Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041405 Прегледи
*

mail

• *
  • 233
Re: Хорар за любов
« Отговор #4500 -: Септември 11, 2013, 09:16:58 am »

не знам какво се оплаквате и колко сте... но:
първо, кажете какво имате в 5-ти дом и в кой знак е?
второ, кажете къде е управителят му в кой дом/знак е?
и тогава ще стане по-ясно защо така се оплаквате от любовни несгоди...

иначе само се оплаквате.. По-добре пишете в темата Мрън-Мрън! )))

Калояне, пак ни нареди  ;D Мен си ме мъчат от време на време доста интензивно, има дни в които чувствителността ми е по-изострена–добре че бързо ми минава  :blink: Иначе пети дом ми почва в Овен и СЛВ ми е там в Телец, а Марс ми е в Стрелец от това ли да е  :mellow:

aз си знам мойто от къде е марс на К5/близнаци/ опозиция Слънце /стрелец/,а управителя на 5 ми е в 12 дом ...чудесияяя ;D ;D ;D
« Последна редакция: Септември 11, 2013, 09:37:54 am от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4501 -: Септември 11, 2013, 09:31:16 am »
днес като гледам във форума май доста хора ни мъчат любовни трепети  :lol:

И аз се присъединявам към клуба. Акрукс я няма да внесе малко светлина  :blink:

не знам какво се оплаквате и колко сте... но:
първо, кажете какво имате в 5-ти дом и в кой знак е?
второ, кажете къде е управителят му в кой дом/знак е?
и тогава ще стане по-ясно защо така се оплаквате от любовни несгоди...

иначе само се оплаквате.. По-добре пишете в темата Мрън-Мрън! )))
Ами какво да ти кажа в моя 5ти дом направо можеш да си избираш.Като почнеш от сатурн,плутон,луна и свършиш с юпитер,а пети почва във везни,обаче везнишки е само сатурна,всички останали планети са  скорпионски в пети.Управитела на 5ти е в 8ми във водолей .

*

Нова

• 3491
« Отговор #4502 -: Септември 11, 2013, 09:47:38 am »
И аз считам, че не е само до петия му дом. Моят е чисто празен, при това рачешки и само СЛВ там )) Красота. Не знам дали е самозаблуда, но така като чета тук форумно и си мисля, че не съм по-зле по пети дом от стелиумните в "корави" знаци.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4503 -: Септември 11, 2013, 10:53:01 am »
Ми незнам,дали има нещо общо с 5ти ми дом  ,но всички мъже, който се появяват в живот ми или имат скорпи луни, с много малко изключения ,или пък последно време нещо взеха да стават на мода около мен мъже от зодия везни.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4504 -: Септември 11, 2013, 11:10:39 am »
май трябва да се направи отделна тема и да си коментираме  ;D ;D ;D ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4505 -: Септември 11, 2013, 12:23:29 pm »
Моя приятелка ме помоли да пусна въпрос, зададен от нея:
"Имат ли бъдеще отношенията ми с X?"
Ще уточня, запознали са се по интернет.
ОВ: Човекът се е изгубил внезапно и чак септември се е появил. Оказало се, че е болен от много сериозно болест и не е искал да я натоварва с това. В момента отношенията им вървят добре, но сега тя трябва да избере какво да прави от тук нататък.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4506 -: Септември 11, 2013, 12:42:33 pm »
Моя приятелка задава въпроса: "Как ще се развият отношенията ми с V?".
Въпросът е зададен от нея и е продължение на горния хорар, по който дадох ОВ.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4507 -: Септември 11, 2013, 12:59:49 pm »
Абе, Веселине, ти като човек метафизик на тая твоя приятелка не й ли обясни, че няма някакъв хорар или тълкуването му във форум да й дадът направление на развитието на отношенията със сериозно болен човек. Ти сам писа преди това, че "сега тя трябва да избере какво да прави от тук нататък".
Ние не можем да се разберем какво да правим с някаква тривиална "любов" тука и сме се омазали до ушите в глупости всичките из форума, тя тая иска да й кажем дали да го играе самарянка с човек, когото е срещнала във виртуала, страдала месеци по него, щото бил изчезнал и сега е на умиранка. Да ходи да си плати на някой "100% доказан ясновидец" по 4,80/мин с ДДС да си "чистят четиримата, вкл. Господ" тъмните влияния и да й каже ще става ли Майка Тереза или няма.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4508 -: Септември 11, 2013, 01:11:02 pm »
Веселин ми е сред най-близките на сърцето форумисти и това горе не е чак толкова до него и естествено не искам точно него да поругавам, а по-скоро към другите да четат. И да имат предвид, че ако са решили да строят живота и структуроопределящите си моменти в него през лаишки любителски сайт, то са на път много да си го огелпят този си живот.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4509 -: Септември 11, 2013, 01:13:41 pm »
Ти също си ми от най-близките хора тук.  :88:
Ами, не знаех какво точно да направя и затова реших да пусна хорара. Според мен, като гледам, той сам ще реши да се оттегли от нея. Казах и че може да се разочарова, но в крайна сметка, всеки сам решава какво да прави.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4510 -: Септември 11, 2013, 02:31:57 pm »
как се тълкуваше у1 в 7ми дом /1ви за другия/? имаше някаква особеност май

*

Нова

• 3491
« Отговор #4511 -: Септември 11, 2013, 02:35:48 pm »
Тълкувам го, че първия много мисли/иска седмия, че е в "подчинена, слаба" позиция спрямо него, по-влюбения, по-зависимия. Първият е при седмия, в дома, където седмия е господар и решава нещата.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #4512 -: Септември 11, 2013, 02:36:56 pm »
Подкрепям изцяло мнението на Нова,а относно любовните хорари,които някои пускат през ден,нека не забравят,че е като при таро-колкото повече питаш,толкова по-невярни стават.Но разбира се всеки избира в какво да вярва.

*

Нова

• 3491
« Отговор #4513 -: Септември 11, 2013, 02:39:32 pm »
Щом Венерка трие, то трябва и аз, иначе вися като сопол.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4514 -: Септември 11, 2013, 02:40:35 pm »
благодаря.
е пускаме през ден, ама са за различни хора  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4515 -: Септември 11, 2013, 02:41:46 pm »
пускаме през ден, ама са за различни хора  ;D

Днес всеки ден, всеки час, навсякъде има матриял.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4516 -: Септември 11, 2013, 02:42:26 pm »
пускаме през ден, ама са за различни хора  ;D

Днес всеки ден, всеки час, навсякъде има матриял.
нещо такова  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4517 -: Септември 11, 2013, 02:54:27 pm »
Ах, ти маймунке, Венерке!
« Последна редакция: Септември 11, 2013, 03:11:53 pm от Нова »

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #4518 -: Септември 11, 2013, 06:32:55 pm »
Моя приятелка задава въпроса: "Как ще се развият отношенията ми с V?".
Въпросът е зададен от нея и е продължение на горния хорар, по който дадох ОВ.

И да има някакви взаимоотношения, ще са едностранни. Тя ще дава от себе си, а той ще използва ситуацията само за собствена полза. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4519 -: Септември 11, 2013, 08:45:37 pm »
:blink:Преди известно време попитах дали ще срещна скоро някоя интригуваща Love...и отговорът беше...скоро не/до 2-3мес./,но вероятно до края на годината...може би...
Благодарности отново на всички,които тогава ми отговориха :58:.Към днешна дата...Аз не ,че бързам да я срещна любовта де...,ама пусто любопитство...Реших днес да задам отново този въпрос,и да погледна картата какво ще каже...и нали съм "спец" в областта...изглежда ми перспективна...ама на пръв поглед  ;D
Има ли желаещи да се произнесат...
Та въпросът ми е: Скоро ще срещна ли партньор?
Колко е максималното допустимо време за развой на събитията по хорар/3 месеца ли?

P.S.На работа съм,а има камери и в бързината забравих да кача картата ...какъв съм шемет...
Любов/Любов ;D
Според мен "не" засега. По-скоро би могла да намериш нов приятел, ако гледаме сходящия аспект на Луната със Слънцето У11.
Освен това, твоят с-р Венера е без курс - изглежда ти няма да предприемеш нищо засега и само ще чакаш.