у8 в 8д.
Благодаря akruks ще пиша ако има развитие.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4369 -: Септември 02, 2013, 07:05:44 am »
Не мога да си определя сигнификаторите по въпроса: Х. ще се разведе ли? Питащият по първи дом, Х. - по 7-ми, а брака по негов девети ли се гледа и аспектите му с У1 за него?

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4370 -: Септември 02, 2013, 10:55:10 am »
Ще се видим ли днес с половинката? Малко се посджафкахме, засега нямам намерение първа да се обадя
разходящия квадрат между Меркурий У3 за половинката и Нептун У3 з атеб показва сджавкането, както и това, че нямаш намерение да го търсиш- Нептун У3 е ретро, но Меркурий У3, У1 за него ще извърши хармоничен аспект с Юпитер У1, съУ3 за теб, така че ще се собрите и срещнете- ако не днес, до три дни.

ОВ
На следващия ден се чухме и отново се сджафкахме (нещо не ни се получава комуникацията по тия телефони и чатове), на третия ден наистина се видяхме и все едно нищо не се беше случвало :)

« Последна редакция: Септември 02, 2013, 11:07:52 am от galiusha »
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4371 -: Септември 02, 2013, 02:51:31 pm »
Ето ме и мен ;D
Та,реших да задам въпрос!
Ще срещна ли до края на септември мъж ,с който ще имам любовна връзка? Защото хем лунара е любовен ,хем и новолунието ми е тригон  с венерата,та викам я да видим какво ще покаже и хорара :-[ ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #4372 -: Септември 02, 2013, 03:22:22 pm »
Да не е онзи, който щеше да шофира с 200? Какво стана там?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4373 -: Септември 02, 2013, 03:24:56 pm »
Ето ме и мен ;D
Та,реших да задам въпрос!
Ще срещна ли до края на септември мъж ,с който ще имам любовна връзка? Защото хем лунара е любовен ,хем и новолунието ми е тригон  с венерата,та викам я да видим какво ще покаже и хорара :-[ ;)
за любов и връзка не знам, но ще има секс с някой, който си срещнала вече
Хм :-\ Мерси Акрукс :-[

« Отговор #4374 -: Септември 02, 2013, 03:44:53 pm »
Момичета,
пиша тук по този въпрос, въпреки някои колебания, но той за мен си е отвсякъде свързан с любов. ;)
Въпросът ми е: Ще се съберем ли да живеем заедно с Х /назован е по име/?

Много ми е важно! :wub:
И благодаря предварително за отделеното време и усилия!

« Отговор #4375 -: Септември 02, 2013, 04:30:15 pm »
Много благодаря, Акрукс!
То всъщност той няма да се мести, аз трябва да реша дали да отида. Иначе всичко си е така, както си описала. :wub:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4376 -: Септември 03, 2013, 06:11:15 am »
Не мога да си определя сигнификаторите по въпроса: Х. ще се разведе ли? Питащият по първи дом, Х. - по 7-ми, а брака по негов девети ли се гледа и аспектите му с У1 за него?
Гледа се комплексно картата, не само това дали ще има действия по 9д, свързан със съда

Акрукс, слагам картата, да помогнеш. Аз изобщо не мога да се ориентирам. На връх неговият 9 дом е Сатурн в секстил с Плутон. Той е представен от ретрограден Нептун в негов 12 дом....
« Последна редакция: Септември 03, 2013, 06:15:17 am от 3apa »

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4377 -: Септември 03, 2013, 03:57:06 pm »
Гледа се комплексно картата, не само това дали ще има действия по 9д, свързан със съда

Акрукс, слагам картата, да помогнеш. Аз изобщо не мога да се ориентирам. На връх неговият 9 дом е Сатурн в секстил с Плутон. Той е представен от ретрограден Нептун в негов 12 дом....
Сатурн е естествен представител на закона, на брака, но на твоите разноцветни карти, които не се отучи да поставяш не се виждат градусите на куспидите, което ги прави трудни за разглеждане! В случая Сатурн е У11, у12 за Х и У5, У6 за теб на твоя К3- да не му опяваш ти нещо на тема брак? Марс У9 на Х е в куинконкс с ретро Нептун У1 за него в негов 12д, едва ли ще се разведе при това положение, но не е достатъчно открит да си го каже. Юпитер У1 за Х е извършил опозиция с ретро Плутон У9 в 10д- може да е имал намерение да прекъсне юридически брака, нещата да са се поразклатили в него, но въпреки всичко положението в 10д показва, че е важен за него, Юпитер У1 в 4д в разходящ хармоничен аспект с Меркурий У4 на трон по знак го прави привързан към дома и семейството.

Моето мнение по въпроса е ясно: брак, който не върви, няма смисъл да се поддържа с обяснението заради децата. Ама не съм го казвала. Имам доста примери с такива бракове и всички са нещастни, а най-много децата. Както и да е. Той наистина държи да го запази и си го казва директно.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4378 -: Септември 03, 2013, 04:00:42 pm »
Сатурн е естествен представител на закона, на брака, но на твоите разноцветни карти, които не се отучи да поставяш не се виждат градусите на куспидите, което ги прави трудни за разглеждане!

Виждат се градусите, точно до номера на куспидата е градуса. Няма ги минутите.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4379 -: Септември 03, 2013, 05:42:49 pm »
Ейййй, как ме нарече егоистична и меркантилна :) Ама може пък и така да съм, знам ли :)

А относно брака, всеки си има виждане за нещата. За мен смисъла му не е в децата. Има доста щастливи двойки, които нямат деца и не искат деца.

Както и да е. Мерси за разчитането!