А някой дали би имал възможност да погледне и моя хорар от вчера? 
Благодаря
Твоят хорар го гледах вчера, но сатурн в 7 дава ограничения за отговор, например-"отговорът на астролога няма да хареса на питащия, или ще му навреди....+
Имай го предвид, чувствам, че няма да ти хареса това,което мисля,но...може и да греша.
Според мен Х. е заел позиция-не отстъпва от това, което е останало като последна негова позиция в миналото. Сатурн е принципи, зрялост, но и хладен разум, студенина. Управител е на края на нещата за него-4дом и е в негов 1.
Твоят с-р е в заточение, ти лелееш за тези отношения, но имаш слабост в аргументите,ти вероятно знаеш каква е тя.сатурн и венера ще се съединят, това за мен означава,че отново той ще потвърди предишната си позиция-фиксирана ос на вашите планети.
Искаш да поемеш инициатива и с говорене, но меркурий ти е включен, не можеш, или засега няма да има резултат. Освен това меркурий ще направи квадрат с юпитер-неговото общуване. Преди това квадрат уран-управлява любовта му и е включен в 6...на фона на изброеното-не иска да признае, заел е позиция към приключване, зает с работата си.Но Старият управител на скорпиона, марс е в твоя 5дом и в лъв, има чувства, любов. Сам е предприел това свое мъчение, защото има неща, който трябва да се променят, за да има продължение вашата история, а като че ли обстоятелствата засега не дават знак за промяна.
Луната ще направи тригон с марс и уран, може и да се убедиш в това, че не е безразличен, но следва квадрат слънце-проблемност в смисъла на нещата, които изброих горе.