Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041388 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Хорар за любов
« Отговор #4540 -: Септември 13, 2013, 05:07:21 pm »
благодаря akruks

« Отговор #4541 -: Септември 13, 2013, 10:28:22 pm »
Здравейте,
Ще възобновим ли отношенията си с Илиян? Връзката ни е тайна, и изцяло основана на физически отношения. Той има и друга открита връзка.
Щом е тайна се разглеждат 12-тите ви домове, при теб Венера У12 е в разходящ хармоничен аспект с Луната- сигнификатор на въпроса и втори твой сигнификатор- питаш за тайната си връзка и си готова да я продължиш, но между Венера У12 за теб и Марс У12 за него е налице знаков квадрат, Луната ще направи куинконкс с Марс, а последното не зная дали ще изиграе роля за пренос на светлина, но като вземем предвид сходящия квадрат на Луната У3 за него и Сатурн У3 за теб, то не предстои да имате успешно общуване и срещи. Последния аспект на Луната е нехармоничен- опозиция със Слънцето у10- целта ти няма да се осъществи, сори!

Здравей akruks,
От известно време подновихме отново отношенията си. Може ли да попитам какво да очаквам от тази връзка?

« Отговор #4542 -: Септември 13, 2013, 11:30:11 pm »
Като че ли тя ще чака по-скоро той да действа (според мен това показва Луната без курс като неин с-р) и това би попречило на нещата да се развият. Иначе, ще има взаимна любов, макар че заради сходящия квадрат на Венера с Марс може да има първоначално отхвърляне на чувствата и от негова страна.
Един интересен въпрос: защо техните У2 и У3 са в техните 4 домове? Да нямат в моменти проблеми с домовете си или с имоти от финансово естество  и да мислят повече за това?
Благодаря ти,Веско,ами тя доста средства харчи по дома,за него не знам,но е възможно и той да си има грижи,то кой ли си няма,де  ;D Гледам,че Овен и Везни са включени знаци в 4-те им домове,а м/у Венера и Марс предстои квадратура,това пък какво ли ще значи?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4543 -: Септември 14, 2013, 06:46:13 am »
Благодаря ти,Веско,ами тя доста средства харчи по дома,за него не знам,но е възможно и той да си има грижи,то кой ли си няма,де  ;D Гледам,че Овен и Везни са включени знаци в 4-те им домове,а м/у Венера и Марс предстои квадратура,това пък какво ли ще значи?
Вероятно някакви проблеми в дома, които са скрити (неясни) за другия, предполагам. А за квадратурата не съм сигурен, но би могла да значи, че няма да заживеят под общ покрив и на по-късен етап.

« Отговор #4544 -: Септември 15, 2013, 02:55:49 pm »
Давам ОВ: Не ми писа – аз не издържах и го направих като си мислех, че ще се почувствам по-добре, но още повече се обърках. Така че, бяхте прави  :blink: Пак ви благодаря момичета  :88: Искам да задам още един въпрос, свързан с  него въпреки че си знам отгвора, но искам и вие да го потвърдите. Има ли чувства към мен? И ако има какви? Назовала съм го по име:

П.П. И тая мойта Луна к'во прави във втори дом? Аз к'во питам тя къде е  ;D
« Последна редакция: Септември 16, 2013, 10:49:27 am от _perla_ »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4545 -: Септември 15, 2013, 03:29:31 pm »
май не е много подходящ въпросът ми за хорарен, но все пак- как ще се развият нещата с Р? отношенията имам предвид и дали въобще ще има някакво развитие или беше до тук
искам да помоля за коментар по този хорар
май не е много розов, но то и реално нещата не ми харесва много накъде отиват  :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #4546 -: Септември 15, 2013, 04:01:25 pm »
Много назад ни връщаш, Клер, а  и това не е затворен въпрос. Подвижни оси и изменчивост, промяна, ти си ретро в твой 12 дом. Последен аспект на луната у5 е съвпад с венера у8 на к8, при това в сходящ тргон със с-ра ти, но вече в новиия знак, аз не отчитам такива двжения, за мен не са правдоподобни. Но добре, секс и любов. Ти си в петия си дом покласическата, луната е в 7, а той си е тронов в своя първи, неаспектиран, не мисля, че той топли в твоя посока. Ти си му навита и го искаш, той не. Пуска светлина към венерата, може да стане кеска и толкова.

Не съм чела предишни коментари и хорари или не помня и този го разглеждам като първи гледан.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4547 -: Септември 15, 2013, 05:41:21 pm »
благодаря ти, Нова
то положението на моите сигнификатори на 5ти-12ти не съм сигурна, че са с него свързани. ама с този нептун ще да съм доста заблудена като цяло  ;D
то не излиза ли, че луната е без курс в такъв случай?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4548 -: Септември 16, 2013, 07:49:21 am »
Ми при питане така често и разнопосочно, ясно е че ако не си заблудена, то си поне объркана, разцентрована. Луната има 3* до съвпад, не е без курс. Поздрави,

« Отговор #4549 -: Септември 16, 2013, 09:18:09 pm »
Има ли чувства към мен? И ако има какви? Назовала съм го по име:

П.П. И тая мойта Луна к'во прави във втори дом? Аз к'во питам тя къде е  ;D
Твоят 2-ри дом е негов 8-ми  :P , значи чувствата му към теб са свързани със секса
дали има- Меркурий У1 е в разходящ квадрат с Плутон У5 в негов 7д- определено е охладнял към теб, но предстои секстил с Марс У5, така че романтика и забавления при него предстоят
Друг е въпросът доколко ще е с теб, защото на Венера У5 и Плутон У5 за него предстои секстил, но между Марс и Венера предстои квадратура, предстои квадрат между Меркурий У1 за него с Юпитер У1 за теб в негов 1д- определено ти си заинтересована от него повече, а той си обича да общува - негов У1 в 3-тия му дом

;D те мъжете други чувства имат ли?! А романтиката и забавленията, определено няма да са с мен. Да му е честито на човека, направо му завидях  :blink: Много ти благодаря, Акрукс  :88:
« Последна редакция: Септември 16, 2013, 09:24:04 pm от _perla_ »

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4550 -: Септември 18, 2013, 04:56:19 pm »
В момента с моята половинка някак си са ни обтегнати отношенията, той си има някакви проблеми и изобщо не му е до мен, даже не се обажда, притеснявам се да не би да е решил, да прекъснем връзката си. Има ли някакви изгледи да се видим в близките дни и да се оправят  нещата...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4551 -: Септември 18, 2013, 05:00:42 pm »
Ако гледаме сходящия секстил между Венера У3 за теб и Плутон У3 за него, може и да те потърси да говорите, но дали ще си оправите отношенията, май засега не.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #4552 -: Септември 18, 2013, 05:56:36 pm »
Ако гледаме сходящия секстил между Венера У3 за теб и Плутон У3 за него, може и да те потърси да говорите, но дали ще си оправите отношенията, май засега не.
Истината е, че не сме се карали... просто ме отбягва напоследък, не знам въобразявам ли си или толкова се е съсредоточил върху неговите си проблеми, че не му е до мен..
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #4553 -: Септември 18, 2013, 09:27:53 pm »
Ще си възобновим ли отношенията със...?
Току що ми съобщи, че не знае защо, но смята, че между нас няма да се получи...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #4554 -: Септември 18, 2013, 09:36:08 pm »
Ще си възобновим ли отношенията със...?
на този етап - не.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4555 -: Септември 18, 2013, 09:51:10 pm »
може ли да погледнете картата на една приятелка - пита '' Х харесва ли ме? ''
Може да изпитва някакви симпатии, но на този етап не мисли толкова за това. Този X да не би да е задомен?

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #4556 -: Септември 19, 2013, 08:15:20 am »
може ли да погледнете картата на една приятелка - пита '' Х харесва ли ме? ''
Може да изпитва някакви симпатии, но на този етап не мисли толкова за това. Този X да не би да е задомен?
Имаш предвид женен или живее с жена на семейни начала? Нищо не ми каза, ако имаше представа щеше да ми каже със сигурност.  А деца има ли? Ако има, ох, горката, по-добре да й спестя инфото.  :lol:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4557 -: Септември 19, 2013, 08:36:16 am »
Ами Сатурн като У4 и У5 може да означава примерно, че е женен и дори, че има деца. Може да значи и само, че живея в един дом с друга жена, с която да се чувства обвързан.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #4558 -: Септември 19, 2013, 11:39:39 am »
Какви отношения да очаквам занапред със.....
В началото на връзката ни бях пуснала хорар дали да продължа тази връзка и отговора беше, че няма причина да я прекратявам ... Трябва ли сега да съжелявам за избора си..
« Последна редакция: Септември 19, 2013, 06:31:48 pm от galiusha »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #4559 -: Септември 19, 2013, 01:23:25 pm »
Ами Сатурн като У4 и У5 може да означава примерно, че е женен и дори, че има деца. Може да значи и само, че живея в един дом с друга жена, с която да се чувства обвързан.
е, чакай, Венера У1 сега ще прави съвпад със Сатурн У4, У5, а ти го изкара обвързан  :blink:
Нещо съм се объркал явно.  :-[
Тогава може да е на път да се влюби.